Vakter, så hett!

Alltså, säkerhetsvakter, jag vet inte om det är uniformen, men gud så hett det är! Jobba ju natt inatt och det gick finfint och ahmed kunde sina grejjer, han sa efter två kommer alla och sen sa det bara crasch boom bang! Hela butiken va full av folk, kändes som vi höll efterfesten.. Vissa skratta jag bara åt, när fulla ska slå in sina koder, det är kul.. Måste fasen festa rejällt här någon gång, vet att kay o mercedes är på iaf! Somna nog någon gång innan sex imorse, sov till ett och har bara legat i sängen.. Får nog bli en promenad sen och rensa tankarna :)

Vilken dag, undrar hur den kommer sluta..

Ligger i sängen och trött, kul att veta att man ska Börja jobba om ca 2 timmar och sedan åtta timmar framåt.. Suck och stön, imorrn blir det sova bort dagen! Träffa kay på bussen imorse och båda vi två börja halv åtta och vi va på jobbet redan sju, så vi satt som två zoombies i fikarummet och snacka skit.. Har vart en bra dag på jobbet :) stocke som jobbar på oasen va där och jag blev dunderglad, inser att jag saknar dom på oasen, men jag trvis ypperligt på sletten :) På bussen hem va det skitkul, en stor ursäkta utrycket med tjock kärring skulle sätta sog brevid en kille framför mig och hon satte sig bokstavligt talat på honom, tyckte synd om honom.. Kan meddela att han gick av på hållplatsen efter... Sen fick jag en konstig kille brevid mig, han hade köpt ett nytt spel som han var helt besatt i.. Han tog upp det och kolla på det. La ner det igen och sen efter en stund tog han upp det igen :P haha.. Sen när jag kom hem var jag tvungen att bubbla ur mig en massa saker, fnissa och prata i massor.. En del saker är jobbigt att ha inom sig :P

Där ser man!

Var på mitt helvetesställe, börja med att virra omkring inne i köpcentret, jättemysigt för dom spela hög abbamusik när jag kom in på safari och det jobba en riktig heting där :D hade 5 min lunch med honom ;D grr! Jobbet var både bra och dåligt, bättre organiserat på helgerna, men gillar det fortfarande inte.. Sen nu ikväll va jag o julia och tog en fika med erik, svensken jag träffa på 7-eleven, ganska speciell :P men vi hade trevligt, efter gick vi tog en öl, då kom en tjej med två skivor i handen och hon sa hej och då fråga jag om hon va dj och det var hon inte, sen kom massa arbetskamfrater till henne så vi hade skitkul :P haha! Fast sen flytta vi till en egen hörna, vi ville inte va ivägen.. Nu ska jag sova.. Ska jobba på meny sletten 7.30-15.30 och sen 7-eleven 21-05, kommer va död.. fanns tydligen ingen annan som kunde ta den vakten, skönt att ahmed jobbar också..

Kolla vilken fin utsikt jag hade imorse från vårt vardagsrumsfönster! Typsikt att hela månen inte kom med på det kortet med bäst skärpa :P


Saknar min gamla familj lite...

Jobbade på meny sletten idag och det gick bra tyckte jag :) Telefonen ringde och jag svarade och det var varor som kommit så jag skulle ut och öppna porten, då var det frode från meny oasen! Så kom jag på hur mycket jag saknat alla på oasen, får nästan tårar i ögonen av att tänka på det.. Han såg rätt förvånad över att se mig där :P Vi hann tyvärr inte prata så mycket..

Sen hade vi en ny fisk i fiskdisken, som hette papegoyfisk :Poch alla frågade verkligen vad det var för fisk, dom var väl bara förvånade över en turkos fisk i disken :P Mercedes jobba idag också, det var skojj :) Sen vid halv fyra sluta jag :) gött! Då skulle jag gå i lite affärer och crash booom, där va julia & josefin, så jag joina dom.. Sen va jag o lämna in skattekortet på 7-eleven och sen hem :)

Imorrn ska jag vara på safari öyrarna i arna, hatar det stället mer än spindlar, om det inte vore för det bra tiden 8-16 skulle jag sjukanmäla mig, tanken är sjukt lockande.. Så jävla dåligt organiserat och jag bara hatar stället.. Mår dåiligt redan nu över att åka dit.. Tänker skjuta dom om dom har tillbud på kyllingen!

Missförstånd kan va ganska intressanta...

Jag skulle jobba istället för aurora idag, men det roliga var att när jag kom till 7-eleven stod petter där med alex och det var han som skulle jobbat från början.. Och aurora trodde hon skulle göra det så allt va helt upp och ner :P haha.. Men blev att jag stanna och petter åkte hem, men som alex sa, jag tror han blev glad.. Jag berättade ju att vi träffa en svensk på narvesen i söndags och det var tydligen alexs kompis :P världen är liten.. Och han jag jobba med igår jobbade också med dom ^^ Det är så kul när man börjar känna igen kunder som kommer in, kan man stå och småprata lite, sånt gillar jag! Det får mig på bra humör.. Imorrn blir det jobb på sletten och fredag blir det på mitt hatställe, ett safari i arna, bläää. men var en bra tid iaf, 8-16 :9 man får se det ljusa i det mörka..

Hatar att bli väckt...

Idag ringde adecco och ville att jag skulle på jobb på en kantine, men sa nej till det, ogillar kantine.. Sen var aurora sjuk på 7-eleven så jag ska ta hennes vakt mellan 14-19 :) Sen ska jag hem och sova, börjar 7.30 imorrn och det innebär att gå upp tidigt! Har huvudvärk idag, usch! ingen bra dag idag, hoppas den blir bättre på jobbet sen :)

Jag och systra mi...

Så olika men ändå så lika.. Vår/sommarskor brukar vi ha samma smak, även vissa kläder :) Roligt tycker jag :) Blev jobb för mig ikväll på 7-eleven, malin undra om jag kunde ta hennes vakt eftersom hon glömt av att hon skulle jobba o va på andra sidan byn.. Jag gjorde ju inte så mycket annat så det gick ju bra :) Kom en säkerhetsvakt och köpte dricka o han tjöta lite om allt o inget :P lite kul! Sen kom oskar o hans tjej, va ett tag sedan vi såg honom, så roliga va dom svenskarna.. Pussys! Sen var det en annan som jag inte sett förut som skulle jobba natt, han brukade jobba på narvesen, han va så lång så t-shirten o jackan va för korta, hha"! såg komiskt ut.. Nu ska jag duscha,, Imorrn ser det ut som det blir en ledig dag, hoppas iaf på lite sovmorgon.. Nattinatt!

Vill ha härlig vår nu...

Undra om jag kommer va pollenalle argiker (hahah ville inte ta bort det för jag inte kan fatta hur jag skriver ibland, ren översättning pollenallergiker) i Bergen också.. Känns inte så :D va bra isf! Idag fick jag jobba åp meny sletten, mobilen ringde och min hjärna tänkte, jag ska inte jobba idag så jag har inte ställt alarm, fan då ringer det alltså, så svarar man yrvaket och klockan var bara 07.20.. Så jag åkte iväg till meny sletten och jobba till 15.. Var en del att göra och sen insåg jag också att jag aldrig jobbat en tisdag där :P haha.. Jobba med en jättetrevlig tjej och sen kom partypinglan själv dit :P haha! Och sen kom en het kille från madam bergen, han levererar fiskprodukter :D Här är skorna syrran :)



   


Och Siss, kolla på kläder till dig men fann inte mycket, men jag hitta däremot saker jag tyckte va fina, typsikt :P haha, kolla in dessa godingarna... Så vårigt så jag tror jag bara vill hoppa till april!

     


Livet är fyllt av tillfälligheter...

Nu är Bergen oerhört liten.. Idag på jobbet kom en kille jag sett på bion igår som brukar köpa kaffe, och jag va tvungen och fråga om han vart o sett avatar. så var det också :P Ibland kan inte Lisa knipa... sen var det en liten envis jävla unge som ville ha det där habbo, men vi har inte det, FATTA! Han bara men det ska komma ett kvitto bara, som jag inte vet det, men vi har det faktiskt inte, skit på er småungar ;D

Ah kolla in min snygga lkaptop ist, mm..





Jag varnar känsliga läsare, men idag måste jag göra något åt det! Jag har så fruktansvärt mycket hår på bena, har nog aldrig vart så länge sen jag raka mig,, Jag kommer behöva en lie eller nått! Vill ha den nyrakade goa känslan :D

Här får du far!

Nu slänger jag in ett till inlägg innan jag går på jobb... Käkat nudlar och gottat mig i sängen :) Snackat med far min också som klaga på att jag blogga för lite så han va tvungen att ringa ;) haha..




Ganska otroligt..

Det var riktigt häftigt att se det i 3D :) Redan på filmreklamen så flög jhag bakåt i stolen bokstavligt talat! Sköna stolar att det räckte med att trycka bak ryggen så åkte stolen ner :) Så det var ganska stor skillnad mellan 2D och 3D.. När vi gick dit så var vi inne på narvessen och tog ut pengar, då var det en svensk som jobba där med! Man träffar dom överallt nuförtiden :P haha.. Vi hann inte prata så mycket med honom, vi fick reda på att han varifrån kalmar :P Idag är det soligt och härligt väder :) Ska jobba sen mellan 14-19, riktigt skönt med sovmorgon!


Uppe med tuppen och några andra själar...

Kan börja med att säga Grattis till dunderbra Anna!! Som fyller magiska 20 år idag! Hoppass hon har och har haft en riktigt go dag!



Underbara tider, säger bara i sommar, i sommar ;P

Jag själv masa mig upp vid halv sex och börja jobb vid sju, fylla på disken, baka lite bröd och kosa sig med kunderna är vad förmiddagarna brukar innehålla.. Är trött på att det är erbjudande på pizza den här veckan, alla ska ha det.. Sen träffa jag återigen en svensk, han va trevlig o stanna kvar o käka sin pizza o tjöta lite :) Sen var det en rolig kille som skulle köpa kondomer kl 8 på morgonen och han kunde inte ens säga utan sa bara, jag ska ha och nickade mot hyllan, haha stackare.. Men även lyckans ost ;) haha.. Dagen gick riktigt fort, vissa saker krångla men det mesta gick bra och jag var på bra humör hela dagen... Petter bytte av mig och han hade tofflor på sig vilken jag tyckte va oerhört kul :P

När jag kom hem käka vi kyllinglasange :) gott.. Och vid nio ska vi se avatar i 3D, denna gång :P

Det var skojj!

Igår va jag ledig :) lite skönt faktiskt, sov länge.. Sen duscha jag och käka lite sen gick jag ner på byn och mötte upp julia efter hennes jobb :) Jag köpte cosmopolitan som jag längtat lite efter.. Sen köpte julia ett par jättesnygga jeans.. Och jag köpte skor, opps.. Men mina sneakers är döda i princip.. Behöver ha ett par utanför jobbet.. Sjukt snygga är dom iaf :P hihi..

Igår på kvällen va jag hemma hos mersedes från jobbet,, Dom skulle ut så det var förfest där.. Var bara jag, mersedes och sandra till hem början men dom är riktigt trevliga och roliga att umgås med :) sen kom kay från jobbet med ett gäng kompisar :) Och när dom drog ut gick jag hem, då va klockan halv ett, snacka om att gå ut sent :P Sandra berätta en så rolig grejj när hon va på 3D-bio, hon satt brevid en tant som inte hade sina brillor på sig och när man inte har det blir det suddigt och då säger hon, jag som bara druckigt ett glas vin idag, hahahahah! och sen hade sandra sagt till henne, prova ta på dig glasögonen, och tanten bara, ÅJA! haha underbart!

Idag var det jobb mellan 7-14 men blev till halv fem istället så nu ska jag bara dega i sängen och kolla på gröna milen, riktigt bra film det :) Imorrn ska vi nog se avatar igen, fast i 3D :P Så kul när jag gick från jobbet idag, då mötte jag säkerhetsvakten på sletten :P världen är bra liten..
 
Ha en nydelig helg allihopa!

Vilken blåsning...

Ni kanske vet hur jag tjatat om att jag ska/vill se i 3D och få med mig glasögon mm, men tror ni inte vi såg den som vanlig film????! blä! Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra.. Det är därför man ska beställa sådanna saker själv så slipper man bli besviken.. Men när man väl såg den så gjorde det inget, tyckte att hela filmen var magisk.. Jag och julia prata om att se den i 3D :P För jag vill ju! Sen skulle vi gå till ett ställe käka/ta en öl men så stängde dom där om 20 minuter, så gick vi till ett annat mysigt ställe och ölen tog inte mot så farligt, är så stolt över mig.. Sen stängde dom där med, så en kille som skulle jobba på en annan bar visa oss till den :) Snällt! Sen vid två pyste jag hemåt...

Så det var en riktigt trevlig kväll till skillnad på jobbet.. Orkar inte ta vdet här, men va någon gubbe som kom invinglandes och började slänga fram kanyler på disken när han skulle ta fram pengar.. Han köpte någon grejj men sen börja han strula till och jag sa åt honom att gå.. Sen började nästan tårarana komma och det var ett par där inne som frågat om jag ringt polisen och så gjorde jag det så dom kom och hämtade honom sen... Lite obehagligt.. Sen kom han som skulle jobba efter mig 20 min försent så jag fick stressa som bare den.. Typsikt!

Idag ska jag nog hem till en annan arbetskamrat på sletten som bor här på sandviken, dom skulle nog ut men jag är nog bara där som sällskap isf.. Ska upp på jobb imorrn vid sju så.. Nu ska jag fortsätta med frukosten och hörrni, redan freeeedag! Har upptäckt att mina lediga dagar brukar vara på tis & fre, bättre det än sön o lör :D

Bra vecka...

Måste säga att det här är en bra vecka och snab bt går den också.. Förutom igår natt när jag inte kunde somna förrän halv tre, sen ringde adecco klockan 8.20 och jobb till 10-16 sen undra malin på 7-eleven om jag kunde ta hennes vakt och ni vet ju vad man säger, let's the dog out!! Så jag stack iväg o kosa mig på jobb, och ja jag va lite halvflummig o va allmänt glad ^^ tror det smitta av sig på vissa av kunderna :) dom andra va väl bara tråkiga.. Idag fick jag sova ut :) nu ska jag iväg på jobb på 7-eleven.. Ikväll blir det kino, avatar i 3D med jobbarkompisarna på sletten :) alla jag hört sett den tycker den är grym! Så det kan bli intressant! Sen får man med sig glasögonen!! :D



Nya sambos!!

Wohoo! Nu är det ordnat! Julias gamla klasskompis elin och hennes boyfriend ska komma hit i mars o ta över jossans och patricks rum!! Så skönt att det är fixat nu!! Allt ordnar sig!

Jag säger hallå hej igen fast åt andra hållet...

Jag fastna helt på två sidor igår.. Snacka med linus på msn och han o wester planerar att sticka till oslo så jag börja kika på möblerade lägenheter och där fastna jag i ca 2 timmar och bara fascinerades av hur groteskt snygga lägenheter det finns.. Fast det kostar ju då med men det är ju bara en liten detalj!

Jag är så sjukt sugen på att resa till varmare breddgrader och bara upptäcka massa nya saker, nya människor och nya grejjer hos mig själv! Gaah! Hoppas jag får ett grymt sommarjobb eller ett heltidsjobb här i norge för det blir inga stora pengar just nu.. Visst går man lite plus varje månad, men jag vill ha mer!!! Har hittat en sida där man kan finna reskompisar ifall man inte skulle finna någon.. Men jag hoppas verkligen det blir tågluff med siss och kussen i slutet av sommaren.. 

Kolla in dessa godbitarna, visst vill man äta upp allt!!!

http://www.hybel.no/bolig/ny-1-2-roms-leil-v-carl-berner

http://www.hybel.no/bolig/nyoppusset-1-roms-i-nydalen-gd33-304-1

http://www.hybel.no/bolig/rom-til-leie-i-splitterny-leilighet-i-oslo-sentrum

http://www.hybel.no/bolig/3-roms-hoy-standard-pa-majorstuen-vi11-201

http://www.hybel.no/bolig/flott-2-roms-pa-grunerlokka-kortidsleie-pa-grunerlokka-tr10-306-1


Det är tillåtet att dreggla!


Hej hallå!

Idag är jag ledig och jag har inte gjort ett skit! Låg i sängen och läste till klockan var halv ett... Sen tjöta jag med julia i telefon :) Och sen tog jag lite kort som jag kunde leka med på datorn.. Jag vill ha en ny header men kan inte bestämma mig, har lite alternativ här nedan.. Funderar på att öppna balkongdörrn aå jag får lite frisk luft, vädret är sjukt deprimerande ute.. Funderar på att åka till åsane storsenter och se om dom fått in nya cosmopolitan, men det är ju billigast att stanna hemma så det blir nog så :P haha..



     


Ny vecka, nya möjligheter!

Ja då var det måndag igen :) tiden går så snabbt.. Igår var vi på peppes pizza och käkapizzabuffé för 99 kr.. Billigt i norge är det :) Det var mysigt och gott.. Sen jobba jag 18-24.. Helt otroligt va mycket folk det är på 7-eleven, massor folk i kö hela tiden och då är vi ändå två på jobb.. Det var en som hette bernt som jag jobba med, roliga namn dom har.. Så himla kul när en kille kom in klockan halv elva i morgonrock o köpte mjölk! Idag hade jag o julia kul när vi handla på kiwi.. En ung generad kille hörde inte va vi sa så han gjorde som jag bruka göra, sprang o hämta en annan som jobba där o bara peka och sa, dom undrar något.. Äggen va slut iaf.. Usch orkar inte blogga.. Är nog ledig imorrn, får göra det då :) Ciao..

Onsdag 13 januari...

Så sjukt att det finns oblatautomat utanför kyrkorna, man får köpa sin oblat för 10 norska och sen får man doppa det i vinet i kyrkan! Helt ofattbart och snålt!

Idag har jag jobbat på 7-eleven, vi har fått en ny muffin ;P pappret runt är som en tulpan.. Har vart en lugn dag. Kom hem, blev överlycklig, fem brev i postlådan :D två till mig, ett till jossan, ett till patrick och ett till familjen (elräkning :P).. Vi ska gå och handla lite sen, vi ska laga mat ikväll hör och häpna.. Imorrn blir det jobb på meny sletten.. Jag har inte vart där sen, ja när var det, innan jul! Blir där imorrn och fredag och sen lördag på 7-eleven och söndag ledig :)

Sen i nästa vecka har jag redan fyra dagar vilket är skönt att veta..


Tisdag 12 januari 2010...

Ja, det är dagens datum.. Ibland har man inte tillräckligt bra fantasi för att komma på en rubrik.. Prata med pappa i telefon igår :) det va trevligt.. Brorsan har fixat lya i dublin nu, ca 2 min från skolan och den va tydligen fräsch också, det är toppen :) Syrran ska jag sms:a och höra hur det är med henne :) idag har jag vart ledig.. Blev en lugn förmiddag, skrev mitt cv till årets sommarjobb.. Fast får ändra lite beroende vem som jag ska skicka det till... Sen betala jag internetet till grannarna. En kille jag aldrig sett förut, han hette anders.. Jag har gjort en egen upptäckt, när jag blir förvånad eller överrumplad då kan jag börja stamma eller ha svårt att veta vad jag ska säga :P

Sen åkte jag upp till flöyen och tog lite kort.. Underbar utsikt därifrån, måste åka till ullriken någon dag med.. Ikväll ska jag nog se avatar på bio :) alla säger att den är toppen!












Längtar efter sommaren...

Gick lite på stan igår när jag va ledig och vårkläderna hade börjat smyga sig in och då riktigt spritte och sprätte det i kroppen på Lisa :) det är så underbart! Funderar på att beställa följande grejjer från h&m.. Kan dock inte bestämma mig för vilka av shortsen.. hmm..









En vecka på 2010...

Nu har det redan gått en vecka, nu återstår bara 51.. Undra vad som har hänt då, spännande.. Ska nog skriva en lista på saker jag vill ha gjort och sen se om det blev så :) Igår jobbade jag på meny oasen 13-21, var riktigt lite folk vilket är tråkigt, man står o väntar på att något ska hända.. Man tar ett glas saft, käkar en clementin, hjälper en kund, kollar på någon snygg kille som handlar, tar ett till glas med saft osv... Så kul har jag på jobbet när det inte är jul/nyårsrusch.. Sen på kvällen hängde jag o julia med dom två svenska killarna jag träffa när jag jobba på 7eleven på nyårsdagen.. Så vi gick till en liten bar och tog en öl och satt och snacka, det var riiktigt kul :) sen gick vi hemåt och vi fick kika på deras lägenhet, riktigt fin.. Sen satt vi och sjöng och spela gitarr, sen vid två gick jag och julia hem.. Nu inväntar jag jobb.. Börjar 14 och jobbar till 19 så det blir en kort dag, hoppas det går snabbt.. Imorrn är jag ledig och det är skönt! Men man tackar ju inte nej till jobb heller.. men ska jobba lör och sön på 7eleven också.. Får nog skicka ett sms till min ömma moder och säga att hon får ringa på kvällen ist..

Och syrran är i thailand, lät som hon hade det bra.. Och imorrn sticker brorsan till dublin :D Syskona Johansson rock the world!! Älskar mina syskon! Måste börja skriva cv till årets sommarjobb som jag ändå hoppas på att få på hemmamark, fast vore kul att få uppleva en sommar här också, menmen, vi får se vad som händer.. nu ska jag se ett avsnitt av satc... Hasta la vista babes!

Some pic...

















































RSS 2.0