Lediga dagar...

Har haft ett par fina lediga dagar :) fredags gjorde jag inte så mycket, träffa sandra o hennes väninna på kvällen :) sola lite på dagen.. Lördagen va jag o ylva o spinna :) så sjukt, har insett att jag alltid är ca 10 minuter för sen, jag som alltid vart i tid, helt sjukt är det.. Sen hem, inser att jag har en halvtimme på mig att ta mig ner till byn igen för att fylla på mitt busskort, ingen buss kom, förräns klockan va kvart i, jag kom fyra minuter innan dom stängde :) Efter många om och men slutade det med att jag, julia, micke och nicke käka och tog en drink på fridays innan vi mötte upp ylva, alex o höna och så for vi hem till m & n.. Där blev det öl, fotboll, dans och ett roligt spel/lek, där man skrev två lappar om något man själv gjort och sen skulle man gissa vem som gjort vad :P
Vi hamnade på exodus, var bra musik för en gångs skull.. Träffa återigen han som jobbar på oasen :P köpte fyllekäk på mcdonalds och sen gick vi hem till ylva & co.. slutade med att vi sov över och vi tillbiringade hela söndagen där, med filmtittade, pajbak, frukost mm :) mysigt med slappdag!

Idag blev det vaskning på meny med sandra och mercedes :) härliga tjejer.. Var 100 % idag också, blev från 12-19, 250 kr i timmen, för en gång skull bra lön ;) haha.. Blev lite nere ett tag men vet precis va det var, är en riktig liten tönt.. Sen tog vi en promenad till byn från sletten och hade riktigt tjejsnack :) mysigt så, blev endel skratt.. Nu väntar jobb tis, ons, fre och lördag :) bra tider också 8-16.15! Nu ska jag sova..

Imorrn blir det jobb som sagt, ska ta fiskdisken och sen promenera till byn så jag kommer lagom till spinningen som börjar 18.15.. Får nog hitta på något mer där emellan, men orkar nog inte hem..


Vi fick va med i personalutskicket alla får på mail :) busigt


Sol, moln, sol....

Vilket resulterade i att solningen uteblev och istället hängde med alex och då blev det jättefint väder, typsikt att man tog på sig så mycket kläder.. Men har haft en underbar ledig dag, vi åkte ut till åsane och hämta ylva och jag köpte en digitalkamera :) för 700 så den är väl lite halvdålig, men kul o kunna ha med kamera på fest utan att bli rädd att något ska gå sönder.. Sen handla vi på maxi och sen bussen hem, då visa jag upp mitt kvitto eftersom jag inte har de nya kortet och sen när jag kolla stod det 18 maj, så det hade gått ut :P tur att det inte kom någon kontrollant! Så nu har jag beställt skyss kort.. Sen åkte vi hem till dom för att laga mat och sen anlände julia, höna och micke :) sen blev det kubbspel i värmen! Och vi stod i en lite park och det var ett galler bakom oss och vi sa till när det kom personer eftersom kubbpinnarna kunde komma emellan.. En kille blev nervös och snubbla till, sen skulle han kolla om vi såg och då snubbla han igen :D En stund senare kom en annan och gjorde samma sak och snubbla i trappsteget :P Underbart! Sen blev det film med bulle och saft :) Mys!








Vad skulle jag göra...

.. Utan denna underbara tjej! Är så glad över att vi gjort Bergen tillsammans och vi kommer ha minnen kvar här hela livet! Hon är helt enkelt underbar och så fin och go!


Smiiiile!

Idag var jag hemma hos ylva och alex, fast idag var det Li vi skulle träffa, hon skulle fota oss, hon går en kurs och hon har köpt några riktigt bra blixtrar så vi fastna allt på ett par kort :) Sen satt vi o njöt i solen och lite sänghäng inne hos nötterna och sen laga  vi god mat.. Sen var jag tvungen att gå hem för att jobba.. Så tråkigt när det är så fint väder, men vet ni vad? Nu är lisa ledig, tors, fre, lör och söndag!! Ahh underbart!! Imorrn ska det bli fint väder, då ska lisa sola! Massa! Utan att bränna sig :P










Fint väder är grejjen...

Underbart väder idag, jobba dock 7-15 men sen var det rätt hem och ner och lägga sig i solen, så skönt :)
Sen blev det spinning med ylva :) jättekul pass med bra musik.. Efter det hem o duscha käka och sen promenad med julia :) Lovely!














17 Maj i Bergen....

Ja, då var det dagen som alla norrmän väntar på.. Deras nationaldag, dom firar vill jag lova och klär upp sig upp till tänderna.. Tyvärr jobbade jag så jag missa allt nere i byn, men kul att se alla fina :)

Helgen har vart kanon! Torsdag, solat och jobbat.. Fredag jobb, kubbspel i strålande sol med havsutsikt, sedan iväg på nattöppet och shoppat med hela gänget :d kändes som vi var på skolresa :P Lördags va jag ledig och till min och julias förvåning sov jag till 11.24 ;O sen låg jag o julia o sola och spela kort :) och lyssna på gyllene tider, första gången jag hade shorts för i år också :) Sen på kvällen gick vi till micke & nicke och baka paj och kolla på film, senare kom ylva och alex också :) Igår var det jobb o fest och idag jobb.. Sen är jag ledig tors, fre, lör, sön., NYDELIGT!!










Vilken underbar dag det är!

Och man kan vara som man är och bara leva tillsammans.. Älskar Arthur!! Vilken serie det va :) Idag har jag suttit ute på balkongen och solat och lyssnat på diggilistan.. Ska hem till ylva o alex snart.. Dom andra ska spela fotboll, men inget kul om man inte ska va med.. Är helt täppt i näsan, skulle inte orka något.. Igår jobba jag dubbelt, först på meny och sen natt på 7-eleven.. Va lite negativ innan men jobba natt va mysigt.. Massa goa o glada folk! Det bästa va när en mörking skulle köpa kondomer och jag fråga vilken sort och han börja fnissa hysterigt och bara säger, shiiit :P hihihiihhihi..  Jag trodde jag skulle dö och sen säger han det mest klockrena, ta den största :P haha!! Då är det sant ;)

Jaja.. Pollen suger, annars är det bra :) lite beslutsångest över jobben också..



Dagens style, slapp :D


Lisa är glad!

Jag fick det rummet jag var och kollade på :) KJEMPEFINT! Solterass,mysigt rum med stort fönster, stor toalett, gammalt fint stuk! Dom två som bodde där va så glada och trevliga! Så det här kan bli bra :) Lite hes har jag vart idag med.. Nu ska jag se på film för imorrn har jag sovmorgon, det ni!












Ska träffa dom andra som bor där med i nästa vecka, alla verkar toppen! Mer bilder kommer när jag flyttar in!

Faaaantastiskt va svårt det är!!!

Nu kan jag välja mellan sverige och norge.. Först bestämde jag mig för sverige och sen norge men nu vet jag inte hur det funkar med boende, ska ju tågluffa en månad, sjukt segt att betala för den månaden.. Ahhh jag blir galen.. Vill ha fritiden här men jobbet skulle funka.. Får ringa pappa.. Jonna hade lagt upp bilder på facebook från gothia, se och njut!








RSS 2.0