Klantig deluxe!

Har inte koll när jag ska jobba o va ledig, Pajja nästan kylskåpen på jobbet igår och massa grejjs.. Idag ska jag inte göra ngt  dumt :P ska fixa biljetterna hem innan jobbet om systemet funkar, har vart nere på byn en gång redan för att kolla om automaten där nere funka, det gjorde den inte ;P

Thomas hade lagt upp bilder från våran kollektivfest och jag kom återigen ihåg hur fruktansvärt kul vi hade :)










Helt ofattbart!

Träffade alex igår eftermiddag och så fråga han om jag visste vad som hänt i oslo? Och jag gissa bara o sa en bomb och så var det.. Men fattade inte att det va så allvarligt förräns vi såg nyhetssändningen.. Och det på utöya är ju bara helt sjukt! Nu är det över 80 personer som dött.. Fattar inte att sånt här kan hända..




Japan!

Kul att Japan vann VM-guld! Dom gav aldrig upp :) förlängning o straffar, precis så jämn en match ska va..

Sen har det vart valar inne i byfjorden idag, har inte sett dom tyvärr men kanske dom är kvar imorrn. Riktigt häftigt att dom kommer in så nära..


En fin vecka i Bergen...

Det har vart  en bra vecka här i Bergen och den har bjutt på sol i massor! Måndagen va lite dålig men sen på tisdagskvällen ordna det upp sig, jag o alex va o såg bad teacher på bio, varken bra eller dåligt :P Onsdagen va jag ledig så jag tog min filt och min bok och la mig o sola hela dagen,, På kvällen var vi och tittade på VG top 20, bland annat var chris medina, eric amarillo och massa norska artister där, 14000 var där o tittade, kul att se så mycket folk på festplassen :) Sen gick vi till biljardhallen där vi fick en egen liten hörna att se på matchen mellan Sverige och Japan, tyvärr spela Sverige riktigt dåligt, så Japan var värda den segern..

Massa turister är det överallt i staden också :P så varje gång man är ledig känns det som semester... Torsdagen var det jobb och  på kvällen joina jag alex och kalle på nattåpent, massa rea i alla butiker.. På kvällen kom några kompisar till thomas och thorand för att hämta en av sofforna som står kvar här.. Fredagen erbjöd en öl i solen på bryggen och senare kubbspel uppe på fästningen :) Riktigt mysigt.. Blev inte så sent eftersom jag skulle jobba lördagen.. Igår var det fest, fick stressa hem o duscha för att hinna till bronsmatchen. Jättekul att Sverige tog bronset! Det var dom värda :) Hade en bra kväll på byn i Bergen :) varmt o skönt!

Idag har det vart slappt, tvättat och vart hemma hos alex o höna och ätit tacopaj och kikat film.. Ska nog se klart på förlängningen av fotbolls finalen nu och sen sova :)







Jag fick napp!

Vi köpte fiskespön för 300 kr idag och sen gick vi ner till havet :) tror vi fiskade mellan sju tiden till 22.20 :) Härligt! Linus fick en torsk, kalle en sjöstjärna och jag en rödspetta :)


RSS 2.0