Lindströms tivoli!!

Har vart o fikat med elin och julia idag efter jobbet, så himla mysigt.. Sen var jag o julia på tivoli som var SVENSKT!! Sköna gubbar o tanter på 60 bast, tjöta en massa.. Sen vann jag fyra grisar på fyra drag :P Julia fick en. Hon fick en ko också.. Mina trillingkultingar heter Ole, Dole och Doffen! Jag & Julia hade ett stort skratt/leende hela tiden! Vi åkte en askul karusell, vi gjorde hamburgare av ett litet barn som fick sitta emellan oss :P

Ascoola bollar i vatten :P







Jag & Julia var i himmelriket.. Fler bilder kommer..

Underbara grannar..

Vårt internet har inte funkat sen lördag, och vi gissar på att våra grannar har rest på påskferie för dom öpnnar inte och verkar inte heller vara hemma.. Så vi hörde med grannarna längst ner.. Så nu lånar vi deras :) supersnällt! I lördags var jag på ett skitroligt spinningpass, prata med hon som ledde det efter för jag sa att jag inte hade fattat en grejj, var några som stod upp och andra satt ner, jag trodde det va ljuset på spottarna i taket som avgjorde det men det va visst färgerna på tröjorna så hon fick sig ett gott skratt... Lördag och söndag var det jobb 15-23.. Söndagen var galet rolig, jobba med malin och petter från 18-23 och va kul vi hade, och roliga kudner hade jag, många skratt den kvällen. Sen var det bara hem och sova för idag jobba jag 7-15.. Jag var riktigt effektiv på jobb idag :) sen kom alex och hälsa på med sin lånehund..

Hemma sen var det skitkul, jag hade tänkt göra äpplehalvor i ugn med kanel o socker o smör och elin skulle precis göra det och jag bara :O nehee va sjukt! Gott var det.. Kanske blir äpplepaj sen med :P

På torsdag kommer eve och fredag mamma och siss :D :D KUUUUL! Imorrn eller onsdag blir det tivloi och avslutning med öl kanske :D får se vad som sker.. Kommer bli en riktigt kul vecka iaf!!

Yeahyeahh!!

Våren är här! så jävla underbart! Vi satt nere vid bryggen och njöt av vädret :) Jobbet var perfekt,, snygggkillen kom och mm han gör mig nervös :P så charmig :P sen efter jobbet trffa jag sandra, go jente.. Vi skulle till kays lägenhet där hon ska bo i två månader, och holyjamalama! Faaan va det såg ut.. Vi fick städa.. e<n uppstoppad iller som klättrar på en orm, PÅ nattduksbordet.. Alltså jösses va kul vi hade :) Sen promenerade jag hemåt från danmarksplass, tjöta lite med alex på jobbet innan jag gick hem :) Sen ggick vi sambos ner till bryggen och satte oss! Så himla gött! Flumm för hela slanta!

'













UNDERBARA BERGEN!

250310

Redan 25 mars, hujedamig va tiden går fort.. Va på gymmet vid tio tiden och det var precis lagom mycket folk :) Så skönt.. Sen knalla jag hem och duscha och käka.. Sen blev jag rastlös och gick ner till bibblan och börja med ett litet projekt :) sen träffa jag på kevin och silje från jobbet och stod o tjöta med dom lite, efter det åkte jag o julia till lagunen och lämna in datorn, det va en skitläskig kille som glodde och var allmänt psykopatisk. vi var livrädda, han följde efter oss ända till affären då han stanna utanför häcken och kika innan han gick igen, usch! Har haft en skrattig och rolig eftermiddag! Thanks!

240310

Ibland orkar man inte komma på rubriker, idag är en sån dag.. Igår var en perfekt dag! Sovmorgon, käka frukost, duscha och gå till jobbet.. Får besök av julia på jobbet som berättar att hon fått jobbet på nsb, norges motsvarighet till sj.. Hon ska jobba i restaurangvagnen.. Grattis babe! Sen har marre anlänt till sverige :)

Gårdagen firades med att julia och jag gick och käka på pastasentralen, så gott :) Det var riktigt vårväder, kändes nästan som en sommarkväll, minus ett par grader :P Vi mötte upp ylva, alex och calle vid blå stenen, sen gick vi och tog oss varsin öl och bara satt och tjöta, på en uteservering!! Så sjukt mysigt..

Idag har jag vart ledig, gick upp vid nio snåret, gick iväg till gymmet och tränade, så skönt :) Får nog bli imorrn morgon också för jag är ledig då också.. Har min helg nu på idag och imorrn för jobbar både lör och sön... Sen åkte jag till julias jobb och gav henne en timelista som hom kunde fylla i.. Sen var vi en sväng på bibblan och så handla vi lite granna.. Nu har dom hållt på och trummat i över TVÅ timmar, fattar inte vad dom hhåller på med, detta driver mig till vansinne!!

Kollar på Edward Scissorhand och johnny depp är så himla bra i den här filmen.. Höll på att skratta ihjäl i början när han är i vattensängen :P Kollar på internet så jag måste vänta en timme för att kunna fortsätta se.. Fattar inte att det redan ´är påsk nästa helg och att jag bara har två månader kvar här :/ Kommer sakna så många här.. Men vem vet, kanske kan bli en höst också, får se vad som händer i mitt lilla liv.. Ska njuta nu dom sista veckorna! Men dagens filmtips är Edward Scissorhand! Puss!


 



   

220310

Idag skrämde jag och julia oss tillsammans, jag var påväg in på toa och hon ut ur rummet och båda skriker till.. Japp, det är så man vaknar i sandviken, eller varför inte av trummor eller kyrkklockor, du har valfriheten att välja själv.. Jobbade 7-12 idag, var tvungen och säga hur nöjd jag var till en kund nä han köpte onico snus (den utan det farliga) han haade snusat i 15 år, och gjort detta i ett år så snart skulle han pröva sluta med det med.. Tummen upp till honom! Sen var det en annan som skulle köpa "tuggis" så fattades det två kronor och han fråga om de fanns ngt för mindre och jag bara ne tyvärr, han vände sig om o kolla över butiken och utbrast, nae.. Så jag la till dom två kronorna själv, jag vet hur viktigt det är med tuggummi..

Sen efter jobbet gick jag hem, laga mat och sen gick jag ner till byn, kolla i lite affärer och sen åkte jag o julia till lagunen och hämta hennes dator.. Alla so stod och vänta på bussen i rusningstid fascinerades av en kille som skulle in i bussen med en stor reklampelare i papp, han kom knappt in i bussen och folk stod och fnissa.. Men han fick inte åka med sen :S var väl för stort eller ngt.. Konstigt. Sen så har jag bakat scones och sen har man sett massa folk på sjuka ställen :P

gud så trött jag är, meningar o stavningar kan va helt fel nu, men vad gör det om tio år, eller fem.. Go natt"!

Mysdag rakt igenom...

Kan säga att det var jätteskönt att va ledig i helgen.. Hade en riktigt rolig kväll med underbara kompisar igår :) Vi var ute och dansa loss! Sen vakna jag vid 11 och solen lyste in så jag gick ut på en långpromenad, var riktigt härligt vårväder.. Jag såg krokus ;) Vårigt.. Var ute och gick på nordnes, så himla fint därute... Sen på eftermiddagen var vi på möte med jobbet, prata om mersalg, va jättemysigt, satt och snacka, skratta och beställde mat :P sen klämde vi in oss 6 brudar i bilen, fick skjuts av lene.. Nu är klockan nio och jag ska nog se en liten film.. Sen ska jag sova.. Imorrn blir det jobb 7-12 sen ska jag ner på byn och köpa chinos och gå och träna.. Ser fram emot en ny härlig vecka.. Hoppas på fint väder!

God natt!

Då var det dags....

 

..Att skriva lite i bloggen, datorn hemma i sverige är så knasig så jag orka inte skriva något då.. Det var väl helt okej att va hemma.. Inte roligaste omständigheterna, men fick umgås mycket med min familj :) Hann dock bara träffa fåtal kompisar… Jag och pappa kollade på diabilder en kväll och det är så himla mysigt, jag blir alltid så nostalgisk :P Söndagen var jag och syrran på överby sen på kvällen hade jag, syrran och kusin eve mys, vi bara satt och tjöta och kolla på nyckeln till frihet.. Och sen började jag må illa, spydde två gånger på kvällen och under natten också, försökte äta något men det stanna inte.. Jobbigt att veta att man hade 12 timmar i tåg framför sig.. Men det blev bättre senare.. Fick ju åka första vändan med linus & wester som skulle till stavanger, så det var skojj J Sen ringde jag 7-eleven för att kolla vilka tider jag skulle jobba och då lurar kevin mig att jag ska upp o jobba 07.00 på tisdagen.. Jag var upprörd! Haha..



Sen har veckan bestått av jobb, ons, tors, fre.. Och en ledig helg :) och det är skönt.. Igår var det spelkväll och idag blir det utgång.. Jag och alex i samma lag var ingen bra kombination, båda två riktigt dåliga förlorare och det hela sluta med att vi satt och skrek åt varandra :P men vi var bäst!.. Ska orka ta tag i mitt liv snart och gå ner o fixa vin o annat.. Sen kan jag officiellt berätta att jag tackat ja till sommarjobbet i sverige.. Känns riktigt trist att lämna bergen.. Gillar mitt liv riktigt mycket nu! Känns tråkigt att kay sticker till oslo imorrn dock, men har kvar mitt goa svenskgäng och mina underbara sambos och mina jobbarkompisar!

Och det bästa nu då, i påsk kommer MAMMA, SYSTER och KUSIN!! Det ska bli så himla mysigt.. Är rätt mkt på jobbet, så kanske blir att jag får jobba lite ändå, men bara vi får eftermiddagarna och kvällarna så :) Så glad är jag för att det blir av.. Fan, jag ska flytta härifrån om två månader, trist :/ får komma tillbaka i höst! Alla borde få upptäcka bergen. Alla är så trevliga och det är en sån söt by!


Härlig sommarbild innan vi drog iväg på bonnarundan under studenten..


Mysdag!

Idag har jag jobbat på 7-eleven.. Klockan halv tio pajjar kaffemaskinen vilket utbringat lite minikaos hos lisa.. Börjar pilla, ringer silje, säger att jag ska göra massa grejjer, den piper, det fungerar fortfarande inte,.. Jag står på en drickaback för att komma åt.. Ja det gick åt helvete, sen fick jag ringa aurora som inte visste att hon skulle på jobb.. men sen funkade kaffemaskinen efter jag tryckt på en massa knappar.. och dagen på jobbet tog slut ganska snabbt.. Tog mig sakta men säkert hemåt,, hade så ont i rumpa o lår, går som jag skitit på mig.. Balle, nu försvann allt.. Låt oss bara skriva kort, vi har selat biljard idag det va skitkul! Träffat endel folk man känner, vilka tillfälligheter och julia fick hjälpa mig ta av byxorna för jag va för stel :P mohahha

Inte lika tomt...

... på väggarna :) har satt upp mina LP-plattor nu.. Blev helt okej! Har även vart och tränat idag, börjar redan känna träningsvärken hopa sig.. Redan i duschen hade jag svårt att gå, körde crosstrainer och sen körde jag ben.. Så mina lår är minst sagt ostadiga.. Jag är så otränad, men det ska det bli ändring på! och det är sjukt störande med mössor på killar på gymmet.. Så töntigt... Måste va skitvarmt!







    


En riktigt bra fredag!

Morgon började fint, juliamysungen kom hem runt åttasnåret, perfekt eftersom jag skulle upp omkring då.. Sen satt vi alla och åt frukost tillsammans.. Sen tog jag bussen till sletten, mercedes hoppa på bussen också, trevligt med lite sällskap :) Alla har vart så glada på jobbet idag, har vart riktigt kul och jobba.. Sen börja vi flumma och tramsa i telefon :P Jag o mercedes sluta samtidigt så vi tog bussen till byn så möttes hon upp av sandra och jag av julia.. Jag köpte spik, så imorrn får ni se hurdan mitt rum ser ut ;) Sen köpte jag och julia mat, gick hem och laga korvgryta med pasta! Supergott! Sen var det flumm hela kvällen, vi kollade på spiderman och sen polisskolan som julia aldrig sett förut.. Kul att se hennes reaktion :P Har haft en mycket fin dag! Nu skall det sovas.. Kanske kan bli träning imorrn :) och sen får vi se vad det blir på kvällen, troligtvis något med ylva & co.. men kan meddela att jag är ledig.. Det var längesen jag var det på en lördag :P skönt!

Nu ska livet börja på riktigt!

Har haft en riktigt bra start på det nta året, förutom en grejj.. Dom dom känner mig vet vad det är.. har skaffat mig underbara kompisar här :) har spelkvällar, festar, jobbar, går på bio och nu det bästa, jag och ylva har skaffat gymkort!! sÅ HIMLA SKÖNT! Så nu skall det sättas igång.. Vi började lugnt igår, körde crosstrainer i 25 min och sen rodd i 20.. Sen nästa gång får det börja bli med vikter.. Sen har dom ju spinning pass och skivstång.. Tror det kan bli jäkligt bra.. Jag följde med hem till ylva efter.. Vi satt bara o tjöta och kolla tv, sen kom svettiga kalle upp då börja vi kika på grannarna på andra sidan vägen :P finns fler som jag :P haha.. Sen gick jag ner till stan och träffa vidar, så gick vi och köka lite pasta innan vi gick på bio, såg shutter island, ganska knasig film men hyffsat bra :) Råka skrika till så hela raden hoppa till! går inte att hejda sig! Sen när jag skulle ta bussen hem, så kom det inte ngn, mina fötter va som isbitar.. Men till slut va jag hemma :) skönt! Han beräytta att kay börjat söka jobb i oslo och då blev jag lite ledsen, vore skittråkigt om han flytta! Men vem vill inte ha heltidsjobb liksom..

Idag väckte silje mig och fråga om jag ville börja 14 istället för 15 och det gick fint sa jag.. Så idag väntar jobb 14-23, lång dag! Sen fredag blir det jobb på meny 11-17.30.. Lördag ledig, då får det bli träning.. Söndag jobb 7-14.. Pratade med rex igår så kanske kan få jobba måndag 7-14 om jag har tur :)

Sen måndagkväll blir det en tågtur..

Sammanträffande dag!

Idag jobbade jag på 7-eleven 7-14 :) var en ganska stilla och behaglig dag! Sen kom jag hem och på spisen stod gudomlig mat :) elin hade gjort en redigt god pizzasallad, den är inte sista gången hon gör :P Sen åkte vi till fretex, och bil är ingen hit att åka i denna staden.. En sak som va riktigt kul var när vi åkte på en gata säger elin bara, men det är ju han!! Stanna.. Så var det en kille som vart med på samma resekurs som henne i höstas! Haha kan man ju säga :D Han skulle även flytta till skövde senare i månaden :P hehe byta plats..

Sen var vi på fretex och inhandla oss en byrå/tv-bänk.. Jag köpte några lp-plattor som jag tänkte ha som tavlor.. Elin och fredrik fick inte plats i bilen så dom gick o kika på gymmet och jag o elins mamma åkte hem.. När jag går ut med stolen och vänta på att gå över vägen står det en kille på andra sidan vägen, vi ler lite mot varandra och sen tänker jag, vart fasen har jag sett honom förut och sen sa det bara JUst det!! Jag hade jobbat några gånger med honom på meny oasen första veckan jag var här.. Kul och se honom så plötsligt :P

Sen det roligaste av allt, fråga wester idag om han och linus flyttat nu och då sa han att det krånglat med boendet så dom skulle åka den 15 mars ist och tror ni inte vi ska åka SAMMA tåg från trollhättan till oslo :D KUL!

Imorrn är jag ledig, gött :) Sen imorrn ska jag o ylva träna.. Sen blir det bio, shutter island.. Är rätt trött så det blir nog tidig kväll idag..

RSS 2.0