Bra betyg på den sista veckan i november...

Veckan har vart väldigt bra :) iaf slutet... I torsdags julpyntade vi på jobbet :) och sista timmen av nattåpent hann vi med också.. Fredagen va det jobba sent och sedan till hulen på kvällen för att se Salem Al Fakir live och det va grymt!! Hade skitkul och råka få i mig fem öl så jag kände mig lite smått bakis efter mina tre timmars sömn och sen nio timmar på jobb, men det gick det med.. Sen fick jag äntligen köpt mitt element på claes ohlsson :) sen va det någon stor lysfest nere i byn så det va maaaaaasssa folk när jag skulle hem med skiten.. Jag o mercedes laga tacos och gjorde iordning oss innan vi åkte vidare till ylva & co utflyttningsfest.. Deras grannar kom också och det roliga va att jag vart o knackat på hos båda tidigare.. Himla kul att mercedes va med också.. Sen drog vi till metro o dansa, sen gick jag hem ;P

Idag har jag städat och gjort fint :) Och det är varmt på mitt rum!

Sedan har det lyckats vara två kontroller på en vecka på bybanen, jag kör fortfarande på ungdom, det kostar bara 298 i månaden och vuxen är 650 tror jag,, Först va det i måndags, då fråga han vilket år jag va född, och jag höll på att svara 89 ;P innan jag hann rätta mig och säga 91, och han bara sa okej och gick.., Sen va det i fredags, slutade 21.45 och skulle med bybanen, tog ut pengar innan och sen skulle jag sms:a ylva, inser att jag glömt mobilen i garderoben, får springa runt sentret och hinner med bybanen och då går tre securitas på (ohh hot) han kollar på kortet och ber om legitimation och jag säger att jag glömt det och han säger strängt att man måste ha med sig det, annars är det ogiltigt.. Sen fråga han vilket år jag är född och ´det riktigt hördes att jag ljög när jag sa 91, han bara tittade på mig och sa 91?!! och jag bara mm.. Och klarade mig även denna gång, men nästa gång får jag väl betala för vuxen när jag fyller på..

Ringde Lisa och tjöta lite :) och hon sa att jag skulle strunta i det och kanske tjäna på att betala boten ist :P Klok kvinna ;) haha..










Ohh Söndag!

Idag vakna jag klockan 14.10. Jag behövde verkligen sova.. I fredags va vi ett gäng tjejer hos sandra som bara myste, laga god mat och satt o tjöta, klockan gick så snabt och vipps var den två, hemma vid halv tre och klockan ställd på 06.05, tittar på klockan och känner efter lite för mycket, shh vi snoozar tio minuter, vakna upp senare och kolla på klockan 06.52 hoppar upp på knäna i sängen och tänker faan.. Vad ska vi börja med.. Tittar på mig själv i spegeln, oh herregud, måste sminka mig, och sen käka medans jag bytte om och sen till jobbet, kom bara tio minuter för sent :) Dagen på¨jobb va väldig bra.. Och på kvällen åkte jag till ylvas place.. Där käka vi och spela kort med höna, thörna o elli.. Sen gick vi till metro.. Helt ok kväll.. Närjag kom hem va jag så hungrig så jag stekte mig en hamburgare (gjorde en syrra) då kommer och anette hem med sällskap och dom va imponerade ^^ höhö..

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och laga pannkakor.. Kanske någon annan är uppe o håller mig sällskap :)


Ledig måndag...

Idag är jag ledig pch det är så himla skönt, ska in till byn senare och sen träffa ylva, men först ska jag laga mat och städa lite :)

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, jukbordet va mysigt, maten va la sådär, så jag högg in i efterrätten istället :P Men det bästa av allt var att vi åkte till fel hotell först :P hahah! Vi slutade vid fyra men va inte på det riktiga hotellet förrän sju :P och på kvällen snöade det :) riktigt mysigt.. Sen på söndagen va jag lite e´med julia och ylva och sen mötte vi upp gänget och såg på bio, the social network, väldigt bra.. Kul och se hur facebook uppfanns..



Tisdagen va jag och sandra färdiga vid fyra, så skulle vi till kilroy och diskutera vår resa lite.. Och hon sa att vi skulle behöva 100000 kr i lommepengar, undrfa om man ska börja spara som bara den eller börja satsa på trisslotter ;P Sen skulle vi handla mat och sen inser jag att mina kläder är borta, då har jag glömt dom på kilroy, så efter många om och men så hamna vi hemma hos sandra! Hon bodde jätttefint :) Vi laga viltgryta, såg på film, diskutera resan och drack glögg ;) väldigt mysigt!

Onsdagen va jag ledig :) började dagen med spinningpass och sen hem duscha, tvätta, äta.. och sen  vid tre tiden träffa jag julia och ví gick i affärer.. Sen gick vi och åt på wok, så kom ylva o höna o joina,, sen va jag på en visning som va helt okej, inte tipptop, men skulle funka.. Och på kvällen var magnus betnér på ricks så vi satt längst fram o vara njöt.. Kul kille det där!

Och i lördags va julias avskedsfest, visste inte om jag skulle skratta eller gråta, kanske därför jag gjorde båda.. Men det va riktigt kul, fick möta julias vänner, lizette o anton va där :) riktigt trevligt! Stanna till två och sen drig jag hem. Så mötte jag upp julia o rolf igår och åt på zupperia.. Favvostället! Hade nog inte sett rolf på två år..Så jag hängde med dom och sen sa jag ett snabbt hejdå och gick därifrån med gråten i halsen och min ullared kasse i handen.. Sen tog jag bybanen till sletten o kika när alex o höna spela hockey, älskar att kolla på sport!! Dom förlora tyvärr, men kul och se, både ylva, calle och thörna o elli va med..

och grattis till pappa på fars dag :)




RSS 2.0