Jag tror att det kommer bli en liten....

Ska sova snart för imorrn ska jag upp tidigare än vanligt och ändå har jag egentligen sovmorgon, men duktiga jag har lagt in körlektioner på veckans sovmornar, ångrar mig nästan nu, men ändå gött att slippa stressa mellan lektionerna.. Men aja, gjort är gjort, hoppas att det inte är mycket kvar nu.. Har ju halkan om en vecka på torsdag, jättekul att ida har den samtidigt :) 

Dagen började med organisation & ledarskap, vilket är en lektion som är väldigt mysig.. Sen är det lektioner kontinuerligt under hela dagen.. Slutade dagen med naturkunskap och det var lite halvkul faktiskt :) Det klassrummet va bra! regnet har öst ner idag, typiskt när man sa senast igår hur fin hösten varit.. Sen var jag o mamma på jysk, jag köpte en spegel (en sån som anna har, fast i silver :P hoppas det är ok).. Sen åkte vi till elin i saleby och kände på hennes mage =) det är så fint att vara gravid! Jag tror att det kommer bli en liten pojke, men jag ändrar mig hela tiden men nu tror jag att jag håller fast vid det.. Sen hälsa vi på den andra tvillingen som bor 300 meter bort.. Hon har precis flyttat in där med sin kille.. Även hon är gravid =) Så sött..

Men nu ska jag duscha och sova =) Ha det fint!


Jag har ont överallt...

Usch, är inte kry nånstans just nu. Är förkyld, lite ont i halsen, något så otroligt ont i magen (fruktansvärt ont) och är sjukt trött och jag låter nu som en tvättäkta man, men just nu känns det som döden är nära :P Usch säger jag bara, hatar sånna här dagar.. Stackars J var också sjuk fast han hade vart det i två månader, men han kan skylla sig själv som tränat, det förvärrar ju bara skiten..

Dagen har vart lång, från 8-16, är inte van vid detta. Började naturkunskapen idag, hoppas det blir skojj, kul om vi får disikera ^^ Kul att vara i e-huset med, såg S och han såg riktigt söt ut idag :P skjorta hade han och det är aldrig fel.. Sista lektionen var riktigt seg, 1 timme och 20 minuter matte c en måndags eftermiddag är ingen höjdare :P Sen var jag i färghallen med mamma o kollade på tapeter, fann en jättefin som jag vill ha till fondvägg.. Såhär såg den ut =) Vad tycker ni? hade isf tänkt att ha någon ljus grå tapeter till resten av rummet..

      


Sen åkte vi hem till vårat lilla hus på prärien. Jag fick äran att köra.. Har även två lektioner den här veckan =) Hoppas det går framåt då.. Ska kika lite på idol nu och sen duscha och sen läsa lite svenska och sen sova så jag orkar gå upp imorrn.. Jag önskar även lycka till, till mina babes, Matilda och Frida som ska cykla vättern runt nu dom kommande dagarna. Ni kommer klara detta galant! Håll mig uppdaterad.. Ha det fint allihopa.


September börjar gå mot sitt slut...

Nu är det inte många dagar kvar i september, sen kommer redan oktober.. Tiden går så fort.. Och imorrn är det skolfotografering, hatar det, man vet inte vad man ska ha på sig, ska man skratta eller inte.. och så kommer jag självklart få stå på den sidan jag inte vill.. Usch! bara massa problem..

Igår kväll fick jag även ett samtal från J:s kompis, som hade tagit hans mobil o tagit mitt nummer o skulle jävlas.. Jag palla inte så jag avsluta ganska snart, senare fick jag ett sms från J där han bad om ursäkt.. Sen börja jag prata med honom på msn och vi pratade i 1,5 timme.. Och det var då jag insåg hur mycket jag saknat det, bara det där socialsnacket, om allt och inget, han är verkligen den roligaste och trevligaste killen jag träffat (veligaste och knasigast också för den delen :P) men det känns så skönt att ha pratat med honom, hoppas vi kan göra det i skolan också! :)

Remember the titans var för övrigt grymt bra, top tio lätt!

Sen vid halv tre gick jag o la mig.. När jag vakna fick jag sms av marre o hon fråga om jag ville följa med till skövde en sväng och det tackar man inte nej till :) Vi gick i lite affärer, hitta en jäätefin kavaj, köpte den dock inte ´men funderar på att göra det.. Sen när vi skulle ifrån skövde körde marre fel och jösses va jag skratta, och sen börja vi skälla på varandra :P sen ser vi våran lärare rusa över ett övergångställe.. Så skratta vi ännu mer =)

Sen tittade jag på ibk i idrottens hus med pappa, var riktigt skojj =) många mål och en helt okej match :) Kommer nog bli en hel del innebandy nu i höst :P Kollar just nu på ensam mamma söker, supermysigt program!

Ska lägga mig tidigt idag, är trött och förkyld så nu kanske veckas träning är förstörd!! FAAN!! hatar att vara förkyld!






Remember the titans...

Har precis kollat på svensson svensson, det är hyffsat bra men det var så mycket bättre förr.. Ska kika på remember the titans sen.. Har velat se den jättelänge, råka ju somna när jag o lisa såg på den hos richard i våras (släktdrag ;P), så det ska jag inte göra denna gång, har inte hört någon som sagt att den ska va dålig, så jag har höga förväntningar på den..

Sitter och lyssnar på drugs don't work och den är så himla bra... lyssna gärna!





En fiffig liten finess...

Har lagt till en liten rolig sak på min blogg om ni kollar över bilden så ser ni att det står 255 dagar kvar till studenten =) Det är min nedräknare så jag kan se hur många dagar det är kvar.. Låter så mycket nu men det kommer gå så fruktansvärt fort :/ vill inte, men ändå längtar man.. kan inte bestämma mig.. Ska bli skönt men ändå så trivs jag så otroligt bra i skolan just nu, schemat, klassen och skolan kan inte bli mycket bättre! Men det är bara gå in och kika här ifall ni undrar hur många dagar det är kvar till 10 juni och syrran, du kan ju kolla här så vet du hur många dagar det är kvar till din födelsedag :) hihi..

Snart ska vi ju prova studentmössor också =) så spännande..

Ska gå och ta mig en dusch nu för jag känner mig så oerhört sleten..






Drugs Don't Work...

Vaknade efter en natt med mycket drömmande, mestadels bra drömmar.. Det är sjukt vilka drömmar man kan ha, så många olika människor, man blandar ihop platser och händelser.. Drömde om SD och han är så söt, även fast du inte tycker det marre ;P haahh.. Idag blir det lugn dag med plugg och hemmakväll med en film.. Måste plugga lite matte och rättskunskap.. Och nästa vecka börjar naturkunskapen, tre timmar mer lektioner i veckan, det kommer nog kännas :P hehe..

Men nu ska jag se om det finns något kul att göra.. Imorrn blir det förhoppningsvis innebandy, IBK lidköpings herrar har första hemmamatchen och den ska inte missas :P Är ett utav höstens nöjjen =) innebandy!


Äntligen fredag..

Saknar kyckling reklamen där dom sjunger, "jag vill ha fredag idag"... Då fick man fredags feeling i hela kroppen ^^ Sitter just nu i mitt rum ned lisa och kollar på filmen från när jag är liten och ser att jag är jättelik mig själv :P Haft en jättemysig kväll med marre, lsia och emelie förutom att vi såg på harry potter, gjorde ett tappert försök att gömma dom... Men dom fann dom och jag fick till slut se första filmen.. Är emot harry potter för dom som inte vet det.. Vi gjorde våran favorit kycklingkebab med pitabröd =) Blev dock ganska starkt :P

Annars har dagen i övrigt också vart bra =) Åkte hem en snabbis och sen in till filsbäck och satt på mammas jobb och vänta på henne. kom knappt in med en knäpp kedja jag inte fick upp så jag fick ringa mamma inne på dagis.. Sen handla vi och sen hämta vi mammas jacka på kemtvätten och påväg därifrån möter vi lidköpings sötnöt, FV =) alla som känner mig vet vem jag pratar om ;P haha..

Ska vara lite social nu =)  God natt och sov göttt!


Nejnejnejnej...

Ja varför kan man undra? Visst Idol kanske inte var hans ställe men hans personlighet var ju dunderskön och han va ju bara så härlig, usch, jag blir så ledsen när dom skickade hem stackars Nils till oskarshamn.. Är det någon som vill följa med dit och leta efter honom? :P Det kommer bli ett tomt idol utan honom... Tur att Johan Palm gick vidare..

det är som luften gått ur en :(





Blir en hemmakväll idag...

Idag har det vart en seg dag, vart trött hela dagen, kan bero på att vi hade sovmorgon och en stor håltimme.. Men man ska väl inte klaga.. Rasmus har vart duktig och sett till så att vi får ta skolkortet klockan 9.15 istället för 15.30 så han är min nya idol för tillfället! Jag gillar verkligen min klass man kan inte bli annat än glad när man är med dom =) Kommer sakna min klass så sjukt mycket, börjar nästan gråta av tanken..

Ska snart in till stan igen för o sola lite och sen hämtar mamsen mig och sen blir det hemmakväll idag =) är så trött och seg..  Ska kika lite på one three hill nu.. Fick även svar från karin idag och dom verkade positiva och hon skulle skicka vidare mailet till lovisa som också var informerare..

har vart en dunderhärlig höstdag idag!




3 månader till julafton...

Saker jag gjort idag:
* Öppnat bankkonto med Pikaboo UF
* Gjort marknasdundersökningar på norra
* Vart i skolan
* Solat
* Tränat
* Kollat på idol

Och en kille som är så fruktansvärt skön så att det finns inte är ju NILS, han är en kille som verkligen bjuder på sig själv och han får en alltid att dra på smilbanden, när han säger på sin goa dialekt:
- jag årkar inte vänta längre nu, jag är inne på min 17:e kopp kaffe nu :P

Bagge säger till honom, inget spex nu och han bara nedå och vad gör han? Han är bara sig själv och spexar loss totalt! Den killen måste vidare!! Inget snack.. Jag tror fan att jag är kär i den killen!!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.601957

Här är hans audition.. ni får gå in på länken för att kolla dagens bravad =)





Ahh =) grym är killen!! Ska skriva ett brev upp till kajsa på kansliet nu =) Har vart duktig och ringt dit upp idag!


Unga aktiespararna i Lidköping..

Japp, jag har vart på möte =) Och jag kan meddela att nu är vi verkligen på gång.. Anders har vart duktig och ringt runt och fixat och vi har fått lite uppgifter tilldelade som vi ska ordna.. Några saker som ska göras; starta en skolförening, skriva en insändare till nlt, prata med spana in och ringa runt endel samtal, det är bara några utav dom sakerna som ska göras.. En kompis till Anders var även där idag och tog lite kort till våran hemsida..

Annars har dagen vart bra, skola och sen åkte vi hem till marre, jag o lisa =) va riktigt mysigt, kändes precis som i ettan när vi låg där och skratta i marres säng ^^ Sen åkte vi ner till staden igen och på busses satt min söta mormor så prata lite med henne.. Sen va vi med calle och hans kompisar på gabriels när han firade sin 18 årsdag.. Sen UA möte och sen träning =) va helt uppspelt av ingen anledning, för att jag va trött troligtvis... Sakna KiBoxen, men va på skivstång idag istället, allt kändes lite segt idag :/

men nu ska jag sova, är en dag imorrn med, vi ska till banken då igen ^^

marres konstverk =)




Så var måndagen snart förbi..

Så var måndagen snart till ändå.. Har vart en lugn kväll, lagat lite mat, kollat på film från när jag va liten ^^ va sjukt kul =) skrattade som bare den.. Ska gå och duscha nu.. Sen ska jag lägga mig tidigt, kanske läsa lite organisation & ledarskap..

Och Ida i min paralellklass har halkan samma dag som mig vilket va jätteroligt =) vore kul om vi kunde åka samtidigt..


Fördriver tiden i skolan med min blonda lilla vän ^^

Japp, nu sitter vi i skolan och väntar på att mattelektionen ska dra i gång.. Ingen lektion mellan 9-14.30 slappt kallar vi detta.. Alla drog typ hem och ska inte på matten och visst det kändes lockande men jag och marre bestämde oss för att vara duktiga flickor.. Var på banken och då skulle vi öppna bankkonto men det får bli på onsdag istället för ingen av oss hade tänkt på att ta med sig id, jag hade dock med mig mitt men det var bara för jag hade väskan med mig..

Sen hade jag körlektion, var dubbel idag, vi prova att bromsa hårt.. Han börja redan prata om uppkörning men jag har problem med placeringen.. Och därför kände jag att det är bättre om vi diskuterar uppkörningstider nästa gång istället.. Sen lyckades jag skämma ut mig något enormt på inter sport.. hahahha, höll på att kvävas av mitt eget skratt när jag gick därifrån, men marre sa att det inte va så farligt, så jag får lita på henne.. Ingen har avbokat sig från skiv&spin ikväll och om det inte blir det så struntar jag att åka till friskis och går en långpromenad istället (bättre än inget, är ju så sjukt härligt i det här vädret) Nu ska vi fortsätta att fördriva vår tid här på de la gardiegymnasiet ;P Imorrn blir det full rulle hela dagen..

8-16    Skola
16-17  Fira calles 18 årsdag
17-19  UA möte
19.30  Skivstångspass

Sen hem och sova =)

Ha en toppen dag nu alla nötter ^^


I brist på annat..

I lördags hade jag inget att göra så jag tog mig
en promenad till vattnet och lekte lite med kameran..

Här är några bilder jag tog..


 



 



 












En underbar höstdag...

Efterniddagen tillbringades med marre och emelie =) Vi gick ner till hamnen och satt där i solen och tjötade om allt och ingenting.. Va mycket trevligt!

   




En härlig höstdag...

Idag är det verkligen en underbar höstdag ute och jag borde skämmas lite som sitter inne nu.. Får nog gå ut på en promenad sen.. Var i skövde med min ömma moder idag.. jag körde både dit och hem och det gick bra =) inga överkörda tanter idag heller.. Köpte mig tre par skor och betalade för två.. Var ett par söta högklackade jag velat ha men såklart så fanns dom inte i min storlek.. Köpte tre stövlar istället, ett par bruna och två par svarta..

Kollade på lite kort på bilddagboken och endel är verkligen grymma på att ta kort.. Jag vill också kunna... Är så avundsjuk.. Bläää på mig själv..

En lördag som spenderas hemma...

Idag har det vart en ganska lugn och skön dag :) Börja med jobb mellan 9-15 sen tog jag det lite lugnt.. Sen fick jag lite panik av att sitta hemma så jag fråga om pappa kunde komma hit med kameran för jag kände för att gå ut och ta lite kort, så han kom i sin nya bil, första gången jag såg den.. Sen tog jag mig en promenad, gick till truve och sen satt jag på bryggan och filosoferade lite, tog lite kort i brist på annat, sen efter ett tag så gick jag hem igen.. Det la sig en strimma av dimma ovanför marken, synd att jag inte kan fånga sånt på kameran, det blir aldrig samma sak genom kameran som det blir genom ögat, vilket är grymt tråkigt..  Älskar verkligen promenader, man kan tänka på alltt och ingenting, bara få rensa hjärnan..

Ikväll blir det hemmakväll, hade tänkt leka med korten jag tog men så kom jag på att jag inte har någon sladd och sånt gör mig en aning irriterad.. Men aja, det blir ju inte bättre för det.. har beställt lite från H&M nu iaf.. Ska beställa både från haléns och ellos med.. Det är så kul när man får det lilla brevet på posten där det står att paketet har kommit :) längtar redan, spännande och se om det passar eller inte..

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, tända lite ljus och ta en varm kopp choklad och titta på film =)




Fredag med spex som krydda...

Idag har det vart en bra dag rakt igenom =) Det gick lite framåt idag på UF-företaget, vi ringde banken och vi fixade marknadsundersökningen.. Jag och marre sprang runt tillsammans =) det var riktigt skojj och fråga folk..

Sen efter skolan följde jag med marre hem =) Vi käka lite mackor och sen låg vi och tjötade ^^ vilket alltid är lika trevligt! Sen tog jag bussen ner till stan igen för att kolla på årets spex. Det slog inte ettans men det slog förra årets iaf, satt och skratta en del kan jag meddela.. Hade perfekt utsikt över skolans snygging, M... hetare än så blir man knappast, inga fel på den killen vad man kan se ^^ men spexets höjdpunkt var nog när två killar skulle rocka rockring tillsammans men det allra bästa var när emil sprang rakt över scenen NÄCK :P hahaha med enbart en kvist framför sina juveler :P....

Sen hämtade marre mig så hyrde vi film.. Sen åkte vi runt i halva stan för att leta rätt på calle.. Men vi fann honom till slut, så åkte vi hem till linus och kollade på film =) var påväg att gå in till hans rum men där satt hans föräldrar :P dom andra hade nämligen gått till vardagsrummet.. Det var riktigt trevligt faktiskt, va så sjukt längesen vi umgicks med dom och jag saknar det.. Något som var sjukt kul var att calle va rädd för katten och skrek till en gång ;P hahaha...

Sen redan vid halv elva blev jag hämtad.. vi skjutsa hem calle också, sen körde jag hem.. Så jag ska sova snart.. Blir jobb imorrn och på kvällen är det oklart vad som händer, men på söndag ska jag till skopunkten med mamma =) måste hitta mig några höstskor :)

Ha det gott allihopa och festa inte lugnt ikväll ^^


Mysdag till max...

Idag har det vart en myspys dag rakt igenom.. Åkte in så jag var i stan vid 10 då gick jag o lisa till hannah som befann sig i hennes pojkväns lägenhet =) Vi var där en stund innan vi gick till skolan.. Vi hade temadag, först gick vi tipspromenad.. Sen  döpte vi den söta hunden i biblioteket, den heter nu Irené, för att hylla vår otroligt söta lärare.. Hon bara skrattade.. Sen gjorde vi inte mycket mer i skolan, vi hade bokprat och dom som föreslog oss böcker var inte bibliotikarier utan de la gardies vaktmästare, va kul när vi såg att dom skulle prata, trodde dom skojjade med oss..

Sen efter skolan åkte jag till skara för att besöka min allra äldsta och bästa vän Julia =) och när jag hoppar av bussen träffar jag ida =) och sen kom maria också så det böev en liten återförening där ^^ va grymt trevligt att träffa julia =) vi satt och snacka skit om allt och inget.. Sen vid kvart över sju kom mamma och hämtade mig, så övningskörde jag hem..

Sen hade jag och mamma myskväll, vi laga mat tillsammans, blev kötffärsspett och klyftpotatis med tzsatsiki, vitlöksbröd och grönsaker, va mummsigt på hög nivå.. Vi kollade på idol också och min nya favorit är hanna..

Lyssna på den här nedanför =)

Ska nog sova snart, är ju en dag imorrn med, redan fredag ju, shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit (som ida skulle sagt ;P)
Då är det spex och fredagsmys som gäller ^^ ska bli jättekul!


"ingen behöver veta vart den kommer ifrån"

ett grymt bra uttryck!





Jonas Hassen Khemiri...

Idag har det vart en riktigt bra dag, hade en liten svacka efter lunchen, men på körlektionen blev jag på bättre humör, känns verkligen som det går framåt, vi tränade parkering, landsväg, vänstersväng bla idag.. Gick bra tyckte jag =) Bokade även halkkörningen idag, den blir den 9 oktober =).. Sen var jag på toppenhumör, lite trött dock.

Lisa kom in till stan o vi skulle käka macka för vi var hungriga, men då hittar inte lisa sin plånbok så vi trava till baka till skolan vid halv fem, som tur var så var skolan öppen :) Sen gick vi till de nimes eller vad det heter, lisa skulle prova jeans, det slutade att vi gick ut ur affärern med fyra par jeans, ett till mig och tre till lisa (hon ska alltid vara värst :P) Lisa fick tre par jeans för 1398 kr, kalasbra!!

Sen hämta vi anna sen gick vi till sockerbruket för att kika på föreläsningen med Jonas Hassen Khemiri, den va sjukt bra! Han var grym på att prata =) Rolig var han också.. Innan allt började satt vi och tjöta med våran lärare anné, det va också grymt kul :P haha.. Men det va en föreläsning jag gärna skulle gå på igen!! han ska va på skolan imorrn så jag får kika efter honom ^^ Var kul när han läste en novell, där han prata om en tjej som skratta så högt så att busstaket nästan flög av, eller som en vulkan eller något sånt och av någon konstig anledning får jag endel blickar mot mig, från dom i klassen och kompisar :P vad kan det bero på?! hehe..

Men nu ska jag sova.. Orkar inte va uppe längre.. Imorrn är det temadag på skolan, börjar elva = göttkött.. Men jäses va snygg han var och rolig!! Sådanna killar växer då inte på träd.. Sjukt lik var han jonas karlsson som är med i offsifde :P



ett så kallat CHARMTROLL


  

 

KiBox...

Jag och Matilda var idag på KiBox, vårat tisdagsnöje ^^ Och idag var det riktigt kul, fort gick det också (tiden alltså) Vi kände nog igen hälften som var där.. Både dom man känner/känner igen från skolan och dom som vart på passet tidigare.. men störde mig på en kille som var med som typ inte gjorde någonting, han såg så jävla nonchalant ut, om han tycker det är så tråkigt så ska han faan inte vara där heller, jävla nöt! Men annars va det bra ^^  Lina var där så jag hann allt med att gratta till körkortet också..

Sista övningen springer man mot dom som står på andra sidan, matilda fick "gubben" från förra året som svetten verkligen skvätter om, men det är sjukt kul när det är så blandade åldrar som det är :) Det är en sak därför jag gillar friskis så mycket och träningen blir verkligen vad man gör det till. Lisas kille va med och det känns verkligen som han haft inställningen till pass att det är töntigt och klen träning, men jag tror han ändrat uppfattning nu :P Han såg rätt trött ut efter :D så som man ska se ut! Ska bli skönt att krypa ner i sängen.. Ska läsa lite i min nya bok som jag lånat i svenskan, kort kjol heter den och den är skriven av Christina Wahldén.. Hoppas den är bra!

Men en sak blev jag grymt besviken på.. Kommer inte vara någon KiBox på TVÅ VECKOR nu, skandal! Hon skulle bort och hitta ingen vikarie, så det blir skivstångspass istället.. Så nästa vecka blir det mycket skivstång och kombinationpass skiv&spin men det kan nog bli bra =)

SOV GOTT


Tisdag...

Så var tisdagen snart förbi, har vart en halvstressig dag.. Hade Filosofi och Psykologi, det är två riktigt intressanta ämnen =) gillar tisdagen pga just det som annars är ganska lång :P Sen hade jag körlektion idag, gick hyffsat fast jobbigt med enkelriktade gator med placeringen och det.. Både Lisa och Lina ifrån skeby/källby tog körkort idag, stort grattis till dom :)

Sen följde lisa med mig hem, laga lite käk.. Sen åkte hon in till stan för att träna, jag ska inte in förrän vid sju.. Då är det Kibox med matilda som gäller.. Sen ska jag lägga mig så fort jag käkat o allt sånt.. va så sjukt trött när jag gick upp imorse..

Har även köpt biljett till spexet nu, ska bli sjukt kul =) Fast det är ju inte som det var i ettan, dom har ju blivit mycket snällare.. Kommer ihåg när man satt där, har nog aldrig vart så rädd..

Såg även en som hade en sån där rutig kjol jag har, det va riktigt snyggt, hon hade den till svarta leggings så man kanske ska testa det, vill ju ha den i skolan med.

Men ska ta det lite lugnt nu, eller chilla som marre säger ibland ;P



Känns som jag fått en liten hjärnskakning...

Tack vare anna så känns det som jag fått en mindre hjärnskakning!!
Jag skulle lägga in mina grejjer i skåpet och lutar mig framåt och hon puttar in mig så mitt huvud åker rakt in i skåpen och så lyckas jag bita mig själv i tungan samtidigt.. Det gjorde ont men självklart så skratta vi bara åt det :P Måste sett otroligt roligt ut..

Sen hade jag dubbellektion, gick ganska så bra tror jag =) ska påt imorrn igen. Sen hade jag tydligen en dubbellektion på osndag också :P

Håret blev för övrigt bättre den här gången, men gud va dum man kände sig :P

Sen var jag på skivstång & spinning, träffade K innan jag skulle in på mitt pass, så vi tjöta lite =).. Va segt att träna idag, kan bero på min huvudvärk efter smällen i skåpet :P eller för att jag bara ätit frukost, en macka och två äpplen på hela dagen..

Vi träffade även R och F när vi gick ifrån skolan, dom var hemkomna från Rhodos, bruna och fräscha var dom, så orättvist.

Sen när jag kom hem käkade jag kyckling, bulgur och tzatsiki, otroligt gott så där efter träningen :)

Ska sova nu för imorn väntar skola, körlektion, träning mm..

ha det toppen!


Gäller att hålla tidsschemat imorgon...

Imorrn kommer det bli stressigt känns det som, det är bara en massa tider att passa.. Men eftersom vi har ett hål på fyra timmar så ska det nog ordna sig.. Fast nu när jag tänker efter så blir det nog inte så stressigt som jag trott..

08.00 - Skola
10.30 - Frissan
13.30 - Skolan
16.30 - Körlektion, dubbel
18.45 - Skivstång & spinning

Hoppas det kommer funka.. Måste få i mig käk innan träningen bara, frågan är när och var, kanske kan gå till mormor.. Mamma kanske kan komma in med mina träningskläder senare så jag slipper släpa på dom hela dagen.. Men måste komma ihåg att packa den imorrn bara :) Men det ska nog ordna sig.. Känns pinsamt att åka tillbaka frissan, men vill ju va nöjd, känns som att det är för mycket utväxt kvar, det syns så väl när man har toffs..

Ska kolla färdigt på bridget jones och sen sova, ska bli skönt för rummet är nystädat (kommer väl vara städat i ca en halv dag men ändå :P) sen har jag även renbäddat i sängen och är nyduschad, kan inte bli mycket bättre.. vardagslyx ^^


Karl-Bertils jul...

Är hemma hos pappa en stund, jag, syrran och Christoffer var hos pappa och käkade en jättegod middag och en smarrig efterrätt :) Mycket trevligt.. Sen började det diskuteras vart vi skulle fira jul och av nån anledning så kom vi tänka på julafton.. Då kollade vi på Karl-Bertils jul och då är han ju snäll mot dom fattiga och alla vi tyckte det va så bra och mormor säger åhh va bra! Tänk va snällt av honom ^^
Sen en halvtimme senare när vi öppnar paket så får mormor en ko av pappa i julklapp.. Hon bara, vad är det här? Du har skänkt en ko till ett behövande barn.. (en god gärning alltså :P) Varför det? haha.. Snacka om dubbel moral, tyckte hon Karl-Bertil va så snäll egentligen ;P hahah..

Okej, ingen fattade nog men jösses va vi skratta :P

Har även pluggat det jag skulle göra idag så nu har jag gjort läxorna tills imorrn :) duktig som jag är.. ibland.

God jul på er ;P haha..


Det kan man tycka..

Älskar den meningen, våran lärare Irene brukar säga så när hon inte håller med riktigt och inte vet vad hon ska säga då kommer kommentaren det kan man tycka, den är verkligen klockren!

Tillbringade kvällen med lisa, marre och anna idag. Kom en timme tidigare till marre så vi förberedde maten ^^ sen hämta vi anna o lisa i stan och sen hyrde vi film och sen åkte vi till hjertberg, då när vi går i affären säger marre:

- Får jag fråga en sak (kort paus) är ni rädda när ni åker med mig?

Och i samma sekund så säger någon jaa innan meningen är slut, då är det en som jobbar där som trodde att marre pratade med henne :P det va så sjukt kul, tajming på hög nivå ^^

Sen käka va tortillatårta och hade det jättemysigt, sen kolla vi på filmen. Sen efter en stund när filmen var slut så hör vi bara en smäll och hur det lyser grönt ute, så gick vi ut, då var det några som sköt raketer, det var hur fint som helst, vi såg jättebra från marres balkong, vi kramades och sa gott nytt år ^^ det kändes precis som nyårsafton! Riktgt pampigt vart det tack för dom som ordnade det..

Sen fick vi skjuts ner till stan av marre =) Så nu ska jag sova ^^ och imorrn är det officiell pluggdag, matte oh svenska står på schemat. Sov gott allihopa =)


flickorna som jag tillbringade den mysiga kvällen med ^^






Ibland inser man bara vissa saker...

Då var det redan lördag igen, fredagen försvinner så fort.
Dagen i skolan va ganska slapp, vi gjorde upp planeringen för företaget.. det ska nog bli bra så fort vi kommer igång ordentligt.. Så var nästan fullt i matsalen igen, jag o marre satt där o så kommer vår allas älskling (synd att ni inte hör min ironi :P haha) alex :P nee så illa kanske det inte är, men marre är snäll o lämnar mig själv där.. Men sen kommer hans flicka ^^ och vi alla vet vem hon är nu! =) Är verkligen glad för din skull Lisa, jag hoppas du vet om det! Är du glad så är jag glad =) Sen när vi gick ifrån matsalen var det en "kompis" (känner honom inte) som hälsa på mig och då släpper marre världens bästa kommentar, det gick inte att hejda sig, så jag var på odrägligt humör den eftermiddagen.. Slutade tidigt, så innan dom hade engelska gick vi till söderströms en stund, sen så var jag duktig och satt i biblioteket och pluggade.

Sen följde lisa med mig hem, hon duscha jag gjorde inget, sen käka vi och tog bussen in till stan igen. Där möttes lisa upp av alex och jag av anna (som va nyslingad och fin i håret) sen gick vi och hyrde film, det tog sjukt lång tid.. haha jag hatar verkligen att hyra film. sen köpte vi en massa onyttigheter ^^ Sen kom jennie också så kolla vi i gamla skolkataloger och sen kolade vi på filmerna, vi hyrde the grudge 2, brockback mountain, och en till film som jag inte kommer på namnet just nu, men tyvärr sov jag lite på den, va rätt trött vid halv två :P

En scen va äcklig i the grudge annars va den inte så illa som alla sagt, då kör anna in sin armbåge i mitt nyckelben och hugger jennie i benet med sin hand ^^ hahah..

Sen så skulle jag ju med bussen halv tre, ser en massa folk som vart ute, kändes konstigt att man själv inte vart det när man tog den sena bussen.. När jag kommer dit så ser jag en person och min första tanke var, skämtar ni med mig eller? Hur stor är sannolikheten!? Jo självklart ska J åka med bussen (jag som undvikt att hälsa på honom den senaste tiden) Så börjar han prata och gud vad jag skäms, ska be om ursäkt idag tror jag.. sen är det såklart att hans kompis sätter sig framför mig i bussen, tyckte så synd om J.. Det va sjukt nära att tårarna började komma med det släppte verkligen när jag gick av bussen.. Satt och kollade ut när jag satt i bussen och i fönstret speglades han och så tänkte jag tillbaka på alla händelser och saker man gjort tillsammans.. Han såg bara så snygg ut och det gör inte saken bättre.. Usch!! blir bara så arg på mig själv, tog ett bra tag innan jag kunde somna.. Jobbigt att veta att han fanns 500 meter bort :/


Men nu ska jag sluta skriva, blir för jobbigt att läsa såhär mkt.. Ikväll blir det mer filmkväll hos marre =)


saknar stockholm idag






UA lidköping

Ikväll så var jag på årsmöte med Unga Aktiespararna i Lidköping =) Anders är nu ordförande och den här hösten kommer bli toppen, det är vi alla i styrelsen säkra på! Vi kommer annordna en massa roliga och nyttiga aktivteter där olika företag kommer och berättar om deras verksamhet bland annat.. Om du är intresserad av att bli medlem så är det bara att höra av sig =) Som medlem får du en massa bra förmåner! Man behöver inte ha några förkunskaper om aktier och sparande för det är det vi ska lära oss och det är ett perfekt tillfälle att få tips till ditt framtida sparande, för det häller att börja i tid! Det är en kombination av nytta och nöje!

Här är hemsidan ifall ni vill kika lite mer, vilket jag tycker att ni borde göra! =)

http://www.aktiespararna.se/unga-aktiesparare/

Ha det toppen!


Redan torsdag..

Så var det redan torsdag, veckorna bara springer förbi.. Känns som man inte hänger med.. Men allt flyter på, man går upp, går till skolan, kommer hem, tar det lugnt, pluggar lite, tränar, hem och käkar o sen sova.. Allt rullar på..

Idag har det var en lugn dag, hade sovmorgon till 10.40 men åkte in till stan vid tio för att hålla marre sällskap snäll som jag är ^^ vi satt i rasthallen o tjötade med jonatan i klassen.. Sen hade vi rättskunskap och sen käk, var proppfullt i matsalen idag men jag o marre tog ett bord så hämta dom andra käk till oss.. Då kom det två lärare o satte sig brevid oss, så typsikt när man håller platser, men vi fråga dom snällt om dom ville flytta längst ut på bordet o det gjorde dom ^^ Sen hämta vi anna och sen hade vi marknadsföring.. När vi var på väg till A-huset så kika jag in i ett klassrum och såg J där, känns som man inte känner den personen längre, vill knappt hälsa på honom längre, får en konstig känsla när jag ser honom, lite av obehag, eller så är det för jag skäms, vet inte riktigt.. Men jag gillar det inte.. Önskar bara att jag slapp se honom så att jag slipper den känslan, trodde faktiskt han va mognare än så.. Men man slutar aldrig att förvånas.. Kommer väl fortsätta såhär antar jag.. Lika bra och låtsas som jag inte vet vem han är.. Jag som alltid brukar vilja hälsa på folk, men med honom är det annorlunda.. Önskar att jag inte var så patetisk men nu är det som det är..

Ikväll blir det iaf UA möte =) Jag o marre ska lägga fram två förslag ^^ haha.,, Hoppas att det inte tar för lång tid idag :P


finns det en ände på allting?






Så underbart!

Finns det något skönare än att komma hem ifrån ett svettigt träningspass? Svar nej :P Känns så skönt.. Va riktigt kul idag! Så nu ska jag käka och duscha och kolla på idol =) Har sovmorgon imorrn så det blir nog sex and the city idag igen ^^


Saknar mina syskon...

Kollade igenom lite gamla bilder på datorn nu och så hittade jag en film från när min syster fyllde 19 =) Och det va så kul att kolla på :P Anna öppnar presenter, jag sitter o tjötar och skrattar och per ger mig fula fingret! hahah, där har vi syskonkärlek på hög nivå.. Jag vet att vi bråkar mycket, men när dom inte finns nära tänker man på dom härliga och roliga minnena man har tillsammans och saker man upplevt tillsammans :)

Vad skulle man göra utan sina minnen?




En dag i tingshuset..

Idag har vi i SP3A spenderat dagen i tingshuset.. Vi tittade på fyra mål, grovt rattfylleri, olaga hot (ett underhållande mål ^^), narkotikabrott och till sist misshandel.. Det som hänt under målet som var olaga hot var ett slagsmål mellan två bröder som blivit för fulla på julafton.. Den yngre brorsan hade även kallat tomten för homusexuella jävel eller något liknande.. Jag fick verkligen kämpa med glatta livet för att inte skratta.. Och misshandeln hade vart mellan ett par och det hade startats av svartsjuka och försvarsadvokaten säger, vi vet ju inte vem som gav den första örfilen, han kan ju ha missat eller så gjorde den inte ont? Va faan spelar det för roll om det gör ont eller inte, det är ju fortfarande en örfil! Det var allt lite underligt.. Men väldigt intressant.. Lite kul att en som va med på KiBox passet igår jobba där, fast han var dock inte med under rättegången..

Sen gick jag, marre och hannah till henrys och käkade lite innan vi åkte hem, eftersom vi kom där ifrån så sent så matsalen hade redan stängt... Idag väntar lite matteplugg och träning =) Blir skivstång & spinning med matilda idag =)...


Suck!

Jag drar just nu världens djupaste suck! Skulle bokat mig för KiBox nu för jag trodde man kunde göra det efter tolv, men tydligen inte.. Platserna tar ju slut å fort.. Får väl fixa det imorrn istället :) Det är samma sak med skivstång & spinning passen, dom blir fulla på nolltid :/ Men nu ska jag sova =) Natti..





Göttans...

Sitter och tar igen mig lite nu, kom hem från friskis för ca en timme sen, va på KiBox med matilda idag.. Det var mycket roligare den här veckan än förra vet inte varför men det var det iaf =).. var sjukt kul när vi kom dit, då ser jag en fyrhjuling och jag kunde ju gissa med bakdelen att det va lisas käre vän alex, han såg otroligt förvirrad ut och fråga vart lisa var.. Jag bara hon är nog där uppe, men vi hitta henne inte, han kolla salarna och jag ringde och kollade omklädningsrummet, sen sa jag att han fick kika på station.. Sen ringde lisa och sa att hon hade vart o solat och hon hade säkert sagt det tre gånger idag men jag har blivit så glömsk på senare dar, blir nästan rädd för mig själv.. Jag bad henne ringa honom iaf, duktig och snäll som jag är ^^  Det va riktigt mkt folk i gymmet med, som vanligt på kvällarna.. Såg den sk väsk-killen :P det var ett tag sedan :P hahah..

Sen efter passet var jag med matilda och handlade lite, mysigt att gå omkring i affären på kvällen när det inte är några folk där.. fast det var mindre mysigt att gå omkring där ner man inte duschat.. Och det var inte lätt att hitta alla konstiga saker som matildas pappa skulle ha, tex torkad dill :P haha.. Ska kolla på slutet av Om en pojke nu och sen kika på sex and the city.. Struntar faktiskt i om jag ska upp tidigt imorrn eller inte ;P

Ha det fint!




härliga minnen från gothia 07



Saknar...

Jag har kommit på att jag saknar min kamera, efter att den gick sönder har jag inte skaffat mig någon ny.. Jag saknar att springa omkring med min kamera och ta kort på allt och inget.. Måste nog skaffa mig en ny, för jag saknar verkligen att ta kort! Känns som jag inte gjort det på evigheter och jag saknar det.. Ska nog kika runt lite nu, för när jag vill ha något kan jag inte sluta tänka på det, så nu ska jag göra något åt det.. Detta är något jag inte kommer se som en utgift snarare en investering =) Kort är något som är roligt att ha i framtiden, det är där man sparar endel minnen som man inte kommer komma ihåg annars..

Skulle vara roligt med en systemkamera, men det är nog både för dyrt och otympligt. Men åhh va roligt det skulle vara! Tänk att kunna ta bra kort! att få lära sig använda en systemkamera och kunna utnyttja alla funktioner.. Ahh va roligt =) men det är nog bäst att jag slutar drömma nu ^^




Seven and the city...

Imorse var det riktigt segt att gå upp, det var inte kul när klockan ringde klockan 05.50. Om en del tycker att det är tidigt så är det för att jag vill ha mycket tid på morgonen, gillar att sitta och äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro =) så brukar det bli en del klädbyten innan man går iväg till bussen :P Den var härligt proppfull som vanligt, men det är ju ingen nyhet..

Jag hade organisation och ledarskap, filosofi och psykologi innan lunchen och det är tre väldigt roliga och intressanta lektioner. Vi fick pannkakor idag, det var verkligen smaskens =) Sen var det matte c och svenska sen slutade vi. Jag hann med 14.50 bussen hem, det va riktigt skönt. Så nu är det ca 3 timmar kvar innan matilda kommer och hämtar mig så ska vi på KiBox  :)...

Resten av veckan är i princip planerad.. Idag träning, imorrn kan det bli skivstång & spinning och sen hem till marre på kvällen för att käka gott o kanske kolla en film med henne och emelie. Och på torsdag är det möte med unga aktiespararna och på fredag har jag inget planerat, men syrran o hennes pojkvän kommer hem så kanske kan socialisera mig med dom.. På lördagen blir det filmkväll och på söndagen blir det en trip till götet för lite shopping.. Nu ska jag ta något att äta för är lite småhungrig..

Ha det fint!



En lång dag!

Den här dagen har känts lång, har vart i skolan mellan 8-16, hade ett hål på fyra timmar.. Det var i längsta laget :P Hade matte C sista lektionen och vi har nu kommit in på andragradsekvationer och jag älskar det! Tycker det är roligt, så jag hoppas att det inte blir allt för mycket svårare :P Ivarsson gjorde min dag iaf, när vi satt i akvariet så fråga jag om dom tyckte det verkade kul med övernattning i skolan innan vi tar studenten och då säger han med världens mest deprimerande röst, jaa det vore ju jättekul! oh herregud va vi skratta ^^ hahaha..

Sen tog jag bussen hem vid 16.25, proppfull som vanligt men fick sitta ner iaf och så var det en kille som satt framför och jag såg rätt in i örorna och det var en syn jag helst hade velat slippa.. Alltså, vaxar inte killarna öronen? Kommer ihåg när vi var på bilsemestrar hela familjen då min brorsa satt i mitten o jag o syrran på varsin sida, då var det inte heller så mummsigt om man säger så.. Skärpning killar! Om ni har kort hår får ni faktiskt vaxa öronen! Kom hem vid 16.45 och slängde i mig några mackor o så tog jag bussen 17.30, hann alltså va hemma en halvtimme.. Sen gick jag en liten sväng i stan o sen till friskis, träna skivstång & spinning =) Kände mig seg idag :/ men jag laddar nu inför KiBoxen imorrn =) Sen övningskörde jag hem med mamsen..

Nu har jag duschat och fått i mig lite mat så nu ska läxan göras =) Sen ska jag sova! Ska bli skönt! Och nu till alla där ute

SOV GOTT OCH GLÖM INTE ATT VAXA ÖRONEN ^^


Att dom orkar!

Man kan tydligen inte lämna cykeln på busstationen en natt utan att man kommer dit dagen efter och båda däcken står platta, finns inget tråkigare och dom små rastlösa själarna hade vänt på hälften av cyklarna, dock inte min.. Kommer ihåg en natt när jag kom hem då alla cyklarna stod upp och ner.. Det såg rätt komiskt ut, så det kan jag gå med på men måste dom förstöra cyklarna?!! Blir så trött på människor som bara förstör för andra.. Alla männsikor skiljer sig ifrån varandra men kan inte alla bara försöka va lite mogna, snälla!!





Myskväll som förr ^^

Lördags kvällen tillbringades med marre och lisa, vi hade en klassisk filmkväll sånna vi hade varje helg i ettan! Det var dundermysigt! Först åkte vi till hjertberg och köpte lite glass och fruktsallad av vår övertrevliga klasskompis rasmus ;P Sen vidare mot all video, där det var fullt med folk, alla skulle väl kolla på film när det var sånt busväder som det var igår (tur att vår dundermarielle har körkort) Efter många om och men så valde vi en film som hette The skeleton key, men Kate Hudson.. Först kollade vi lite på americas funniest homevideos, det är ett program jag verkligen sitter och skrattar åt :P Sen kollade vi på filmen och den va riktigt bra faktiskt, den kan jag varmt rekommendera =) Sen fortsatte vår klassiska myskväll med att snacka om allt och inget i marres säng ^^ med vår allas ko =) Det blev en riktigt bra kväll!



Idag har jag jobbat mellan 9-14.30 så nu känner jag mig rätt seg... Ska kolla på "hur man blir av med en kille på tio dagar" strax.. Regnet öser just ner utanför mitt fönster som det gjort hela dagen idag.. Perfekt mys och filmväder, einar ska nog också få kika lite på filmen =) alltid roligare att kolla med nån ^^ även fast han inte säger så mycket :P




Tack för en trevlig kväll marre & lisa




Oh boy!


I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream




 

Haha enbart klockrent!!

Dum och dummare
va annars :P





En utekväll som inte får mer än godkänt :P

Ja, utekvällen igår blev lyckad men inte så rolig som dom tidigare gångerna varit, men den slår ju förra veckans "utgång" då jag och lisa var nyktra.. Förfesten var i råda hos mikalela, sen va vi sex tjejer till, sen kom Kim för han skulle skjutsa oss så han kom lite tidigare :S tossigt.. men aja, gött att vi fick två som skjutsade oss iaf, sen kom alex o körde resten, träffa även på dannemann och richard (kommer inte ihåg om han hette det eller inte :P) Prata lite med dom innan vi åkte iväg =) Lisa från mariestad hade glömt sitt leg så hon kom inte in o jag skulle få tag i kim igen men han svara inte, sen ringde jag alex och han skulle fixa hem henne på något sätt :).. Sen var det den gamla vanliga visan, man tappa bort alla :P men större delen av kvällen tillbringade jag faktiskt med lisa och anna, helt otroligt! haha.. men kvällens höjdpunt var nog när vi såg F, sen så börja vi prata med F och hans kompisar.. Han va så sjukt liten, men gud så söt ^^ haha.. Vi blev medbjudna på efterfest,, Men palla inte att dra dit själv eftersom lisa inlett sambolivet nu :P Faaan :P Typsikt att man inte bor i lidköping då hade man ju inte behövt tveka en sekund.. Usch! men det ska vi försöka fixa en annan gång.. Finns väl inte överdrivet mycket att berätta..

Sov från tre till tolv idag, sova ut är allt riktigt skönt.. Idag blir det lite läxor och sen kanske stan ikväll, vi kanske åker till bowlinghallen en sväng. Aja nu ska jag käka middag.. Jag hoppas bilder kommer inom kort :)

Ha det fint nu.. För er som inte kikat ut ur era fönster kan jag meddela att det är riktigt höstväder, regningt och grått.. Tack för lånet av klänningen igår också anna =) jättesnällt!



Dagen har präglats med en gnutta otur ^^

Det har vart återigen en toppendag i skolan.. Emil busa sönder nu i eftermiddags och jagar mig så jag börjar skratta hysteriskt så nu är allt återställt igen, ettorna står o stirrar som levande frågetecken och undrar vad det är för fel på oss. .Sen som sagt så gömde jag mig i kappskåpet och fick sår på knäet, som inte kan sluta blöda :( dessutom fanns inte dom leggingsen på rydéns som jag ville ha,, Sen blev jag irriterad på pappa och då blev pappa irriterad på mig.. Sen när jag skulle cykla hem från busstation så skulle jag ta på mig jackan, då stack det till, så jag fick årets första getingstick :P lyckat! Sen så var jag när på att trilla utanför H&M för mina skor är så hala och var även nära på att snubbla ner för trappan i matsalen.. Hoppas inte all denna otur fortsätter ikväll :P Men dag en har vart toppen kul =) Kul att stå framför andras skåp, eller vad säger anna? ;)

Flummlisa idag ^^





Utgång ikväll!

Sitter på dagens sista lektion och försöker ladda inför kvällen, för då är det utgång!! Ska bli skojj, skönt att veta att man inte ska göra något imorgon så man kan sova ut =) Vi blir sex tjejer på förfesten och sen ska vi till stadt! Jag hoppas på en kanonkväll! Få se vad som händer nu efter skolan men ska väl duscha o fixa iordning sig =) Kanske ska låna en klänning av anna =) Ska kika lite på vad jag har hemma med :) Gömde mig i vårt kappskåp i skolan, skulle skrämma lisa, så jag vet inte vad jag gjorde men mina leggings gick sönder iaf och det blev ett litet köttsår på knät :P Så himla typsikt mig :P hahah.. Nu ska jag lyssna på irene =)

PARTYPARTY!!


Speciella stilar..

Kollade på idol nyss och vilka coola stilar endel har egentligen och vilka röster.. Det är så otroligt för mig, för jag är i princip tondöv, det är tur att ingen hör en när man står i duschen och sjunger och man tror att man är en världsstjärna.. Det måste låta hemskt, men jag gör samma sak varje gång :P fattar inte varför man just ska sjunga i badrummet :P men aja.. Jag gillar verkligen personer som sticker ut.. Det kanske är för att själv så gärna skulle vilja göra det på nått sätt, men jag varken har modet eller vet på vilket sätt jag skulle göra det.. jag vill ha en egen stil.. Det gäller bara att hitta den och lita på sig själv :)

(tror detta kan bero på att jag tänker på vad alla tycker och tänker, därför vill jag bo i en större stad där folk har olika stilar o personligheter, för här i lidköping ser alla likadana ut och det är tråkigt!)

Nu ska jag hoppa in i duschen och förvandlas till en ROCK STAR!  haha





Ett roligt dygn!

Igår åkte jag in till stan, på bussen satt lisa.. Nästan alldeless själv.. Sen gick vi och alex hem till anna, kolla lite på tv bland annat.. Sen vid halv tio kom emilia och vi gick till ica klockan, där samlades större delen av klassen, sen när emil slutat så satte vi oss i bilarna och körde ut till sjölunda.. Då var ettorna inne i ett rum, jag tror att dom inte visste om att vi skulle komma.. Sen var det ett litet rum och sen var det dörren ut.. Tre i klassen valde ut tre stycken i allrummet sen fick dom hålla för ögonen, sen var det helt mörkt och så tog vi kort på dom så att det blixtra till och sen börja vi skrika.. Det var bara den första tjejen som blev riktigt rädd, hon skrek som bara den och nästan kröp ut.. Alla andra va lite beiga.. fast dom va nog ganska rädda när dom blev utvalda.. Sen bjöd vi dom på festis och bullar när dom kom ut ;P men det va kul att komma dit o hälsa på iaf..

Under den knappa halvtimmen vi var där hann jag skämma ut mig lite lätt.. Dom hade en stekpanna med massa köttfärs i, då sa jag till anna, ska vi ta med oss köttfärsen hem och då gick anna, så ser jag några komma och jag går in till dom andra o så kommer en kille in och har världens retligaste min och så säger han hej (och jag ser att han tänker i hans lilla hjärna, hahah kättfärstjejen, mohhaa) .. Anna fråga om jag kände honom och nope det gjorde jag icke.. Han tyckte väl bara att jag va dum i huvudet :P Okej jag hatar att berätta saker för det är aldrig lika kul som när man upplevt det själv :( det är så tråkigt ;P men aja, sen åkte vi till anna igen, kolla på sex and the city och sen sov vi..

Sen idag var det skola, rättskunskap och sen marknadsföring, slappa torsdagar har vi :P Va sjukt kul på håltimmen när vi satt i vilorummet uppe i vårt studielandskap.. Då hittar vi gamla klassfoton och där ser vi en kille som stack ut en aning och anna säger på skämt, där är ju din killa och då pekar jag på honom och då frågar hannah, har du vart tillsammans med honom? Mm sa jag, när jag gick i åttan och så börja vi spinna vidare, det va så sjukt kul för han va inte alls en sån typ av kille som jag skulle bli intresserad av.. Gud va vi skratta och hannah o frida fatta inte att vi skämta, det var så sjukt kul! fast sen berätta vi :P

Sen tog jag bussen hem vid 14.50.. Så om en timme ska jag gå till filsbäck så ska jag följa med mamma o handla =)..


Det ser ut som en U-båt

Mina två tvillingskusiner ska ha barn, den ena nu i oktober och den andra i januari.. Och idag hade hon som ska ha i januari vart på ultraljud med sin kille och när han fick se bilden så sa han; det ser ut som en u-båt, jösses va jag skratta när mamma berätta det nyss :P haha.. Så sjukt kul!

Kollar på top gun nu när jag håller på och städar, den är ganska sorglig egentligen, men bra är den iaf =) Men nu ska jag fortsätta städa.. haha en u-båt! underbart!


Helt otroligt!

Idag var jag och fixade utväxten på håret.. Och jag brukar göra ljusfärg, men dom "gjorde" tydligen inte det där, så hon la folieslingor som hon blondera och det blev väl bra... Men jag ska aldrig i hela mitt liv gå dit igen.. Dom ruinerar en totalt! Fattar inte hur mycket pernagr jag  tjänat på att syrran fixat mitt hår, men det måste vara tusentals kronor! Fy faan, kan inte släppa det.. Att det kan kosta så mycket! man kan ju börja gråta för mindre alltså!

Annars har dagen i skolan vart ovärd, första vi hade var klassråd där kom vi fram till att vi ska til sjölunda ikväll för eknomettorna ska sova över där så vi tänkte bjuda dom på lite saft och bullar, kanske hitta på nåogon lek med.. Sen hade vi samling i aulan, dom gick igenom föreningarna på skolan.. Har dessutom en otrolig träningsvärk idag från i måndasg  och tisdags... Känns som det blir stressigt med träningen idag, måste ju hem o så in till stan sen igen direkt.. Så istället tänkte jag göra en ordentlig städning på mitt rum, sätta på en bra skiva eller film och sen städa för kung och fosterland.. Dagen slutade med att vi hade marknadsföring, där vi redovisa våra tvålar och björn och anton hade gjort en tvål där själva flaskan var en frukt och bladet var pumpen där man trycker för att få ut tvålen då ställer john den klockrena motfrågan.. Dom frukterna som inte har något blad då? Jösses va jag skratta då :P underbart! hahaha... Många hade kommit på bra ideér faltiskt..

Men nu ska jag städa, allt för att glömma mitt besök hos frisören!


Tajt, men det ska nog gå..

Är så trött på min utväxt nu, så jag ringde till salong axelsson och fick tid imorgon! Tråkigt att syrran inte jobbar i stan längre, har inte vart hos någon annan frisör sen jag gick i 8-9:an tror jag :P Gud va konstigt det kommer vara.. Jösses, den tanken slog mig precis, men det kommer bli tajt..  Har klasstid kl 9.15 sen samling i aulan 10.15 och sen frissan vid 11 och sen tillbaka till skolan vid 13! Hoppas jag hinner.. Men gött att få det gjort nu iaf, men ska inte klippa mig, det får syrran ta när hon kommer hem någon helg =) För jag har sjukt slitet hår just nu och jag får hålla på att klippa lite i luggen hela tiden :P Känns som att det bara växer :P haha..


En varm dag..

Idag har vädret ute vart hur skönt som helst =) Börja dagen med att ha organisation och ledarskap, det verka vara en grymt intressant kurs och ny lärare var det också, men bara samhäll ekonomer :P Jag hoppas på att alla lektioner blir lika intressanta.. fast hitta knappt dit först, kom till skolan vid 8 och sen sprang jag runt o leta efter klassrummet, fråga anne och där stod även två vilsna tvåor som inte hittade sitt klassrum men med hjälp av anne så kom jag rätt! Sen hade vi filosofi, även det ett intressant ämne.. Fast man kan nog bli tokig om man tänker för mycket :P haha..  Sen slutade vi klockan elva eftersom vi inte hade någon psykologi eller matte.. Så vi gick en runda på stan.. Köpte en topp och en skjorta på vero moda från presentkortet jag fick i födelsedasgpresent.. Sen gick vi hem till anna o kolla på tv.. Har även bokat fyra dubbellektioner till, för sten-inge hade satt i nya papper idag så det var bara att ta dom bästa tiderna :P

Så nu ska jag göra lite läxor, lika bra att få gjort dom och sen ska jag och matilda iväg på KiBox, första gången nu för hösten, skulle gått förra veckan men jag va ju förkyld då :(.. Jag hoppas det är lika kul som förra året, men det kommer kännas konstigt att inte gå dit med syrran :/... Ska bli gött att träna, finns inget goare än när man kommer hem och ska sova på kvällen!

Ska jobba på sön, hade velat göra det på lör men då kunde tydligen inte hanna, så typiskt.. för vi hade ju tänkt att gå ut i skövde på lör, så vi får se hur det blir med det.. Och jag blev nästan lite stolt över mig själv i skolan idag, kom ut en kille från ett uppehållsrum och jag lyckades att inte skrika utan bara dra ett djupt andetag... :P hahah... men nu ska jag göra lite nytta :)

Ha det toppen =)


Viktigt!





En kanondag!

Den här dagen har vart underbart go, förutom att vojka är en tvättäkta surkärring, hon förtjänar en stor fet smäll på käften! En riktig hagga är hon, jag finner inga ord, sånna som henne borde inte få jobba med människor, hon borde låsas in någonstans! Jag vill inte se henne iaf, man går ju inte dit i onödan direkt... Första hade vi UF och då kom det nån som hette amalia som kom o tjöta lite, sen hade vi hål på 4 timmar så jag, anna och lisa cyklade iväg till McDonalds och åt lunch, eftersom det var soppa och vi skulle gå till klockan fyra idag!.. Vi satt där i två timmar tror jag, som vi skrattat.. och det fortsatte dagen ut.. Att man kan ha så kul i skolan :P det är ju helt otroligt..  Hade svenska och matte sen i slutet =) Anna och lisa har för övrigt trackat mig hela dagen och jag lovar, ni ska få igen! Hahahah.. Sen åkte jag hem.. Fixa mina block så det står namn o skit på, blev ganska fint :) Sen övningskörde jag in till stan, va på skivstång & spinning, riktigt gött att få träna, kommer nog få en go träningsvärk imorrn :P haha.. Men det ska kännas att man lever ^^  Sen körde jag hem och så käka jag lite och jag ska snart hoppa ner i sängen, börjar åtta imorrn med en ny kurs som är organisation och ledarskap, ska bli spännande att se vad det är och vilka som ska ha det :P

men jag tror jag tar och säger god natt här ^^ känns som att det var något mer jag ville skriva, men då får jag ta det i efterhand ^^


önskar att det vore sommar igen så man är lite brun ^^
hatar att vara blekfis :(





RSS 2.0