Happy new year =)

Japp, då var det här året avklarat också då.. Ett år går så fort men ändå långsamt.. Men nu är det ändå sista dagen på året och jag kan sammanfatta det här året som ganska händelserikt och mycket kul och jag har träffat så många nya männsikor och det är bland det bästa som finns =)  De största händelserna var nog Gothia, Gullbranna, karnevalen och massa annats mått o gott..

Kvällen kommer bli rolig hoppas jag, jag ser fram emot det iaf. Kläderna är ett stort problem, men det är ju bara en själv som bryr sig så spela roll, men om man tycker om det man har på sig så syns det och tvärtom.. Kul o gå ner till torget idag med, känns som man har lärt känna så många nya männsikor till skillnad från förra året.. Elelr det får ju man se när man är där...

Men jag kan bara önska er alla ett riktigt Gott Nytt År och tacka för det gångna.. Skulle aldrig haft så kul utan mina underbara vänner och familj.. Sköt om er och vi ses nästa år =)


image73


The day after yesterday

Så var det juldagen och jag har blivit förkyld, vaknade o va helt torr i munnen och då vet jag! Förkyldningen är kommen.. Men men det är jul och då ska man försöka att se positivt vilket kan vara svårt iblan, satt o diskuterade en mssa saker med mina syskon igår kväll. Men vi ska ta julafton från början:

Dagen började med att klockan ringde kl 07.10 för då var det julkalender dags.. Sista avsnittet.. Jag satt o stortjöt hela avsnittet, har inte gråtit så mkt på läänge... Så himla sorgligt sista avsnitt har jag aldrig vart med om... Fyfy, jag o syrran grät o mamma kom in o undra vad som hänt o kom med papper.. usch.. Sen hade tomten kommit i lämnat en ostbågepåse och en veckorevyn till mig :P så jag låg o bläddrade i min tidning tills klockan var 08.30 då hade jag bokat toaletten, eller anna hade bokat den kl 9 så jag fick ta tiden innan.. Sen tog vi dom tradionella korten framför granen :) och sen åkte jag o syrran till pappa o bror i hangelösa för att fira jul med släkten..
Vi hjälpte till med maten och så.. Alla skulle komma kl 12 men tror ni inte att farmor o farfar redan var där kl 11.30, dom är så söta och farfar åt frigolit för han trodde det var godis ;P haha.. Sen käka vi julbord och vi satt o tjöta, gillar verkligen min släkt, den är så lättsam på något sätt. Håller tummarna för min kusin viktor att det kommer gå bra för honom när han ska skriva för aftonbladet under en månad =) och att det går bra på dom andra sakerna.. Sen var det lite efterrätt, mkt gott. Och sen var det Kalle Anka, det är som vanligt, inge kollar på det igentligen.. alla sitter o kollar i tidningar o pratar, man sitter där för att man ska sitta där, men det bästa är ju, tomteverkstán, husvagnssemstern, askungen och ferdinand :) men det roligaste va när dom 101 dalmatinerna kom o anna sa va konstigt det ser ut med teckant och jag hade hela tiden suttit o tyckt att nått såg konstigt ut och jag bara JAA JUST DET, jag tyckte det var något jag inte kände igen... Haha det skrata vi gott åt ett tag..

Sen var det klappöppning för farmor o farfar och tårta. Min faster hade gjort en skiitgod tårta, det var som en stor chokladbeskvi.... Och jag älskar verkligen det :P Sen började dom flesta byta ställen och det gjorde vi med är kl var 17.45, då bar det iväg till mormor i lidköping. Där var det inte riktigt sig likt, det var bara en kusin där med sin kille, dom andra två kusinerna firade med deras killars familjer, men det var riktigt kul att jennie och stefan va med =) Vi kollade på Karl Bertils jul, och det är verkligen skitbra ;P haha älskar deras härliga väformulerade meningar.. Sen var det dags för den årliga paketöppningen... Mysigt, men det var inte som andra år där det var det viktigaste, känns som jag börjar bli vuxen :P lite iaf. Men jag fick boxningssäck och handskar och det hade jag inte förväntat mig så jag blev jätteöverraskad :D, sen fick jag, jeans, överkast, halsduk, 10-kort på badhuset, sport-bh, trosor, kokbok, mvg-bok, prydnadssaker bla.. Så jag blev nöjd, det var fina klappar! Sen var det grötätning och tjöt.. Ville bara åka hem dom två sista timmarna, var så trött... Vi kom därifrån kl 23.45 iaf så sen sov jag såå gott :)

LITE BILDER FRÅN MIN JULAFTON


            

Dan före doppardan

Imorgon är det julafton, innan alla andra julaftnar har jag varit förväntansfull men inte denna gång, jag känner mig bara tom... En tomhet som jag inte gillar, vet inte varför det känns så här..

Men jag hoppas ni alla får en toppen kul, jag själv ska försöka med detta :) är glad att brorsan är hemma i år!!!

Veckan i bilder

MÅNDAG:

   

TISDAG:

   

ONSDAG:

   

TORSDAG:

   

FREDAG:

   

LÖRDAG:


BJÄLLERKLANG

Hejhopp!


Jag känner att det var länge sen jag skrev här i min blogg och det är inte alltid man har tid till allting men jag har tänkt gå igenom lite vad som hänt den här sista skolveckan :)


Måndag:

Det var dagen innan matteprovet och jag var verkligen tvungen att göra bra ifrån mig på det.. Fick ju precis MVG på förra provet så jag vill gärna få det igen men det kändes inte speciellt bra dagen innan, men jag pluggade på eftermiddagen när jag kom hem, sen på kvällen var jag o tränade med mina underbara vänner, Marre o Lisa :)... Sen solade jag o Lisa efter, det var riktigt gött. Sen åkte vi hem, så var det tänkt att jag skulle plugga matte hela men det blev inte riktigt som planerat. Anna ville slå in julklappar så vi gjorde det tillsammans, tänkte va med i en halvtimme men det råkade bli lite längre, men hann plugga lite matte iaf, var hur nervös som helst.. Måste gå bra.


Tisdag:

Idag var det sista aktie&fondsparande lektionen innan lovet och vi skulle kolla hur det gick i aktietävlingen, förra omgången ledde vår blondinliga men det var ett gäng med killar som låg före oss nu med ungefär 200 kr :/ inte bra :P menmen, sen slutade vi och då började nervositeten smyga sig fram, usch jag blir verkligen alltid hur nervös som helst när det är prov på gång.. Vi satt ett gäng i klassen o plugga i rasthallen... kände att jag blev ännu mer nervös :( men sen när vi väl hade matte så kändes det som om det gick halvbra iaf, men det är som vanligt efter prov att alla diskuterar svar mm och då känns det alltid som det gått åt helvete. Sen åkte vi ner till F-huset och skulle ha Fotografisk bild A men då sitter den där underbara lappen på dörren, INSTÄLLT mm kan det bli bättre, ne faktiskt inte.. Så jag o Lisa drog en runda på stan och under den tiden hann jag såklart skämma ut mig men det hör ju inte till ovanligheten.


På kvällen gjorde Anna o mamma julgodis, men jag kollade på filmen girl interrupted istället, den är riktigt bra faktiskt, Angelina Jolie spelar grymt bra i den filmen.


Onsdag:

Idag pallar jag inte skriva ngt om skolan.. Efter skolan skulle jag o mamma kolla på ring till mig, men jag hittade ingen jag tyckte om så det gick ju inte så bra :/ Sen var jag på stan med Marre, fast vi tog bussen till hemkompaniet o Marre köpte present till sina föräldrar :). Sen tog vi bussen tillbaka till stan och jag skulle hinna till onoff och till bowlinghallen på 50 min och sen med bussen, det slutade med att jag sprang för att hinna med bussen, fick stanna den på övergångsstället  :P men hann gjorde jag iaf.. Sen på kvällen kolla jag på bonde söker fru, gillar det programmet faktiskt. Fick reda på maten idag med, fick 27,5 och 28 var MVG så då blev jag skitglad, är så kul att jag kan lyckas med någonting i min tillvaro. Men det kommer bli som vanligt, att det skiter sig sen, eller att det fortsätter att gå bra och sen gör man nationella proven o får G eller VG och sänker det där fucking betyget, HATAR DET!!!


Torsdag:

SISTA DAGEN!! Jag säger bara äntligen.. så jävla skönt.. Alla ekonomerna dansade bugg i gympasalen idag, var helt ok faktiskt, trodde det skulle vara tråkigare.. Sen var det den traditionella julshowen i aulan.. Var nära att börja gråta när dom sjöng last christmas o när han slog på det den där grejen i mellanspelet, usch vilken mysig stämning det var.. Helt underbart. Och så avslutade dom med en av mina favoritlåtar, När julen kommer till stan, jag säger bara BJÄLLERKLANG!!!! Sen var det jullov.. gillar egentligen tiden innan julen bättre.. men det var skönt att lovet äntligen var här nu.


Sen åkte Lisa med mig hem, innan vi skulle till spexet. Så skulle jag packa vad jag skulle ha med mig till kvällen och självklart finner jag inte den klänningen jag tänkt att ha på mig, snacka om att få panik, vände upp och ner på rummet som redan var upp och ner, försökte ringa syrran men hon svarade inte eftersom hon var på jobbet, men så kollar jag i en påse i fåtöljen i mammas sovrum och tror ni inte att den ligger där, jo den gör ju det och vems påse är det? Självklart så är det min systers :P Så hade jag lovat att gå till Rydéns och prova jeans idag, men det hade jag ju inte gjort, så jag, Lisa o mamma åker in till stan lite tidigare och jag finner mig två par, ett på rea och ett inte.. Sen gick jag och Lisa till De La Gardie där mötte vi Amira o Gurra, så var vi på spexet, det var så fruktansvärt kul, satt o avled av skratt ett par gånger, komikern var rätt kul =) och så var det några som gjort ett skitkulspex, dom va ett luciatåg som stod o sjöng på olika ställen, tex utanför Bert Karlssons hus :P och mitt på övergångsstället.. HAHAHA hel skönt! Efter spexet gick jag och lisa till anna, för där var förfesten innan parketten, det var skitkul  =) vi sjöng singstar bla.. Sen gick vi till parketten och där var det verkligen jättekul :D roligaste parketten jag vart på, kan bero på att musiken var så bra.. det är ju inte så vanligt.. Var med, Lisa, Robin, Emilia, Carro största delen av kvällen för Anna o Frida försvann sen :P Men det var riktigt lyckat..


Fredag:

Anna väckte mig imorse med att hon skulle kolla på julkalendern och jag försökte somna om men lyckades inte eftersom Anna börja fråga saker.. Men sen somnade jag om, men sen ringer lisa o väcker mig kl 11 så det var bara att gå upp, dom skulle hämta mig 13.45, så jag satte mig vid msn, sen duschade jag o börja packa, sen bar det av till stan för lite mathandling inför vår julmiddag som nästan inte blev av, men efter många om och men blev det av och det blev riktigt mysigt =).. Tvyärr var inte vår älskade Emelie med :( för hon hade åkte på en redig förkyldning o hög feber.. men det tar vi igen på lovet =).. Vi blev nio stycken, ganska lagom, både nya o gamla vänner =) Hade riktigt kul, uppdragen var roliga, tack Gurra o Anton som utförde dom på bästa sätt ;P haha.. Sen sov jag över hos Marre, vi gick upp halv sju för kl 7 skulle vi följa Anders och Mattias till station för dom skulle hem till Alingsås igen, det var riktigt kul att dom kunde komma =) skönt att få en promenad på morgonen, även fast det var väldigt tidigt, sen gick jag o Marre o la oss igen..


Och nu är det lördag och jag sitter här och ser att det här inlägget blev äckligt långt, menmen så är det när man inte sköter sig.. Idag är jag så trött så jag ska ha myspys hemma med tv o glögg =) Tack för en underbar vecka J särskillt dom här två sista dagarna :D


PATETISKT

Haha man kan bara sammanfatta den här kvällen som patetisk, jag är så patetisk så jag knappt kan stava till det. Vi diskuterade vår  julmiddag som ska äga rum om en vecka.. Men alla bara kuka ur så vi kände oss så patetiska för inga ville vara med oss så hela kvällen skratta vi åt oss själva o hade djupa samtal :) man kan bara älska mina vänner <3 Men sen fick vi sms om att det var några som kunde komma iaf och det kändes riktigt gött för vi hade nästan tänkt att lägga ner det. Så det var toppen.. Ha de en mkt trevlig kväll, även fast filmen inte blev som vi tänkt oss men kul hade vi iaf och det är faktiskt huvudsaken.

Hoppas vi hittar på något imorgon med, ni är guld värda babys :D

wonderful

Nu känns livet helt fantastiskt!! Gårdagens kväll var toppen, jag mötte lisa på torget o vi mötte carro och jennie så vi följde med dom till ålhéns o tjöta o skratta o hade skojj  sen kom marre o sen kom robin o linus, då travade vi iväg till lussebandyn.. Det var verkligen skitkul.. Shit va mkt snygga pojkar det finns som man inte får ta del av för man går på fucking västra :( så tråkigt.. men det var riktigt kul för ögonen, men nästa år SKA vi va med, punk slut. Rasmus i min klass o hans polers vann hela alltet och kicki o naturarna vann utklädnaden, dom var zebror, riktigt tufft.. Men hit pompe va det var kul, skratta som bara den.. Sen kom amira o gustav också så det var sköjjigt värre..

Idag har det vart en underbar dag!! Började med luciatåg i skolans aula och stämningen var på topp, var så fint och stämningsfullt, jag o lisa fick ståpäls :D Sen gick jag, lisa o amira till västra, då skulle vi ha tag i bosse men honom fann vi inte, sen letade vi efter amiras tyskalärare så då snackade vi lite med back också :P kul o tjöta på lärarana. Sen hade vi spanska och då kollade vi på film, lika dirty som alla andra spanska filmer ;P... Sen var det engelska... Och sen julbord,, stämingen var go :) Så var det mörkt ute i rasthallen hela dagen, så mysigt.. Sen fick vi tag i bosse så då satt vi och tjöta på honom för vi ville ha reda på hur det gick på provet men han var envis som en gammal get så det gick inte :( Sen slutade vi för anne var tvungen o åka hem. Då gick jag, marre o lisa på stan sen åkte jag o marre hem till henne, käka lite o sen tillbaka till stan. Då bowla vi och spela biljard med amira o gustav... Otroligt roligt! Jag vann bowlingen, yeahh :D Och så blev det 1-1 i biljarden mellan amira&gurra och mig&marre ;P  Sen gick jag o marre till garströms o va på aktiemöte, vi va jätteliten go grupp, bara jag, marre, therese, rasmus och johan.. Det var färdigt redan vid 18.45 så jag hann med 18.50 bussen :) Härligt! Eve var här o hälsa på, alltid lika trevligt när kussen hälsar på, så kommer stoffe om några minuer..

Kollar på bonde söker fru för tillfället, tycker det är ganska bra faktiskt :P haha!! Det har vart en helt underbar dag!! Var längesen jag hade så kuligt på en vardag :) Är så glad för mina vänner är glada, hoppas att det inte bara är på utsidan, hoppas ni är det på insidan också!!

Imorrn är det frdag o helg och sen är det bara mysvecka o sen är det fucking JULLOV, helt underbart!

 LUCIA

image32

Julen är här

Då är vi på högsta punkten i backen och nu går det bara utför, det innebär att det är onsdags eftermiddag och nu är det helg som gäller!

Dagen har varit lite halv seg.. Först hade vi svenska och då gjorde vi inget vettigt, den slutade vi 08.40 sen trodde typ halva klassen att det var idag som vi inte hade någon företagsekonomi men det var imorrn. Och vi började inte förrän 13.10 med engelska. Men det var jag, marre, alexander, emil, anton och jonatan som stannade kvar och det var som vi trodde vi hade lektion, Och yngve blev INTE glad kan jag meddela.. Så det var tur att vi dök upp, det är grymt mysigt att ha lektion i sån liten klass :) Sen hade vi två timmar hål iaf, så då käkade vi lite, sen gick vi ner till stan, anton o marre ändrade lite körtider på focus.. Sen tog vi bussen tillbaka till västra, där satt vi o hade lite halvkul, var segt o bara sitta o vänta, då var det en kille som gick in i soptunnan så den flyttades lite och jag sa med en reflex lite ojoj då och då vänder han sig om o säger ja vad i helvete och tänker spraka till soptunnan och vi sitter som frågetecken och sen sa han bara ja skojja ;P hahaha så himla kul, eller så var det så kul för att man var så trött, men det var riktigt kul för vi var inte med på den ;P MER HUMOR ÅT FOLKET!! Hejja grabben ;P

Idag när vi satt på svenska så var det hur mörkt ute som helst och det var skitmysigt o så kom vi på att det är den mörkaste dagen på året, eller om det är imorgon :/ mm we like...

Sen ska jag iväg o kolla på lussebandyn, hade så gärna velat vara med, men nästa år då ska jag faan det!!! Det är så himla kul med innebandy, var jättelängesen jag var o kolla på IBK och jag saknar det :(... .Men det ska bli kul o åka o kolla på det, marre, lisa o robin ska med också så det blir kul :) Men jag tänker inte stanna till 04.00 som förra året, det var på tok för sent, åker med syrran hem... Aja imorrn är det lucia och det är ju hur mysigt som helst! Stämning på hög nivå <3

MAN KAN BARA ÄLSKA JULEN :)

image31

That girl

Den här dagen har speglats med många känslor.. Dagen började med att jag såg att jag fått ett sms, hade fått det igår kväll och det var om högskolan. Hah hade kommit in på sitt första handsval :( som innebar Uppsala, vilket är väldigt långt bort.. Kan tvyärr inte glädjas för hans skull, inte än i alla fall! Kommer sakna honom något otroligt.. När jag pratade med syrran om det imorse så började jag nästan att gråta.. Vill inte :(
Sen bar det iväg till skolan där hade jag ett prov i aktier och fondsparande, kändes som att det gick hyffsat. Fick nog rätt på uträkningarna iaf :) Men jag hade glömt av att jag skulle möta anna på stationen, kände mig så himla taskig då, usch haatr när jag glömmer sånna saker, förlåt.... Sen hade vi religion och där hände det inte så mycket. sen käka vi och sen satte vi oss i rasthallen och där fick jag mig ett par härliga skratt, kollade i skolkatalogen och där visade vi en kille som var grymt lik en annan.. haha och dom andra kunde bara hålla med, jag kunde inte sluta skratta.. Och en i min klas hade hört ett par ettor säga, det är hon som skrattar så mycket.. Jag får nog tänka lite, men jag har faktiskt skärpt mig! Sen var det matte och det var bara att jobba vidare, ska ha prov nästa vecka.. Sen skulle jag o lisa iväg på fotografisk bild och ingen av oss kände för det och alla ville att det skulle vara inställt och det var det :D:D Det var lycka på hög nivå och det bara fortsatte... Jag o lisa travade runt på stan.. vi var inne på stadium o kolla in min älskling, vill ha en boxningsäck med handskar,, då får jag ett sms och där i står det:

Jag klarade det :) fick 58

Jösses vad glada vi blev då, gav lisa en bamsekram av glädje, sen ringde vi vår prinsessa:) Du är verkligen av äkta guld! Du är helt underbar på alla sätt och vis :) Är så himla glad för din skull :) du är mer värd det än någon annan!! Kan bara säga du är bäst!!! Och det här skall firas :) Ha det toppen nu :)

PUSSAR

image29

Every night in my dreams

Så var måndagen snart över också. Den har varit bra överlag. Är endel saker som krisar sig. Vet inte vad jag ska göra, vill bara förstå, vet vad det är som händer. Vill att du ska öppna upp dig för mig, annars kommer jag aldirg kunna förstå.. Vill inte att det ska vara som det är nu.. Vet inte vad som har hänt, känns som om din livsglädje har blåst bort.. Vill att du ska vara glad, känns som om det är jag som gör dig ledsen. Jag vill bara väl, jag frågar så ofta för jag vill veta sanningen och för att jag bryr mig om dig! Men du måste visa lite tacksamhet också, inte bara ha oss för att ha oss. För det känns så just nu.. Snälla prata med mig! Du vet vem du är...

Eftermiddagen har jag spenderat i min säng, med mina "kära" aktieböcker och block, känns som om jag börjat fatta uträkningarna :) kollade på titanic samtidigt, älskar det filmen <3! En riktig klassiker :) Det är äkta kärlek det, man kan verkligen drömma sig bort i den filmen, men sedan vaknar man upp i verkligheten och förstår att det aldrig kommer bli så bra som på film. När man går på stan ser man en massa nyförälskade par som livet leker för i julmörkret.. Men tänk dom som aldrig finner den där stora kärleken som får leva livet ensam istället. Tänk om man sitter där om 20 år, ensam och misslyckad utan kille, familj och barn. Tänk hur många som har det så egentligen utan att man tänker på det! Det kan lika gärna vara jag.... Men det finns dom som finner sin stora kärlek och får sitt sagoliv och lever lyckliga i alla sina dagar. Tänk att få leva varja dag med någon man älskar, undrar om det är så gott som det låter, frågan är om man kommer få uppleva det eller inte ?!

Men så finns det dom som finner någon att dela livet med, men sen dör känslorna ut och man skiljer sig.. Men dom har iaf fått känna på det.. Mina föräldrar är skilda så jag är van vid att man har en mamma och pappa fast dom inte är tillsammans. Så jag kan bli lite förvånad när jag är hemma hos mina vänner och ser föräldrana tillsammans, finns inte i min värld längre.. Känns som alla har det som jag men det är ju fel. menmen ni som har er kärlek var glada för det! och njut!
Jag hoppas alla får känna på lite kärlek nångång i livet:)

En stor julpuss från mig till dig


Finns det något mer romantiskt än detta ? ne jag tror inte heller det <3
image30

Life is a mystery

Så var söndagen här och med den ett mycket deprimerande väder.. Började dagen med att kolla på julkalendern. Sen övningskörde jag till ladugårn och där träffade jag Julia, vilket är alltid lika underbart, hon är guldvärd.. Hon kanske ska låna min grottmännikso-klänning på lusse, kul om den kommer till användning igen :) Det skulle vart skitkul o gått på det i Skara, men jag ska nog gå o kika på lussebandyn istället.. men i år stannar vi nog inte till 03.45 det var lite väl sent :P fattade inte varför vi var kvar så länge, men kul vart det.. Då bodde man i stan också, det gör man inte längre :( saknar stan något otroligt, slippa planera och bara göra det som faller en in.

Aja nu är man fast i källby, men det får duga. Jag har ju buss- och tågförbindelser så det är ju positivt.. Helgen har varit ganska lugn. Jag o marre följde med jocce hem till några kompisar och där var det idol och pokerkväll som gällde.. Jag tycker det var bra att marie vann för övrigt, känns som alla hejja på amanda, visst hon är grym, men jag tyckte marie var värd det :) Sen var det dags för poker.. usch jag är så dålig förloare :P fast jag hämtade upp mig och både jag o marre gick vidare till finalen.. Det var färdigt vid 00.15 så jag hann med bussen som gick 00.30, jag kom tvåa iaf och vann 50 kr så det var skojj :) På lördagen gjorde jag inte mycket, gjorde färdigt svenska och sen städade jag och rensade garderoben, det blev riktigt fint :) Fast jag städade inte Annas sida, det får hon göra själv!

Jag har en konstig känsla i kroppen, vet inte vart den kommer ifrån, vill bara att den ska försvinna. Vill bara att allt ska va lätt och känna att livet leker, men tvyärr gör det inte det alltid.. Ska plugga lite nu.. Mm man känner hur gött aktier låter.. mm PE-tal mm JEK  usch, vill inte... Menmen det är bara att bita ihop, nu ör det bara 9 dagar kvar i skolan innan jullovet är här :)

"BARA 9 DAGAR"

Girls Just Want to Have Fun

Idag har det vart en toppen dag!! Har fått mig ett par riktigt goa skratt! Yngve drog ett par glassiga "skämt" i klassrummet och jag är i princip alltid med på noterna ;P Sen skulle vi på föreläsning nere på gamla bion och då tänkte vi käka på stan innan vi skulle dit, eftersom det var soppa i skolan.. Först tänkte vi ta elake måns men så var det så mkt folk där så då gick vi till fifflers. Jag tog en med ost & köttbullar och marre tog en med kebabröra. Sen skulle vi gå upp i den smala trappan o jag gick för nära amira som var på väg upp så hon slår till min bricka med bakfoten, så min ena tomat åkte ner + ett par köttbullar, sen när vi väl var uppe så var det en massa brickor på vårt bord och när marre ska ställa ner sin bricka så tappar hon hela sin baugett, så den flyger över hela rummet, oboy, det var rätt kul :D haha inte så lite,, så jag o marre dela på min baugett istället.. Jösses vi kunde inte sluta skratta.
Sen så gick vi där ifrån börja jag skratta lite lätt hysteriskt och då hade amira hört några i kön pratat om nått med haschplantor, hm undra om dom mena oss. Men det här kan vi leva länge på :D
Sen när vi var på föreläsningen så väntade vi på att få gå in, då satt marre i mitt knä och då kände jag hur det vibrerade, så jag kolla min mobil, men det var inget, så frågade jag marre om det var hennes, då skratta hon o sa att det var hennes mage ;) stackars marrielle :P

Sen tänkte jag på alla dessa roliga händelser på bussen hem, så började jag skratta för mig själv, hatar när jag gör det :P haha


sött marre                          Så här kul tyckte Lisa att det var :P hoppas du får lite sömn

image26   image27

I want to break free

Det känns som om livet står still, att det står och stampar på samma ställe.
Varför känns det så? Varför kan det bara inte hända något kul i livet för? Skolan suger verkligen kraften i mig nu och resultaten är inte dom jag vill att dom ska vara. Vill bara ha jullovet och sen starta våren ordentligt och bara va grym, men kommer det hända? Nja, man vet aldrig, det är en önskan i alla fall. Vill bara va bra på något.. Känns som det är så mkt just nu, man måste räcka till åt alla håll, men man kan inte alltid det..

Oh how I want to be free
Oh how I want to break free


Vill bara åka iväg, till ett varmt härligt ställe, med nya platser och nya människor, är så trött på lidköping så det finns inte. Vintern känns inte som någon höjdare heller, isf ska det va snö inte nått jävla skitregn.. Ska de va så ska det va, inte så jävla tattigt, vill åka pulka! Vad händer på vintern egentligen? ne just det, inte mkt..


Vill ha lite ljus i detta mörker

image25

Nu tändas tusen juleljus

Jahopp, då var det söndag igen. Söndagsångesten är här, usch hatar det.. Har verkligen vart nere idag... Va ute o gick på förmiddagen o tog lite kort med systemkameran jag lånat av skolan.. Det är läskigt hur mkt man tänker egentligen när man inte har något bättre för sig.. Aja, va o fikade med marre, lisa o robin idag, gött o slippa va hemma. Sen åkte jag med bussen till Skara för att kolla på tomteparaden, det var en besvikelse, inte alls lika stor som tidigare år :( men julstämning fick man ändå :) Jag o mamma köpte två flaskor glögg. Kollade med mamma, anna, stoffe, moster berith, bengt och kusinerna elin o jennie, kul o träffa dom, för det gör man inte allt för ofta.

Sen när jag kom hem var det mys med glögg o julmusik och pluggande.. Nere är man fortfarande, men det blir nog bättre när man får träffa kompisarna nu imorrn.. Den här veckan är förjävlig, är så mkt som ska vara klart och saker som ska göras. Kommer ta knäcken på mig.. Tur att julen är här o kan pigga upp :)

Ha det bra!

It's too late

HELVETE!!!
Jag hatar när man inser vissa saker, det här ska inte få passera, det kan jag lova!

RSS 2.0