Kjempego helg!

Har haft en riktigt bra helg.. Började redan på torsdagen, jobbade och åkte sedan ut till åsane för att kika på klänning, köpa glögg på ikea och hälsa på ylva.. Och galet nog träffa jag på en tjej från lidköping som flyttat hit för två veckor sen.. Sen när jag kommit tillbaka från ikea och skulle vänta på att ylva skulle sluta står hon där och ska slå in två snowboards, så det fick jag hjälpa till med :) Sedan på kvällen satt jag o karin och drack glögg, mm så gott.. Fredag o lördag var det jobb och sedan svorskfest! Det var riktigt kul.. Mina goa vänner var här, träffade endel nytt folk och en gammal kund från 7-eleven ^^ Idag har det blivit slappdag med roomisarna. Moulin rouge och pizzahämtning och bara bea, så längesen jag såg den nu.. Så det har vart en väldigt skön dag!

Nu kommande veckan väntar:
Mån: Jobb och sedan visning på ett rum jag är väldigt intresserad i, men tydligen många som var intresserade så jag får bara försöka sälja mig själv så gott jag kan :)
Tis: Jobb och hänga med ylva och kanske någon annan som har lust!
Ons: Spinning, jobb..
Tors: Jobb
Fre: Jobb och idolmys
Lör: Jobb och Julbord med övernattning på hotell
Sön: Friiiii

En anna kul grejj som hänt i veckan var att jag träffade marie som jag jobbat med på oasen, har inte sett henne på nästan ett år!! Skitkul!




Kommer bli en ny fin vecka!!

Puss&Kram!

Kollade igenom lite bilder :)














Ett år har gått...

Sedan jag flyttade hit :) och det var en månad sen jag skrev i bloggen.. Sedan jag om hem från tågluffen har jag jobbat mån-lör, i tre veckor nu.. Blir ungefär 45-50 timmars veckor.. Men cash is king! Funderar på att köpa lite dollar när den är så låg nu.. Kollar på kilroys hemsida, och dom kan sy ihop en resa som är efter ´mina önskningar! Vore riktigt nice att göra en jorden runt resa innan man börjar plugga :) Som jag tänker just nu är det vara kvar här i bergen, leva, bo, jobba och förhoppningsvis få in lite pengar... Och sedan åka hem i juni, sommarjobba hemma.. Sedan ut o resa i sep/okt i ett halvår och sen börja plugga hösten 2012, men det känns så himla långt fram. Men jag börjar känna att plugga känns inte så galet, bara man hittar något man är intresserad av så kan det nog va riktigt kul! Men det är tankarna just nu.. Vad som helst kan hända..

Sen prata jag med marre lite igår, och fick höra att en kille som bodde i majåker tagit sitt liv i somras.. Helt sjukt, fattar inte vad som händer.. Jag va spela biljard med honom och vi kika på film o han va så glad av sig.. Blir bara så förvånad och ja, det är ofattbart, precis tagit studenten och hade hela livet framför sig..

Blir bara en innesöndag, har vart fint väder i en, två veckor nu, men idag blåser det halvstorm och regnar lite.. Får städa lite och tvätta.. Kolla film och bara ha mysdag,, ladda inför jobb igen.. Mercedes är tillbaka från sin tokyo resa, ska bli jättekul att få träffa henne igen :) Hade en riktgt bra lördag, jobbade och det va mycket kunder och skön stämning bland oss som jobbade och folk kommeterade att disken såg jättefin ut, sånt stärker :) Hoppas vi sålde slut på räkorna.. Har fått lära mig lite av datasystemet, hur man sätter ner priserna mm.. Sen skulle vi hem, och sandra skulle köpa kjött, massa kjött :P och det var så kul, vi bara skratta i kön, gick på över tusen nok :P haha

Sen åkte jag hem, laga mat, elins familj var här o hälsa på, riktiga sverige fans :P Dom hade vart på skara sommarland förra året och i arns rike :P Sen åkte jag hem till alex och calle, sen kom även två saom jag inte träffat förut, ellinor och thörn hette dom tror jag.. Trevliga :) Sen kom ylva också :) Vi bara satt o tjöta, åt räkor och skratta och det va så skönt o bara hänga.. Killarna drog ut sen men jag och ylva va inte på det humöret..


Nu ska jag tvätta.. Här är lite bilder från tågluffen..












RSS 2.0