NU JÄVLAR!!

Nu är det nära =) om några timmar drar vi! Jonatan va snäll o körde hit mig och gentleman som han är bar han min tunga resväska både till och från bilen, där har vi en redig kille ;P Nu ska jag o lisa käka glass med varma hallon o kolla på house of wax, tyvärr kommer min kära blogg stå tom, men kommer fyllas med många läckerheter när vi kommer hem, förhoppningsvis som pepparkakor o inte kräftor ^^

TAKE CARE <3


räddaren i nöden ^^

Emelie agerar räddaren i nöden, vad skulle man göra utan sina vänner? Hon hade en iPod laddare som jag kunde få låna och till råga på allt så kommer hon hit o lämnar den! Hon är så snäll o söt =) Tack baby!


det är min baby det ;)


image336

14 timmar

Nu är det ungefär 14 timmar kvar, sen lyfter planet från landvetter mot cypern.. Känns konstigt, varje gång jag går in i rummet står ju resväskan där men ändå får jag inte in i min hjärna att jag ska åka.. Måste dubbelkolla så passet och bikinin är med.. Det är ju i princip det viktigaste.. Och min iPod.. fattar inte vart jag ska kunna ladda den :/ är ju inte batteri utan man måste ha en dator för det.. Hoppas det ordnar sig.. Så ska hårfönen läggas ner.. Känns som det mesta är under kontroll. Ska lägga ner skor också.. Svårt o veta hur många par man ska ta med sig, jag har inte hittat mina flipflops iaf, så det får jag väl köpa när jag kommer ner.. Tre-fyra par blir det nog iaf.. Hoppas resväskan kommer gå igen nu :P Det brukar ju va problemet när man ska hem, men nu är det innan :P har inte vägt den heller.. den får ju inte va för tung.. Men det ordnar sig väl :) haha

trött..

Klockan är nu 23.36 och jag är jättetrött, kommer sova såå gott inatt, har haft en trevlig kväll med tjejerna, fast dom åkte hem ganska tidigt dock :( Vi va o hämta marre i stan så åkte vi till hjertberg och där träffar vi på jonatan och så ser vi martin o hans kompisar.. Verkar som om dom flesta skulle ha hemmakväll ^^ Sen beställde vi pizza o kolla på Eva & Adam, man kan verkligen alla repliker utantill :P helt sjukt. En annan sak som är helt sjukt är att jag o lisa åker till cypern imorrn.. Jag har nog inte insett det än :O shit, knappt ett dygn kvar tills vi ska åka till landvetter,, måste packa färdigt allt imorrn :P Blir sista natten i min säng innan cypern, kommer sakna Einar :'( men mest marre o emelie =) Nu ska jag häva sängen!

Sov fint!

hur trött får man bli?

Måste säga att gårdagen blev så bra som jag hoppats på, vädret var underbart dagen igenom, jag fick växlat mina pengar och tagit ut pengarna som pappa skulle ha.. Kom nu på att lisa har 100 kronor till mig, det har även jonathan och marre har lite mer =9 så det ska bli gött att få tillbaka.. Sen käka vi glass, jag o mina godingar (marre, lisa o emelie ) Sen gick vi till f-huset och käkade, det är så fruktansvärt kul att se folk man inte brukar se och man hälsar på fler människor än vad man gör under ett par veckor på västra.. Det visar hur torrt det är på västra.. Så när vi käkar kommer jonatan och vi tjöta lite.. Haha han är nästan värre än mig när det gäller att mummla ;P haha.. Han skulle ut o åka bil :O jag vill också ha körkort.. Så träffade jag matilda som också fått körkort precis, så hon fick en bamsekram av mig.. Sen efter vi käkat satte vi oss i solen och sen skulle vi byta om till gympan, vi tyckte att det va ganska lite folk och så kommer vi på att vi ska vara på idrottens hus och det är fem minuter tills vi börjar, lisa o marre ser bara i sina ögon att vi slipper gympan, men då kommer elin in i omklädningsrummet och säger, men jag har bil och vet ni vad det bästa är? Hon har körkort också =) så vi tog bilen dit, så hade vi gympa, det va bollekar, riktigt kul! Man kan inte annat än skratta =)... Sen gick jag o lisa till stan, gick i lite affärer och sen träffade vi på richard och emil.. Sen fick jag o lisa skynda oss att köpa korv och kött och potatissallad för att hinna med bussen hem till marre..

Sen vid halv sex gick vi hem till robin, för vi skulle grilla o spela brännboll där, hade inte vart där sen nyår, deras hus är verkligen superfint!!!! Så vi spelade lite brännboll, shit kul var det, speciellt när erika satt på staketet till en lekplats och skulle fånga bollen och trillar baklänges ner i sanden, haha, hon hade grymt skönt skratt! Hon har även gått i min syrras klass fast bytte sedan till frisör.. Sen grillade vi o tjötade o lyssna på musik och drack lite.. Det va en underbar kväll.. Det som satte guldkant på kvällen va absolut Anders älgning =) usch va vi taskiga och drev med honom efter det, men det var så himla sött =) haha.. En annan grejj va erikas volt och den bästa va nästan när marre skulle gå igenom en glasruta, hahahaha... DUNK!! Och på andra sidan sitter vester o skrattar o alla andra på andra sidan, marre trilla nästan baklänges... såg fruktansvärt kul ut.. Sen skulle jag o lisa med halv ett bussen men det orkade vi inte så vi väntade till halv tre istället.. Sen hade alla typ gått hem så jag, vester och linus satt i robins rum o tjöta och jag var så trött så jag sov lite, vester agerade kudde.. Sen väckte lisa mig o sa att vi skulle gå och så glömde jag mobilen så då va vi tvugna att gå tillbaka o så va dörren låst men fönstret till robins rum va öppet så jag tar bort blomman o hoppar in, jag är ju vigheten själv :P noooot!! HAha
Sen mötte vi långa richard, han hade vart ute.. Så vi stanna o tjöta med honom.. Sen fick vi rusa vidare till bussen och sen hem o slänga sig i sängen!

Men det va en grymt rolig kväll! Tack alla dom va med =)

Förväntan...

usch, jag hatar verkligen när man ser att man fått ett mail och man verkligen hoppas på att det är från en viss person och så är det inte det! Besviken är ordet.. Men spännande är det :P hahah !!!

inget regn idag

Haha nu bloggar jag på morgonen, inte vanligt :P men hade en grymt lång sovmorgon, så varför inte.. Spelar sönder min nya favoritlåt, så härlig, the one and only =) Hittat en fin klänning från gina, såklart är den randig också :P haha.. Ska till banken och ta ut lite pengar och växla lite till euro.. Så ska in till stan strax, sen träffa marre o lisa för att at en glass och sen ha gympa och sen slutar vi.. så helgen är grymt nära.. Värt det känns att åka till skolan för en lektion, men det är ju gympa så det gör ju inte så mkt.. Måste packa den väskan också :P Dom som sa att det skulle bli regn idag vet inte vad dom pratar om (mamma),  det ser ut att bli en toppendag!

Ha en underbar dag för det ska jag ha!
Kramar från mig


Grattis till mina flickor!!

Ska börja med att gratta Matilda som tagit körkort idag, hon skrev igår att hon inte skulle åka buss och imorse slog det mig, hon skulle köra upp och hon klarade det!! Stort stort GRATTIS!! 

Och ett stort grattis även till min goding emelie som fått sin familj som hon ska spendera ett år tillasammans med i USA, är så glad för din skull, trårarna va nära när du ringde.. Det verkar vara en toppenfamilj :D Grattis baby!


Börjar känna av det nu

Har börjat packa nu och resekänslan börjar infinna sig nu, jag har nästan glömt av hur det känns att åka utomlands.. Det var så himla längesen, har inte var utomlands sen jag gick i 8.an och då åkte jag till Spanien med skolan =) en riktigt rolig resa som nu ska försöka toppas :P Kollar ner i resväskan o ser kläder i alla möjliga färger, ser så härligt ut =) Ahh ska bli så gött... Få ta på sig kjol o linne, shorts mm..


Hoppas man inte bränner sig lika illa, elle vad säger du Julia?


grymt bra låt som är med på skivstångspasset =)


Lite bilder

HELGENS BILDER; dock inga från i lördags...

Fredag

       
   


Söndag
     
   
   

Korten är tagna av Jonathan



Det här va längesen...

SHIT POMPE... va längesen det var jag skrev här nu, har vart mkt nu på sista tiden, har inte hunnit skriva på en hel vecka :O Så nu ska jag ge en liten resumé på vad som hänt den senaste veckan =) Nu sätts mitt minne på spel :P

Fredag
Var en helt vanlig skoldag.. fast vi käkade i f-huset istället.. Kul att se lite annat folk =) Sen skulle marre fotograferas till hennes systers framsida till hennes bok som ska ges ut i september =) hennes bror joel hade kommit hem från karlstad för att ta bilder.. så snällt.. Det skulle va skolmiljö bla.. Och jag o lisa fick äran att va med som suddiga gestalter i bakgrunden, slå det ni ;) Sen hade vi gympa och det var GALET!!!  det var längesen jag var så flummig, hade inte kontroll på någonting :O Låg dubbelvikt på golvet o skrattade.. lektionen va uppdelad, hälften hade pingis och dom andra Hjärt & Lungräddning på MiniAnne =) Vi körde rundpingis och jag var grymt dålig faktiskt ;P haha.. Men en grymt kul lektion vart det =) Sen gick jag, marre o lisa och hyrde film, roadkill blev det.. Vi åkte hem till marre, låg i hennes säng o snnacka skit, sen lagade vi taccotårta, mkt gott!! Sen tog vi en promenad i det fina vädret! La oss i nätet på en lekplats.. Sen när kvällen börja närma sig så kollade vi på filmen som va riktigt bra! tack för en mysig fredag..

Lördag
Idag fick jag gå upp tidigt, skulle jobba, va riktigt segt den här gången.. ville bara hem.. fast jag tjänade 400 kronor och det är inte fel.. Sen var det snabbt som tusingen hem och in i duschen o göra i ordning sig och käka o sen iväg till skara för att gå på födelesdagskalas för Julia =) och hennes kompis Sara.. Det var mkt skojj.. Vi hämtade upp marre vid katedral o sen letade vi oss fram till saras hus i skaraberg.. Det var riktigt mkt folk där, kanske 30 st.. Till en början kände jag och marre oss helt borta, men allt eftersom så började vi prata med massa folk och det vart riktigt trevligt! Vi hade fyrkamp och vårt lag vann =) Skitkul va det.. Hoppas att jag kan få tag på lite bidler från det.. Det var även sommartema på kalaset så man fick lite sommarfeeling och det är inte fel :P  Sen vid 22 så kom bengan o hämtade oss.. Så hörde jag vart lisa va och hon hade precis vart på tivoli :'( jag missa det i år, buhuuuu  Aja jag överlever väl.. Sen hade hon, robin och richard gått till madonna så jag gick dit och sen vid halv elva begav vi oss till bowlinghallen och träffade några kompisar till dom.. det var riktigt kul där med =) Och killen med stort K var där, jag skämtar inte men han va verkligen hur söt som helst.. och jag fick prata med honom :O helt otroligt!! Jag svävade på rosa moln den kvällen.. Även fast vi inte pratade så mkt.. Sen när vi skulle ut vid tolv så är vi där utanför.. Och då kommer jonatan och hans kompis.. va jätte längesen jag såg honom, det var trevligt men vid liiite fel tillfälle.. men aja.. Sånt äre.. Det var en mkt lyckad dag iaf =)

Söndag
Idag var jag marre och jonathan i göteborg och bara strosa omkring.. Käka lite glass och gick mest omkring.. Vi käka glass och satt o kolla på folk nere vid vattnet vid brunnsparken.. Sen gick vi ner till Lilla bommen och la oss i solen där dom lagt ut en konstgräsplan där man kunde ligga o göttta ^^ Jontahan passade på att ta massa kort med hans hyffsat nyinköpta kamera.. va en mkt härlig dag i göteborg.. Men på vägen hem krånglade det lite, för jonathan hade inget kort med sig så han fick betala 130 kr mellan göteborg och herrljunga,, men sen va vi smarta så hann slapp betala :P

Så kan jag även tillägga att denna helgen har min kära syster gjort gesällen och är nu en ÄKTA FRISÖR!!  Stort grattis till min syster som är en riktig kämpe, du är så duktig men en sak som du verkligen är grymt kass på är att säga att du är bra! LÄR DIG DET NU, annars kommer du att få problem.. Men jag är så grymt glad för hennes skull för jag vet hur tufft hon har haft det.. Detta var såklart tvunget att firas, så vi begav oss in till lidköping denna fina kväll och käkade på Italia.. det blev black&white, så fruktansvärt gott ^^

Måndag
idag fick vi tillbaka provet vi gjort i information & layout... Fick två poäng ifrån mvg.. om jag bara hade fatta en uppgift så hade jag fått mvg, dumma mig :P haha.. men är nöjd ändå! Sen gick jag ner till stan, satte mig på biblioteket och pluggade engelska o sen satte jag mig på torget med marre o lisa.. Sen var jag på informationen om teorin på focus.. Va nästan bara sånna som skulle ta EU-moped körkort.. Tråkigt :( jag kommer missa dom två första teorilektionerna.. men dom går att ta igen senare.. Sen satte jag mig i solen på trappan mitt emot bion och väntade på martin för vi skulle se på bio i det fina vädret.. Det var vi och två till, HAHAHA, har aldrig vart med om så lite folk! Vi såg 10.000 BC den va grymt bra faktiskt, hade jag inte trott om jag läst om den innan.. Tur att jag inte gjort det för jag hade ingen aning om var det va för film när jag kom dit :P Men det var roligt..

Tisdag
En skoldag som var mellan 8-16, inte ofta man har sånna långa dagar.. första lektionen va mysig! Det va aktie o fondsparande, vi gjorde inte så mycket, satt mest o prata o lyssnade på bosse, sen kom tant elvy och hämtade oss och så gick vi bort till ett annat klassrum där HP hade dukat fram massor av smått o gott.. Alla bara hävde, hahah! Kul att se :P Sen hade vi andra lektioner och på engelskan satt vi ute och då kommer det en tjej och ger oss lite muffins som blivit över =) och sen kommer färgklicken en kille som också vart med och annordnat det.. Han skulle bjuda på bröd och så skulle jag ta ett och då drar han undan... den jäveln ;P taskigt av honom, men vi skrattade gott sen.. Sen hade vi fotografisk bild.. en hyffsat rolig lektion.. Vi satt ute i solen när vi hade rast, då träffade vi emelie.. Så bestämde vi att vi skulle åka till gyllene måsen o käa efter skolan och det gjorde vi också :) Sen skjutsade hon hem mig och sen var det bara att byta om och åka in med syrran til stan för att träna KiBox, va riktigt taggad, tekniken kändes bra också =) Sen åkte vi till salongen för att kika på när jag kunde fixa håret o sen åkte vi hem..

Onsdag
Idag va det en lugn dag.. Företagsekonomin va mysig.. Jobbade på riktigt bra, kändes som man började förstå endel nu.. Ahh jag gillar verkligen våran klass!! Sen käkade jag marre lite och sen pyste vi ner till stan och vi pratade om en hel del, det vanliga ämnet som brukar ploppa fram när vi pratar, killar, man har alltid något nytt att tillägga.. Sen tog vi en sväng på stan och sen gick jag till anna för att fixa håret.. Blev verkligen nöjd den här gången, men ville egentligen inte klippa mig, men det behövdes vill jag lova.. Satt det ganska länge :P Sen tog jag iaf bussen hem och sen va jag hemma en stund och sen åkte jag in till stan igen.. ( undra hur många gånger jag åker fram och tillbaka till stan egentligen :P) Så mötte jag marre och så va vi på ett skivstångspass, en som går i vår spanska va där med, amanda så henne tjöta vi lite med... skönt att alla inte är dryga lkp bor.. Det va riktigt jobbigt, men det är så himla gött efter.. Grymt bra musik är det också..

Så idag är det torsdag, ville bara få komma hem idag.. Ville sola.. det gorde jag också, riktigt gött, så mkt brunare blev jag nog inte (isf röd :P) Skolan gick ganska fort idag, slutade 12.15 sen käkade jag o amira med ida o stina, vi tjötade om det mesta.. Sen gick vi ner till stan förutom stina som gick hem till råda.. sen tog jag bussen hem och där åkte emelie med också =) mkt trevligt.. Och en familj från USA har ringt henne nu! Så himla roligt, blev så glad när jag hörde det.. Hon hade fått bilder på dom nu också :) så sött..

Funderade på att träna ikväll, men jag är för trött för det.. stället ska jag börja packa inför cypern, fatar inte att jag ska åka snart.. bara tre dagar kvar snart!! SHIIIT!! Måste kolla vad som behöver tvättas.. får nog skriva en packningslista, men det är ingen idé för jag slänger ner det mesta ändå :P haha.. Kommer väl ta med mig för mkt, eller massa onödiga saker :P haha..

Usch, det här inlägget blev äckligt långt, hoppas nån orkat läsa allt ;P haha..


happy ^^

Idag är en sån där dag då allt känns bra =) Vart i skolan, plugga engelska på bussen hem från stan.. va hemma en snabbis, käka lite och åkte sen tillbaka till stan igen, gick en sväng på stan med mamma, det var riktigt mysigt faktiskt :) Så ville syrran att vi skulle fixa 6 systemetbolagspåsar och snälla som vi va gjorde vi det (va bra stl eller nått) Sen åkte vi till willys för att handla.. det är mysigt att gå runt där i affärern, så var det en tant som gav smakprov på potatissallad och korv, riktigt mummsigt vart det..

Det va så kul när vi står i kassan, då står det en kvinna i 30-årsåldern eller nått sånt framför oss och hon håller på att plocka upp sina varor på rullbandet, då säger kassörskan (som är en kvinna i 50-60 årsåldern) hej till henne och då kommer mamma och säger hej jätteglatt, och hon börjar fnissa lite lätt när hon fattar att det var till hon framför.. Så börjar jag skratta, mamma också, jag kan inte hejda mig, kassörskan och kvinnan framför börjar också dra på smilbanden.. Sen när det är vår tur säger hon hej igen och medans jag plockar i varorna säger kassörskan till mamma att mitt skratt va smittsamt :P och dom börjar prata på :P och hon framför sa lite skämtsamt att jag inte fick skratta åt min mamma, hihi, vfr inte :P så roligt!

Sen övningskörde jag hem, gick la hyffsat, inga motorstopp iaf och en omkörning blev det :P tihi.. Tack mamma för en toppen dag, första gången jag skriver det, men hon gjorde verkligen min dag <3

mm I like

Har legat o solat.. det blåser inget på baksidan om man ligger inne i uterummet, så det är perfekt.. måste börja jobba på brännan nu, bara 12 dagar kvar =) Låg där och läste, tror jag brände mig lite lätt! Älska!! Hoppas på sol imorrn med när jag slutar tidigt.. =) Ska in till stan strax o träna, passet börjar inte förrän 19.30, det är skivstång.. Ska bli skojj! Sen åker jag med min ömma moder hem, om jag är snäll kanske jag får övningsköra hem =)

 

på hugget ;)

Det är precis så jag känner mig nu, på hugget! Kommer få gjort mkt i eftermiddag känns det som. Kom hem tidigt idag från skolan.. Så har käkat lite nu och ska skriva färdigt min bokanalys! Och sen plugga svenska, städa rummet och sen åka i till stan för att kolla på present till min goding julia som fyller 18 inom en snar framtid (25:e) och sen träna, det fanns lediga platser på skivstångspasset, kul att testa på med "enbart" skivstång.. Så nu ska jag sätt igång :)


Nu ska Käse leka duktig ^^


image314

en sån där härlig dag!

Idag har det var en sån där härligt mysig dag.. en sån dag som egentligen inte får ta slut, skönt väder och alla har vart på lite skönt glatt flummigt humör ^^ älskar sådana dagar! Sussies hår gjorde hela dagen, såg helt underbart roligt ut ^^ haha, att en sån liten sak kan göra en så glad.. Nu blir det som förra året, måste passa på att njuta av den snygga trean som ska ta studenten snart.. Så söt så!  Ska pysa in till stan nu snart, ska övningsköra, hämta en klänning och sen träna :) Så gött!!

passa på o njut av solens strålar.. man vet inte hur många den bjuder på ;)

man gör inget rätt

Har precis vart ute och gått med matilda, alltid lika trevligt, pratar om allt som rör våra liv =) Trevligt att ha en promenad kompis och så hinner man sitta vid datorn fem minuter (pluggar engelska) så kommer syrran hem och det första hon gör är att börja skälla, att jag inte har gjort någon mat, jag fattar att hon har långa dagar och är stressad, men hon vet inte vad jag har att göra heller... Hon borde kunna laga mat själv.. Visst hon har grymt mkt att göra denna vecka, men det är hon inte ensam om.. Och jag vet att jag slutar tidigare men ändå! Va faan! Så kommer hon läsa det här och klaga ännu mer så det är nog bäst att jag slutar nu och fortsätter med min engelska läxa!

Och klockan 21 ikväll, måndag skall det  tändas ett ljus för Engla och hennes familj! Alla borde skänka dom en liten tanke och allt inte är så bra i världen som man kanske kan tro..

Ha det gott!

en skön låt

Har aldrig kollat på körslaget, men hittade denna kör från laxå som leds utav lotta engberg.. Den här låten är ju hur härlig som helst!



väntar och väntar och väntar

Jag hatar att vänta, tiden går så sakta, inväntar på att alla ska komma hit.. Prov i information och layout nu.. Väntar och väntar, kan unte alla bara komma så man får sluta nån gång! Så jobbigt! Sitter gött iaf :P Nu kom irene med sin lilla vagn med grejjer i =) Kanske får proven nu.. Hoppas det går fint för mig och mina andra hälft här breve =) Kan ju tillägga att vi är PÅ cypern om 2 (!!!!) veckor....

LÄNGTAR


image313

Home

Så va man hemma igen.. Har vart i örebro hela dagen.. Min kusin fyllde 25 år, grattis till dig viktor.. Det va riktigt trevligt, vi käka vegetariskt och tjöta lite va ute o gick en sväng.. Övningskörde för övrigt dit och det gick väl ganska bra.. Men jag kan inte hantera kaossituationer,, Det är ju inte så svårt att bara köra men om det nu skulle hända nått måste man ju agera på rätt sätt!
Va hos pappsen igår också, vi skulle kolla på film, han gjorde och jag somnade (inte så konstigt) så jag gick o la mig vid 22 och sov otroligt gott! Ville inte vakna idag :P Ska lägga mig snart nu med, läsa lite i min bok.. måste få osva ut.. hinner aldrig med det på helgerna! När vi var lite vilse i örebro åkte vi lite i vivalla, kunde inte tänka på annat än svenssonsvensson ^^ haha..

Har ni haft en bra dag?

Mysa

Nu ska jag bara slänga mig i sängen och kolla på en go film och försöka sova lite.. annars kommer den här helgen inte bli nådig!


Sleten och ihjälfrusen

Sitter är och känner mig allmänt dagen efter, sleten, risig och trött, efter att ha sovit på golvet i ca 3 timmar :P Sen stressade vi iväg till tåget och sen hem, det var snöblandat regn och svinkallt, så mina händer ändrade färg till normalt till röd/blå! Inte kul och cykla i motvind från bussen i det.. Men som tur är så är det ju inte så långt..

Gårdagen blev mkt trevlig och partyhumöret kom tillbaka sakta men säkert.. Mkt nytt folk, träffade även matildas kille daniel, en mkt trevlig prick, söt va han också, så dom va jättesöta tillsammans =) Det va i matildas lägenhet vi förfestade i. Sen gick vi till björnes, fast det va nästan bara vi tjejer som gick in.. Killarna skulle spela match idag (kul väder, höhö) Där inne var det hur lite folk som helst och stället va inte stort, smått folk med, men vi hade riktigt kul ändå.. Härlig stämmning! Hoppas dom flesta kom på lite bättre tankar.. Trevliga samtal hade vi på förfesten hade vi också.. Men sen va lisa o emelie tvugna att åka redan vid ett så det var lite trökigt.. Sen dansa vi uppe på plattformen resten av kvällen..

Sen drog vi oss tillbaka till matildas lägenhet, satt o tjöta lite o sen somna vi, eller jag somna först :P som vanligt, haha.. Låg som sagt på golvet med en kudde och en pläd halva morgonen.. Sen trilla en bokhylla nästan på mig, som daniel hade råkat stöta till.. Matilda bara kolla upp o sa, det va bara bokhyllan.. Och så hörde man hur alla somna igen!

Kvällens höjdpunkt var nog när jenny och ida cyklade och två killar springer in i dom och så ligger dom bara i en hög.. Ida fick lite skrapsår, men hon överlevde ^^


Tack för en go kväll och morgon!

Faan!!

Mamma fattar verkligen ingenting.. Kommer in med vitsippor, ser det ut som att jag bryr mig, neej! Fan så måste jag sminka om mig, tårar bara förstör. Så frågar jag om vi har någon brun utan sol där man blir brun direkt, gissa vad hon säger då? Det blir snart varmt ute, så då kan du ju sola!

MEN JAG VILL VA BRUN NU!

Fy faan vad allt känns åt helvete! Vet inte vad jag ska göra, inga fina kläder har jag heller, känner mig till och med finare när jag ska till skolan! Då är det illa! Fy faan vilket liv man lever

Partyparty

Ikväll ska det festas i mariestad och jag har beslutsångest när det gäller klädval! Vet inte vad jag ska ta på mig.. Det är ett problem varje gång.. Har en klänning jag funderat på men den har jag haft en gång tidigare.. :/ Men det kanske inte spelar så stor roll.. Skulle vilja ha något nytt, men det har jag inte råd med och det är lite sent med... Kanske kan kolla om syrran har ngt kul...

Inte värt ett inlägg egentligen!

Egentligen bryr jag mig inte ett skit, men ändå kan jag inte låta bli att bli irriterad, vad får man ut av att vara dryg och inte ens hälsa?? Vissa människor både verligen tänka på vad dom håller på med.. Det skadar väl inte att säga ett hej.. Aja om man mår bra av det så.. Jag blir bara lite irriterad, visst, det är en sak om personen inte ser en, men annars så är det enbart töntigt! Men då lever ju den personen bara upp till namnet och det är verkligen tönt!


"Han vet väl knappt i vilken världsdel Sverige ligger i "
HAHAH

image312

Känns underbart!

Måste säga att det mesta känns toppen för tillfället! Dagen har vart go.. Övningskörde in till stan, det gick bra! Sen va jag o mamma hos en syateljé och då blev jag förbannad och sen åkte jag till friskis för att köra ett skivstång/spinning pass och då blev jag glad! Såg kepsenkillen ;P alltis lika trevligt.. Sen när jag kom ut från sockerbruket möts jag av en kväll som känns alldeless underbar! Vilket väder, det kändes som en sen sommarkväll.. Så mötte jag lisa hon var på väg till friskis och jag till solariet där hon kom ifrån.. Så nu sitter jag här med litelite brunare hy, kanske mer cancer, kanske lite mer muskler, gladare och ett par mycket härligt lena ben (finns inget mer fantastiskt än ett par nyrakade ben^^) Nu tänker jag toppa denna kväll med att se JALLA JALLA!!


Sov gott och hoppas alla mår lika bra som jag!
Och ragga nu brudar, för imorrn är det partyparty!

Trött...

Somnade nästan både till och från skolan idag, är så trött!
Bussen va full som vanligt på morgonen men fann mig iaf en sittplats... Framför mig sitter ett mkt förälskat par som inte kan ta ögonen ifrån varanda.. så sött så att det nästan blev äckligt! Men det är väl så kärlek ska va.. eller?  Skolan började med at jag skulle ha spanska, mina flickor struntade i den eftersom det var deras enda lektioen den dagen, men jag pallrade mig dit iaf och då är det en lapp på dörren som det står att spanakan är inställd.. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta.. Så jag, emelie, idah och aleksandra satte oss i datasalen och pluggade företagsekonomi och engelska.. Så började engelskan kl 10.45... Kul att få vänta så länge.. Sen gick jag o miro ner till f-huset och lånade en bok.. Sen åkte jag o marre till FA fyndet, fast denna dagen fyndade vi inget.. Sen gick vi ner till stan, har vart ganska häreligt väder idag, dock lite blåsigt, men huvudsaken är att man är kvar på jorden ^^  Sen träffade jag annelie, en gammal hangelösabo... Som jag bla gått i 4H med =) Kul att se henne igen! Hon va på stan med sin systerdotter och hon skulle flytta till göteborg.. Spännande för henne =) .. Sen hade jag låst ute mamma, ajaj, inte kul för henne! 

Så det var lite av hur min dag sett ut.. Ska in till stan igen sen.. Ska träna skivstång/spinning, det var några som avbokat sig.. Lucky me.. Är lite trött, men va gör det.. får käka lite sen, kanske blir lite piggare då! Måste köpa några dunderfina knappar jag såg i en sybutik, I WANT!!!

Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

try it

En klok vän sa en gång till mig när jag sa att jag hade dåligt självförtroende. då berättade hon att hon inte heller hade det från början, men då låtsades hon att hon hade det och sen till slut så fick hon det !

Gör samma sak igen! Värt ett försök!

Vore skönt

Klockan är 20.37 och jag funderar starkt på att gå och lägga mig, har precis gjort färdigt spanskan, kanske inte blev så bra menmen, försökt har jag ju gjort iaf.. Hoppas anders är i skolan imorrn så man kan få reda på det där attans matteprovet.. Neeej!! Kom på att jag inte duschat än.. jobbigt! Känner bara för att lägga mig i min säng o krama om einar och läsa en bok! Så det är vad jag ska göra nu.. Ska sluta sitta vid datorn så mkt, tänker inte på det, o så springer tiden bara iväg.. Syrran har klagat på mig... Men lite varje dag är ett måste :P

Måste berätta att jag och marre va på PK second hand idag, marre fyna en riktigt snygg sjal och jag en halvfin tunika.. Mer sånt! Vi ska åka till FA fyndet och kika lite med!!

Jag & marre vi kan fynda, dom som tycker second hand
är skit vet inte vad dom pratar om ^^



Salamia i magen ^^

Jag skulle laga lite mat till mig, för jag orkade inte vänta på att syrran skulle komma hem, så jag skulle tina kycklingen (för den var frusen och jag fick den inte på foten ^^ haha för det gör ju tydligen ont)

  Konversation med min ömma moder
- Kan jag tina kyckligen? frågade jag
- Neeej, du måste ju steka den!
- Ja, det fattar jag också, men man kan väl inte steka fryst kyckling?
- Ne, det är klart... tina den då
- Mm för annars får man ju salamia om man äter den rå..
- Vaa?
- Ja, salamia..
- Det där man får i magen?
- Ahh.
Mamma börjar gapskratta, jag lika så... och sen när hon kan börja andas igen säger hon:
- Du menar inte salmonella då?
Jag som gapskrattar för tillfället:
- JAA, just det!

HAha va tokigt det kan bli.. Men mat fick jag i allafall... Bulgur med kyckling, sallad och tomater och lite cream fre .. Mkt gott!! HAha vi har rätt kul med våra kycklingar i min familj ^^ Härligt att man kan få sig ett gott skratt...
Samma sak när jag o mamma satt o vänta på att dom skulle byta däck, så var tv:n på och dom visade americas funniest homevideos.. Och jag är sån som verkligen börjar skratta när jag ser sånt, spelar ingen roll vart jag är, så jag brister ut i skratt och mamma frågar vad det är och även hon kollar på skärmen och börjar skratta hejdlöst hon med =) haha det är min ömma moder och jag i ett nötskal ^^


Mamma sa att jag skulle klara mig bra ute i världen,
undra om det berodde på att jag kunde laga mat till mig själv ^^



Då vart det nedförsbacke igen då..

Japp, med nerförsbacke menar jag att onsdagen snart passerat och helgen närmar sig med stormsteg och hela helgen är i princip redan planerad, fredag till mariestad och festa på björnes, lördagen köra enduro med marre, det ska bli både spännande och grymt kul :D:D Sen på söndag ska jag o pappa på 25-års kalas i Örebro hos min kusin Viktor, det ska bli trevligt och se hur han har det där borta =).. Om jag har tur så kanske jag får övningsköra med pappa =) tihi, eller? Det har det blivit en heldel idag kan jag tala om, ett himla körande blev det, från filsbäck till hjertberg, från hjertberg, genom stan och sen till toyota, sen från toyota till lidéns blommor (har sökt sommarjobb där) Och sen därifrån och till källby, så det har blivit endel körning i stan idag.. Vilket alltid är trevligt!

Ska återgå till mitt otroligt roliga spanska föredrag, inte nog med att jag tycker att spanska är skittråkigt nuförtiden så är det svårt också, det gör ju inte saken bättre.. Men jag ska säga det jag ska säga och sen är det så, då får hon säga vad hon vill, bättre att jag försöker än att jag skiter i det.. Så hoppas jag på att nån avbokar sig på skivstång/spinning imorrn så kan jag ta det passet ^^ haha

Ha det götta!



trött och allmänt seg..

Sitter här och är ganska trött.. Har vart på KiBox med syrran.. va lite seg redan från början, men det finns inget goare än att komma hem från ett träningspass ^^ Har fortfarande en uppgift kvar i företagsekonomin som jag ska ta tag i nu.. Är lite komplicerat det vi håller på med nu, det är särintäkter dit och särkostnader hit och massa bidragsanalyser och täckningsgrader mm..  Mkt nytt just nu.. Sen måste jag kolla hur det gick på matteprovet, fick 13 poäng på G/VG delen, så jag ska dit imorrn och se om han rättat MVG delen.. Vill så hemskt gärna ha det i matte b, men det är väl bara en dröm, men det vore så himla gött, men jag har en känsla av att NP i matte inte kommer vara det lättaste om man säger så... Nu ska jag gå och dyka ner i mina företagsekonomiböcker mm I like :P  Sen har jag svenska redovisning imorrn, hatar att stå inför klassen, men det är väl bara att göra det!


God natt

Suck!

Nu gick all luft ur mig :( Skille boka skivstång/spinning till nästa vecka, men det var såklart redan fullt.. Så tråkigt, och idag var det första dagen man kunde boka.. Få väl kolla på måndag, folk brukar ju avboka.. Dagen har vart helt okej, kallt ute dock.. Heldag, 8-16 jag är inte van vid det.. Hade matteprov och det gick väl sisådär, ska gå o kolla om han rättat färdigt det tills imorrn.. Sen hade jag fotografisk bild, stod i labbet hela lektionen och fick nog fram en del fina bllder =) Sen träffa jag marre så gick vi till bussen..

"Färgklicken" tabbade en burk så rulla den fram till mig o marre och så tar han upp den och säger VAX, haha. det var nog dagens sötaste kommentar! 

Nu, ska jag hinna plugga lite innan jag pyser iväg till friskis.. Blir nog övningskörning dit =) Jippiee!

Yeah!

Jag gjorde det! Är faktiskt lite stolt över mig själv nu =)
Kanske inte är en stor grejj, men lite iaf ^^


3 veckor

Läste lisas blogg precis och däe hade hon skrivit att det är tre veckor tills vi är på cyper, så fruktansvärt gött, speciellt när vädret har sugit mer än någonsin (iaf i början av dagen).. Lektionerna som stod på schemat idag var, matte, företagsekonomi och information & layout, har prov i det förstnämnsta imorrn och det sistnämnta om en vecka.. Måstemästemåste få bra på matteprovet imorgon, är så viktigt! Så åkte jag med mamma hem idag och jag körde =) stratade i backe och det gick fintfint =).. Börjar bli en jävel på att köra bil, hahha.. Är glad så länge jag inte kör över någon :P Lär inte köra så bra som jag tror när jag börjar på skola :P haha..

Så vet jag inte om jag vågar gå på skivstång/spinning passet ikväll, vill ju testa det , men nu kunde inte syrran följa med,, Men jag funderar starkt på att åka dit iaf.. Men usch, det gör ont i hela mig, mår så dåligt över sånt här, speciellt när det är första gången... FAAAAAAAAAAAAAN!

Men nu måste jag plugga matte.. Måste fatta allt nu..

Jalla jalla <3

Fick låna jalla jalla utav min goding emelie för ett tag sen och har hunnit se den ett antal gånger.. Den är bara så underbart skön och bra! Alla borde se den, ska nog se den ikväll igen, för jag fick just reda på att det inte var någon wallander film ikväll.. så nu kanske jag kan lägga mig tidigt ikväll :P Men åter till jalla jalla, man kan bara le när man ser den här filmen.. Musiken passar så bra och den visar verkligen kärlek och hur svårt livet kan va ibland.. Så romantiskt när han sitter där på den uppdukade filten, men tända ljus runtom.. Ahh undra om man någon gång kommer få uppleva något sånt..  Ahh älskar verkligen den filmen.. Måste va en av sveriges bästa filmer!

image308

mm jammi jammi

Mm, har precis käkat mackor o varm oboy.. det va riktigt gött!
Ibland är en smörgås bara så underbart gott!


Göttkött

Måste bara få säga att det var grymt skönt att få skriva av sig..
Det riktigt kliade i fingrarna på mig.. Frågan är hur det kommer gå när jag
ska till Cypern o inte får skriva på en hel vecka!


Bloggabstinens - söndag

Så var det bara söndagen kvar då, även denna dag började med att klockan ringde (har inte fått sova ut på hur länge som helst) så bar det iväg till Göteborg.. Jättemysigt att åka tåg när det regnade =) Jag satt och pluggade matte på vägen dit (och hem kan jag meddela). Även denna gång blev det jag, lisa o emelie som åkte, vi hoppas på marre nästa gång också =) Vi kolla i lite affärer först, köpte en vit tröja med blå ränder med lite rött på med guldknappar (äkta :P) Till den en röd sjal.. Lite marint blev det.. tycker det är så fint när det är lite sjö inspirerat =) Sen tog vi en fika, gick lite mer i affärer, sen tog vi en macka o sen köpte jag en klänning =) Sen åkte vi hem! Det va ännu en mysig dag i Göteborg! Så skulle emelie o lisa ha med sig strips på tåget och jag blir stressad fastän det är 10 minuter kvar :P haha.. Det är så sjukt, det är två killar som går på västra som jag ser precis överallt, i skolan, på stan, i göteborg och på villamatcher.. Världen är allt bra liten. Sen bytte vi tåg i herrjunga, där fick vi en grymt rolig tågförare, han kittlade emelie under foten, så började han skratta, emelie skrattade, jag gapskrattade, lisa började skratta. Och så håller vi på så :P hahah, sjukt kul! Det förgyllde dagen :P Han satte sig vid oss sen när vi väntade på att tåget skulle gå ifrån lidköping, härligt med trevliga människor! Sen regnade det så och jag skulle gå hem ifrån tåget och jag ville inte att mina skor skulle bli blöta, så jag tog två soppåsar från tåget och satte skorna i  =) jag är bara så fiffig, kan verkligen ha mina ljusa stunder och då är dom ljusa =) Bilder kommer på detta :P haha.. Sen ställde jag till med en liten fest för lisa i busskuren =) Jag tror hon blev glad.. eller hon skrattade iaf ;P eller vad säger du lisa ;) haha


"TÖLLAMÖTT"   - ett mycket svenskt ord


Bloggabstinens - lördag

Dagen började med att klockan ringde vid 8, jobba vid nio till två.. Sen åkte jag pontiac hem, det va tydligen en bil, hade jag ingen aning om innan :P haha.. Så käkade jag, duscha, gjorde i ordning mig och så hämtade jag o mamma marre. Så åkte vi på tjejkväll i missionskyrkan, vi käkade tacos och så var det en minimodevisning och så kollade vi på hairspray =). Det va med en jättesöt liten baby på tre månader, en sån goding! Kul att träffa lite nytt folk! Så var det musikcafé i pingstkyrkan så då följde vi med några dit o satt o tjöta.. Sen efter många sms, så bestämde vi oss för att se på film med belta.. Alltid lika kul att träffa honom! Man kan bara bli glad när man ser honom :P Så kikade vi på en film hos marre, sen kom mamma och hämtade mig o belta o så skjutsade vi hem honom.. Det blev en hel del övningskörande idag, till jobbet, till stan, från stan =) kul att få köra!


Haha det var lite kul när pappa ringde och frågade om jag levde för att jag inte bloggat på så länge :P Både han o brorsan va oroliga, så sött =) Men det var en riktigt trevlig lördag! Tack för det marre =) fick jag ju se david med :P haha..


"Dick Belltin"   - haha, marre o jag skojjar


Bloggabstinens - fredag

Sitter är nu på söndagen och kvällen börjar närma sig.. Har haft fullt upp sedan torsdagskväll därför har det inte blivit något bloggande överhuvudtaget, eftersom jag inte suttit vid datorn på hela helgen förrän nu. Så nu ska ni få en liten uppdatering, och vi börjar med fredag..


Dagen började med att jag pratade med anne.. Sen satt jag o pluggade i matsalen eftersom vi inte började förrän kl 9.15, så kom marre o lisa, vårfräscha o snygga som alltid =). Så hade vi lektioner och på svenskan skulle vi hålla föredrag och jag blir så nervös o satt o småskakade hela lektionen, och så hinner jag inte redovisa =(.. Blir först att göra det nästa gång, på onsdag var nästa tillfälle. På gympan hade vi tennis, john höll lektionen, marre fick sig en pärla i ansiktet, men hon är stark så hon överlevde det med.. Va rätt kul med tennis.. Måste säga att fördomar förstör så mkt.. Varför har man dom egentligen.. Så fel man kan ha :P Sen åkte jag in till stan, träffa lisa.. När vi var på väg mot kopparporten är det en som ropar lisa, och jag hoppar till för att jag blev så rädd och så var det jonatan, han följde med oss o tjöta lite, sen skulle han iväg till småland eller skåne eller nått sånt :p Väldigt kul att se honom igen =) va ett tag sedan. Sen va vi o köpte grillkött till kvällen för då var vi hos emelie och hade mys =)


"SKAKA TILL?"   -   sött marre!


barnslig!

Hur jävla barnslig får man bli på en skala?
Även om hon är stressad så behöver hon väl inte varje dag låta det gå ut över oss här hemma.. Hon bara gapar o skriker på en, allt man gör är fel.. Kul att få skäll varje dag (oftast på kvällen, men hon brukar hinna med ett par gånger på kvällen också).. Vill inte bo hemma längre, trivs verkligen inte.. Önskar att jag kunde bo hos pappa! Vill bara dit nu! Jag orkar inte med henne längre.. Vill bara att det där datumet ska komma o gå förbi... Så hon kan lugna ner sig, men det lär väl inte hjälpa..

Vill bort härifrån!


hos marrielle =)

Sitter just nu hemma hos marre, väntar på att mamma ska hämta mig så ska jag övningsköra hem.. hade spanska idag, enbart! As got mat idag, typ kycklinglasange.. Sen va jag o simma, blev 80 längder idag =) Sen åkte jag hem till marre, så kom lisa sen med och då og vi en promena i majåker, satt o njöt i solen, tills en lite skitunge sköt en boll på oss, den Jäveln! haha.. Lisa o marre studar o är duktiga, grattis till dom! Nu kom mami =) Ha det gott everybody!

Pusshej

God natt

Ville bara säga god natt till alla som ser det här..
Hoppas du får en god sömn men många härliga drömmar!

GOD NATT GOTT FOLK!

image307

långpromenad =)

Har precis vart ute på en långpromenad, så skönt!
Har en ny grejj på msn så om nån skriver när man inte är vid datorn så kommer det upp ett autosvar och det stod, ute på promenad.. Och då hade matilda frågat om jag ville följa med henne på promenad, o så när jag är påväg hem möter jag henne, så då vänder jag o går med henne också =) Riktigt härligt! Vi pratade om allt som rör sig i hjärnan och om livet i största allmänhet! Så kom vi in på sommaren, allt blir så mkt enklare då när man kan va ute, typ grilla, spela kubb, minigolf mm.. Man är så bunden till att vara inomhus nu.. Inte så kul..

Tack för en go promenad Matilda!

image306

kan inte bli så mkt mer sötare


Seth & Summer i O.C
kan dom bli mer söta än så?
Ne, jag tror inte heller det....
(måste bara få tillägga att den gula klänningen
Summer har på sig i början är grymt söt)


trött o grinig...

Är så trött nu, gått omkring på dlg hela dagen, vilket var riktigt kul, förutom att jag inte åt nått på hela dagen så nu sitter jag här och är lite trött o grinig... Hade tänkt o simmat, men så hade jag inte käkat nått så då pallade jag inte och tur var det för när jag kom hem såg jag min väska med badkläder som min syster skulle tagit med... hade blivit riktigt synd om henne om jag hade bestämt mig för att simma..  Vi va o kollade på emelie bildspel, så mysigt o bra, gilla musiken skarpt :P Men dagens bästa måste vara Barcelona filmen.. Grymt charmig kille som hade vart med och gjort det projektarbetet! Tummen upp för honom =) sånt gillar vi! Kul med sånna här dagar då man får se lite annat är samhällare o omvårdare o handel..

Ska laga lite käk nu, är vråålhungrig!

tränat...

Så var man hemkommen från träningen då.. Körde dit och det känns som om jag är mer säker på mig själv nu =) men det roliga va att mamma åkte hem med övningskörningsskylten utan att veta om det.. Jag skrattade gott när jag såg henne åka därifrån :P Sen va jag o syrran o tränade KiBox... Va riktigt jobbigt idag.. va seg.. Sen va jag o solade lite, det var verkligen jätte längesen! Sen åkte vi hem o käkade..


Dagens bästa första aprilskämt som Lisa gick på var (det här kommer inte vara lika kul när jag berättar):

Vi var ute o fotograferade med fotografisk bild, så skulle jag ta ett kort med våran kamera, så brukar det stå ett litet plus inne i kameran, men då sa jag till lisa:
- Kolla det är en björn där inne... (jag räcker kameran till lisa) kolla!
(lisa kollar i kamera)
- Vart då?
- Över pluset, i hörnet..
- Nee, men jag ser inget (lite förtvivlad)
- Joo men över pluset du måste se det!
- nee, jag gör faktiskt inte det (ett ljus går upp för lisa) MEEEEN LISA, VA DUM DU ÄR!! (jag får en smäll på armen)


Här får ni min sötnöt, som är mer blond än vad ni anar ^^

image305






Våren är här... eller?

Mm det är frågan, hoppas svaret är ja, nu vill jag faktiskt inte ha mer snö, vill bara ha vårskor o vårjacka nu! Dagen har vart helt underbar, skrattat mig igenom hela dagen, vilket är underbart och vädret har bara vart BJÄLLERKLANG! På fotografisk bild va "hela" gruppen ute o tog kort (vi va bara 7 st idag, så mysigt) Så gick vi till hemköp, vissa köpte glass,andra dricka o andra frukt =) sen gick vi till stadsträdgården och tog kort! Så himla mysigt, gillar verkligen den gruppen, kommer sakna den nått enormt sen.. Så ska jag iväg till friskis nu, måste träna så mkt som möjligt nu innan Cypern, hoppas på så många dagar som möjligt.. Jag o emelie va ju o simmade igår och idag blir det KiBox.. Imorrn ska jag försöka komma till badhuset igen o sen pass på friskis på tors o sen gympa på fredag... Sen har jag ju alltid säcken hemma =) hihi..

Ska gå o byta om nu... Ha en bra fortsatt dag för det ska jag ha, hoppas på att få övningsköra in till stan!


image303

RSS 2.0