Jobb och flytthelg...

Den här veckan har vart uppochner kan man säga.. Allt börja med frid och fröjd, jag o lina hade måndagsmys men sen när jag kom hem hade hon som ska ta över mitt rum skrvit till mig och sagt att hon inte behöver några av mina saker.. Så då fick hon ett mycket irriterat meddelande tillbaka att jag sa att det va dålig stil att komma med detta mindre än en vecka i förväg.. Så nu ska hon köpa sängen o byrån av mig iaf.. Sen la jag upp resten på finn (norges motsvarighet till bocket) så hyllan jag fått av ylva såldes redan nästa dag för 100 kr.. Garderoben skulle en hämta idag fre men har inte hört ngt mer från henne så vi får se hur det blir ´med det.. Dessutom har dom inte tömt våra soptunnor så jag vet inte vad jag ska göra av all boss.. Men lina va en ängel och tog med sig fyra kartonger hem till henne igår. Sen har även elli fyllt år så jag o lina köpte en blomma o hängde på dörrn :) jag hade glömt av det men lina hade koll :P hehe..

Idag ska jag jobba kväll och sen tidigt imorrn, slutar 16.30 och direkt hem till lina och sen kanske på en 25 års fest,, men får bli lugnt för min del eftersom vi ska flytta det sista på söndagen och städa mitt rum :) Ska bli skönt när den här helgen är över.. Syrran ska till Uppsala i helgen, jag är grön av avund.. Hon är även grym som ska springa göteborgsvarvet!

Igår var det världens härligaste höstväder, jättevarmt och skönt,, Tog min kamera innan jobbet och tog några kort :) Väldigt ljua dock men ändå..







Ha en fin helg!

Tiden bara rullar...

Idag är det söndag och nästa helg är det redan oktober!! Tiden går så himla fort.. Och det är ju positivt iof :) Har haft frihelg och det har vart underbart! Så idag ska jag försöka vara lite produktiv, packa ner onödiga saker i lådor och så, för nästa helg ska jag flytta in hos lina :) den stackarn. Va dessutom och prata med dom om skatten och jag ska troligtvis få igen mellan 6-8000 från den restskatt jag betalt in och det känns grymt gött, som svensk de två första åren får man ett procentavdrag på 10 %.. Allt detta har jag fått en läxa om att man alltid ska läsa igenom och ha koll på papper och allt annat viktigt.. Men ja fråga vad jag egentligen skulle skattat och då sa hon runt 30 %, det är bara fyra procent ifrån det jag haft.. Menmen nu ska väl det lösa sig ganska bra förhoppningsvis :)

Jag kom på att jag har en sida på resedagboken.se mitt användarnamn är liisurt (ovanligt :P) Så där kommer jag nog uppdatera lite om resan :) Nästa vecka ska vi få in haj (håbrand) till fiskedisken, vår kontaktperson på leröy ska komma och visa hur vi får ut de fina filéstyckerna.. En haj på 70 kg, det kan bli spännande.. Det är egentligen förbjudet att fånga håbrand men detta var en bifångst så då var det tydligen okej :)

Idag är syrran på kurs i Göteborg :) Hoppas det är en bra kurs!


Hösten är här...

Det bara regnar och regnar :P Nu förstår jag vad de menar med att det regnar massa i Bergen. Tror det va i måndags när det fullkomligt vräkte ner.. Var en ganska söt dagens fråga i dagens tidning, Hur mycket måste det regna innan du flyttar härifrån? Två svarade att det kunde få regna hur mycket som helst. Dom skulle aldrig flytta.. En annan sa om det regnade en hel sommar och en annan sa att hon kunde det.. Så har jag fått prata med både mammsen, pappsen och syrran de senaste dagarna :) Väldigt trevligt!

Har blivit förkyld, det är inte trevligt!


Länge sedan sist...

Håller på att fylla i ett schema man måste göra för att åka in i USA. Men nu strular det lite som vanligt.. Är trött idag, jobbat hela veckan och alltid varit ngt efter jobbet, + varetellning på onsdagkvällen och två timmar förra söndagen.. Men har vart ganska bra veckor sedan jag kom hem från semestern. Jobbade på tre konserter första veckan, rihanna, olav nielsen och gjengen och kaizers orchestra (om det nu stavas så).. Så det var kul :) Sen har det vart jobb och mest häng :)

Härligt med lite nya program, snart börjar ensam mamma söker (inte på söndagar längre :O) även idol och så håller jag på att kollar på true blood säsong 4.. Men nu fick jag reda på att jag ska börja tidigt imorrn så ska nog sova snart.. Ha det gott så ska jag skriva lite oftare :P

RSS 2.0