Jag tror att jag är kär!

Nu är jag hemkommen ifrån Uppsala och jag kan säga en sak, jag tror att jag blivit förälskad... Mysigare stad får man leta efter, alla dessa gamla byggnader, domkrykan, åsgränd (andra gator som påminner om pelle svanslös) och alla dessa studenter, dom fanns precis överallt.. Det var som jag hamnat i himlen för en stund! Vill verkligen plugga där i framtiden (lika med om några år)..

Vi kom dit vid halv fyra. lasta in alla grejjer, pers kompis alex fick äran att hjälpa till.. Brorsan ska nu bo i studentrum, där han har ett eget rum med toalett och dusch och så har alla tolv personer i samma korridor gemensamt kök.. Det verkar hur mysigt som helst.. Sen åkte vi till ikea och det va nog rekord, vi var där i 40 minuter, efter fem min hade vi redan funnit en soffa till brorsan.. Sen massa småskit. Vi skynda oss lute eftersom vi trodde att dom stängde vid sex men så när vi går ut så står det att dom har långlördag vilket innebar att dom hade öppet till åtta.. Dålig marknadsföring att se det när man är påväg utifrån affärern.. Sen tillbaka till flogsta, det lilla student samhället i uppsala ^^ Så satte vi ihop soffan, sen gick jag o mamma o pappa ner till stan och brorsan drog till sina kompisar.. Vi åt på en grekisk restaurang, nere i ett jättegammalt hus i en källare.. Jättemysigt =) God mat var det också.. Sen vid tio, halv elva började vi trava hemåt och det hjälpte ju inte att möta hundratals studenter som skulle ut och festa :P usch..


Här bor både brorsan och kusinen Evelina =)




Sen vid åtta så knäppte mamma mig på näsan o så gick vi upp, pappa o brorsan åkte till willys o handla o mamma sydde gardiner så jag sms:a kussen och fråga om jag kunde komma över ^^ Och det gick bra, kul att ha så många släktingar i en o samma stad som bor på samma ställe t.o.m :P Det va trevligt, den stackarn hade brutit tummen på höger hand :P Sen vid tre tiden så åkte vi hemåt igen... Jag fick köra från arboga, slappt o åka på motorväg men kul med filbyte och använda blinkers o så ;P haha.... Ska lägga mig tidigt idag.. Men jag kan säga att jag vekligen haft en toppenhelg i uppsala =) Och jag kan lova en sak, det kommer intedröja länge förrän jag kommer upp och hälsar på, tog bara 4 timmar med bil trots allt =)

ALLA och då menar jag verkligen alla cyklar i den här stan ^^ trevligt




Jag dansar aldrig nykter ^^

Då har jag vart ute första gången helt nykter och jag kan lova en sak, det var sista gången! Det va rejält trökigt.. men det var ju värt att testa.. Kvällen började med att jag, lisa, marre och emelie käkade på madonna.. Mkt gott, satt och tjötade och hade allmänt trevligt... (Hämtade även ut korten på onoff idag och det blev endel vill jag lova :p) Sen fortsatte jag o lisa vidare hem till richards flickvän fredrika.. Det va trevligt.. Grymt fint hus också.. Sen, nyktra som vi var bestämde vi oss för att följa med till stadt iaf.,, Vi fick skjuts av robin, så jag, lisa och niklas (?) fick oss en redig biltur ;P Lite folk var det också när vi kom.. men sen träffa vi två klasskompisar, som vi sedan fick hjälpa hem.. Han fick dricka vatten ur fontänen utanför stadt den lilla stackaren.. Det va rätt mkt folk sen i slutet, så om man förfestat så hade det nog vart riktigt kul.. Men jag kände mig bara dum när jag var nykter.. Man ser verkligen allt ur ett annat perspektiv..

Vi drog oss hemåt vid halv två.. och nu idag ska jag följa med till uppsala o lämna brorsan.. vi ska sova där inatt med =) Hopaps det blir mysigt.. Jobbigt att åka så långt dock.. men nu ska vi åka till pappa snart.. Ha en toppen helg allihopa =)

Usch, mamma går mig på nerverna, blir faan tokig.. Är inte alls på humör idag.. Kan bli en jobbig bilresa :(


Man ska inte ha förväntningar!!

Är så trött på livet just nu.. Trodde det kunde bli två toppenhelger, men icke.. Blir inget sthlm nästa helg och ingen kräftskiva på lördag och ja, vad säger man.. Allt känns så hopplöst, vad ska man nu se fram emot.. Funderar på att skita i allt o följa med till Uppsala i helgen, så slipper mamma åka själv också.. För pallar inte stanna här.. Ska egentligen jobba på sön men det gick o byta isf.. Så typsikt nör man ringer o säger en sak o så säger en annan att det inte blir nått och så kunde man gjort på något annat sätt.. Usch orkar inte ens tänka på det här nu.. FY FAAN!!




Inte igen..

Inte kul när hösten närmar sig för det innebär nu att brorsan ska åka upp till uppsala igen.. Nu när tanken slog mig började jag storgråta. kommer sakna honom så mycket.. hatar när han åker, speciellt när man inser det, får åka upp o hälsa på nångång för nu pluggar ju halva släkten där ^^ Ska iaf träffa min broder imorrn efter skolan :)

Min kära broder ^^

   


Blandade känslor..

Idag har jag haft många känslor inombords, allt ifrån besvikelse, nyfikenhet, glädje, förväntan, ledsamhet, avundsjuka och ilska... Blev inte alls som jag tänkt mig, blir så irriterad över att höra hur nykära alla är och alla frågor, varför har du ingen kille? Blir tokig... Men för att en kille ska gilla en själv måste man nog tycka om sig själv först.. Det jag stör mig mest på med mig själv är hur jag ser ut och det som stör mig ännu mer är att jag inte gör något åt det! Men nu har jag bokat in träningar i nästa vecka och då skiter jag i om jag är förkyld eller inte för nu måste det faan bli en ändring, annars orkar jag inte med mig själv! Behöver köpa jeans men vill inte ut och prova för jag hatar att se hur fult det är! var med ida o några till kompisar, blir så avundsjuk på deras smala ben :/ och jeansen satt perfekt på dom.. Kommer aldrig kunna bli så smal, men nått borde man ju kunna göra åt det.. Jag får inte göra mig själv besviken!



En mycket bra chafför ^^

Jag har alltid undrat hur chafför stavas, har jag stavat rätt eller stavas det chufför? Istället för att säga busschafför så har jag alltis skrivt bussförare, så snälla säg hur det stavas för jag håller på att bli tokig ;P kanske bara är ett f med :P haha jag har noll koll.... Jag fick iaf åka med marre idag och hon var mycket duktig =) blir så stolt över henne! Vi åkte till ica, sen gick vi till onoff, köpte hörlurar eftersom mina gått sönder.. Där inne träffa vi elinas kompis, sandra tror jag hon hette, hon va med hemma hos anna när vi förfesta i fredags :) stod ett bra tag o tjöta där, riktigt trevligt! Sen åkte vi iväg på aktiemöte, rasmus o johan var där först och therese och anders var såklart sena, kom fram till lite saker.. Ska ha möte nästa vecka med.. Och så fråga dom vilka som va intresserade på att åka upp till stockholm på kick off och jag o marre är grymt sugna.. Vi ska bara prata med rasmus o johan imorrn i skolan =).. Hoppas dom ger med sig ;P Skulle va så jävla kul!!

Ska duscha snart, sen kolla på project runway och sen sex and the city, har sovmorgon imorrn så jag kan va uppe lite längre idag =) Och det är goettt..


En glad dag!

Dagen började med att jag hade en dubbellektion, det gick hyffsat, starta o backe bland annat och det gick rätt bra, förutom när han lurades och sa att det kom en lastbil bakom och jag blev stressad, taskigt av honom! Sen körde vi på lite småvägar, så sa han följ asfaltsvägen och så svänger jag in på en grusväg ^^ haha.. Men han sa att jag kunde vara stolt, så det är väl hyffsat positivt. Sen när jag kommer till skolan vet ni vad marre säger då?! JAG HAR TAGIT KÖRKORT! Shit pompe va glad jag blev för hennes skull.. Hon har verkligen kämpat, men skam den som ger sig ;P Stort grattis till marre =)

Hela den här dagen har vart rätt onödig, har inte gjort alls mycket :P men det har vart en rolig dag! Gillar verkligen att gå i skolan, har så roligt med mina kompisar så ni anar inte =) Så nu är jag hemma, ska in till stan på aktiemöte sen =) Ska nog hem till marre och följa med på hennes jungfrufärd!! haha..


GRATTIS MARRE!!!





vill inte vara förkyld!

Usch den där förkyldningen vill bara inte försvinna! Vill träna, skulle ju köra igång den här veckan.. Men måste ännu en gång avboka mig, idag var det ifrån KiBox, så sjukt tråkigt.. men jag vill inte riskera att det ska bli värre så jag får väl avstå ifrån det.. Får se hur det känns imorrn o se hur jag gör.. Vill träna..

Dagen har flytit på ganska bra.. Började med att jag, lisa, anna och hannah gick till henrys och köpte bröd eftersom våra bussar kom in 45 min innan vi börja.. Så vi gick hem till anna och käkade frukost =) Sen sprang vi iväg till filosofi lektionen.. Har även haft psykologi och matte c.. Fick skåpen idag med =) fick där uppe men tvyärr fick jag underskåp.. Sjukt tråkigt, men jag överlever väl det med, tur att jag slapp källaren iaf.. Sen köpte vi lite block på bokia, jag och några andra hade fått presentkort där i somras av yngve för bra närvaro =) 200 kr att dela på :D så det va gött!

Nu ska jag försöka roa mig på något sätt ^^


Hatar att vara förkyld...

Usch, nu är jag förkyld igen! Eller vet inte om det gick över ens, men jag vill inte vara det, jag som tänkte träna ikväll, men nu gick ju det i krasch! Får kurera mig i sängen :( får göra lite svenska, fast jag tror det mesta var färdigt..
Dagen började klockan 8 idag, höll på lite med ung företagsamhet.. Sen skulle vi fått nycklarna, men som vanligt funkar inte skolans planering så vi får dom inte förräns imorrn kl 14. Först var det sagt att vi treor skulle få skåp nere i källaren, men efter klagomål så kan det bli så att vi får på andra våningen där vi har våra lektioner =) Sen hade vi käk.. Såg både J och V, känns lite weird, men man vänjer väl sig.. Sen tog vi en fika på stan för vi hade hål på 2 ½ timme.. Satt och diskuterade film, va många filmer det finns egentligen och vad få man sett.. Sen prata vi om läskiga saker som är sanna som man hört folk berätta.. Endel saker är verkligen riktigt skrämmande.. Sen hade vi svenska och matte c, sen fr.o.m vecka 40 ska vi ha naturkunskap b också.. Kommer bli en tung måndag.. Men det är väl bara att bita ihop. Är sjukt trött nu, vill bara sova.. men huvudsaken är att vi får gå i A-huset ^^

Vi har även börjat planera våran förening.. Den kommer bli kanonbra! Satt och diskuterade vad vi skulle heta och sen efter många skratt och förslag så kom det klockrena namnet och det konmer avslöjas inom en snar framtid =)

En bild från utgången i fredags
mina härliga klasskompisar som gör skolan roligare



Plötsligt händer det!

Helt otroligt, vann på triss! Två gånger!! Ahh älskar lotter, jag som aldrig vinner :P hihi.. Otroligt gött.. Kommer sova underbart nu.. För imorrn ska jag upp tidigt, går mellan 8-16 imorrn, sen träning =) Hoppas det blir bra dag..


Släktkalas...

Idag så har vi haft släktkalas.. Vi firade mig o brorsan, vi fyllde 40 år tillsammans ^^ tillsammans med syrran blir vi 60 :P Det va trevligt, men jag gillar inte när det är en själv som fyller :P Känner mig obekväm.. Men fick lite blommor, pengar och lotter så nu skall det skrapas ikväll.. Och min farmor börjar bli snurrig.. Hon kommer inte ihåg mkt.. Så prata vi lite om det när jag o mamma skjutsade brorsan till götene och när vi är nästan vid sil så ringer per o säger, jag glömde bilnyckeln ^^ och han säger att farmor är snurrig, haha..



köttig näsa och dummi box!

Dagen blev riktigt trevlig.. Va på bröllop och tittade när min kusin var tärna, det va hur fint som helst.. Grät när dom sjöng en sång som va så fin, det va stefans syster som sjöng :) Sen va o tog lite kort på brudparet (som vi dock inte kände) och på våra kusiner med respektive.. Sen åkte vi hem.. Sen vid halv sex kom lisa o en timme senare även marre och emelie.. Vi kolla på film med min syster.. Vi tittade på ps I love you.. Jag som tyckte att boken va gudomligt bra blev oerhört besviken på filmen.. Hade inte alls med alla sköna detaljer.. Hade hellre sett att filmen va längre och mer som boken.. Tur att boken är bra iaf =)..

Sen kolla vi på ondskan.. Den är bra, fast har sett den för många gånger.. Kul när dom säger att han har köttig näsa och att midjan är som basen av en kägla.. Skratta så jag grät.. Som vi flummat ikväll ^^ har vart mkt trevligt.. Så har våra grannar fest, vore kul att ringa polisen o klaga på att dom hörs för mycket ^^ hahah..



Ännu en kalasbra utgång!

Alltså, jag trodde inte det skulle va så kul att gå ut! Stämningen är underbar, alla pratar, är glada och skrattar.. Vi laga lite käk hos anna innan, det va jättemysigt, sen satt vi o snacka om allt och inget =) KUl o festa med olika =) Sen förfesta vi lite, sen drog jag, marre och emilia till christoffer, dom andra stanna kvar.. Där va det ett gäng med killar.. Tjöta lite med dom o sen vid 20 i elva drog vi tillbaka till anna och sen stadt.. Det va sjukt lite folk i början men sen sa det typ bara POFF så va det massa folk! Tog en drink, satt ute på terassen, prata med lite tjejkompisar, sen träffa jag brorsan o hans kompisar som jag även dansa med en hel del! Kul när man ska gå på toa också, träffar alltid massa gött folk.. Börja vi leka fortet där inne o med gunde röst, skynda, skynda! O banka på dörren :P haha.. Sen sket det sig lite för lisa, så jag fick hålla på o ringa runt.. Per fick ta hand om henne på bussen hem sen.. Träffa anna o marre precis innan vi skulle dra med, dom hade jag inte sett till mycket under kvällen.. Jag bugga lite igår också, det va riktigt kul!

Hade funderat på att följa med brorsan o hans kompisar o festa idag, men jag skippar nog det, har inte pengar till det :/ kanske åker med mamma o anna o kollar på ett bröllop istället :) Har blivit lite förkyld med... Syrran och jag ska nog kika på PS I love you ikväll =) bara ha myskväll!

Tack för en kalasbra utgång och en rolig förfest, skrattat som aldrig förr ^^

Och lisa, det ordnar sig =) Om det skiter sig (vilket jag hoppas att det inte gör)
så kanske det va menat så.. Finns ju en mening med allt!


Fest ikväll!

Sitter nu på rättskunskapen, ska få busskorten nu =) Irené står och pratar lite, är nere i källarn i A-huset. lite läskigt :P haha... Ikväll blir det fest.. Börjar med käka och att byta om hos anna, sen vidare till christoffer (troligtvis) och sen stadt =) Hoppas på att det kommer bli en toppen kväll!! Nu ska jag ha lektion..

Ha det toppen!



Vill ha!

Den här tröjan är så sjukt snygg! Vill ha en sån!




första dagen avklarad...

Så var första skoldagen som SP3A avklarad..

Vi träffades utanför henrys för att käka lite innan vi skulle till aulan, det va jag, lisa, marre, anna, emilia och hannah, skönt att få prata av sig lite.. Sen när man satt där i aulan börja tankarna leta sig framåt ett antal månader, då man sitter där med sina studentmössor =) Fick lite gåshud när man tänkte på det.. Skönt att se alla ansikten igen :)  a-huset va jättefräscht.. Fick schemana, det ser rätt bra ut faktiskt.. Men har bokat in körlektioner då det krocka med nån lektion, så vi får se hur vi gör med det.. Sen va vi en tur på stan och sen hem.. Klassen va nästan precis som vanlig, emil o anton drog dirty skämt, jag satt i bak o skratta åt dom.. haha.. Har saknat klassen nått enormt,, gäller att njuta nu i trean, sista året!



Dagen innan skolan börjar..


 Så var det dagen innan skolan drar igång.. Känns både bra o dåligt.. Såg en massa nyblivna ettor när jag gick till körskolan idag.. Kommer såväl ihåg första dagen när man satt där i aulan med en hemsk klump i magen som var blandad med förväntan.. Och nu ska man redan börja trean, sista året, känns helt sjukt! Att tiden kan gå så fort..

Va en sväng hemma hos marre, lisa va också där =) Skratta som förr ^^ va längesen vi va vi tre hos marre.. Massa snack om allt och inget, mycket trevligt.. Skrattat så jag fått ont i magen.. Åkte hem med maggan o bengt för dom skulle se hur våran dator mådde och den va så sjuk som vi befarat :/ så det ser ut som att vi får formatera om den snarast.. Segt!

Aja får ladda till morgonsdagen, börjar inte förrän klockan 13 så det är gött!


Årets dom har kommit!

Då var det dags, årets scheman har kommit, ÄNTLIGEN! Det tog tid i år.. Verkar väl helt okej.. Slutar halv ett på fredagar och det är inte fel =) Här får ni en titt, har ju inte allt som står på schemat eftersom dom inte fixat dom individuella schemana än och det kommer säkert ske ändringar också.. men så här ser det ut än så länge..






Vilken kalasbra kväll ^^

Måste säga att det va en riktig toppen utgång igår.. Kvällen började hos mig där vi gjorde iordning oss och tog ett glas vin, sen åkte vi in med bussen och så trava vi till matmagasinet och sen gick vi hem till en kille som heter linus där richard fixat förfest! Det va jag, lisa, emelie, richard x2, alekander (hur överlevde jag kvällen egentligen?), linus, danneman och joel.. Det va trevligt vi körde ölspelet, satt på balkongen o tjöta.. Sen vid halv elva drog vi ner till stadt, danne som va nykter körde oss.. Så vi tog en tur runt stan, då träffa vi på linus, john och robin :D:D riktigt kul, hade tydligen sagt till danne att låta linus va :P haha...  Sen åkte vi vidare, jag tog med ett glas hemirfrån linus (jag fick ta med det) och det lyckades jag hålla koll på hela kvällen ^^ grym som jag är..

Sen drog vi in, lämna jackorna.. Sen dansa vi, va ute lite, hade verkligen druckit precis lagom, så när jag kom dit drack jag ungefär fem glas vatten, sen tog jag en drink.. Träffa massa kompisar denna kväll, det va så sjukt kul! Jag kommer inte kunna räkna upp alla men nästan så borde man göra det för att komma ihåg =).. Ponyus en gammal klasskompis va där, det va sjukt kul! Frida fyllde 18 också så henne gratta ja =) Träffa brorsans gamla ex och sen så hamna vi på en efterfest där en hade gått på samma dagis som brorsan och hon hade vart kär i honom jättelänge när hon va liten ^^

Men kvällen va verkligen toppen! Jag studsa hela tiden av någon anledning.. Fast jag trilla i stentrappan ner från garderoben, har ett stort jävla blåmärke där nu, ömt är det också :P En annan sak som va kul igår med var dom jag inte såg där sms:a jag med eller ringde ;D haha.. Sen va det lite käk för vissa innan vi drog på efterfest i en jättefin lägenhet.. Och så tog jag fem bussen, så nu har jag sovit fem timmar så jag ska nog sov lite till sen..

Så prata jag med en kille som bor i källby som gick i samma klass som J, och jag fick veta ett och annat, glad att jag träffa på honom så jag fick veta.. Men shit det va verkligen en av sommarens roligaste kvällar =) kanske för att man träffa så många man kände och att fyllan va så sjukt perfekt! och jag glömde nästan att berätta att jag fick prova polisens mössa =) yeaahh!

TACK FÖR EN KALASBRA KVÄLL


trött..

Jag är trött och då menar jag verkligen trött.. Igår va jag ute på bravader med marre o matilda i mariestad.. Vi va ute käka, tog ett glas vin, sen trava vi iväg hem till en kille som hette pontus och där va ett gäng med hockeykillar.. Dom kände några från lidköping som spela hockey, det va lite roligt =).. Sen festa vi där lite.. Sen vid två drog vi oss ner mot stan, matilda hade glömt min jacka så jag fick låna en tröja av pontus (inte ovanligt) Sen va vi ett tag på stan, sen gick vi hem till en som hette linus.. Och jag skojjar inte när jag säger att vi gick över hela mariestad, vid halv fyra var vi nog hemma hos honom.. Sen vid halv sju så drog vi hem till matilda igen.. Sov en timme och sen tog jag o marre tåget hem.. Man fick verkligen höstkänsla idag.. Sen sov jag hela dagen, eller till halv fem..

När jag gick från tåget sms:ar ann-charlotte och frågar, kommer du och skalar idag? Jag bara VA???!!! jag hade missat detta totalt.. För när jag va där i onsdags sa dom bara då ses vi nästa onsdag då.. Så jag hade misast att skriva upp det, för det va tydligen längesen vi bestämde det.. Usch, va så pinsamt.. Men det va tydligen inte så mkt idag, för de klara sig utan mig.. Men om dom hade behövt hjälp hade jag ju åkt dit och om jag vetat om att jag skulle jobbat hade jag ju inte åkt till mariestad heller.. Ska kolla en film eller nått nu innan jag nanar, för imorrn ska jag o emelie till götet o shoppa =) Sen blir det MÅNDAX, årets sista ;P



inte långt kvar nu...

Kom just på att nu är det inte alls mycket kvar utav sommarlovet.. Mitt livs sista sommarlov, känns overkligt..
Idag ser det ut som att jag ska till mareistad med marre och träffa matilda o lite annat gött folk.. Sen sova där o då försvinner endel av söndagen.. Och sen måndag ska jag till göteborg och sen måndaxklubben på kvällen, årets sista så det lär bli sjukt mycket folk.. Sen tis slappdag och så ska brorsan komma hit så ska vi flytta datorn till mitt rum.. Och onsdag ska jag jobba.. Det kommer gå sjukt fort det sista..

Blir så irriterad på skolan, dom har inte lagt ut årets scheman än, hur sega får dom vara, jag behöver boka körlektioner, synd att dom inte inser det! Blir tokig, för nu när teorin är avklarad så vill jag bara få köra.. Har bokat två dubbellektioner och mitt mål är att få körkort innan årets slut och det hoppas jag verkligen på, för annars är det illa..

Snart ska jag ut på vägarna ^^ haha





Trevligt...

Gårdagen blev riktig trevlig, dagen spenderades i Göteborg med marre, linus, calle och victor.. Vi kika runt lite på göteborgs kulturkalas som det nu kallar sig, bla så fiska calle o victor och sen provades det lite cowboyhattar.. Käka på fröken ohlsson (tror jag att det heter) Dom har grymt god pasta med cyckling och thaisås, deras systetm va roligt, dom fråga efter namnet och när maten va färdig ropa dom upp ens namn istället :).. Sen gick vi lite på stan, calle köpte en väska (som va grymt snygg, jag vill också ha en sån) och victor fann sig ett par jeans och en tröja..

Sen tog vi femtåget hem, på station mötte vi några lidköpingsfolk.. Och i vara hoppade otto på, härlig kille det där :P Blev en del skratt på vägen hem och under hela dagen, va mkt trevligt och det va inte slut där för på kvällen hade vi lite mys hemma hos mig. På station väntade nämligen emelie och lisa, så vi laga lite god mat och så satt vi bara o tjöta.. Sen vid tio va det bara jag o lisa kvar så vi kikade på heartbreak hotell =) rolig film :P

Tack för en trevlig dag =)


53!

Jag lyckades att inte säga till någon att jag hade teoriprovet idag klockan 14.15, men fy faan va nervös jag var.. Men jag klara ju det iaf, fick 53 och gränsen är 52 men va gör det ?!!! huvudsaken är att jag blev godkänd! Lyckan är obeskrivlig! Jag skratta samtidigt som jag grät när jag gick därifrån, kunde knappt samla mig när jag ringde lisa =) Hon var den första som fick veta =) Det var verkligen som en stor sten bara föll :) Har haft ett töntigt flin på läpparna hela dagen ^^ Tack lisa som bjöd mig på fika =) och så fick jag en trevlig kväll med marre =) vi kika lite på hjulafton, min pappa körde runt torget med sin tiger ;P Sen vid åtta tiden drog jag mig hemåt =)..


JAG KLARA DET!!






usch...

Mår så sjukt dåligt just nu, känns som jag bara vill spy!!! Jag vill bara somna så att det försvinner och sen vakna och då ska allt vara bra.. men om jag känner mig själv rätt så kommer inte spykänslan att försvinna på ett tag..  Jag hatar verkligen det här!


falsk bulimi..

Var på släktkalas igår och shit pompe va kul det var.. Nog det roligaste släktkalas jag vart på, det var iaf min kusin som fyllde 13, tycker att han är skitliten och han ska börja högstadiet nu, men jag antar att det är jag som blivit gammal.. Blir nästan lite rädd :/ Men tiderna går fort.. Min farbror är rolig, vi prata om mat och sånt, hurvida man tänker på vad man äter osv.. Då kommer han med den klockrena kommentaren, jag har falsk bulimi.. Jag hoppas ni fattar, jösses va vi skratta.. Så berätta han om sin arbetsintervju då han hade tagit skjortan utochin, så börja vi driva på det.. och alla bara asgarva :D Kan meddela att han inte fick jobbet ;P haha..

Sen på vägen hem så körde brorsan o jag satt ifram med honom så satt mamma o pappa i bak.. Så åkte vi förbi sånna där golfbollar som finns på landet, då sa pappa att man kanske skulle skriva något roligt på dom och då kommer mamma med att man kan skriva kuk, hahhaa.. Pappa bara, ja det va ju jätteroligt, va det verkligen det bästa du kunde komma på? så skratta vi så att vi fick ont i magen åt det dåliga skämtet :P Har skrattat åt det idag med :P


Idag har jag jobbat och vart i stan o spelat biljard med brorsan, jag vann ^^ Sen köpte vi usb-minne =)... Va ett jävla åskväder ett tag också.. Men nu ska jag klla på project runway, mkt roligt program =)

ha det super


Första utgången =)

Började hemma hos mig där jag o lisa bytte om, sen vidare mot stan, hämta nyckel hos mormor och sen till hanna där vi börja förfesta =) Det var jag, lisa, hanna, hanna, lina och vår älskade julia =) Vi tjöta och skratta för fulla muggar.. Grattis till både julia, lina, hanna och elin som tagit körkort =) Sen vid kvart i elva börja vi gå mot stadt lite lagom runda under fötterna.. Kan meddela att jag inte kan skriva sms, försök att tyda detta: Sida elefant gjutal fler? Med det ville jag få fram, rida elefant ikväll? haha eller den här.. Ska neg hit fetle... jag o lisa kan underhålla oss på mornarna dagen efter iaf ^^ hahadet var ingen kö när vi kom dit så det var bara att trava in, dom sa inte ens grattis, va nära på att lappa till vakten..

Sen var det dans och lite dricka.. Sen tappa jag bort folk, hitta mina underbara killar i klassen =) Fick grattiskramar av dom ^^ Sen träffa jag en kompis kompis o tjöta lite =) mkt trevligt.. Och sen kom fyllekajjorna wester o linus och satte guldkant på kvällen =) Drog omkring med dom hela kvällen =) Dom bjöd på varsinn drink =) wester lyckades vinna 300 kr som han sedan lyckades spela bort ^^ Sen fann jag o linus en skylt, garderob en trappa upp.. Så jag sprang in i köket o fråga om dom hade tejp och hon bara va ska du ha det till, jag behöver det sa jag och då frågar hon: jobbar du här? Jag bara skratta o sa neeee :P Ja men då får du inte vara här.. Då fråga jag efter plåster istället och det fick jag ett, så satte vi upp skylten på ryggen på wester, jösses va jag skratta.. Sen efter 10 minuter såg en vakt det och drog bort den :/

Alla snyggingar som gått på skolan var där =) Underbart att se dom ^^ haha.. Stadt motsvarade inte mina förväntningar, men jag kan inte säga om det var bättre eller sämre, men jävligt kul hade jag iaf =) En tjej kände igen mig från skolan och hon tyckte jag såg ut som en 86:a eller minst en 88:a iaf =) Jäses va glad jag blev då!

Sen vid tre tiden va vi hemma hos mormor o nana så gott =) tack för en underbar kväll brudar



några timmar kvar..

Om ca 3 timmar så har jag blivit 18, den åldern jag längtat så otroligt efter.. Och nu är den snart här =) det är lycka! Dagen spenderades med att skjutsa anna till nässjö, för hon flytta ihop med sin kille idag =) Blandade känslor, men det va ledsamt att säga hejdå sen.. Käka ute med christoffers mamma o vi sen, det va trevligt.. Sen när jag o mamma skulle hem så körde hon första biten och lyckades köra fel trots att jag sa att vi inte skulle åt det hållet och rätt dom det var hade vi vättern på fel sida om oss.. Men nu är vi hemma iaf..

Veckan som gått, tisdagen var jag på smögen med mamma, letade efter en kjol men det var förgäves.. Så vi åkte hem sen efter vi gått där på bryggorna ett tag, sen på kvällen var jag på skivstång & spinning passet..
Ons jobbade jag och plugga teori.. Tors va jag hemma, va i stan en sväng.. Fre jobba o skulle pluggat teori på körskolan men skiten hade ju stängt på fredagr, jag hade missat den lilla detaljen :P

Nu krisar det sig lite inför måndagen.. måste kika lite på det.. Hatar problem :( har även blivit förkyld :'( men va faan gör det. jag blir ju 18 om 2 ½ timme :D



det bara öser ner...

Idag öser regnet bara ner och blåser gör det också, men vi trotsade vädret och gick en sväng på stan, eller vi var där mellan 11 o 16 så det var ganska länge :P Det var jag, emelie, lisa, ida och emelies kompis sofia =).. Vi var på b.young och där köpte jag en härlig stickad tröja, ser slapp o go ut, det va halva rea priset så fick den för bara 100 kronor =) Sånna kap gillar vi, prova även en kopiöst fin klänning, fast en sommarklänning kanske man inte har så mkt användning för nu, men vore kul att ha den på stadt.. menmen, kostade tyvärr 400, konstigt eftersom samma klänning fast i en annan färg kostade 150 kr!! Dumma dom! Sen tog vi en fika på henrys..

Sen gick vi lite mer på stan, lisa köpte sin snygga jacka på M&Q för 1000 kr, grymt snygg va den.. Ida köpte även en fin kjol =) Sen fick jag skjuts hem av gulliga emelie =) Sen har dagen tillbringats inomhus! Imorrn kanske jag o mammsen åker till smögen över dagen o sen träna på kvällen :) Håll tummarna nu!



En lyckad kväll...

Gårdagen börjades med förfest hemma hos anna =) jag o lisa hade vart duktiga och köpt en fin rosa bukett till denna 20 åring som fyllde år =) Efter en stund hos anna kom vi på att vi måste ta oss ut till örslösa på något sätt, så vi kolla ringde taxi lidköping och frågade om dom hade några bussar, men dom var tydligen upptagna hela kvällen.. Så jag sms:a kim o han kunde köra oss :D han var ändå fylletaxi åt hans föräldrar, han fick en liten slant för det =).. Sen lite lagom berusad kom vi till den s k byggdegården, som visade sig vara en ladugård :P haha och så fråga vi vart toaletterna fanns och dom bara det finns inga =) Så det blev åkern för hela slanten, trodde jag tappat mobilen där ute, men hade lagt den i väskan istället, duktig som jag är ^^ Men sen fanns det en våning till, där det fanns soffor o en söt liten bar =) Så det va riktigt mysigt där, mkt trevligt folk! Det var en riktigt trevlig kväll, börja tjöta med en kille som jag trodde jag visste vem det var, men det visade sig vara en helt annan person, det va rätt kul för jag hade endel gemensamt med honom :P Sen vid två tiden så kom robin o linus och hämtade mig o lisa.. Sen tog vi bussen hem vid halv tre, sen sov vi till klockan 12 idag, beställde pizza och kolla på film med täckena =)

Det va en tvättäkta slappdag, sen ringde vår baby emelie och sen kom hon förbi en sväng :) Vi skrev en skylt på dörren där det stod välkommen hem emelie som vi satte upp med plåster, den blev klockren! Sen kom vi hoppandes när hon ringde på dörren, det va verkligen underbart att träffa henne igen <3 hon va så söt när hon skulle beskriva ekorrarna, och hon börja tjöta om själva korren, jag o lisa har nog aldrig skrattat så.. Kul att läsa igenom alla perfekt stavade sms också, noot.. Klarar verkligen inte av att skriva sms :P haha.. hoppas dom som får sms:na kan tyda dom hyffsat :P haha.. kan ge er ett smakprov senare kanske ;P Sen börja det åska, eller oska som vissa säger ;P

Så nu har både lisa o emelie pyst så nu sitter jag själv här.. eller mamma har kommit hem nu.. Saker som händer i veckan, jobba lite, kanske ullared och så smögen =) Hoppas på en kanonvecka =) Helgen har iaf vart helt underbar! Tack alla som bidragit till detta =)

Jag & min andra hälft ^^




En grymt bra film..

Denna eftermiddag har jag bara slappat, kollat på tv, so you think tou can dance, vissa är sjukt bra, vilken kontroll dom har på sin kropp, helt otroligt, det vore grymt att va så duktig på att dansa =) Det är riktigt kul att kolla på.. Och så visade dom min favoritfilm på tv, älskling jag krymte barnen, den är så bra, kom ihåg att jag alltid lånade den av mina kusiner när vi va där när jag va liten =) Söta budskap i den filmen.. Killen är så söt också =)

 


Paarty..

Denna lördag ska det festas, men då kommer det ett stort problem, vad ska man ha på sig? Lätt för killar, dom kan bara ta på sig ett par jeans och en skjorta så ser dom partyklädda, men vi tjejer då? och vad tar man på sig om det är dåligt väder som det är nu? usch inte roligt detta, eller så får man ignorera vädret och ta "sommarkläder" iaf.. Tänker inte ta på mig ett par jeans iaf, så har jag inget som passar till leggings, men benen brukar man väl inte frysa så mkt om, eller? För jag vet inte om det är utomhus eller inomhus :/ knivigt är vad det är.. Ser ut som att det kan börja regna när som helst också :/ men jag hoppas det blir en rolig kväll =)



Så var sommaren slut..

Sitter här den 2:augusti och temperaturen har sjunkt till ynka 17 grader och det regnar.. Även fast man bor i Sverige så har man vant sig vid det fina vädret som faktiskt varade i 2 veckor, blev en hel del dagar på stranden vill jag lova =).. Typsikt att det ska vara dåligt väder när man ska på fest ikväll, men sånt är det väl.. Typiskt när det vart så fint innan o så kommer det idag, va faan ska man ta på sig då?!... Men då kan vi ta tankarna till dom härliga dagarna på stranden, alla dom dagar jag sett jesus son, shit pompe! och det som rädda mitt sommarlov, en viss person hälsa på mig, först (!!!) kan jag meddela och ja jag svävade på moln, det gör jag fortfarande :P Igår var jag på stranden med marre på dagen, såg en annan kille så jag bara tycker är brutalt snygg, ahh va härligt det är att vara på stranden!! Låg mellan 11.30 till 16, träffa på mina kusiner också =) Sen åkte jag o hälsa på syrran eftersom hon gjorde sin sista dag på hårsmedjan, för hon ska ju börja jobba i jönköping om en vecka, har inte fattat det än! Vem ska nu skälla på mig varje dag? vem ska jag nu få låna kläder av? vem ska jag nu gråta och skratta tillsammans med? Usch, känns lite sorgligt, men nu kan jag ju hälsa på dom och få fixa håret nånannanstans.. Men en sak som är positivt, jag kommer få ett eget rum!! Det va längesen vill jag lova!..

Jag och Lisa var vuxna igår med kan jag meddela, i det sköna vädret igår så tänkte vi käka ute, först tänkte vi ta stadt, men det va fullt, sen italia, det va fullt, så vi gick till vårt vanliga ställe, Madonna =) Åt det vanliga, det är så grymt gott.. eller det vanliga :P haha så kanske man inte kan säga, men när man vill festa till det lite så att säga :P sen tog vi en promenad till campingen o så till stan sen =) Kul att träffa lisa, känns som en liten evighet sen sist.. Det va en underbar kväll, kändes som om man var utomlands, behövde inte ta på mig tröjan under hela kvällen, helt otroligt skönt att kunna gå i shorts o linne tills klockan halv ett på kvällen.. Sen såg vi en massa folk som strömmade på mot stadt, nu är det ju bara en vecka kvar snart! Ahh ni anar inte hur jag längtar!!!

Kvällens outfit, nyinköpt linne för dagen..




RSS 2.0