Söndag och ingen ångest!!

Mums säger vi! Det är söndag, man är ledig, handbolls-vm på gång ikväll och efter det solsidan! Idag blir det väl vardagsrutin som jag har på söndagar, gå ner en sväng till bryggen o sola 10 minuter, hem lägga i en maskin tvätt, laga käk, städa lite och sen blir det nog hem  till lina för att se sverige spela handboll, mjauuu! Och självklart prata med min ömma moder i telefon, nu ringer hon snart :)

Färdig! I helgen har det vart jobb och igår kollade vi på handbolls-vm, va skitstressad, kom hem 17.25 skulle duscha o byta om, missa tio första på handbollen, sen blev det biljard :) riktigt trevlig kväll.. Snart är det exakt ett år sedan jag träffa ylva, alex och kalle för första gången, 7 februari.. Så glad att jag träffade dom :)



och va många andra trevliga människor man träffat genom dom!
















Ohh ljuva handboll!

Jobbade kväll idag men, sprang ut och in på kontoret med jämna mellanrum för att se hur det gick i matchen (kul att jag tänkte skriva mällanrum :P) sen kunde jag se de sista 10.. Härligt som tusan! Så på lördag blir det handbollstittande, sedan kanske lite biljard, men jobb fredag o lördag står på tur..

Har börjat kolla upp träningslokaler med, för vi är ett gäng som vill spela badminton eller lite innebandy på söndagar så jag har vart i kontakt med sib så jag hoppas det kan bli något av det :D saknar badminton faktiskt! Nu vill lisa sova, skulle bara göra en kort uppdatering :)

Jag trivs!

Måste bara säga att jag trivs underbart bra här i Bergen, alltid något på gång :) trivs bra i nya kollektivet och sverige storspelade i kvällens handbollsmatch!! Ska blogga mer imorrn, nu ska jag se lite på beck innan jag somnar...

Första veckan på 2011 börjar gå mot sitt slut...

Och det går fort så fort, har snart bott en vecka i mitt nya rum där jag trivs väldigt bra, nu är det bara en som fattas, sedan är vi fullbordade... Vädret här är galet, halkigt och sen regnar det så att man gå utan att se ut som en 80-årig kärring, 14 timmar senare, haglar det och snöar sen lägger vi på lite åska på det.. Man kan ju bara älska det! Idag va jag på skatteverket och skulle fixa nytt skattekort för 2011, så var det en dam som va på upplärning..För det första var jag inte norsk medborgare (om det nu va det hon sa) det skulle man va om man hade vart  här i mer än 6 månader, och ja, det har jag, sen skulle jag adressändrat och eftersom jag troligtvis bara stannar till juni så behövde jag inte fylla i det.. Så jag står där med fyra blanketter men behöver bara fylla i en :P Så det ordnade sig till slut :)

Sedan har jag börjat fundera va jag o sandra ska göra på vår jorden runt resa och jag vill så gärna åka till karnevalen i rio!! Det verkar helt galet! Det va i februari så det kanske kan passa bra! Och ja pappa, nu tänkter du, det är farligt! och det är det säkert men man kan inte oroa sig för allt! (du vet att jag klarar det mesta ;P) 

I veckan va jag riktigt förbannad, pratade med en på jobbet som ringde och i princip skällde ut mig för något som han tyckte va fel, så efter en stunds argumentation och han fortfarande inte lyssnade klicka jag honom bara, och det har nog aldrig hänt att jag gjort med någon jag inte känner så bra.. Tyvärr kan man inte lära en gammal hund att sitta..

Menmen! Ska jobba kväll för tredje dagen i rad och imorrn ska jag jobba 7-16.30, den är lång.. Men sen blir det troligtivs tjejkväll hos mercedes på kvällen! Och så är årets bikini inhandlad!










RSS 2.0