Mm så gött...

Såhär har jag tillbringat en timme.. Legat och njutit av solen..


Va grym och gjorde scones till frukost.. En dålig sak är att det känns som jag håller på att bli förkyld.. Jobba dubbelt igår och det gick fint.. Mercedes och sandra kom och titta in :) Trevligt! Sen var det en full och härlig kille som fick hicka när han skulle beställa, både jag och han skratta smått hysteriskt..

Idag har jag pratat med min ömma moder.. Hon hade träffat elin, hennes mamma och fredrik när hon skjutsat syrran till tåget och dom hade bytt nummet och en massa grejjs :) mamma trodde det skulle bli jättebra så jag är bara glad... Ska städa och fixa nu imorrn... Ska iväg på jobb sen 17-22.. Imorrn är jag ledig! Så skönt! Kan meddela att min syster är grym och gjorde jättebra ifrån sig på tjejvasan!

Varför ska jag alltid gråta..

Ja, jag gråter fasen åt precis allting.. Har haft en riktigt mysig kväll, spelat plump som jag VANN ´på :D sen skrämde patrick upp mig nu när jag ska sova själv och börja dra upp en massa skräckfilmer och rysare.. Så jag satt och grät för det.. Sen när jag krama dom hejdpå så grät jag lite till.. Gråter jämt åt sånna saker.. Hoppas dom får en fin tågresa hem.. Själv blir det nog bara jobb och sova i helgen.. Får se om jsg hinner träffa ylva & co.. Hoppas på det :) Ska sova nu! Kram!

Fredagsmys!

Nu har vi nått toppen på norskberget!! Nu är vi nästan fullbordade noskar.. Vi har nämligen beställt pizza från peppes med BUD!! Känns som man alltid ser den bilen ute och köra.. Vi ska ha lite mys innan josefin & patrick flyttar ut, julia ska ju också åka, men hon kommer ju tillbaka :D härligt!!

Har vart en har vart en mattande dag på jobbet.. Skolklasser som kommer med sina koder för gratis varmdryck och varenda ungjävel ska ha kakao.. Sen tog det slut, och då kommer självklart barnet som är mer efter än en snigel och frågar, vaddå slut? Jag svarar den har tagit slut, det har vart så många som köpt kakao så vi har inget kvar och han står ändå två minuter och frågar om det är slut!! hallå? förstå!!! Sen var det en virrig tant som skulle ta ut pengar och det gick inte för hon hade bara 20 kr på kortet.. Även hon fattade inte.. Hon sa att hon behövde pengar för hon skulle på julbord, jag frågade om hon skulle på julbord nu i februari och om det inte var ngt annat hon skulle på, men nej, hon skulle på julbord! Verkligen snurrig!!'

Imorrn ska jag jobba dubbelt på 7-eleven.. 07-14 och sen 21-05.. Efter det söndag 17-22 tror jag.. sen på måndag är jag ledig :) och då kommer även dom två nya själarna..

Så fulsöta!

Dom ser ju så mysiga ut.. Springa runt i dom när man är hemma och degar! Vore ju skitmysigt! Synd att dom kostar rumt 1300 nok.. Man ser ut som en larv, om jag skulle vunnit på lotto, kanske då.. Fast jag spelar ju inte på lotto kom jag på, så  då lär det ju inte hända. skit också!



Pratade med elin som ska flytta hit och hon skulle skaffa gymkort och då kanske det kan bli att jag också skaffar det.. Vill verkligen börja träna, känner mig trött och slö, det var sällan jag gjorde det förut..




OS-guld!



Jag kan säga att det var riktigt kul att OS-kväll med två norskar när Sverige knep guldet säkert!! Var en fröjd att se dom bita på naglarna.. Kul att hellner peta näsan också.. Sverige har gjort väldigt bra ifrån sig detta OS :) ska nog sätta på datorn vid 6 för att se hockeyn.. Jag börjar ju inte förrän 19 imorrn :P

Det var en kund på 7-eleven idag som sa att jag alltid va så hyggelig :) kul att höra.. Är så glad över att vara i bergen, alla är så trevliga.. Man småpratar med alla lite allmänt.. Spelar ingen roll vart man är! Underbart!

Sov gott!


Lämna det bakomflutna framför dig...

Har haft en go dag på jobbet, härliga kunder och jag har känt mig riktigt effektiv.. Sen sista timmen hade jag sällskap av alex och petter.. Sen gick jag hem och sedan ut igen för att ta lite kort.. Sen har jag även gjort semlor idag och dom va JÄTTEGODA, det som inte var bra med dom var att dom blev riktigt fula! HAHAH! Men det är insidan som räknas.. Är sjukt stolt över mig själv.. Nu tänkte jag slänga upp en salig blandning av lite kort.. Kul va?

















Goa minnen!























Tack o hejj! Ska nog se på någon film innan jag nannar! Simma lugnt!

Helgen i ett litet inlägg...

Torsdagen innehöll jobb, personalmöte och käk på peppes (gratis mat är fina grejjer!) mycket information att ta in, tex när man jobbar själv måste man låsa dörren och ringa till ett annat 7-eleven och säga att man är på toa.. Pga rånrisken.. Är tydligen ett rån i Bergen varje dag, är glad att jag inte är i oslo där det är 3 per dag.. På fredagen jobbade jag 15.30-21.45, hade kollat listan på vilka som jobba och jag va rätt otaggad på jobb, men så möter jag alla godingar!! Mercedes, sandra, kay, camilla, lina, vidar, ja jösses, dom va många! Så jag hade en riktigt trevlig vakt! Sen var det bara att duscha när jag kom hem och ner i säng..

Klockan 05.20 ringde alarmet och jag fick lämna min varma sköna säng.. Jobba ¨på 7-eleven och morgonen började minst sagt märkligt.. Men efter det blev det bättre :) Blir så förbannad när dom beställt så sjukt mkt varor och vårt lager ÄR litet! Man måste flytta saker för att ta sig fram eller för att bara komma till en annan grejj, helt otroligt.. Sånt kan få mig att bli irriterad..

Kvällen blev kalasbra iaf, jag, julia & josefin begav oss hem till ölva, alex och kalle.. Vi hade melodifestivalen kik och vi alla var i upplösningstillstånd åt de blå männen, hur dåliga en del var och kanske för att timoteij givk vidare direkt till final.. hade rätt låga förväntningar men låten var helt okej, min första tanke var sarek! Och när jag kollade aftonbladet igår kväll såg jag att dom blivit misstänkta för plagiat.. Men det bästa var ju när dom gjode introt till sex and the city, jag satt och bara skratta! Va klockrent! Christin är så rolig ibland.. Kvällen i ära var felicia och hennes kompis moa med.. men dom drog ganska tidigt :( Vi andra dansa, spela plump och hade allmänt kul! Sen kom Li hem också, kalles flickvän så hon följde med ut.. Det blev exodus, för där kommer alla in.. Sagt att vara byns fjortisställe men om man är ett skönt gäng innan gör inte det något.. Träffa en som jobba på meny oasen, kul :) Och på vägen dit haffa jag två som brukar handla på 7-eleven..

Inte lika kul och somna vid halv fyra och gå upp tjugo över fem.. Men det gick jäkligt bra.. Va jäkligt trött igår kväll.. Kul på jobbet när sverige tagit guld och brons och norge sjäva hamnat utanför pallen och sedan skyllt detta på svensken, tönt!

Idag är jag ledig och det va skönt.. Ska nog till julias jobb med ylva o alex och hälsa på, för nått måste man ju göra... Kom typ 1 dm snö igår men den ser ut att ha slaskats bort redan.. fattar knappt hur mkt snö det är hemma, som när man va liten och blev insnöad.. Har hört att skolan har vart stängd nu också.. Över en halvmeter snö, galet!! Vill se lite!

Nu ska jag duscha, kanske kan få lite bilder från julia.. Skriver mer en annan dag!

Puss&Kram

Halfpipe!!

Kolla reprisen på herrarnas final i halfpipe och shit va coolt det är!! Vilken jäkla kroppskontroll dom har! Blir så imponerad! Nu ska jag göra ett ryck här hemma.. Jobb 14-19 (kort dag) direkt efter jobbet ska jag på personalmöte och sen vidare till peppes.. Spännande och se vad vår nye ägare har att säga :P

Irriterande...

Är ledig idag och det är skönt!! Julia var också det :) roligt! Vi ska nog till IKEA en sväng och kika lite.. Gå i lite affärer också kanske :D Men nu på morgonkvisten skulle jag passa på att boka biljetter, hittade tur/retur för 398 nok.. Skitbra! Men sen skulle man ha bankID och så stod det tryck på länken bestill bankID här, lätt att göra det när det inte ens finns en länk som heter så!! Fuck.. Måste antagligen ner till byn och fixa det först! BLÄ!! Vill bara få bokat dom där jävla biljetterna! Hoppas dom finns kvar ikväll.. Annars kommer jag bli förbannad.. Nu ska jag gå och duscha och sen avnujta en härlig ledig dag.. Imorrn ska jag på personalmöte :D vuxet va?




Lisatime!

Nu ska jag ha lite egentid och bara mysa, kolla en film, skrapa min triss som min ömma moder skickat! Kos er!



Är förvirrad...

Gårdagen var upp och ner.. Började bra, sen gick det skit med semlorna, sen var det bra igen och sen var det rent åt helvete.. Men ville inte va hemma så jag följde med julia hem till ylva, alex och kalle där även felicia var med :) Hade en helt otroligt rolig kväll! Skäms nästan över det.. Men var så skönt att ha något annat och tänka på.. Dom hade en underbart fin lägenhet! Vi spela plump till klockan var 12! Var så himla kul.. Kommer ihåg när jag va liten och alltid tjata på brorsan och hans flickvän therese och spela :P (jobbig lillasyster kan man tänka sig)... Detta får vi verkligen göra om :D kan nog bli biljard i veckan också.. Måste se alex förlora igen! Det var en fröjd att se :P

Såg att jag fick jobb på meny sletten tis och fredag, jäklgt bra, men hade hellre tagit onsdag än tisdag ifall jonathan skulle komma, var tidig vakt så det var skönt.. Jobbar 6 dagar denna vecka, men är bara uppe i 39 timmar :/ känns lite segt, kunde man jobbigt några fler timmar en dag och vart ledig en dag till.. Menmen.. Bara att ta tag i det.. Blir en lugn start på veckan idag med jobb mellan 14-19.. Ska nog äta något nu innan jobb.. Lyssnar på magnus uggla, gillar hans texter :) dom lugna låtarna är riktigt bra, tex utandig och kan det va kärlek?

Tänker på er alla där hemma.. Kram!

Söndag...

Hela denna veckan har vart riktigt bra :) började förra söndagen då jag o julia träffade lite nytt gott folk och spela biljard (så sjukt kul) den biljardhallen va riktigt stor också.. På måndagen jobbade jag 14-19, på kvällen åkte jag hem till kay, en jobbarkompis på meny, vi laga jättegod mat och bara tjöta och kolla på film.. Tisdagen var det jobb tidigt 07-14, gick riktigt bra :) sen gick jag ner på byn och gick i affärer :) alltid kul! Sen skulle jag o julia ha myskväll, men så hade dom inte kvar den filmen vi kollat in på 7-eleven.. Så jag kommer inte ihåg vad vi gjorde :P Onsdagen jobb 7-eleven 07-15, jobba en timme extra för petter skulle till legen (som för oss i sverige också kalals läkaren). Jag, Petter och silje va på jobb samtidigt ett tag och vi hade skitkul :P sen laga jag bollar denna dagen på jobbet och dom blev NYDELIGA!! Lite skrynkliga dock, men whatafuck!

Torsdagen var jag ledig och ohh så skönt det var, hade jobbat ganska många dagar i följd.. Jag o josefin hade lite bus för oss innan jag gick ner till byn också, hehe..  Sen på eftermiddagen/kvällen gick jag o julia o fika med ylva och alex och det va skitkul, skratta gott.. Satt o tjöta till fiket stängde.. Fredagen var det jobb på meny sletten, en helvetes dag! Alla kunder var skitsura,, en kärring skulle haft spö och en kongekrabbeklo uppkörd i fel ingång (kongeklo är riktigt vassa och sjukt stora, så ja, det skulle göra ont!) Efter fått va hemma med brudarna i sambolivet så tog vi följe till byn, dom skulle träffa felicia och jag skulle käka med en annan jobbarkompis från meny, så kul att ha lite annat folk o hänga med :) riktigt trevligt, käka kinamat :) Sen var det jobb igår på meny oasen, äckligt mycket folk, var att göra konstant från 10-18.. Helt otroligt vad folk handlar! Sen hem en timme, käka och sen vidare på jobb 20.30-05 och idag är jag välförtjänt ledig..

Jag och Julia gör semlor :D men degen jäser inte :( sen måste vi köpa mer grädde, men spänannde är det, har aldrig gjort egna semlor.. Dom har inga riktiga här i norge.. Dom har med sylt i eller nått.. BLÄ säger vi till det.. Ikväll ska vi nog hänga med svenskgänget :D KUL! Och idag döps mitt tredje kusinbarn, linda och marcus barn, Oscar :) Synd att inte få se det.. Sen har OS börjat, ska försöka följa lite på svtplay, gillar freestyle mest, så jäkla häftigt! Nästa vecka har jag inget jobb tisdag, onsdag och fredag som det ser ut nu.. Och helt random kommer jonatahan och säger (alias julia o jossans, hmm syssling, kan va kusin, dom har helt henkelt för många släktingar, janes unge, eller är det sussie?, skitsamma) Han skulle flyga ett gäng till bergen på tisdag, så då blir det förmodligen häng med honom.. Och syrran, visa mamma dom här bidlerna, så ser det ofta ut i mitt rum.. men ska storstäda sen.. Det här är att ta i.. Men orka ibland..


Helvetes dag....

Har vart en riktigt pissig dag på jobbet, sura kunder hela dagen. Då kan dom ge faan i att åka o handla om dom inte kan va trevliga! Ville fan slänga en fisk i huvudet på en kärring.. Usch, sen va dom som skulle på sena vakten sena.. Så det blev en haltimmes övertid.. Och vibrationen på min mobil är trasig, ysch, ingen bra dag! Ska vi ändra på.. imorrn ska jag till oasen, var nästan 1 ½ månad sedan sist.. Sen på kvällen blir det på 7-eleven.. Hoppas på någon het vakt som kommer på besök ;P

Trevlig kväll...

Idag har det var en grymt skön ledig dag! Har inte haft en helledig dag på länge känns det som.. Sov till 10.15.. Sen låg jag kvar och dega i sängen lääänge, åt lite frukost, kika på O.C.. Tjöta med lisa på facebook, sen käka jag lite kyllinggryta, kolla recept på semlor... Har jag berättat att dom har mors dag, alla hjärtans dag och semledagen på söndag! Vill göra egna semlor, vore kul att testa.. Har inte sett till en ända semla än :S blir nästan rädd :P Vid fem-tiden var jag nere på byn, mötte upp julia.. Sen träffa vi Ylva och Alex, två av de svenskarna vi spela biljard med i söndags och vi hade askul, satt och fika och tjöta i nästan tre timmar.. Blir nog spelkväll med dom på söndag! Kul! Fick jobb imorrn också, meny sletten 7.30-15.30.. perfekt tid.. Sen är det bara dubbeljobb på lördag och sen ledig söndag :) Blivit bra timmar dessa två veckor.. Förra blev det 48 tror jag och denna runt 44, goodie... Är rätt lite på kontot nu så det blir bra :) Sen skulle jonathan flyga lite folk till bergen på tisdag så han ska vi underhålla på tisdag, är ledig som det ser ut nu så det blir bra :D

Sen skulle jag skicka blommor till mormor, men då var det blomsterförbud så jag skulle skicka nalle o chocklad.. Men nu är hon hemma på permission så hon fick det hem till sig, blev blommor och en nalle som reprensenterar mig som inte kan vara hos henne! Hoppas verkligen hon blir bättre!! Älskar henne! Skönt att hon har massa andra hos henne hela tiden :)

Nu ska jag sova.. Måste få mina timmar :)

Jag har nekat!!

Så himla kul på jobbet, kom in tre killar, så säger den ena en snus och jag går o hämtar och sen ber jag honom om legg.. Kan meddela att killen ser skitnervös ut och säger att han glömt det :P haha! Burn! Så gjorde jag på två stycken.. Sen när petter kom gjorde han samma sak, sen stod vi där och skratta åt dom :P haha.. Jag, petter o silje va på jobb alla tre ett tag och det va riktigt mysigt.. Sen tidigare på dagen kom alex och hans kalmarkompis och tjöta lite.. Alex skulle visa honom vart han jobbade.. Imorrn är jag ledig och det ska bli så jävla skönt.. Och fredag också.. Sen på lördag ska jag jobba dubbelt..

Och nu ska jag laga sjukt go mat som vi gjorde hemma hos kay i måndags.. En kyllinggryta med ris.. Så krämigt o gott!






Flummigt, ett passande ord för dagen...

Idag jobbade jag 7-14 på 7-eleven, en go vakt tycker jag :) lagom mycket att göra.. När jag stod och fixa en kaffe kommer en kille in bakom disken och tar upp dom arbetsmattorna vi står på och jag bara kollar på honom och undrar va fan han håller på med.. Sen såg det ut som att dom var så rena när han la tillbaka dom... Sen kom en till kille in och då såg jag att dom bytte ut mattorna (killarna var från ett företag som hämtar mattorna, mopparna en gång i veckan och vaskar för oss) Jag sa till honom att jag undra vad dom höll på med men sedan fattat att dom höll på att byta mattor :P Och vet ni vad som hände sen???!! MR madan bergen kommer och köper kaffe.. Haha nu har han lyckats vara på mina tre olika jobb :P så het är vad han är :P grr.. Sen var jag på stan och hälsa på tre olika stammisar på 7-eleven, sånt får mig på bra humör :P Orkar inte skriva mer nu :P men haha oj va kul jag har,.. Har vart på sånt där humör då man inte kan sluta flina.. är i ett tillstånd då jag måste sysslesätta mig med saker för att inte kunna tänka..

Va rädd om varandra...

Det är helt otroligt när man tänker på sina nära och kära, hur mycket man älskar dom och hur mycket dom betyder..

Där sjönk det...

Jobbat hela helgen.. Fredagen på sletten, lördag på 7-eleven o sletten, och idag 7-eleven 07-15, Lisa skriker efter sova utan att bli väckt av alarmet.. Imorrn är dagen, börjar inte förrän 14 :D Fick besök av loomis för minibanken sluta fungera.. lite spännande.. Ikväll va även jag o julia och spela biljard med 4 svenskar, vi hade sjukt kul :D skönt o komma på andra tankar.. Grymt stor biljardhall också, två våningar med säkert 20 bord.. Orkar inte skriva mer, blir bara en liten uppdatering..

Grattis till marre som fyllde 20 år igår :D och om en vecka är det semledagen :D mums!!

Vilken kväll...

Ja, igår va det jobb på 7-eleven.. Massa saker att göra, sen krascha datasystemet och ahmed va sen.. Sen höll jag på o fixa massa saker efter han kommit för jag hatar att lämna massa saker till näste man på jobb och ahmed med sin sköna dialekt, jag fixar, bara gå :P Han är bra skön.. Sen va det hem käka lite och efter det vidare till mercedes för lite tjöt, lite dricka och allmänt umgås :) vi var 6 stycken från meny tror jag :) Sen vid elva tiden skulle vi gå ut.. Först skulle vi till ett ställe som hette downstairs men så var det inträde.. Då skulle vi ta fotbollsbaren men då var det bara jag o kay som gick in märkte vi.. Sen gick vi vidare till ett annat ställe.. Där gjorde jag världens miss! Typiskt mig,, Såg att det var en som visa legg när hon köpte dricka, så jag sprang och hämta mitt och visa öppet, hej jag är inte 20. Så jag går tillbaka och sätter mig med dom andra och lina går o köper en öl till mig och när jag sitter och dricker den kommer han i baren och säger att jag får dricka upp och gå sen.. Minst sagt osmidigt.. Fick känna mig lite vuxen i förmiddags när jag köpte vin på vinmonopolet för då får man minsann vara 18, konstiga är dom i norge.. Sen gjorde jag världens grejj hemma (som jag blivit mobbad över hela kvällen här hemma) jag hade renbäddat sängen för jag tvättat mina lakan.. VARNING!! KÄNSLIGA LÄSARE.... Sen kände jag att jag mådde lite illa så jag hämta en bunke och så skulle jag spy, va mörkt i rummet så jag missa halva bunken och fick halva spyan på mina RENA lakan och det andra i, suck säger jag bara!

Nu ska jag sova, imorrn väntar jobb på 7-eleven.. Först dusch och sen dunka sägen.. RAW

GOD HELG och grattis edvin som fyller ett år.. Tråkiga saker skriver jag inte här, allt vill man inte dela med sig av.. Plus vakter är fortfarande heta!

The shoop shoop song!!

Den körde jag o julia på såpass högt innan högtalarna på datorn börja brusa och det gör det ganska snabvbt så vi fick ta till ton själva och jag kan bara säga, Fy fan va det lät :P Men kul hade vi! Jag försökte göra nudlar o kyllingwok, blev väl sisådär men smaka hyffsat gött.. Sen såg jag på stockholm boogie, rätt skön film, hoffmaestro har rätt skön musik :) Och kan meddela man träffar och ser så mycket roligt folk här :P Idag hade vi varetellning för andra gången i år på 7-eleven. För idag hade vi ägarbyte.. Sen vid två skulle jag jobba kvar en timme och jag, silje o alex stod o fyllde i timelister och då var papprena slut och jag fatta inte vad henrik mena och sen börjad det pipa, och jag bara säger högt och irriterat, Men vad är det som piper??!! Och henrik bara skratta åt mitt lilla utbrott :P Det va vaskmaskinen :P Sen sms:a jag med marre förut, hon är saknad! Känns konstigt att inte va hemma när hon kommer hem, var ju massa månader sen jag såg henne, vi har massor att prata om! Ja, händer nu då, duscha lite, kolla någon mer film? Ja det låter bra, så får det bli! Fick lite goda råd av min bror o syster ;) dom är allt bra att ha! Ja det var väl allt från mig.. Råka smsa mamma igår vid tiolv och fråga efter brorsans irlandnummer och hon svara, lilla gumman, vet du vad klockan är? :P haha.. Men numret fick jag allt ;)


Vad kan man säga...

Jag älskar er otroligt mycket!






En kall morgon!

Ligger här i sängen och kikar ut genom fönstret, ser äckligt kallt ut och om sisådär 20 minuter ska jag pallra mig till jobbet, alex hann med att säga att det va inventering igen, inte roligt! Bara för vi ska ha ägarbyte idag, lite sorgligt att henrik ska sluta.. Igår jobba jag på meny, jobbade med sandra o mercedes, sjukt härliga tjejer! Man kan bara skratta :P Sen blev det stresssigt, för mkt folk på två personer samtidigt som allt skulle städas, kan säga att Mr. Madam Bergen va där också, så sjukt het är han! Sen va även vakten där... Vi blev en halvtimme sena och missa därför två bussar, så vi gick upp till en annan hållplats och tog en buss därifrån, runt 23 var jag hemma igen.. Nu ska jag borsta tänderna :) efter jobbet idag ska jag nog bara hem och bara va :)

Måndag, första dagen på veckan och februari..

Ja, tiden går fort, redan februari.. Tänkte bara säga hej och meddela att jag ska se en film och käka tårta i sängen.. Avundsjuka?! Borde ni va ;) Hej då!

RSS 2.0