William och Kate

Jag hann se vigseln i kyrkan mellan William och Kate, så fina dom var tillsammans och hennes klänning var otroligt snygg! Men de verkade inte så rörda som Victoria och Daniel var när dom gifte sig.. Men se på bilderna hur fina dom är!







Omsättningen hade gått när 80 % mellan klockan 10-14, alltså under vigseln och tv-sändningen.. Jag själv börjar bli jävligt trött ¨på att jobba sent, skönt att få sovmorgon, men ingen annan är ledig när jag är ledig, både fredrik, kalle, lina o britta har frågat om jag ska med ut, grilla, ta en öl under olika tidspunkter, det suger BALLE!! Så jag får väl säga god natt!


Sommarkänslor...

Älskar när det är fint väder! Nu har nästan alla träd slagit ut.. Och det blommar så fint! Tänker tillbaka på när jag, pappa och syrran va i rom och det precis hade börjat bli vår där :) Den bästa tiden är nu! I helgen är det BergenFest! Håkan Hellström kommer hit, då är det sommar :P Tänker mest på syrran o eve när jag hör honom ;P Först väntar jobb sent, idag o fre och sen 7.30-16.30 ´på lördag, sen har vi iof varetellning kl 18 på söndag :( men jag kan behöva lite extrapengar.. Nästa vecka är det "normal"vecka, bara fem dagar också :) Men snart kommer 17 maj stressen :P Men det är ett senare problem..

Ciaooo!

Bergen, varmaste byn i hela Norge!

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Bergen-varmeste-by-i-Norge-2490469.html

Idag har det vart 20 grader i Bergen, det varmaste i hela landet, och det har vi unyttjat till max.. Sandra kom o hämta upp mig så vid ett begav vi oss ut mot kalfaret och sen mötte vi camilla innan vi började vår "lilla" tur som tog sammanlagt 4 timmar, men vilket väder!! Man kunde gå i t-shirt hela tiden! Så himla fin natur, och man ser hur bergen breder ut sig långt långt borta.. Vi åt glass, gick och bara hade det trevligt.. Sen grilla jag o sandra hamburgare i sandvikens egna lilla park och såg små barn leta efter påskägg!
















Och igår satt vi vid hamnen och tog några öl med mercedes, hennes kille, brorsa + flickvän + lite andra och då kommer ett gäng på skidor, massa japanska turister börja ta kort och dom va i tidningen idag, tydligen var det en slags tradition :P


Skärtorsdag!

Jag är ledig torsdag, fredag, söndag o måndag och det är såå skönt! Klockan är 13.27 just nu och jag har hunnit vaa ute en sväng, solat, städat, lagat mat och nu funderar jag på om jag ska slå till och göra chokladbiskvier.. Åt hemmagjorda köttbullar och hemmagjort potatismos och sås och sylt :) Va nog förvirrad av de norska namnen när jag handla, för till min förtvivlan såg jag att jag köpt hallonsylt, och vad äter man det till??! Så jag snodde lite lingonsylt av någon annan :P

Känns jobbigt att ylva ska hem i sommar, kommer sakna henne! Vi har haft  det så himla kul de sista veckorna och nu när sommaren väntar.. I måndags va det sjukt fint väder.. Vi grilla korv uppe på nordnes och till efterrätt blev det marsmallows och yatzy (som jag vann, höhö)...

Detta va i lördas, vi skulle se hur viga vi var och jag insåg att jag inte är det för fem öre.. Även om lina hjälper till lite :P





Vi tog lite sommarbilder när vi grillade och det kommer inom några veckor.. Glad Påsk!!

Våren är här!!

Ohhhh!! Våren är här nu! Verkligen!! I söndags, det var säkert 15-18 grader :) Vi var o spela badminton i 2 timmar och avslutade med en glass :) sen hem o laga mat, sen blev det en promenad med mercedes och sandra :) Så härligt väder, kändes som det var en sensommarkväll! Invigde mina skor som jag köpte på lördagen.. Jobbade 3 ½ timme och sen hem en kort sväng och sen skulle jag, lina, ylva och alex åka båten ut till asköy där kalle o fredrik jobbar, men så gick det inte någon på den sidan vi var på så vi fick gå till andra sidan av udden och där gick den inte på lördgar så vi fick ta bussen istället.. Båda jobbar i sportbutik så jag fant mig ett par joggingskor! Så nu har jag inte så mycket att skylla på längre..

Sen gick det ingen buss hem så vi fick knö in oss i bilen till kalle.. Sen hem o duscha o byta om och sen iväg.. Som alla andra dagar.. Har försökt att skypa med syrran i en vecka nu och vi får aldrig tid.. I måndags så jobba jag 7-16 sen efter jobbet följde jag med sandra hem till en jobbarkompis och hon kommer från ghana så vi fick testa på afrikans mat!! Så spännande, jag va ganska nervös innan.. Man skulle äta med händerna men jag fick en sked :P Lammkjöttgryta med svamp (stark!!!) och någon slags tufuboll.. Så jag var där hela kvällen.. Sedan på tisdagen slutade jag 15.15 så då tog jag och sandra en glass :) Sen träffa jag lina och ylva, så grilla vi masssa korv hos alex :) Första grillningen, så gott! Så gick vi ner till byn.. Och i onsdags var det såå härligt väder.. Jag slutade två :D (har jobbat 13-21.45 så länge jag kan minnas) Skulle egentligen till leröy, men blev lite sent så jag o camilla träffades för att ta en glass/kaffe ute i solen på torgallmenningen,, Så kom ylva så hon hängde med och sen gick fredrik förbi så han joina också och efter kom lina :) Vi satt och kollade på folk, satt och småprata och bara njöt av solen!!



Nu ska jag se till att det händer något, ska käka lite och sen till skatteverket och köpa lite vin till helgen o sen jobbet,, igår va vi färdiga 22.00, hoppas det inte blir lika sent idag..


Pågång...

Kommer ett inlägg ikväll, underbart väder och nu ska jag, fredrik, kalle och jonte spela badminton :)

RSS 2.0