Ännu en söndag

Denna söndagen har var rätt skön, men irritationen har vart enormt hög.. Vakna kvart i elva, fick panik som jag brukar få när jag sover länge på mornarna så upp som ett skott och så började jag packa inför gullbranna, packar ner fööör mkt kläder.. Men eftersom man inte vet vädret så blir det mycket av allt!! Ska nog till marre o droppa av lite väskor innan finalen i em ikväll.. Så jag inte gör en repris som jag gjorde förra året, har aldrig vart med om något så fruktansvärt pinsamt.. Sen bär det av imorrn, va hemma hos lisa igår och hon baka kakor för fulla muggar ^^.. Idag har vi ätit gott, mamma grilla, så åt vi klyftpotatis och bearniessås =) Sen åkte vi till Skara och testa på äventyrsgolfen och jag va så nära på att slå till anna med klubban i huvudet.. Hon kan verkligen göra mig tokig!! Och då menar jag tokig, pappa gjorde hole in one på sista hålet, grattis, jag tänker inte ens berätta på vilken plats jag hamna.. Sen lämna vi av stoffe på station så fick han bege sig av hemåt. Sen åkte vi andra o kolla när hangelösa spela match mot trolmen och dom vann med 6-0, så himla kul o kolla på b-lagsmatcher, hahhaa.. Sen åkte vi o kollade på vårt bardomshem, det kändes väldigt främmande.. Va en otroligt konstig känsla, är nästan exakt två år sedan vi flyttade därifrån nu.. Är hemma hos pappa nu, sen ska jag hem till mamma igen o sen stan o lämna grejjer o sen hem o kolla på fotboll =)

Ha det toppen!!

        

En till bra låt, gammal dock..

Eller gammal och gammal, bra är den iaf!



En utav alla

En person utav alla i världen gjorde mig på bättre humör idag, denna person brukar jag oftast bråka med, bli irriterad på och skälla på men idag gjorde hon mig på bättre humör och den personen är min syster!! Tack! Kändes som om jag gick in ett moln som var helt svart och nu kom jag ut ur det.. Mamma sa att det va varmt ute, så jag gick ut och sola. Det va riktigt gött! Är blek som ett spöke, så det kändes som om solen tog lite.. Och mamma sa att det skulle bli fint väder i nästa vecka så det kanske kan bli lite bad o sol denna gång på gullbranna till skillnad från förra året, haha.. Anna, som är min syster är på Liseberg idag och jag ångrar nästan att jag inte följde med, perfekt väder idag, så skulle det bli en minitradtion att åks vid den här tiden, va ju där denna helgen förra året, fast med min bästa kompis Julia och hennes kompisar.


Blir nog minigolf med syrran o stoffe imorrn =) Ska bli dunderkul och ikväll ska jag nog hem till lisa och kolla på arn =) Skönt o åka dit, "lucky me" att mamma sa att hon kunde skjutsa mig ikväll =) Kanske kan köra dit!! Så måste jag packa imorrn, kommer aldrig på plats med allt.. Jag fick i uppgift att sköta underhållningen, får bli film, musik, kubb, kortlek, frisbee och boll och strandtennis :D:D


dagens låt


Roxette - spending my time


blandade känslor..


Gårdagen innehöll många blandade känslor, allt ifrån glädje, hat, tårar, ledsamhet, ensamhet och en rad andra känslor.. Hela dagen va upp och ner. Vi var iaf på rix fm festivalen och det regnade, så det förstörde stämningen en del. Jag va inte på mitt bästa humör, hade ont i huvudet och partystämingen va helt död. Men det va skitkul att umgås med alla gamla kompisar, Marre, Lisa, Emelie, Ida och Matilda, sen träffa vi även på Maria, va som en liten återförening som sedan slutade i tårar när vi skulle säga hejdå till Emelie. Hur ska vi klara ett helt år utan att få umgås med henne :'(  allt har just nu släppt och tårarna bara rinner nedför mina kinder.. Allt känns så tomt! Och hon har inte ens lämnat Sverige än, hur ska det bli sen då? Usch!! Hatar farväl och vem loggar in nu om inte vår goding, det kommer vi inte få se på ett tag.  Fick adressen nu och jag känner bara för att skriva ett brev redan nu! Usch vill inte tänka på det mer nu. Men det är svårt att låta bli.


Starpilots såg rätt snygga ut live, dom hade uniform på sig vilket jag o Ida diskuterat innan om att det är sexigt ;P haha. Och velvet hade världens snyggaste kjol, jag måste bara ha en sån, så är det, ångra att jag inte gick bakom scen och fråga vart hon köpt den. Måste få tag på en sån, eller låta någon sy upp en sån för den va dö snygg! Sen efter Emelie och Ida åkt hem visste vi inte vad vi skulle göra så vi gick till stadsträdgården och sen satte vi oss o gunga och bara tjöta.. Sen åkte Marre hem och då gick vi andra en sväng.. Det va härligt att gå genom stan, så skönt att det sluta regna också, det förstörde en del. Men det va trevligt ändå. Så träffa vi på David =) han är verkligen grymt trevlig och så ser han ut som en liten nallebjörn ^^


Nu vill jag bara till Gullbranna, bort från allt. Träffa nytt folk och bara komma bort från verkligheten.. Står inte ut med mitt liv just nu, det måste ske en ändring och det är nu! Frågan är vad man ska göra? Jag måste ta reda på det så jag kan göra nått åt det!



någon som vet vart hon köpt kjolen? kommentera isf! ska lägga upp bättre bilder sen, men dom är få gå så länge


 


Ett skratt förlänger livet!


Måste säga att kvällen igår blev troligt lyckad!


Först en jättemysig middag ute med vännerna, sedan en hemmakväll med mamma och syrran, vi kikade på fotbollen.. Till en början va det en riktigt tråkig match med få målchanser. Sen börja vi kolla på min förstoring och börja prata om när vi va små, så gick jag och hämtade ett litet album där vi har kort som vi tagit hos en riktig fotograf och jag kan säga en sak! Det var längesen jag skratta så ofantligt mycket, jag fick riktigt ont i magen, visste knappt var jag skulle göra av mig själv.. Innan vi tittade i albumen så att jag sträckt upp mina fötter i luften och sagt lite smått allvarligt, jag har rätt fina fötter va? Och mamma bara, men va har du gjort med långtån?? Den är ju helt sne! Och kolla!! Dina tår är hjulbenta, så fina va mina fötter ;P hahaha..


Aja vi kolla i alla fall i albumen och shit säger jag bara, första kortet va på alla syskona, Per står som en annan pöse, Anna ser lite och söt ut i sin pottfrisyr och jag själv ser lite halvt utvecklingsstörd ut, mina fötter va åt alla håll och herregud det går knappt att förklara.. Det måste nästan ses, får lägga upp några bilder. Sen kolla vi i syrrans album och hon såg ut som en rosa kalkon för dom hade satt henne på ett litet berg (ser det ut som) och brorsan va bara en söt köttbulle med byxorna uppdragna upp till armhålorna, hahah.. I mitt album så har brorsan fått sina "harry potter"/ "uggla" glasögon, då skratta vi ännu mer. Och mig hade dom satt på en sjömansklänning och sedan satt i mig i en vagn, som är på tok för liten för mig.. Mamma ogillade det..  Men det va längesen vi skratta så mycket, vi prata barndomsminnen och så hämta vi några andra fotoalbum, det är så himla roligt med kort! Kolla va vi ska ha för kort till min student :P jag har två favoriter


Sen fortsatte fotbollen och Spanien vann med 3-0, det gjorde inte så mycket för jag kom på att halva laget va grymt heta, så jag längtar till att få se finalen, jag hoppas dom kör över tyskarna!

       

 

kolla in syrrans söta fötter!! haha


Kan tyckas ^^

Kom hem från stan för en stund sedan, sitter just nu och väntar på att sista semifinalen i fotboll ska dra igång, ryssland mot Spanien, hejjar på Ryssland. Tycket att det är kul när nationer som ingen trott på är bra! Så jävla trökigt att tyskland gick vidare igår, dom är så beiga.. Hade vart mycket roligare om turkarna hade gått vidare. Så mitt i matchen blir det massa tillfälligt avbrott, grymt störande.. Och mitt i allt så ringer Anders, så är det han och Wester i telefonen, som sjunger peace and love tjallalaa peace and love osv.. snacka om att jag är avundsjuk och dom vet det så väl, elakingar!! Men kul att dom tänker på mig när dom är där borta ;P hahahaha..


Va och käkade med flickorna idag, det va grymt mysigt.. Satt på madonna i två timmar o bara tjötade om allt och alla.. Käka grillad entrecote med bearnaisesås och klyftpotatis, fruktansvärt gott! Övningskörde in till stan och det gick riktigt bra, men gjorde en vänstersväng på 44:an, det va äckligt.. Usch!! Vinka till en tant på väg ifrån Källby, hon va jättesöt :P haha hon såg glad ut då ^^ Sen fick jag skjuts utav Emelie hem och då sms:a Lisa och sa att hon va i bussen bakom och då vände jag mig om och vinkade och då vinka busschauffören jätteglatt istället =) Hahah, men nu ska jag se på fotboll.. Njuta av spaniens snygga målvakt casillas, raaaw säger jag bara!!



HET? Kan tyckas ^^



   


trevlans!

Ikväll väntar en mysig middag på madonna med mina små pinglor, lite avskedsmiddag, men jag vill helst inte tänka på det just nu. Men jag är säker på att vi kommer få en mysig kväll med god mat =9 och med mina vänner kan det faktiskt inte bli bättre =)


Jag är nog ganska klantig :P

HUR KLANTIG ÄR DU?

1. Har du trillat hemma? [x]
2. Har du trillat bland folk? [x]
3. Har du vält ner varor från någon affär? [x]
4. Har du gått in i en lycktstolpe? [x]
5. Har du snubblat på dina skosnören? [x]
6. Har du slått ut någon tand? [ ]
7. Har du tappat din mat? [x]

8. Har du sprungit in i genomskinligt glas? [x]
9. Har du trillat med cykel? [x]
10. Har du trillat med moped? [x]
11. Har du trillat med någon annans moped? [ ]
12. Har du tagit två olika skor på dej? [/] - tror inte det, men satt höger sko på vänster fot och vänster sko på höger fot och sedan kommit på att det är fel.
13. Har du halkat på is? [x]
14. Har du sprungit/åkt in i ett staket? [x]
15. Har du trillat med kläderna på ner i vattnet? [x] - HAHA säger jag bara! Jag har gjort det två ggr!
16. Har du någonsin svimmat när du trillat? [ ]
17. Har du råkat hälla ut läsk på bordet? [x]
18. Har du gått in i en dörr? [x]
19. Har du trillat så någon annan trillat? [x]
20. Har du trillat i en trappa? [x]
21. Har du tappat din mat på någon annan? [ ]
22. Har du råkat sätta på dej två par sockar? [ ]
23. Har de sprutat läsk ur din mun för du har skrattat så mycket? [x]
24. Har du tagit fel på vad det är för dag? [x]
25. Har du gjort så maten blivit förstörd? [x]
26. Har du förstört något som inte är ditt? [x]
27. Har du tappat något i skolan så de gick sönder? [ ]
28. Har du gått in i fel klassrum? [x]
29. Har du trillat av en stol? [x]
30. Har du gjort bort dig inför människor många gånger? [x]

Summa: 23

Har du mindre än 10 är du inte klantig.
Har du mellan 10-20 så händer det ibland att du är klantig
Har du mellan 20-25 så är du ofta klantig.
Har du mellan du 25-30 så är du en vandrande olycka.



Äntligen!

Så var första körlektionen avklarad! Det gick faktiskt bättre än förväntat.. Innan va jag så nervös så jag nästan spydde.. Usch blev sjukt nervös, va med Emelie innan o jag va tvungen att ta djupa andetag hela tiden.. Shit alltså.. Men Sten-Inge va hur trevlig som helst och att gå på Sten-Inges körskola känns hel rätt! Bromsa med vänsterfoten ska man tydligen inte göra haha.. Men annars hade han inte så mycket anmärkningar.. Han sa att det märktes att jag kört mkt hemma vilket kändes bra! För det har jag faktiskt gjort.. Så boka jag teorin idag så nu är det bara att börja plugga järnet!! Sen träffa jag Marre, Lisa och Emelie, vi gick till henrys o fika, fast det va bara Lisa & Emelie som fika, jag o Marre är pank ;P haha.. Fick födelsedagspresent i förskott utav Emelie, ett jättefint armband och ett grymt fint halsband.. Me like <3 tack Emelie! Ikväll blir det hemmakväll med mamma, syrran och brorsan, syrran ska klippa min ömma moder o min broder =)


Nu ska jag plugga teori om jag ska klara den där skiten ;P


Peace and love *suck*


Jag vet inte hur många gånger jag hört peace and love dom senaste veckorna, det gör nästan ont i öronen. PÅ tal om öron.. Wester va nära på att inte komma till peace and love, så som han tjatat om det. Fy faan va kul det hade vart..Han hade fått infektion i öronen så han va tvungen att åka till en läkare..  Doktorn hade sagt att han inte kanske kunde åka och att han skulle få pencilin så att han inte kunde dricka! Det hade vart ännu roligare..
Så han missa bussen dit så nu får han åka tåg/buss själv upp till borlänge och sin älskade festival :P HAHAH.. Det här gjorde min dag när han ringde och berättade!! Kul när han trodde att han glömt nyklarna i dörren också och jag fick leta upp telefonnummer till hela hans gata!! Nu släppte nervositeten för en stund!


Oh my good va roligt!


Nervös…

Fy faan va nervös jag är, första körlektionen  idag. Innan har jag tyckt att jag kör bra och så, men det kommer inte va så efter den här körlektionen.. Hjälp säger jag bara! Linus och Johannes sa iaf att han va skön och snäll så det är ju bra det!


Den här är till mig själv och alla andra =)

En grymt bra låt från en grymt rolig film ^^
EUROTRIP



Den här är till Emelie =)

Från vår allas favoritperson
TOBBE



Den här är till marre =)

Från vår allas film
EUROTRIP



Den här är till Lisa =)

Från vår allas film
EUROTRIP



Tisdag!

Dagen efter måndaxklubben, prata med mina vänner som vart där och det hade väl vart sådär, prata med en annan som sa att det va skitkul, så det va nog delade meningar.. Själv fick jag gå upp kl  06 idag, inte mysigt! Skulle följa med syrran till salongen.. Blev lite grått ;P men det brukar bli  det i början, så försvinner det efter några tvättar =) Sen åkte jag hem.. Ska in till stan sen igen.. Kan bli äventyrsgolf i skara, det kan bli biljard och det kan bli något helt annat =) Imorrn ska jag ha min första körlektion, är grymt nervös.. Måste kolla min tid för säkerhetens skull så jag inte skrivit upp fel :P haha det skulle va så typsikt mig..


Faan!


Jag får iaf gå på dom två sista, det är ju alltid nått..

Finns ju dom som fyller senare än vad jag gör .. stackare



Detta va ett tag sedan..

Usch, det här va nästan äckligt längesen. Jag tog ett litet sommarlov ifrån allt bloggande under de sista veckorna i skolan och den första veckan på sommarlovet men nu är jag påt igen :P För nu ska jag klaga, det är så fruktansvärt tråkigt att inte vara 18.. Att se alla gå ut och så kommer man själv inte in :( det borde verkligen va det året man fyller.. Ikväll ska lisa, marre och anna och halva lidköping och massa annat gött folk till månadxklubben och vad får jag göra? Åka hem, jippie.. Visst jag sparar pengar men jag vill också FESTA!!! Shit va livet suger.. Så kommer dom pratat om allt kul som hänt och så har inte jag fått vara med och uppleva det.. Inte nog med att det suger så ska våran underbara emelie åka till USA! Om en vecka är hon borta ett år framöver.. Det kommer bli så himla tomt :'( Jag har nog inte fattat det än.. Eller så vill jag inte inse sanningen..


Nej nej!


Bästa kvällen på länge..

Det kanske är att ta i att säga att det här va bästa kvällen i mitt liv, men det va klart en av dom.. Den här veckan kommer bli toppen, känner jag redan nu.. Att den startade med karnevalen va bara underbart och att det vart toppenväder gör ju saken enbart bättre.. Och efter imorrn så är det inget plugg kvar i skolan :D:D va o kolla på ölbrännbollen med marre, amira, lisa, calle o anders, det va grymt kul! Allt va perfekt, underbara kompisar, bra underhållning, bra musik och en helt fantastisk sommarkväll!! Shit alltså.. Man vet inte vart man ska göra av sig självv, ggrymt stort fucking tack till linus att han går i samma klass som han :P jösses! Det här ska jag leva länge på... Vart många höjdpunkter denna vecka! Hoppas det fortsätter såhär.. Kul att se anders facination över ett slagsmål, inte kul när folk är så töntiga o ska slåss, men det gick ju trots allt bra.. Shit jag kan inte sluta le.. Ahh vilken toppenkväll :D:D Får sluta skriva snart haha.. Kan säga att jag haft en helt underbar dag med marre.. Hela dagen :D sen nio imorse.. mkt promenad denna dag.. Till och från majåker två gånger och på cykel en gång! Tur att det inte regnar :D


Ahh han är så charmig ^^

Sov gott för det kommer bergis jag göra.. drömma med hoppas jag på! Det här var mer än vad jag kunde önska mig.. ^^


Jag älskar sommarkvällar <3


image361

Karnevalen <3

Så var det dagen man väntat på i ett års tid.. Ettans näst roligaste dag, efter invigningen på sjölunda :P fast det kanske va bättre.. Jag vet inte.. Full av förväntan cykla jag iväg med bussen med min fullproppade väska =).. Träffa lisa på bussen och vi bestämde att vi skulle till amira o droppa av väskorna, för dom va inte nådiga, fy bövelen va tungt det va, stackars axel :( Sen gick vi iväg till skolan, där möttes vi av marre som va överlycklig för hon klarat matteprovet och fick sitt g i matten, bra marre =) så glad för din skull (haha äkta maria kommenatar :P)  Sen hade vi företagsekonomi och hela klassen va bara såå okonscentrerade så yngve gav upp.. Munnarna gick i ett, alla va helt spralliga, det är bara SP2A i ett nötskal ^^ Så skulle vi bestämma vilka pizzor vi skulle ha med och det va inte det lättaste, yngve satt bara brevid o skrattade :P Sen hade vi som inte slutat företagsekonomi.. Där redovisade endel, jag hade redan gjort det i förra veckan, men jag lämnade in mina uppdrag och om dom är bra så får jag mvg i information& layout, jippie =) Anna o anton fick det med =) lisa vet inte än..

Sen gick vi till amira hämtade sakerna o sen travade vi iväg hem till emila så käkade vi o fixade musiken och gjorde iordning oss =) geischor o ninjor va vi =) Vi blev riktigt grymma faktiskt ;) Sen gick vi på gågatan till rudenplan med vår musik.. Man fick  endel uppmärksamhet :P Sen när vi kom fram, travade vi mest runt o kollade va alla andra va =) Träffa mkt folk! Älskar sånt <3 Sen skulle jag o lisa springa in o gå på toa, då springer vi fram till yngve och han bara kollar konstigt på oss, så efter en stund ser han att det va vi ;P haha.. Så neg vi o han bara skratta :P Sen kom pappa in bland allt folk o skulle ta kort ;P just då spiller nån dricka på mig eller spruta vatten.. Precis som förra året, haha.. Sen travade vi runt i karnevalen, riktigt kul :) fast det kändes som om det var mer folk förra året som tittade.. Men jag kände igen mer folk i år, kan bero på att jag kollade mer, det gjorde jag inte förra året :P Fick dra vagnen i början med, fast sen va det jobbigt då överlämna jag det till några andra :P haha,,

Vi gick lite längre än förra året, vi gick längs allén, det va lite skojjsigt.. Sen försvann alla.. Så hitta jag dom så gick vi till emilia o sen amiras lägenhet, duschade, tredje gången med schampo var allt det svarta i håret borta :P hhah.. Sen gjorde vi iordning oss inför kvällen, sena som vi var började vi gå mot frida som bodde borta vid milano, vi kom dit vid halv tio, då hade alla andra vart där i 2 timmar redan :P haha.. Fint folk kommer sent ;P Sen festade vi o dansa o tjöta med klassen, va underbart trevligt, älskar min klass!! Så spelade vi fotboll med grannarna, några killar som va 11-12 år kanske.. Vi vann ^^ haha.. Fridas hus va perfekt att ha fest i.. Uteplatsen va snygg o stor gräsmatta :)några killar från andra klaser kom för dom ville inte vara på deras klassfester, vi är väkl en sån rolig klass =) Blev lite för mkt för vissa, en fick vi skjutsa hem men vi andra började trava iväg till hangaren =) Tog sin lilla tid men vi hade kul på vägen.. Sen va det dans för hela slanten.. Tjöta med massa folk, låna en super mario keps, men sen tog han tillbaka den, taskigt.. Repris från förra året att hålla i en sjal hela kvällen :P haha.. Glömde lägga in den i garderoben.. Och vakterna va knäppa, jag hade en flaska med jättelite kvar i o så tar dom den o släger under gallret, in på området XD haha, om jag hade haft mer hade jag lätt tagit den.. Endel har inget bakom pannbenet ;P Men det va skit kul där inne, bra musiik, härligt folk, goa vänner.. Dom hade även podier man kunde stå på och så ramla det ner saker från taket som det brukar göra i finaler, as tufft =) Avslutningen på kvällen va bara pricken över i:et, kändes toppen! I kön berätta lisa en sak som jag höll på att avlida av skratt på.. Sen träffa vi några trevliga byggare från 2:an, som kom från filsbäck som vi tjöta med ett bra tag.. Dom hade haft min mamma som dagisfröken, frågar alltid folk som bor i källby om dom haft min mamma ^^ så himla kul.. En hade gått på blåsippan o hade inte haft henne, men den andra killen hade gått på vitsippan o haft henne ^^

Sen gick vi hem till amira o sov ^^ Sen idag käka vi på läckögrillen sen gick jag o lisa på lektion,, Fick vg i fotografisk bild.. Duger eftersom många ligger på ig om dom inte gör s k komplettringsuppgigfter.. Hon bedömer knasigt vill jag lova.. Sen tömde jag o lisa skåpen, det va en grymt härlig känsla.. För imorrn eller på torsdag ska nycklarna lämans in, då känns det verkligen som att sommaren är nära.. imorrn är det ölbrännbollen med.. Måste man kika på :P ska försöka hinna träna o plugga imorn med.. Ska få gjort lite idag är det tänkt..

Ni får ha det gott!! Kommer säkert mer smaskig information om karnevalen senare ;P men nu orkar jag inte skriva mer *pust*, jag kan även meddela, enligt lisas stegräknare gick vi 2 mil igår.. det är inte illa :P

HA det gott och tack klassen för en underbar dag!


image360


Ohh

Måste bara säga shit pompe va varmt det är! Klockan är 21.05 och det är 28 grader ute :D Det är som om man vore utomlands.. Helt underbart.. Gött att det ser ut att bli fint väder imorrn, men det behöver inte va 30 grader när vi ska gå i karnevalen men gärna efter så kan vi förfesta ute innan hangaren.. men jag kan bara säga en sak, jag älskar det =)

image359

last year

Så här såg man ut under förra årets karneval..
Det var så fruktansvärt kul, jag hoppas på en repris från förra året =)



Dagen innan karnevalen =)

Nu är det dagen innan karnevalen, ska snart börja packa allt inför imorgon.. Måste ta med mig saker till skolan, kläder och annat till karnevalen, kläder till hangaren, kläder till skolan på tis, dricka, smink o massa annan skit,, Kommer aldrig att få med mig allt till skolan.. Får be syrran komma in med det eller lämna hälften hos amira innan skolan.. För jag vägrar släpa med allt till skolan.. Känner även att pengarna kommer flyga ut ur plånboken direkt den här månaden.. men jag längtar verkligen till karnevalen, det ska bli så jävla kul.. Geishor ska vi vara =) Hoppas vi toppar förra årets karneval.. men nu jävlar ska vi tagga!!


Sista helgen i maj..

Så var denna helgen också snart till ända.. Fredagens skoldag slutade med yoga i stadsträdgården, mkt mysigt, sen lekte vi med vattenballonger ;D Och det va sista idrottslektionen, jag började gråta lite lätt, det är rätt sorgligt, vi har ju haft gympa så länge jag kan minnas, när man kom med sin lilla tygpåse med lite kläder i, som sedan utbyttes mot en påse o nu en större väska.. Men sånt är det, allting tar slut.. Sen åkte jag hem.. Duscha o fixa i ordning mig lite, sen övningskörde jag in till stan o där träffade jag marre o lisa.. Sen åkte lisa hem o jag o marre gick till amira istället.. Vi va där en stund, sen gick vi ner till vattnet och sen mötte vi upp pojkarna för vi skulle spela minigolf med dom.. Det va massor av folk men vi körde ändå.. Calle hade sgt innan att han skulle vinna och jag kan ju meddela er att han kom 4 av 5 stycken, bra jobbat ;P Jag kom för övrigt på tredje plats och jag blev bästa tjej :D vann gjorde linus o efter honom kom anders och sista platsen gick till john ;P Ungefär alla teknik treorna va där och så träffa jag på pappa, han hade också spelat minigolf.. Sen visste vi inte vad vi skulle göra så först åkte vi  o käka, sen spela vi fotboll å ågårdsvallen, mkt roligt, sen splittrades alla.. Fast vi följde calle o hämta lite grejjer för han skulle till stadsträdgården.. Och jag o amira gick hem till henne.. Sen tog jag bussen hem.. Min mamma åkte för övrigt till mallorca idag, jag tror att det var dit iaf :P

Lördagen tillbringades på villabadet, jag trampa in till stan vid tio, sen va jag hos anna vid halv elva, så vänta vi in marre, sen köpte vi mackor o sen hämta vi upp amira och sen när klockan va närmare 12 så la vi oss ner o började pressa, riktigt underbart väder var det :D Bada gjorde vi också, vattnet va riktigt skönt, benen domnade inte bort vilket va hur gött som helst ;P Amira droppa av vid två tiden o marre vid fyra, i samma veva kom colle o en kompis till honom så vi spela lite boll och sen skulle dom hem o fixa lite o sen skulle dom komma tillbaka för att följa med oss ner till stan, och jag o anna stod där o vänta och efter en halvtimme får vi ett sms om att dom inte hinner o komma, tack för den..Sen cyklade jag hem..

På kvällen kom emelie, lisa, marre och amira hem till mig.. Vi hade tjejkväll o vi tjöta, myste o skratta.. En gång låg jag verkligen på golvet o bara rulla runt av skratt :P Tack för att man har sånna härliga kompisar =) Vi är B.U.G i ett nötskal :D Sen va det lite spionering vilket va fruktansvärt kul.. Så skulle amira ut en STUND o prata med en "kompis" hon va borta i fem timmar ;P haha,, Sen vid tre- halv fyra la vi oss och då va det fortfarande ljust ute o det började ljusna.. Så härligt att det inte blir mörkt ute.. Känns som utomlandsvärme ;D Emelie sov inte över men dom andra gjorde det, lisa åkte dock hem redan vid tio.. Amira o marre fortsatte att sova, jag gick up o gjorde läxor, gjorde färdigt uppdragen i information & layout.. Sen kom dom andra upp, vi gick ut o käka på en filt i trädgården.. Sen la vi oss i skuggan.. Dom pyste vid två tiden, sen  va jag ensam igen :P Men inatt kommer syrran, säkert brun som en bränd pepparkaka...

Sen va jag ute o sola i eftermiddags, gjorde lite läxor samtidigt, sen testade jag en sak som jag alltid velat göra, det var att fylla en flaska med vatten blandat med salt som man sedan sprutar på en.. Om man blir brunare av det.. Och jag inbillade mig att man blev det.. vet inte om det stämmer.. Men men,.. jag tror nog det gjorde lite iaf :P haha..

Shit pompe vilket långt inlägg :P haha

RSS 2.0