Vi håller på tills vi slutar...

Igår var det en riktigt trevlig kväll, fast jag var dock väldigt trött, men det var det fler som var ^^
Vi var hemma hos jesper ett gäng och han bodde hur fint som helst, jättemysigt, fast det var lite läskigt med alla djur ^^ hehe.. Men man vande sig.. Vi kollade på fråga anders och måns, hade aldrig sett det förut och det var ganska kul! Och dom andra skulle beställa käk så skulle dom ringa o kolla väntetiden på wookhouse.. Alla ni som vet att ni vill beställa käk därifrån får ringa en timme innan för det var väntetiden, en timme :P populärt ställe...

Ännu en gång denna helg fick jag gå upp tidigt, denna gång var anledningen att jag skulle till göteborg med matilda.. Var riktigt mysigt, käka gott och kolla i affärer.. Köpte en söt kjol, som jag troligtvis ska ha på jul om jag inte lämnar tillbaka den.. Sen hoppade matilda av tåget i lidköping och jag satt och väntade för tåget stannade i lidköping i en halvtimme och rätt som det är står det en polis och pratar med några tjejer på tåget och det blev ett jävla liv, en av tjejerna skulle tydligen av tåget och hon började skrika på polisen, och polisen ropar på en annan polis som kommer in och pratar med henne och dom skriker hora till henne över hela tåget.. Samtidigt börjar en av tjejerna storgråta..

Jag tyckte det hela var obehagligt och jag fattade inte vad som hänt.. En kvinna som satt framför mig började trösta den ena tjejen och sen skulle dom gå ut och prata med en av poliserna så hör jag bara hur hon skriker hora igen.. Undra egentligen vad det är som gör  hur man är som människa och hur man beter sig.. Tänk hur allas liv ser olika ut... Man vet inte vad en del personer gått igenom, eller hur dom blivit uppfostrade.. Jag tror att det är många människor som hamnar fel och sen har dom svårt att rätta till det.. Många förändras nog på högstadiet..

Aja, min första advent har vart bra iaf..  Ska duscha nu och sen kika på gossip girl, tråkigt att ensam mamma söker är slut :( kanske blir wallander ikväll om jag inte är för trött.. Men sova ska jag göra på lördag morgon för då ska jag inte jobba och det är faktiskt skönt!

Såhär ser kjolen ut, behålla eller lämna tillbaka?



En bra helg...

Igår kväll hade jag mys med mina töser marre och emelie =) Vi hade julmys hos marre och vi åkte lite bil och fick julstämning när vi  såg lamporna i träden runt torget och granen på torget.. Vi var på ica och köpte glögg, lussekatter och massa juligt och i kassan fanns det icas julkalender och jag har ju redan en sån med jag skulle ta en till emelie och marres mamma och hon i kassan sa:
- Ahh du får väl räknas som barn då..
- Kan jag ta två?
Hon ser lite osäker ut och jag kunde ju inte säga att den va till marres mamma så jag sa att det var till min syster också, eftersom hon känner henne så gick det ju bra..

Vi drack glögg, käka pepparkakor, emelie & marre käka pollys julmix, och det fanns smaker av, saffran, vanilj, knäck, marsipan och glögg, var ett nöjje att se dom sitta och gissa vilka smaker dom fick.. Vi kikade även lite på idol, kevin är för övrigt grymt bra och sen kikade vi på sunes jul ^^ Det var riktigt mysigt!! Vi kikade lite på klänningar på internet också..

Idag har jag jobbat till halv tre så jag är rätt trött nu.. Vet inte vad som händer ikväll riktigt.. Imorrn blir det göteborg med matilda iaf.. Lite sorgligt att missa tomteparaden i skara.. Men jag överlever nog det med..

Ska plugga lite naturkunskap nu.. Va dujtig igår och gjorde 16 uppgifter i matten.. Duktig är jag allt ibland.. Kollar på american pie - the wedding och kevin är så odrägligt sexuell så ni anar inte.. Mm en läckerbit som man säger..

Vill man inte bara kasta sig över honom? Jag vill det!!


 

Humöret är på topp...

Min dator va sjuk igår men skrev inlägget då men det kom upp idag istället så ni vet ;P

Idag är det fredag och det har känts hela dagen! Jag har vart på kalasbra humör! Mamma var ledig idag så jag fick ta bilen till skolan =) det är gött det.. Sen kollade vi på balklänningar på internet och jag har kommit på att jag inte vill ha någon askungenklänning utan snarare en mer enkel eller lite mer grekisk stil som emilia pratat om.. Men jag kollade på en blogg och där hittatde jag den frisyren jag vill ha iaf, kolla bilden nedanför sen..Vi satt och lyssnade på julmusik och hade det supermys =)

Sen käkade vi och dom har fått upp julgranen i matsalen och en del annat julpynt också.. Sen hade vi rättskunskap och då hade vi redovsingar och jag tror att det gick ganska bra.. Sen slutade jag men de flesta andra i klassen har engelska c och det gör det så tråkigt att sluta tidigt på en fredag, det borde va gött och visst det är det ;P men när man är på bra humör är det faktiskt roligare att va i skolan.. Lisa mådde inte bra så jag skjutsade henne till bussen och sen åkte jag till hjertbergs för att köpa ljus till mamma..

Sen lyckades jag skämma ut mig.. När jag skulle sätta mig i bilen så skulle jag lägga väskan i passagerarsätet samtidigt och istället lägger jag min tunga väska på tutan och det lät fruktansvärt högt och två killar på cyklar vänder sig om och jag själv blev så förvånad så jag gör ett djupdyk ner sätet.. Det är jag i ett nötskal..

Sen åkte jag och solade och sen hem.. Jag måste få berätta en sjukt pinsam grejj min mamma sa till mig när jag berättade om tutincidenten..  Hennes jobbarkompis bror hade stått utanför ett bageri medans hans tjej var där inne och framför honom stod det en likadan bil med en man i den också vars tjej också var inne och hämtade tårta.. Då kommer tjejen som egentligen ska in i bilen framför in i mammas jobbarkompis brors bil och ställer in tårtorna och så sätter hon sig och lägger världens största fis, och så säger hon ahh gud den va skön och sen vänder hon sig och ser att hin sitter i fel bil.. Hon rusar ur bilen och sätter sig i den frmaför och så kör dom bara.. Så dom fick gratis tårta den dagen ^^

Haha rörigt, men jag skratta lite när mamma sa det.. Pinsamt värre... Ska nu byta om lite för snart ska vi in till stan.. ha en underbar kväll =)

En bra dag trots allt...

Klockan är nu fem och ännu en skoldag har passerat. Lisa ringde en kvart innan jag skulle till bussen och frågade om jag ville ha skjuts och det tackade jag ja till, så jag fick fördriva en timme hemma.. Bytte nog om tio gånger, för inget va fint eller roligt.. Skulle verkligen vilja köpa lite nya kläder, men jag tror inte min plånbok vill det.. Vi hade iaf rättskunskap och vi förberede oss inför redovsinigen vi ska ha imorrn.. Sen var det ett jättehål som vi skulle fördriva, satt lite i biblioteket och MA va där inne ;P ögongodis på hög nivå, fast jag såg honom knappt.. sen kom matilda och fråga om jag ville ha helkroppsmassge nästa tors och det kanske man inte kan tacka nej till :P

Sen hade vi marknadsföring och vi fick tillbaka proven och jag var helt säker på att det hade gåttt åt helvete och jag var hur nervös som helst. För om man inte klarade det så skulle man lämna in uppgifterna på dom sex kapitlena och jag hade inte gjort några utav dom, så det innebar att jag hade en del att göra idag men så kom ett underbart besked att jag hade fått ett starkt VG =) och det kändes toppen! Det gjorde att mitt humör blev bättre..

Sen gick vårt företag (förutom anna) till JG:s trading för att hälsa på våran rådgivare, jag tog täten och hälsa i hand men så gjorde ingen av dom andra det och det var sjukt pinsamt :P hahah..
Sen va vi en sväng på stan och sen hem.. Och jag skulle lämna ett brev uppe på statoil och lisa sa att jag kunde åka med upp och så åker bussen ner till dafgårds först och då blev jag irriterad, hatar när den gör det..

Sitter just nu och slappar o kollar på AFV, pratade lite med brorsan förut och det var ett tag sen ;:P och han hade pratat om mig och mina "killsaker" med hans flickvän :P kul att veta, hahah.. Ska nog plugga lite nu och städa mitt rum och sätta fram lite julsaker så jag får lite myskänsla :D


kolla vilken julkänsla man får av den här bilden ^^





Det är nästan som en dröm som går i uppfyllelse...

Ni anar inte vad som hände mig imorse.. Jag försov mig.. Jag tror faktiskt att jag aldrig gjort det, isf är det väldigt sällan.. Vaknade 07.22 och jag skulle gått upp 06.20 så när jag tittade på klockan lite yrvaket så stelna jag till och tänkte, vilken dag är det och nör fan skulle jag gå upp?! Och dp inser jag det! Hoppar ur sängen och börjar springa omkring och vet inte vad jag ska göra.. Tänkte sms:a marre direkt och säga att jag kommer senare, men så tänkte jag, jag måste hinna på en halmtimme.. Sminkar mig snabbt, fixar håret lite lätt och slänger på mig kläderna och halvspringer till bussen och kommer trots allt fyra minuter innan bussen går.. Jag blev riktigt stolt över mig själv!!

Sen gick vi till skolan och anmälde oss till LUSSEBANDYN, jag har längtat efter det sen jag gick i ettan men vi har aldrig fått ihop lag till det.. Men i år har vi fått det, calle har fixat killarna till laget.. Blev ett rent samhäll/teknik lag! Medans jag skrev i vårt lags namn så läser marre igenom reglerna och då säger hon med allvarlig röst:
- Lisa! Vi har ett problem!
- Vad? :O
- Man får inte svära på eller i närheten av planen..
- Oppsss..

Så nu ska marre säga till mig varje gång jag svär.. En otroligt ful ovana som jag vill bli av med..  När jag va nära på att säga f-ordet idag blev det faaaantastiskt istället =) Jag är duktig!

Vi har haft ekonomi-tema idag hios ekonomerna, var folk från sparbanken och kronofogden, hyffsat intressant faktiskt.. Det var hela dagen så vi hade inga vanliga lektioner.. Efter skolan kollade vi på lite pyjamaser inför bandyn =) För övrigt hatar jag slask, skorna och fötterna blir blöta :'(

Blir ingen träning idag för det var fullt på kombipasset.. Lite skönt med hemmakväll också.. Ska försöka träna imorrn om det finns något kul pass..


Vissa har inget samvete...

Alltså jag börjar bli rädd för mig själv, jag brukar alltid komma till bussen fem eller tio minuter innan den går, men nu på senare tid har jag kommit bara några minuter innan :P kommer missa den en vacker dag ^^ matilda hade blivit lite småstressad, precis som jag.. På bussen var även O, O och D jag tror dom skulle på den där betnér grejjset.. Och i truve skulle även J gå på och han har reflex och bussen ser honom lite sent bromsar in lite men åker förbi och då fråga vi dom om det var deras kompis och det var det för han ringde sen :P Men bussen vände inte och hans sk vänner sa inte till heller.. Jag tyckte så synd om honom.. Speciellt om han skulle passa en tid också..

Hans kompisar fråga inte varför busschuffören stannade så det gjorde vi istället och han sa att han inte kunde tvärbromsa för det låg bilar bakom.. men borde man inte sakta ner om man vet att det kommer en busshållsplats.. O sa det roligaste kommetaren iaf, Va?! åkte vi förbi, haha.. Taskigt av honom..

Aja kibox passet var iaf skojj, tråkigt att det var sista gången för i år.. Kände av träningsvärken iaf ^^ lär väl bli värre imorrn =) Sen när jag kom hem skulle jag ringa calle för att höra hur det blev med innebandyn och då väckte jag den stackaren ^^ lite taskigt men han klara nog av att somna om.. Nu ska jag nana med, är en dag imorgon med!


Det var bara en tidsfråga...

Japp, jag gjorde en "marielle" idag, jag trillade utanför e-huset, det var bara en tidsfråga innan jag skulle halka.. Så typiskt mig, men det lär bli en hel del om det är halt ^^ Jag har svårt med balansen.. Och vi ska ställa upp i lussebandyn :D jag har längtat efter det sen jag gick i ettan =) och nu har vi äntligen fått ihop lite folk! Blir jag, marre och emilia, så ska nog calle va med och han ska fixa lite teknikare som ska vara med =) Så nu måste vi träna :D mihihi.. Vi ska anmäla oss imorgon! Så himla skojj =)

Ska iväg på årets sista kibox snart och det är så sorgligt :( det är så fruktansvärt kul, men aja, ska bli spännande och se hur hon sätter ihop vårens pass.. Ska nig lägga mig direkt när jag kommer hem och har käkat för jag måste få sova.. Har vart ganska trött i skolan idag.. Och någon pulkaåkning blir det nog inte imorgon eftersom det ska bli plusgrader och regn, till det säger vi BLÄ...

Det hade kommit lite grejjer från halens idag, var en tröja och en tunika, men det ena var nog lite för somrig skulle jag tro ^^ Ska rusa till bussen nu.. Ha en fortsatt bra torsdag!
 
Drive and walk carefully


Liten uppdatering från oflitiga lisa... (haha den blev visst inte så liten ^^)

Ja nu har jag vart dålig, har inte hunnit blogga på två dagar nu!! Skandal av lisa! Det har vart rätt mycket nu det sista känns det som och dagarna bara springer förbi.. Lördagen spenderades hos marre, vi tog en skön promenad i majåker i det härliga vinervädret.. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, blev en hel del deep talk ;P Sen va vi på hjertbergs och skämde ut oss och vi sprang runt i gångarna för ingen skulle se oss.. Sen hyrde vi film, blev the happening, hyffsad film, men ingen höjdare kanske.. Men det verkade som hela lidköping hade mys/filmkväll för så mycket folk på ica och all video har jag nog aldrig sett förr.. Min kära syster som va hemma i helgen fick även en liten åktur av calle och johannes ^^ mohaha..

Sen ringer anna såklart när vi är hos marre och säger att hon glömt mönstret hemma till hennes korsstygn (visst är det sött att hon syr ^^ var jättelängesen jag gjorde det :P jag vill också sy) Så jag och marre skjutsade syrran till källby men då hittade vi det inte så då ringer syrran mamma och då frågara mamma om hon är i källby och hon sa bara nee :P haha vi är busiga :P vi ville inte säga att vi tog bilen :P

Sen kollade jag och marre på filmen och tjöta lite till, sen åkte jag hem vid halv tolv för jag skulle upp och jobba på söndagen..

Jag jobbade mellan kl 9-14-30, kommer hem 14.40 och  jag hinner duscha, sminka mig, blåsa/fixa håret och äta på 50 minuter vilket är helt otroligt för en som heter lisa maria johansson :P För dom som känner mig vet att jag är mycket segare än så.. jag blev riktigt stolt över mig själv, det var nästan att jag var tvungen att ringa lisa.. Men jag sparar pengarna på mobilen, det ska räcka till 3:e december och just nu har jag 25,93 kronor ^^ Ska bli intressant och se om jag klarar det.. titatde på ibk med syrran, pappa och leffe =) där träffade jag pontus också, som frilansade för nlt och skrev artikeln.. Duktig pojk.. blir så glad för han pratade om att han ville blir sportjournalist redan på högstadiet! Kul att han får testa på det nu =) var grymt kul att se hans namn i slutet av artikeln i dagens tidning.. Ibk vann iaf med 14-3 ett riktigt målkalas och dom leder serien just nu..


Dagen har vart kalasbra! Snöat och vart mys hela dagen, fast inte kul att det blåst så mycket.. Dagen började med småprat i skolans bibliotek, sen en tur på staden, fixade äntligen bilderna till körkortet, blev inte bar men har iaf ett kort nu.. Sen träffade jag kusinen med hennes lilla bebbe.. Sen luncha jag, lisa och anna på henrys.. Sen hade vi naturkunskap.. Ska redovisa om mineraler imorrn..

Sen vet jag inte riktigt vad det var men jag tror att jag var trött för jag blev helt tossig! Va jätteflummig och allmänt jobbig sista lektionen på matten.. Men jag fock gjort riktigt mycket ändå =) Vände mig om för att säga en grejj till emil och då säger rune till honom att koncentrera sig, sen säger jag något till anton och han fick också ta skiten fastän det var jag som busa.. Hahaha det va rätt kul.. Jag var helt fucked up iaf.. Tyckte synd om klassen..

Sen när vi gick ut så tänkte marre putta ut mig i snön och så trillar hon själv istället ^^ haha gud straffar somliga med detsamma =) Sen hem för att käka lite och sen stan och träna.. Både matilda, kicki och sarah var där =) Pumpkul!

Aja ska sova nu, kommer väl drömma om lisa och hennes onda höft, det är det ända jag hört idag :P Vissa 'r jävligt bra på att klaga ;P hahaha.. Hon är nog en liten kärring innerst inne ^^


Min alldeless egna lilla mening:

Sleep my child, sleep if you want to!

hihi mamma sa precis god natt min lilla grynkorv ^^ och jag tar det som en komplimang :P kanske inte borde det :P



Pepparkaksbak utan julmusik...

Nu är pepparkakorna färdiga =) Hittade inte vår julskiva så jag fick nöja mig med radion, det va ganska hemskt, men jag överlevde ju iaf.. Varje år trotsar jag mamma och gör en stor gris, hon tycker det är så onödigt och den går alltid sönder.. Men vad gör det?
 
Jag kommer ihåg när man gick på dagis och dom gjorde stora pepparkakshjärtan och så skrev dom namnet med vit glasyr och hängde upp med rött sidenband i fönstret.. Sen fick man ta med sig det hem innan jul =) Det var så fruktansvärt mysigt! Synd att syrran inte va hemma för jag har alltid velat göra som sune gör mot håkan i sunes jul ^^ hihi..

Så önskar jag lycka till, till min baby! Som ska bli gudmor idag till lille hugo! Är säker på att det kommer gå jättebra!

   




Kä och gö i år igen ^^

Hej alla ni få som läser min blogg!

Nu var det ett par dagar sen jag uppdaterade och det kan bero på att jag verkligen inte hunnit.. Har vart fullt upp dom senaste två dagarna.. I torsdags det skola och plugg till marknadsföringsprovet.. Vi gick i skolan tills fyra och sen hem till marre, vi hade tjugo minuter på oss sen skulle vi med bussen för att åka ner till stan igen.. det var riktigt stressigt, då kläcker marre ur sig en riktig mammakommentar:
-Lisa, du kan ju gå och ta på dig så länge....
hahah...Vi var så sjukt trötta och flummiga och vi kände verkligen inte för den här kvällen.. Men den blev verkligen över förväntan :D Först träffades vi i styelsen på garströms för lite snack, sen trava vi till sparbanken i lidköping :) Där möttes vi av en grymt trevlig man som höll en presentation.. Vi var 7 (!!!) personer utöver styrelsen, vilket var otroligt bra och jag tror faktiskt att dom flesta gick med =) Mycket trevliga människor! Vi såg även på aktietv och så pratade anders lite om UA.. Sen var det lite utlottningar och jag vann en visitkortsbok typ ^^ mkt bra att ha..

Sen följde jag och marre med sandra och ellen till donkan och det va skojj =) kul att umgås med lite nytt folk.. Fick skjuts hem av sandra sen... När jag kom hem åkte jag och mammma till pappa för att hämta rosa blixten.. sen hem och plugga.. Sen somna jag gott..

Sen på fredagen så tog jag bilen till skolan för första gången och det kändes skojj ^^ För jag kommer ihåg när man gick i ettan när man såg dom "stora" treorna komma i bil och nu är man själv där.. Äckligt hur fort tiden går.. Dagen började med det hemska marknadsföringsprovet.. I är expert på att göra luddiga frågor till prov och inte bra att ha på fem kapitel samtidigt.. Får se sen hur domen faller... Sen åkte jag, marre, lisa och hannah ut med lite fler sponsringsbrev och jag kan säga en sak, det är inte lätt! Men ett företag verkade riktigt positiva och han själv hade startat ett uf-företag vilket är bra =) Sen åkte vi tillbaka till skolan och käka pannkakor och sen kom den efterlängtade skolkatalogen och jag vaskeptiskt till hur UA bilden blev, men den blev helt okej och nu är marre porrielle med hela skolan ^^ hahaha.. Men seven and the city kortet var lätt grymmast i hela skolkatalogen =) haha

Efter vi kikat lite i skolkatalogen åkte vi ut till lite fler företag.. Många är så negatvia :( så det är tråkigt..  Sen efter lektionen gick jag på stan lite och sen gick jag till hårsmedjan för att färga botten.. Och denna gång blev det ljusfärg och det blev helt okej... Sen gick jag på stan igen och då mötte jag söta vedran =) härligare kille får man leta efter.. Saknar att ha lektion med honom ^^ Sen började det snöa och jag fick riktig julstämning och alla i affärerna var så trevliga så jag var på kalasbra humör.. Köpte en kort svart kavaj-jacka och en sjal =) Sen gick jag tillbaka till skolan för lisa skulle med mig hem en sväng..

Sen åkte vi hem till emilia, marre, alex och richard kom också sen och vi hade sällskap av sötningen zack under kvällen.. Var trevligt, vi beställde pizza och satt och tjöta, blev lite idoltittande också innan vi gick vidare mot kaj.. det var något skid/snowboard grejjs där.. Emilias boy åkte =) Var kallt som attans om fötterna men riktigt trevligt, träffade en hel del man kände.. Kul att träffa jonte och niccolina och alla dom.. Träffade även på simon, också skojj =) var ett tag sedan jag såg honom..

Ska sluta skriva nu för ingen kommer ändå orka läsa allt det här.. haha.. men min kära syster är hemma i helgen, eller hemme och hemma, just nu är hon i götet med eve och pappa och leif var tydligen med på tåget så nu ser det ut som anna och eve är ihop med män i 50-årsåldern (får inte säga gubbar för då kommer pappa skjuta mig ;P hhahaha)

Nu ska jag gå och baka pepparkakor :D wihoooo BJÄLLERKLANG!






Pikaboo är på gång...

Idag har vi jobbat som tusingen med vårat företag... Vi började åka ut och fråga om sponsring också.. Jag och marre käka lite först och när vi tog mat kommer "våran" mattant och frågade mig om det var jag som va med i tidningen för jag tagit körkort och jag sa att det stämde bra och hon grattade så mycket! Hon är verkligen grymt trevlig, så henne brukar man småprata lite med när man är i matsalen ^^ Hhaa en gång när mjälken va slut så kom hon med en kanna och skulle hämta och då sa hon lite skämtsamt jag får väl mjölka er istället ^^ haha det skratta vi gott åt..

Sen träffade vi på jonatan så vi tjöta med honom ett tag och han är så trevlig och rolig! Saknar att gå i samma klass som honom.. sen kan jag meddela att när vi var uppe i studielandskapet och jag grämer mig över att årets tvåor fick gå in och hälsa på björne när dom va i stockholm och inte vi fick där och jan börja tjöta om att det inte var riktiga björne eller nått, då blev jag upprörd ^^ men då säger marre, men lisa titta det snöar ute och jag bara lös upp ^^ BJÄLLERKLANG (eller va säger du syrran ;P) Jag sa det till några sen och sen gick det som en våg och rätt som det var såg alla att det snöade ^^

Sen väntade vi på hannah och då kommer alla teknikare och självklart var sussie där med och mesigare kille får man fan leta efter, men snygg är han allt ibland :P Sen kom hannah och hennes kile olof och hämta oss och så var han så snäll och skjutsade oss till en massa företag, bland annat till råda el.. Vissa var positiva medans andra va rätt så negativa, men vi ska ut på fredag igen ;P

Sen drog jag med marre hem, vi käka lite baugette från fifflers och sen kollade vi på vänner, sen somnade marre så jag kikade på top model, alltid lika kul att se hur bilderna blir.. Sen gick vi hem till Wesslan och kika på film.. Sen skjutsade marre hem mig.. Vi var riktigt flummiga ikväll.. Vet inte vad det var men vi skratta som bare den.. Kan bero på en grymt komisk scen i signs :P

Ska duscha och sen sova, har en go sovmorgon imorrn =) Två timmar längre ^^ Jippiee..

Tillbringade kvällen med dessa två busar ^^
vi ska börja ha myskvällar på onsdagar.. Nästa gång är det hos mig..




Ett sorgligt besked...

Ikväll så har jag vart på KiBox med matilda och det var nog den roligaste gången ikväll.. När vi står utanför och väntar börjar ledaren prata med några och vi var tydligen två par för mycket, vi var sammanlagt 44 st i lilla salen och det är rätt mycket.. Sen säger hon att det är nästsista gången och jag som stod och filosoferade som vanligt bara utbrister VAAA?! högt.. Hon förklarade att dom hade lite nedskärningar och hon skulle börja göra det nya passet och hon ville inte göra det samtdigt, så det är sista gången nästa vecka :'( and that's sad!

Lite nya pass som skulle komma till våren var nya kombivarianter som core/spinning och skivstång/kondition.. Kanske något att testa på =) Passet va helt tossigt, först är det några som tar våra handskar så vi fick säga till att dom tog fel, sen kom en tjej och tog min och matildas vattenflaska och ännu en gång fick vi säga till att det tillhörde oss ^^ hahah.. Inget fick vi behålla för oss själva.. Men idag hade jag sjukt kul på passet =) så jag blev riktigt ledsen i ögat när jag fick höra att det var nästsista gången.. var ju höjdpunkten på träningsveckan :P

Aja ska gå och sova nu.. Är ju en dag imorgon med (som man brukar säga)...
Och jag längtar till sommaren, för jag vill vara bruuuun!
 Hatar att vara blek...

Detta är från 3 augusti och första gången vi träffade emelie efter att hon
kommit hem från USfuckingA.. Marre va på gotland vid detta tillfälle..

   


 


Aromer...

Jag har tänkt på en sak, det går knapp en dag utan jag gör något konstigt/dumt.. Ett exempel, igår innan vi skulle käka står vi utanför toaletterna och väntar på att lisa ska bli färdig och så tar jag fram min reflex (som är formad som en katt) ur fickan för att visa marre och sen tittar jag på spegeln och höjer katten och säger heeeeeej kissssekattteeeeeen med bay/weird röst och självklart kommer det in en kille som bara kollar och jag slår vad om att han tänkte, öhhh, vad håller hon på med?!  Och det är inte första gången jag gör något sånt :P

Ibland undrar jag verkligen vad endel tänker om mig fast egentligen vill jag nog inte veta...

Måste säga att jag och marre har haft rätt kul i skolan dom två senaste dagarna, dels för vi busa i lördags och så såg vi en viss person i skolan hela dagen (och marre som sa att hon aldrig såg honom på måndagar, tjii fick hon ;P) Och inatt hade hon drömt en sjukt rolig dröm.. Så så fort en annan viss person kom i korridorerna började vi dra på smilbanden.. hhaha..

Sen måste jag bara säga att killar är rätt undebara, vad vore världen utan deras aromer, killparfym luktar verkligen gudomligt, älskar när man går förbi en kille i skolan och man möts av ett moln med undebara armoer ^^ Vill bara säga tack och mer killaprfym åt folket!


vad vore skolan utan oss två ^^





Solen i ögonen...

När jag gick ut imorse möttes jag utav en grå mörk morgon med regn, ingen bra start på dagen.. Hade organisation & ledarskap på morgonen och den lektion är rätt mysig egentligen, det är fortafarande mörkt ute och vi sitter och diskuterar för det mesta.. Och man hör när jag var i tydkland.. typ tusen gånger på en lektion ^^

Sen hade vi två timmar filosofi och jag gillar verkligen vår lärare i det.. Sen käka vi och sen innan matten skulle vi skriva ut några papper vi ska ha till de la gardie open imorgon och sen letade vi efter häftstift och jag kunde inte säga det, jag sa hättift hela tiden.. Hha jag kan inte prata.. 

Sen hade vi matte och det gick faktiskt bra och jag tyckte till och med att det va roligt, men vänta tills nästa måndag då kanske självförtroendet är i bott igen..  Sen slutade vi och jag hann med 14.20 bussen, marre och jag tog följe till resecentrumet.. På bussen satte det sig en kille brevid mig, en som jag själv tycker att jag skämt ut mig för.. Och rätt som det är säger han bara, det ska snöa inatt och jag bara jasså ska det :P hahaa... Sen lite döprat och sen lyssna jag på musik hem..

Hade solen i ögonen när jag gick hem och det kändes underbart med lite solsken.. Är på ganska bra humör idag och det kan bero på att jag fick lite solsken på mig =)

Ikväll blir det kibox och sen sova tidigt idag igen, va så grymt skönt att få sova.. Imorrn blir det skola, måste jobba med företaget.. Kolla vilka sponsorer vi ska söka och så..  Vi har enhel del att göra...


Vart tog motivationen i livet vägen?

Ja, idag är det en sån där dag då allt är i bott.. Har ingen lust för något idag, haft ont i magen hela dagen, matten går skit (fick bara g på matten, men tur var det kanske) har börjat med derivata och tangenter och jag fattar inget och det suger så fruktansvärt hårt och rune verkar inte fatta att alla tycker att det är svårt. allt är verkligen nytt och jag fattar inte varför det blir som det blir.. Blev ingen träning ikväll heller.. Har pluggat lite organsisation & ledarskap och ska försöka fatta matten.. Ska duscha först och sen ska jag lägga mig tidigt idag, måste få sova ut.. I morse var jag jättetrött.. Har iaf fixat tid hos frissan, blev på fredag halv två :) Så sen kan jag äntligen ta kortet till körkortet.. Annars kommer det se ut som jag är skallig på hjässan min.. Som det blev på mitt id-kort :P haha en väldigt rolig syn..


Vinterjackan på idag...

Idag när jag skulle gå till bussen såg jag att det var minusrader ute så det fick bli vinterjackan idag.. Det var riktigt segt att gå upp idag och inte nog med det så var ingen mer än jag och lisa här idag.. Blir faktiskt riktigt irriterad när man själv går upp och så är fan ingen här.. Jag kanske också vill ha sovmorgon! Kanske inte är med flit, men inte första gången det händer.. Är lite irriterad just nu för jag är så trött, skönt att lisa är här i alla fall. Det som måste göras med företaget denna vecka är fixa montern inför de la gardie open som är på onsdag. Sen måste vi gå och prata med våran rådgivare och skicka ut sponsringsbrev..

Det som händer för mig idag är:
*Skolan till 16.00 (hoppas vi får tillbaka matteproven)
*Hem, käka lite och sen stan igen..
*Träning, skivstång&spinning, fixade en plats precis..
*Sola
*Plugg
*Sova

Har inte fått någon plats till kiboxen imorrn än, inte bra, men jag hoppas någon avbokar sig.. Brukar ju alltid vara någon som gör det.. Ska till hårsmedjan sen för att se om dom har någon tid för att fixa utväxten..

Det som händer annars för lisa denna vecka är:
Mån: Skola, träna och sola
Tis: Skola (8-16 *suck*) förhoppningsvis träning på kvällen...
Ons: De la gardie open
Tors: Skola och unga aktiesparare träff på sparbanken i lidköpin kl 18.00, kom gärna dit!
Fre: Skola
Lör: Pepparkaksbak med mamsen
Sön: Jobb och titta på ensam mamma söker (kanske med marre)

Sen kommer det säkert ända en massa annat som inte är planerat än.. Kanske ska till badhuset och simma en dag..

När kommer snön då? Vill åka pulka!
(kanske i en bättre backe än emelies garagenedfart)



Ensam mamma söker...

Sitter och kikar på ensam mamma söker, så himla mysigt.. Jag hoppas innerligt att johanna inte väljer alex för han är ju lika rolig som en golvmopp.. Kryckan är både charmig och verkar ha humor, på tal om humor, annets hane magen är ju så rolig, boratdräkt, mohaha.. Fast jag tycker fortfarande att hon ska välja richard.. Och jag slår vad om att marre sitter och tänker, richards son skulle jag bra gärna vilja sätta tänderna i ;P Gillar ingen utav ninas killar, dom verkar så stela och tråkiga..

Idag var jag hemma hos julias morfar och det var fullt hus, hennes syster linda och hennes kille johannes och deras lille hugo var där ^^ så söt.. Hennes bror richard och hans sambo helene var där också och dom hade med sig deras lilla ebba, dom ska ha dubbeldop nästa helg och julia ska bli gudmor till hugo =)

Julia känner mig verkligen som handen i handsken.. Vi var ute och gav katterna mat (jag vet vad du tänker på marre ;P mohahha, ne usch nu var jag elak) och när vi gick därifrån var det en dörr till ett sjul som stod öppet och det var ganska mörkt där och julia frågade mig om jag kunde gå o stänga det och det gjorde jag. Sen frågade hon mig om jag tyckte det var otäckt, och jag bara lite tyst mm. hahahah.. Julia berättade en skitäcklig sak som hade hänt hennes kompis kompis.. Fy faan va jag blev rädd när hon berättade det, det vände sig i hela magen av obehag..

Jag fick hålla lilla ebba ^^ richard är verkligen hur söt som helst som pappa =) ^^ men sen började hon se ledsen ut så jag gav henne till julia :P

Nu när jag ser det sista på ensam mamma söker är annette och richard så fruktansvärt söta tillsammans.. Och alex va grymt snygg i sin skjorta.. men jag håller nog lite mer på kryckan...  Blir så avundsjuk på dom när dom är så nykära och förälskade.. usch man kommer må psykiskt dåligt efter det här, inte nog med det så är dom så fruktansvärt bruna!! Jag vill också ha sommar..

Var tvungen att ringa marre nu :P måste få diskutera programmet ^^ Kollar på into the blue nu och man längtar bara utomlands.. Har inte sett den så ska nog kika på den.. Killen va grymt snygg som va med.. Och jessica albas kropp vill man ju bara dö för! Så sjukt snygg.. Dom som inte tycker det måste vara dumma i huvudet.. ska borsta tänderna nu.. See ya later!

haha nu har jag suttit och skrivit på samma inlägg i en och en halv timme :P



Vad händer när man...

Det finns så många frågetecken här i livet, men det kanske är just det som gör livet så spännande och oförutsägbart.. Jag har verkligen börjat fundera på vad jag ska göra efter gymnasiet.. De saker jag vill göra är att jobba, resa och bli bättre på engelska.. Så jag måste hitta någon som vill åka utomlands med mig, för min pappa säger att det är för farligt att åka sjäv och det kanske det är också. .Jag pratade med en kille från kunskapsmässan som vart i australien ett år och jobbat.. Låter inte det underbart? Sol och värme kombinerat med nytta ^^

Idag ska jag plugga lite, först organsisation & ledarskap, sen matte och lite marknadsföring.. Funderar på att ringa julia och fråga om hon vill träffas en stund, men dagens viktigaste grejj är att inte missa ensam mamma söker..


Är det såhär när man är kär när man är liten....

Här har ni lite klipp från bert, har inte själv sett dom med ljud, men jag vet hur bra det är ^^

ENJOY!!!





Killar är som blandfärs...

Kvällen blev riktigt trevlig.. Åkte till marre vid sextiden, vi gick en promenad och tjötade, det var riktigt skönt.. När vi kom hem till marre igen så drack vi lite varm chocklad, sen travade vi iväg till wester.. Innan det visade marre mig en otroligt fin kjol hon köpt för ett tag sedan och du måste använda den också!! Jättefin vart den..

Väl hemma hos wester låg vi i hans säng och kollade lite på sunes jul klipp och jag skrattade så jag nästan grät.. Sen hittade vi lite bert klipp och det är ju så underbart, måste hitta någon som har den serien.. Vi kikade lite på när dom skulle börja högstadiet, älskar alla som är med i bert! Vad vore bert utan lill-erik, åke, torleif och klimpen? Ingenting ;P

Sen kom robin och linus också.. I brist på annat åkte vi till gyllene måsen och pågarna käka lite hamburgare.. Sen åkte vi runt i stan och gjorde inte så mycket.. Vi hämtade linus mamma med och berättade ett grymt roligt skämt som marre berättade för mig idag.. lyssna bara på den här:

Killar är som blandfärs, hälften svin och hälften nöt!

Vi av den kvinnliga könet i bilen skrattade gott ^^ Vi har verkligen humor.. Men shit va bra den är :P

Sen må jag säga att vissa är bra dumma i huvudet.. och R är enbart taskig, han lura mig lite lätt och gjorde så jag nästan fick en hjärtattack.. Ska sova snart.. ska kika om det är något kul på tv först... Einar sov inte hos mig inatt och det kändes att det var tomt, men nu ligger han redan där..




I'm so bored...

Jag är sjukt uttråkad, vet inte vad jag ska hitta på ikväll heller.. Orkar inte sitta hemma och dö.. Blir så rastlös då.. Får kika runt och se vad som är på gång.. Hade en mysig gårdag med mina töser igår  =) vi kollade på things we lost in the fire, den va helt okej.. Idag var det jobb, va rätt seg.. och nu funderar jag på och gå och duscha i brist på annat..

Måste bara berätta en sjukt kul grejj som hände på kunskapsmässan igår.. Vi skulle gå ut ur svängdörrarna, då tappar marre sin ena vante och böjer sig ner för att ta upp den och klämmer nästan huvudet i svängdörren! Så hör man bara marre, ohh nej min vante, oohhhhh.. och sen kommer dörren.. hahaha


En dag fylld av liv...

Vart på kunskapsmässan i göteborg idag.. Blev inte mycket klokare men kom hem meden tandborste, ett lypsyl och 8 (!!!!!) stycken pennor :D alltid lika trevligt.. Sen käkade vi på ett st'lle på avenyn och jag lyckades skämma ut mig för vår både blinda och döva servitris, ha ntyckte nog att jag var dum i huvudet...

Vi åkte i mixbussen, var både samhällare, teknikare, naturare och mp:are.. Kul med lite annat folk, vissa underhöll ^^ hahah.. aja skriver mer sen för nu ska jag o töserna in och köpa morötter ::D


Våga vara egen...

Den här dagen har vart upp och ner.. Den har vart ett rent helvete också. Vi har hållt på med vår affärsplan hela dagen och precis allting sket sig, blev inte alls som vi planerat.. Utskriften blev åt helvete och jag började bli irriterad, sen när vi skulle binda ihop det blev det fel och då bröt jag ihop totalt, har inte gråtit i skolan sen jag fick reda på att jag inte fick mvg i syslöjd när jag slutade nian, men det här var värre..

Marre gjorde allt för att få mig att må bättre, hon sa att vi iaf var orginella och det stämmer.. För i ung företagsamhet handlar det om att  våga vara egen! Och det kan jag lova er att vår affärplan är, den sticker ut ur mängden, den kommer synas.. Kändes bättre sen...

Vi åkte iaf till skövde för att lämna in dom, först går vi in till biblioteket på högskolan för att fråga vart högskolevägen låg, så låg den bara 10 meter rakt upp, sen hittar vi inte 6b och vi frågar massa och dom har ingen aning, vi går runt och velar i ca en halvtimme, sen tänkte vi gå till biblioteket igen för att fråga.. När vi går där och käkar på ballerina så ser vi en stor skylt 6B HÖGSKOLEVÄGEN.. Hhaa, vi är grymmast på att hitta ;P

Men varför ska det gå bra liksom, när vi ska öpnna dörren är den låst!!! Vi ringer vår lärare irene och hon säger att vi ska testa porttelefonen.. Vi testar, inget svar.. Ringer irene igen, så ska vi leta upp amalias nummer.. Vi hittar det inte, sen så tänkte vi gå till biblioteket igen, men då säger marre, kolla!! det sitter nån där och jag bara vi knackar på.. Jag springer in i busken, knackar på rutan med vårat kuvert i högsta hugg, han kollar på dörren först sen ser han oss två i dörren ^^, det måste vart en rolig syn, men han tog hand om dom iaf, han skulle lämna dom till henne..
 
Vår söta lärare ringde och frågade hur det hade gått ^^ kul när lärarna bryr sig =)
Kom inte hem förrän halv nio, jobbigt.. Trodde att vi skulle vara hemma vid sju eller nått..

Men nu ska jag sova, kunskapsmässan väntar imorrn =) spännande.. Ska kika på mäklare ^^



Nunna eller arbetsnarkoman?

Jag sitter här framför datorn med lite glögg och tänker igenom dagen =) Den började som vanligt lite härligt snurrig.. Vi hade nationella proven i svenska idag och vi satt i ett stort klassrum med tre samhällsklasser och snett mittemot mig hade jag pontus =) och det kändes så tryggt ^^ Saknar högstadiet med pontus och jonatan, men kul att träffa på dom på bussen och i skolan.. Jag skulle ha med mig texthäftet och ett annat blått mindre häfte och det blåa häftet glömmer jag i skåpet (tror jag).. Sen kommer jag inspringades i klassrummet och är arg för jag glömt det hemma.. Sen när jag bläddrar i texthäftet ligger det där, bara för att jag inte skulle glömma det ^^ haha, jag är för smart för mitt eget bästa :P lisa bara suckade och ponyus skrattade... Jag har ingen aning om hur nationella gick för övrigt..

Sen hade vi en hel del att göra i vårt företag, men det var bara jag och mare som snappa det. Lisa åkte och jobbade, anna gick hem och hannah försvann ^^ Så jag och marre satt i vårt studielanskap och höll på att fixa med affärsplanen i fyra timmar!!! Vid tre kände vi oss klara, men eftersom resterande i företaget inte var där kunde vi inte skicka in det idag.. Så typiskt.. Men anna hade dock fixat en grymt snygg framsida =) 
 Så var det äcklig mat så det jag levde på under dagen var, en drickyoghurt, två knäckemackor och dextro :P haha..

Det var så sjukt kul när vi gjorde affärplanen för i början gick allt åt helvete.. men sen när det börja gå bra hade vi skitkul och jag och marre är nu experter på powerpoint, printscreena och bleka bilder samt word ^^ hahah.. Men vi blev ganska nöjda med resultatet till slut! Man jobbar bäst under press =) Det är så härligt när man jobbar intensivt med något för då glömmer man allt annat ^^ så jag och marre funderar på att bli arbetsnarkomaner istället..

Som vanligt öste regent ner när vi gick från skolan, ska fan köpa ett parasoll tror jag, för jag hatar att bli blöt.. PÅ resecentrumet träffa vi på otto ^^ så grymt skön den killen, man kan inte låta bli att le när han är i närheten :P kan för övrigt meddela att en jävla idiot satt och rökte inomhus, finns det ingen normal hyffs bland dagens ungdomar (låter som en kärring men det är så dåligt, ska skriva till fria ord i nlt)

Sen var det hem och käka sen stan igen.. Åkte till john och lämnade kläderna jag fått låna och sen vidare till marre och sen drog vi till wester1 Det var supermysigt, vi kollade i gamla skolkataloger (har nog aldrig skrattat så mycket :P haha endel är bara så lika sig själva och endel inte), lekte mörkerleken och kollade på en kass film, men mysigt hade vi tre det i sängen ^^ haha..

Och nu sitter jag här nyduschad och funderar på att lägga mig, har en riktigt go sovmorgon! Jag får sova två timmar längre än vanligt, lucky mee!

Ha det gott allihopa!



Skrattat dagen igenom...

Jag kan bara säga att jag har haft en kalasbra dag rakt igenom :D

Började dagen med frukost på söderströms med lisa =) sen mötte vi upp marre, sen trava vi iväg til skolan, alla lektioner på förmiddagen var inställda så vi jobbade med företaget och sen satt vi i biblioteket och lisa fann en jätterolig bok till mig som hette killar ^^ och jäses va vi skratta ^^ Sen käka vi och det blev en hel del, var potatis och köttbullar.. Sen hade vi matte =) var för en gångs skull lätt :P Sen hade vi naturkunskap.. Sen slutade vi och med mig hem fick jag lisa och marre =) vilket var dundertrevligt :D Vi käka pizza (inte bra ;P) sen låg vi alla tre i min 90 säng och tjöta killar och bara skrattade och hade allmänt trevligt.. Mamma bara skrattade när hon såg oss ^^ var nog en rolig syn :P

Sen åkte  vi in till stan, i bak satt mamma och lisa och ifram var det jag och marre ^^ sen var jag på kibox med matilda, alltid lika trevligt! Kändes att det var en vecka sen jag tränade, dåligt av mig.. Sen köpte vi lite energikickar till nationella provet i svenska imorrn och jag är nervös! Vi har tid mellan kl 8-13 frågan är hur lång tid man behöver..

Dagen avslutades inte lika bra, är mest irriterad och lite smått besviken, men jag är inte förvånad, varför skulle det gått denna gång egentligen?! Dumma mig.. Ska iaf sova nu, måste få mina timmar ^^

Sov gott!

Vi är helt klart grymmast ;P hahah






Rensa huvudet...

Alltså, en promenad är bland det bästa som finns ibland.. Bara va ute och få frisk luft och få rensa hjärnan lite.. Så härligt att bara lyssna på musik och filosofera..  Men det gör jag nog för mycket, det kan bero på att jag är så tankspridd det senaste :P Börjar nästan bli rädd för mig själv ^^

Är lite fundersam över endel saker, men
  det är bara att vänta och se vad som händer

time will tell




Jag är ett geni...

Jag trodde faktiskt inte att jag var så smart.. När jag var ute i fredags hade jag med en femhundra lapp, och lisa betalde med den på hjertbergs.. Och när jag kom hem på kvällen så fanns bara en hundra lapp kvar, 100 kr hade gått till stadt och 20 till bowlinghallen och 50 kr på hjertberg, alltså fattades det ca 200 kr..

Sen idag i skolan kom jag på att jag gömt 200 kr i mitt innerfack på väskan för att jag inte skulle göra av med dom ^^ jag blir så stolt över mig själv :P Var så sjukt bra att jag kom på det med, hahaha..




Irriterande...

Det regnar, jag loggas ut från msn hela tiden, finns inga lediga platser på skivstång&spinning och ABC-gruppen stängde vid 16.. Så just nu är jag rätt så irriterad.. Får väl gå ut och gå en promenad så jag rör på mig lite iaf.. Så jävla typsikt.. Matteprovet gick både bra och dåligt.. Känns som de första uppgifterna gick sämre än de sista.. Brukar inte vara så ju ^^

Usch va irriterad jag är.. Men jag kanske kan passa på att plugga lite marknadsföring.. Bättre det än att jag sitter här och surar... Ska försöka lägga över lite låtar på min ipod nu..


Pikaboo uf in action...

Sitter just nu och jobbar för fullt med vårt företag :P Affärsplanen ska in på fredag och man jobbar bäst under press ^^ Det är så sant.. Vi är inte helt överens så vi får se hur detta kommer gå.. Men nöjd blir man ju aldrig.. Ska fortsätta nu, alla kan ju önska mig lycka till på matte provet sen för det kan behövas.. Och skivstång&spinning passet är fortfarande fullt :'( fuck..

Aja, see ya biatches!


En mysig söndag...

När jag kom till marre blev det en skön promenad med härligt prat.. Så skönt att få prata ut ibland och marre är den som är bra på att lyssna och säger sina åsikter =) sen käka vi lite mackor och sen kollade vi på världens bästa program, ensam mamma söker.. Jag både grät och skrattade när jag såg på dagens avsnitt..

Men nu ska jag duscha och sova, måste få mina 8 timmars sömn förstår ni ^^


En söndag, nästan som alla andra...

Det har vart en mysig söndag.. Åt middag hos pappa, vegetarisk lasange som är så fruktansvärt god! Älskar den, åt hur mycket som helst :P kunde inte sluta, men sen sa magen stopp.. Jag hade med efterrätt =) jag hade gjort fromage med smak av citron & lime ^^.. Ska till marre nu ikväll för att kika på ensam mamma söker och bara umgås ^^ alltid trevligt.. Ska lyssna på min nya skiva i bilen :D

 


Det var ett tag sedan...

Kvällen har tillbringats hemma.. S kom en sväng och vi kollade på american gangsters, inte riktigt min typ av film men ändå ganska bra.. Sen tog vi några smörgåsar och sen kollade vi på O.C och det var sjukt längesen jag gjorde.. Har nästan glömt av hur bra det var... Ska nog kika ett avsnitt till innan jag sussar.. Men ska borst tänderna med min nyladdade eltandborste =) Det  är verkligen en sjukt bra uppfinning, känns som det blir dunderrent i munnen! Klarar knappt av att borsta med vanlig, hehe...

Kände mig taskig mot M för jag hade frågat om det hände något på lördag och då sa hon nee.. Men sen prata vi inget mer om det så bestämde jag med S istället och det kändes som jag dissade henne.. Har dåligt samvete nu.. Men hon kanske hittade på något med E =) Får hoppas på det..


Vissa kan nästan få mig att spy...

Skrev ju igår om gårdagen och jag hade riktigt trevligt =) Och hannah hade ordnat det så fint i olofs lägenhet, med massa snacks, dippar, snittar och ljus och mysigt! Var toppentrevligt.. Tror vi var uppemot 15 tjejer ^^ Så det blev mycket tjöt.. Sen på stad var det sisådär.. Inte lika kul när alla inte är på topp.. Men jag hatar personer man inte känner så bra och när det känns att dom gör narr av en, så det slutade med att jag drog därifrån, för dryga männsikor vill jag bara slå på käften och det var dom som fick mig att dra ner på smilbanden för några minuter..

Idag blir det en lugn dag med plugg och en film skulle jag tippa på.. Och imorrn får det nog bli en sväng hem till pappa =) Måste städa mitt rum idag också, det är ju mindre kul.. Kastade ett öga på golvet och såg min älskade matte c bok (hoppas ni hör min ironi :P) måste plugga det idag..

Ha en trevlig lördag ^^ Jag lär skriva här fler gånger idag ^^


En rolig utgång med mykcet kramar...

Måste säga att det blev en riktigt trevlig fredag.. Först förfest hos hannahs kille olof =) Fick träffa hannahs kompisar och dom var jättesnälla =) Sen gick jag o lisa till hjertberg och dör träffar vi en massa klasskompisar och en som va på kibox passet ^^ Va skitkul! Sen drog vi till bowlinghallen ^^ påväg dit träffade vi ett gäng med stockholmare som pluggat i uppsala som undrade vart man kunde gå så vi tog med dom till bowlinghallen =) så bowla vi med dom =) eller marre gjorde det snrarare jag pratade med en kille som jobbade där, skittrevlig sak :P Men det visade sig att han bara var en 93:a haahha sjukt kul :P

Träffade en massa härligt folk och massor visste om att jag tagit körkort :p Del hade dom sett det i tidningen eller på facebook.. Sen när vi ska hämta jackorna så är det en kile som jag känner igen så frågar jag om det är joel skoglund och så är det det. =) så fruktansvärt nostaligskt.. Sen träffade vi även richard persson =) Gamla badmintonspelare till per ^^ Så vi gick med joel til stadt men sen tappade vi bort honom :( men vi träffade en massa annat gött folk iaf ^^ hehe..

Får skriva mer imorrn, för jag har svårt att stava, är så mörkt i rummet :P

God natt! Och tack för en trevlig kväll och grattis till hannah igen..


Jag har alltid sån beslutsångest...

Ja ,det gäller egentligen det mesta.. Idag är det vad jag ska ha på mig ikväll och om jag ska till stadt efter bowlinghallen eller inte, så sjukt svårt, just nu är jag inte så sugen.. Jag är så kluven, sen vet jag inte hur jag ska ha håret.. Måste fixa håret med snart för det är ett stort störningsmoment just nu.. Usch.. Blä på allt haha,, Men aja, allt löser sig trots allt.. Ska käka lite nu, blev bara några mackor till middag ^^

Ha en trevlig fredag allihopa ^^

Fredag och det innebär party...

Japp, idag är det fredag och det var ett tag sedan jag bloggade nu.. Inte sen i onsdags tror jag.. Var med marre på kvällen, vi var ute och gick en dunderhärlig promenad =) pratade om allt och inget, vi måste göra det oftare.. Sen åkte vi till pingstkyrkan och skulle dansa men det var några som skulle hoppa av så marre och hennes syster tänkte skjuta upp det till våren.. Men vi dansa lite iaf och jag insåg att jag inte hade någon som helst koordination.. Sen åkte vi till gyllene måsen, jag mådde lite smått illa så det blev en jucie för min del.. Sen trodde marre att fabio stod där bakom så vi började le och var nära på att vinka men då såg vi just at tdet inte var han :P hahah..

Sen kom vi fram till att vi hatar killar som inte kan höra av sig.. Hur svårt är det att skicka iväg ett fucking sms..

Igår blev det ingen sovmorgon för han från ung privatekonomi var här, och när vi fick reda på att han bara avr nitton år höll vi på att trilla av stolarna :P han såg mycket äldre ut.. Men det blev riktigt bra! Lärarna va bumbinöjda! Sen skulle jag spela biljard vid fyra, och så skulle jag få några böcker så jag tänkte, det går att lägga i väskan, men så får jag en stor fucking kartong istället och klockan går, sen ska ju såklart johan stanna och prata med alla :P Men tio över fyra kom jag dit iaf :P Det var riktigt kul =) Älskar att spela biljard.. Trevligt sällskap med.. Sen åkte jag hem till marre.. Vi träffa anton och wester en stund, sen hyrde vi film och kollade på med hennes syster.. Fick träffa marres två systerdottrar ^^ så söta!

Idag när jag käkade frukosten så kollade jag i tidningen som vanligt och då ser jag hannah som bli grattad =) och sen när jag kollar nogare så ser jag mig själv också!! Då har mamma satt in en grattis till körkortet annons, jag blev chockad ;P haha var inte med på det.. Så sött att stoffe stod med också =) Så tack får jag väl säga till familjen :P Men jag blev nästan förbannad först :P haha...

Och idag är det paaarty för hannah fyller 18 år idag =) och det ska vi fira med dunder och brak.. Får se om det blir hela vägen och stadt också :P blir det säkert, hahaha.. Aja nu ska vi jobba med företaget =) Måste göra färdigt affärsplanen snart..


En älg med bruna stövlar...

Imorse när jag skulle gå till bussen så jag gick det lilla stigen.. Då är det en gubbe som sa till mig när jag kom ut på gatan, jag trodde det va en älg :P Kul att man liknar en älg, vet inte om jag ska skratta eller gråta...

Blev mycket jobb med företaget idag, känns bra =) Sen var det lunch, hälsa på S trots dissen igår.. Så typsikt att man ska behöva se honom.. Men jag kan inte låta bli att göra det.. Sen drog vi en runda på stan på håltimmen, köpte en sjal/halsduk.. Sen hade vi marknadsföring och sen slutade vi.. När jag och marre går ner för trappan i f-huset sitter han där, det är så typsikt.. Säger hej igen och sen prata vi lite.. Blir så blyg och nervös så jag inte vet vad jag ska säga.. Jag som brukar ha så lätt för att prata med folk, men han gör mig lite nervös ^^ Så just nu svävar jag på moln...

Blev ingen dans idag :( lite tråkigt, men marre sa att det var ett uppträdande när den va färdig och jag har panik inför sånt.. Jag var med och dansade i en grupp i skara en gång och då hade vi ett uppträdande inför en massa folk och jag fick stå längst fram och jag va så dålig och började gråta, sen dess har jag aldrig gjort det igen.. Har till och med problem att stå längst fram på friskis.. Detta är något jag måste jobba med egentligen..

Ska till marre en sväng nu, vi ska nog gå en promenad =) Imorrn ska vi i unga aktiespararna stå på skolan och ragga medlemmar, så titta gärna förbi.. Fredrik från ung privatekonomi kommer imorrn med så där rök sovmorgonen, snyft!

En anna grejj som va kul idag var att jag fått fem brev när jag kom hem ^^ jag älskar att få brev =) Var bland annat från länsförsäkringar, vägverket och swedbank =) hhi..

Men nu ska jag iväg till marre.. Här får ni ett till kort på oss i Pikaboo, behöver formateras lite dock ^^ men ni får ha överseende med det!




Men vi är stolta över det...

Jag är stolt över dig marre! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Själv fick jag en rådiss ;P har nog inte samma "tur" som förra gången att sms:et kommer senare.. Så nu ska jag gå i ide.. Blir nog bäst så.. Jag  må vara dissad men jag är stolt! Bara att skita i det...


Här kommer en rolig grejj som hände när jag och matilda bytte om på friskis :P
hon frågar mig om jag vill ha body lotion.

matilda - vill du ha smörja?
inget svar
matilda - vill du ha smörja?
jag - sa du något?
matilda - vill du ha smörja?
inget svar
matilda - vill du ha smörja?
jag - ja, jag kan ta lite till benen!



Haha vet inte vad som hänt dom senaste veckorna men jag är helt borta jämt :P Jag måste nog komma tillbaks till jorden snart.. Jag är helt uppe i det blå ^^´kanske inte lät så kul nu, men det var riktigt kul :P haha




Snart träningsdags...

Veckorna går så fort, imorgon är det redan onsdag... Dagen har vart helt okej =) har äntligen tagit korten till hemsidan och affärsplanen.. Anna har dom på sin dator just nu.. Ikväll väntar träning och sen hem och sova.. Funderar på att sola nån gång nu i veckan, känner mig bara så blek just nu! Är inte bekväm i det.. ¨

Pikaboo UF




Ibland är matsalen en riktig trevlig plats...

Då var första skoldagen efter lovet avklarad.. Vi bestämde att vi ska stå på torget och sälja bullar på onsdag för att få in pengar till vårt företag :P Sen pratade vi med lärarna på media och vi skulle få låna studio och kamera imorrn så vi kan ta korten till hemsidan och affärsplanen.. Och dages lunch var oerhört trevlig, eller utsikten snarare ;P fastän jag satt i lite fel vinkel ;P

När jag tog min sked upptäckte jag att den va smutsig så jag gav den till mattanterna och sa till dom att diska ordentligt :P haha.. Sen var det naturkunskap, trevlig utsikt även där ^^ Sen hade vi ingen svenska, så jävla typsikt för vi behöver verkligen gå igenom NP i svenska.. Så vi flytta upp matten.. Så jag slutade 14.50 idag istället..

Fick äntligen köpt min mascara idag :P Och på bussen hem satt jag och tjötade med kicki, hon är så härlig och glad jämt =) Så nu ska jag plugga lite, sen ska jag och matilda på skivstång & spinning på friskis och denna gång är det min tur och köra och ni anar inte hur vuxet det känns ;P hihi..

Ha en fortsatt trevlig dag för det ska jag ha =)

Glädjen sprids i kroppen...

Sitter och tittar på ensam mamma söker och kan inte låta bli att dra på smilbanden, det ser så härligt ut när dom är så kära ^^ blir så avundsjuk! Men jag älskar verkligen det här programmet..

Annars idag så har det vart lite plugg, promenad, käkat kvällsmat hos pappa och ska duscha och sen kolla färdigt på remember the titans.. Ska både bli skönt och jobbigt att börja skolan igen.. Mest roligt tror jag :P hihih


Kvällens värsta...

Något som va sjukt äckligt var när strömmen gick och allt blev svart och tyst, då kommer en jävel med motorsåg in och alla börjar skrika och jag slänger mig på golvet! Fy faan va rädd jag blev :P Så jävla farligt att komma in med en sån med massa fulla människor.. Men lite effektfullt var det allt.. Det var som i en skräckfilm..

En grejj som va sjukt kul var ett uppdrag, att man skulle säga till linus att danne knacka på.. Haha linus blev skitförbannad och sa till mig att säga att han skulle dra :P haha Senare på kvällen fick han reda på att den bara var en rykte ;P hahaha.. hans min var oslagbar!

Jag kommer nog på fler saker som satte guldkant på kvällen ^^


Majåker by night...

Igår var det jobb mellan klockan 9-14 sen hem och duscha.. Sedan vidare mot marres hus.. Där möttes jag av en djävul :P och en priat, sedan förvandlades jag till en boxare.. Efter ett tag kom själva dalton alias matilda ^^

Sen körde vi lite dans och sång innan vi gick hem till linus och det var dags för PARTYYYY!!  Det va en riktigt tolig fest =) tror jag iaf :P haha har inte bestämt mig mrn jo det var jävligt roligt! Det var kul när vi käka och vi skulle göra våra uppgifter :P hahah.. Linus & co hade gjort sju liter bål och det tog slut =) De som var bäst utklädda var nog wester och linus med deras kiltar och masker .P det roligast var när dom glömde av att dom hade kilt på sig ;P hahaha..

Och jag fick en hel del brottningmatcher igår.. (boxare kanske var fel val trots allt ;P) först med larsson och då påstod han att jag blödde från öginbrynet och avbröt så den matchen vann jag =) Sen en med linus bror och jag tror fan att jag knäckte näsan då, för mitt huvud dunka i rätt hårt i golvet ;P kände mig rätt knockad..

Sen tog jag, lisa och emelie en paus och satt i linus rum ett tag ^^ Vet inte vad jag ska berätta mer än att det var en rolig kväll och att jag har blåmärken över hela kroppen idag, känner mig misshandlad. Och att det var kul att linus låste ute dom "sena gästerna" :P Jag kan iaf säga en sak, det var vilt ;P

Insett att jag verkligen saknar majåkersfesterna =) dom är bara helt underbara.. Va lite segt i början dock, vid åtta kände man att det börja gå ut för så då fick vi lugna ner oss ;P haha.. Men dom sista timmarna gick snabbt, för rätt som det var så va klockan halv två :P

Aja jag hoppas jag kan sno lite bilde från folk sen.. idag blir det plugg, plugg och vad mer? Jo kanske lite mer plugg ;P Blä! Kommer nog sitta vid datorn en del med :P


Varför ens försöka?

Då var lovet i princip slut.. Dagen har tillbringats i göteborg med mina goa vänner marre, lisa och emelie =) Alla va rätt sega idag, så det blev inte så mkt affärer.. Var inne på buttericks och bodega och så mycket folk på ett och samma ställe var längesen jag såg, 10 gånger värre än ullared.. Det var verkligen halloween hysteri!! När jag och emelie var på bodega träffade vi anton, john, wester och linus =) va sjukt kul att se dom, ska bli ännu roligare imorrn när vi ska festa med dom...

och jag fann inte vad jag sökte.. Men jag ska vara boxare, fick låna shorts och lindor av john =) mycket snällt!! Körde helt ensam idag för första gången och det gick bra =) kändes inte så speciellt.. Kvällen spenderades med marre, lisa och arne och om jag ska va ärlig så var det riktigt trevligt =) och vi fick besök av några läskiga barn som sa bus eller godis.. Dessa barn fick godis för innan hade marre råkat ut för bus, hon hade fått toalettpapper runt sin bil ^^

Och jag ska aldrig mer försöka, bara patetiskt.. Ska bara låta allt vara nu, orkar inte ens bry mig!!

Ska sova nu, ska jobba imorrn.. Gött att få pengar.. Kommer inte hinna blogga ngt imorrn så det får bli på söndag, då är man nog pigg och glad :P noooot! hahaha.. Börjar längta tills imorrn nu :P tihii.. Fast det är ju redan imorgon idag :P För nu är det första november :P TJOHOOOO!

Kan även meddela att första snön kom i nässjö igår :P



GOD NATT!

RSS 2.0