Jag ogillar att vara pollenallergiker...

Idag har det vart riktigt jobbigt, vaknade med igenbommad näsa och kli i ögonen, tog en kestine men den hjälpte inte så mycket idag.. Kändes idag på spinningen.. Evelina var inte ledare idag heller men det är ju förståligt när hon ska gifta sig på lördag, det är nog mycket att ha koll på.. Dagen har annars vart bra, det har vart otroligt varmt idag, ca 25 grader, vi satt ute i solen och gotta oss på våran håltimme, vi spelade kort som vanligt också och vi hade våra galet roliga stunder även idag.. Fick reda på att jag fick mvg i projektarbetet vilket var otroligt skönt! Sen blev det ett vg i svenska c och det är också första kursen som blivit avslutad, vilket känns fruktansvärt bra!!

Nu ska jag kolla lite på psykologin och ballar av stål.. Imorrn ska vi har två timmar lektion trots x-dag.. Ons två lektioner, torsdag en lektion och fredag ledig :)

Hemkommen efter en helg i Göteborg...

Tiden går så fort när man har roligt... Helgen har bara rusat förbi, kändes som det var några timmar sen jag satt och var nervös inför helgen och helgen var över förväntan :) Jag & Calle åkte iväg med tågen på lördag morgon.. Efter lite velande så hittade vi busshållsplatsen och där träffar vi en kille från luleå som också skulle vara med på kongressen.. Kändes lite tungt att sitta inomhus när det var sånt strålande väder... Vi kka middag när vi kom dit, var några som va riktiga torrbollar och någar små lustigkurrar.. Eftermiddagens aktivter va en föreläsning av en mycket duktig kille från riksgälden som hette paul.. Efter det presenterade alla sig och sen prata nordent och efter det var det kongress och i slutet blev det en het diskussion vilket var ett nöje att lyssna på.. Några från jönköping hade lämnat in en motion..

Sen på kvällen var det middag och klädseln stod det kavaj, jag körde på kjol och linne och calle hade jeans, skjorta och kavaj.. När vi kommer ner ser vi kilalrna har helkostym och tjejerna svarta finklänningar så vi tog hissen upp och calla bytte byxor och jag fick se ut som jag gjorde :P Först var det lite mingel sen skulle vi sätta oss till bords.. Det var bordsplacering, hamnade brevid en kille som var lustigkurren nummer ett och en kille från stockholm och så var det lite göteborgare och helsningborgare också... Maten smaka bra och det var en massa tal och sånger ;D Skrattade som bare den.. Vid elva tiden var middagen färdig och större delen av alla åkte ner till avenyn och lounge. Vi hade en kareoketaxi ^^ Stället var riktigt fräscht, en av killarna kände dom som jobbade där så dom hade sagt till att det var några under 20, så alla kom in fastän det var 23 där :) Jag hade riktigt roligt där inne.. Halv fyra tog vi en taxi hem..

När vi satt och åt sa "lustigkurren" (glömt av namnet :P) det var så roligt när du var uppe och presentera dig, för du sa, Hej jag heter Lisa Johansson och jag kommer från lischöping... Alltså med världens västgötska... Vi skratta gott ått det :P

Efter tre timmars sömn så var det dags att gå upp, sängen var otroligt god :) Delade rum med en tjej från västerås.. Sen var det frukost och lite föreläsningar.. Sen var det dags att åka hem.. Hade en grymt kul helg, synd att man glömde badkläder för det fanns en grymt fin pool :) Ska se om jag kan få tag i lite bilder från helgen, jag tog tyvärr inga :S

Jag var sjukt trött på vägen hem, sov större delen av tågresan hem... Näsan är täppt som bara den pga av all pollen.. Ska lägga mig tidigt idag.. Nu ska jag gå en promenad med matilda :)

Två härliga dagar...

Igår började jag dagen med att träna lite på friskis, efter jag duschat så kolla jag mobilen och då hade sebastian smsat och han lät skitsur för han trodde vi skulle jobba med filmen :P så jag fick rusa snabbt som attans till skolan.. PÅ eftermiddagen lyssnade vi på en föreläsning i aulan.. Sen drog jag och emlila hem till henne och käka knäckebröd och spelade kort :) Efter det gjorde vi iordning oss, sen ramla marre o lisa in också :) Förfesten hade aleksandra hand om, det var mycket trevligt, liten o mysig förfest!

Gick ju inte bra för alla på bussen in till skövde, jag behöver inte nämna några namn :P Sen hittade vi inte lisas väska i min väska så vi skulle gå till resecentrum och kolla om den va på bussen.. Istället hoppar lisa på bussen och jag blir ensam lämnad.. Så jag knallar iväg till bogrens, såg björn gå in i en annan ingång men det va tydligen bogrens det med.. Så jag sprang runt och prata med allt och alla den första timmen. Sen träffade jag emilia tack o lov.. Så vi dansa loss rejält! Jag hade en toppenkväll och många roliga saker hände, va sopännande att se stämningen i skolan idag, framförallt i klassen..

   


Underbart väder har det vart idag, vi satt ute i solen och götta oss.. Det har vart en trevlig dag, alltid gött att slippa vakna själv.. för då kan man prata om kvällens händelser direkt :P aja, ska fortsätta dega ute i solen.. Ikväll blir det skivstångpass :)

Ge mig en bil...

Jag hatar kollektivtrafik.. Slutade klockan 15.20 idag och om jag hade haft bil hade jag vart hemma 15.35 istället kom jag hem 16.00.. Hur kul är det på en skala? Jag blir så trött på skiten! Dagen i skolan har inte vart lila ovärd, började med psykologi, men då hade vi eget arbete, efter det hade vi filosofi som troligtivs är årets konstigaste ämne.. Huvudet är helt slut efter dom lektionerna.. Vi delade in oss i grupper idag och hade diskussioner och sen klämde emilia ur sig en sjukt rolig kommentar, jösses vad alla skrattade, första gången jag sett vår lärare skratta så mycket, han är ganska tyst och tillbakadragen annars.. Jag och emilia tänkte dra hem för vi var så trötta... Men sen blev vi kvar på matten iaf och sen tänkte vi skita i naturkunskapen, men istället så gick vi och fråga om vi fick "jobba" med ett annat arbete men det fick vi inte så det blev att vi var på alla lektioner iaf, duktiga oss..

Idag blev det ingen Kibox, men jag var i stan och solade och imorrn tänkte jag gymma lite innan jag ska till skolan, har en föreläsning kl 13-15.. Sen ska vi hem till emilia och göra iordning oss inför kvällen, blir troligtvis ingen brännboll om det är dåligt väder och kallt vilket det ser ut att bli...

Dagen har vart upp och ner...

Dagen i skolan har rent ut sagt varit fruktansvärt ovärd! Vi kom in vid nio och skulle ha lektion 09.40, vi hade en genomgång på tio minuter sen fick vi jobba fritt.. Sen hade vi ett hål i fyra timmar eftsrom vi inte hade någon svenska heller, så jag var i skolan från 9 till 14.30 helt i onödan egentligen! Tur att man har vänner.. Vi var i bibblan en sväng, käka lite, spela kort (vilket var riktigt skojj idag) sen tog vi oss en tur på stan.. Sen när vi kom tillbaka skulle jag skriva ut svenskan och jag försökte på fyra olika datorer med det kom inte ut något, jag undra vad det var för fel för alla andra lyckades skriva ut.. Men så kom den enkla anledningen att mina papper va slut, alla elever får 300 utskrifter (undra vart alla dom papprena är :P)

Sen hann jag va hemm en timme ungefär, han käka och kolla på sex and the city innan jag for in till stan med matilda :) Passet var otroligt kul idag och alla tjöta och skratta innan, alla var nog lite flummiga ^^ Alltid lika kul när samma folk är där, man känner sig som en liten familj ^^

Och jag kan meddela att idag är det 50 dagar kvar till studenten, helt sjukt!! Och ännu mer sjukare är att bara 38 av dessa dagar går vi i skolan! På onsdag blir det fest i skövde, innan blir det brännboll vid fyra och sen förfest och sen drar vi dit :D

Då var det söndag igen...

Var på friskis med matilda förut :) vi gymmade lite, det va gött att få träna lite, har inte gjort det sen i torsdags.. Vi solade lite innan också.. Sen kan jag meddela att min syster är så jävla irriterande, kan hon inte bara flytta in i sin jävla lägenhet nångång!! Blir tokig på henne, bortskämda dumjävel.. Gnäller, smäller i dörrar och skriker, det är ett betende som en femåring har, väx upp för helvete syrran! Inse hur du beter dig! Fan va lack jag blir.. Skärp dig för fan!

Vart är solen idag?

Jag är lite ledsen, solen är gömd bakom en massa moln så jag kan inte sola :( buhuu... Så typsikt när man har tid och allt.. Jag får väl städa rummet eller något "roligt" istället.. En annan sak som är väldigt rolig, jag och marre hade köpt varsinn enportionsrätt och marre var hungrig och när hon hade värmt sin så ger hela förpackningen vika och allt åker ner på golvet, hennes blick var obeskrivlig ^^ tur var kunde vi skratta gott åt det :) Vi kollade på never back down med lisa och den filmen var ruskigt bra och killen va underbart snygg! Jag kunde knappt titta vissa gånger ^^

Jag hade en riktigt trevlig kväll med mina vänner :) Idag får jag se vad som händer.. Kanske blir gymmet med matilda ikväll, kanske lite solning om inte solen tittar fram ute :P

Våren är här och jag älskar det!

Igår var det en riktigt mysig dag.. På bussen satt emilia och lisa :) kul med lite resesällskap, sen hopapde även kicki på bussen.. Skolan va slapp.. Vi satt och spela kort, fick ett häfte om studentens aktiviteter ^^ och sen käka vi tårta och sen hade vi redovisning, en toppmysig fredag.. Sen åkte jag hem, sola lite och vid sextiden åkte jag och mamma till majåker för att hämta lite mat och jag köpte grillkött :) mamma lyckades ordna en riktigt lång kö i den lilla affärern (Y) Eftersom jag lovat att va chaufför åt henne ikväll så skjutsade jag henne till filsbäck innan jag åkte in till stan igen.. Första gången jag verkligen har vart inne i samhället filsbäck.. Såg litet, sött och mysigt ut..

Vi behövde lite mer grejjer till grillningen så vi begav oss ner till staden och hjertbergs för att handla lite.. Kvällen blev mysig, väldigt oplanerad :P hehe.. Vi åt gott, var ute och gick i stan, tog en glass på gyllene måsen och åkte lite bil :)

Idag har jag jobbat och det var riktigt kul idag faktiskt.. Har vart på riktigt bra humör de senaste dagarna, måste vara vädret! Tack så mycket :)

Lisa på högvarv!

Jag har sån överenergi, träningen ligger försent ^^ men jag hoppas jag kan somna sen.. Blev träning sen och det var sjukt gött, kände mig ganska stark idag, förutom i armhävningar höhö... Sen fick vi reda på att evelina ska ta ett break till hösten :( sen kommer hon säkert att bli gravid :( sad.. Hennes pass är så bra ju :) typsikt,, Men aja, får ta vara på det som är kvar.. Jag och amtilda var kvar sist på friskis som vanligt, sen åkte vi hem med lille hugo :)

Jag har hittat en sida med historier utan poäng, så jävla kul! Här får ni några smakprov:
Det var en gång två elefanter som var ute och flög. Så flög den ena in i en lyktstolpe och dog men då sa den andre:
"Det gör inget för min pappa är strumpstickare."

Det var två älgar som var ute och flög. Då sa den ena:
"Du har en bulle i ögat!"
"Va? svarade den andra.
"Du har en bulle i ögat!"
"Va?"
"Du har en bulle i ögat."
"Va, jag hör inte för jag har en bulle i ögat."

"Tänk dig att du har ett hål genom hela jorden och att du släpper ned en sten i det. Hur långt faller stenen?"
"En och en halv meter, sedan kommer den lille, gröne stenätaren och äter upp den."´


Lika strålande som solen...

Idag är jag på lika strålande humör som solen! Det är kanske just därför jag är på så bra humör, pga av att man får lite sol på sig :) Fastän jag var ledig idag så åkte jag till skolan, för vad gör man hemma en dag? Inget, då har man faktiskt roligare i skolan, speciellt om man slipper engagera sig.. Fast jag gjorde en hel del :) skrev färdigt filosofigrejjen, sen gjorde jag färdigt resereportaget som ska in nästa vecka, blev dock lite för långt, så jag ska se om det går att korta ner det.. Det är i skolans bibiliotek jag verkligen kan fokusera mig.. Kan man kolla på folk om man har tråkigt ^^ Sen kom marre och gjorde mig sällskap.. Sen busa vi runt i skolan och efter det väntade jag till deras engelska började så gick jag till bussen sen..

Har beslutsångest om jag ska träna ikväll, om det är någon idé att lägga sig ute och sola.. Usch.. bestämmer mig om träningen om någon timme, börjar ju inte förrän 19.30.. Vore iofs gött o träna, men aja.. Måste kolla lite på redovisningen tills imorgon :) ska bli kul med diskussionen i slutet..

Snurrar i mitt huvuvd...

Just nu är det massa känslor som rör sig inom mig, allt vad som kommer hända i framtiden, om att saker inte är som man tror (jag har börjat tvivla och ser nu vad som ligger där bakom och det gör mig ganska besviken), sen var det en annan grejj, en person jag inte sett på länge, förräns idag och det var bara onödigt för nu kan jag inte få det ur huvudet, kan inte koncentrera mig på något just nu.. Jag som måste plugga, får ta det när jag kommer hem från spinningen..

Dagen har vart helt okej, gött väder ute.. Inte gjort mycket i skolan, fixat lite med powerpointen, sen har vi bara spelat kort och väntat på att klockan skulle bli två.. Har äntigen köpt nya hörlurar, mina var helkassa.. Sen hämtade vi studentmössorna :) det gick relativt snabbt som tur var, sen fick jag skjuts av matilda hem så det var riktigt gött... Var tvungen att prova mössan ihop med klänningen :) blir nog bra det.. har bara skor kvar att ordna..






Det måste ske en förändring... och det är snart...

Varför är jag alltid sist att veta?

När matilda skjutsade hem mig från träningen så möter vi två stycken som är ute och går, ser att det är M och M, men sen när vi kör närmare ser jag att dom håller hand :O och jag till matilda.
- är dom tillsammans?!? :O
- det har dom vart länge ju
- Neheh?!?! hur kan jag ha missat det!!

Hatar att va sist att veta.. ganska otippat par om jag får säga det själv men kuligt ^^ då vet man varför hans familj flyttade mer åt det hållet i källby ^^ höhö.. Men jag var i chock ett bra tag.. Ska allt ta ett snack med M nästa gång jag träffar henne..

Till råga på allt så fick jag reda på att en äkta lidköpingsbo hade fått sommarjobb på hjertbergs och sånt gör mig så jävla lack! en sån där som tror hon är så jävla grym! Ursäkta men jag blir bara så fruktasnvärt irriterad,, Inte för jag förväntade mig att få jobb där, men det suger när sånna som hon får dom jobben, blä!!

Nu ska jag faan dränka mig i sängen!!

Det blir en mjukstart...

Idag var det lite halvsegt att gå upp, men väl i skolan var det trevligt.. Satte mig i bibblan det första jag gjorde eftersom jag hade en halvtimme innan lektionen började.. Höll på med mitt resereportage i svenskan och det var riktigt kul, jag fick reda att den skulle in om en vecka och inte idag, så nu hinner jag göra om den :) Men det var istället idag som filosofin skulle in som jag trodde skulle va inne på fredag eftersom han höll på att svamla om det innan lovet. Så den ska jag skriva färdigt nu.. Sen hade vi iaf psykologi och då fick vi reda på en inlämning som vi skulle göra, den lät lite komplicerad, men det ska vi nog kunna fixa det med..

Sen hade vi filosofi, våran lärare är som ett femårigt barn som frågar varföör hela tiden för att vi ska tänka till, otroligt frustrerande.. Sen hade vi äntligen lunch, magen kurrade rejält.. Sen hade vi matte och då gick vi igenom lite nya saker som man fattade vilket var skönt.. Innan vi åkte hem fixade vi lite med en power point som vi ska ha till redovisningen i naturkunskap på fredag.. men sen fick jag reda på att jag är i princip ledig imorrn och på torsdag, jösses va jag hoppade och skuttade i korridoren.. Även om jag måste till skolan ändå.. Bland annat för imorrn ska vi få våra STUDENTMÖSSOR!! Då kommer nog feelingen.. Ska prova klänningen och studentmössan tillsammans imorrn då :D

Senare ikväll blir det KiBox med matilda :) Sen blir det iaf en sovmorgon imorrn :)

En fruktansvärt bra påskafton!

Min påskafton blev riktigt bra.. Dagen började med att jag letade efter mitt ägg, mamma hade faktiskt gömt det på ett bra ställe, en synligt men ändå gömmande ställe ^^ Sen var det ut och pressa några timmar i den härliga vårsolen :) Sen började jag göra i ordning mig... Sen fick jag skjuts till skaraberg och julia :) Var underbart att träffa henne igen, vi kan verkligen prata om allt med varandra.. Träffade jossan och hennes pojk också, så det va skojj.. Sen tog jag och julia en underbar promenad till en klasskompis till henne, vi vinade lite påvägen dit.. Där träffade vi fanny, var riktigt längesen jag såg henne med, hela kvällen blev väldigt nostalgisk.. Vi lyssnade på gammal musik och satt och tjöta på uteplatsen, riktigt mysig förfest.. Sen åkte några bil medan jag, julia och emma gick till stadt.. Där möttes vi av brorsan och några kycklingar till honom.. Stadt va riktigt roligt! Jag gick runt och bjöd folk på monkey mints och gick runt och prata med massa trevligt folk.. Träffade ännu fler gamla hangelösabor... Jag bara kände 4H ruset inom mig ^^

Jag hade en toppen kväll, vin gör mig otroligt glad, ibland till överdrift.. Sen kvart i två så kom några kompisar på att vi skulle hinna med bussen och tur var det för annars vet jag inte hur jag skulle komma hem.. Där träffade jag matilda på bussen som jag fick sällskap av ;) jag råka slå i käken redigt hårt också, det var en grejj vid fönstret, aj säger jag.. men kvällen blev toppen..

Idag mådde jag som förtjänat.. Huvudvärk ^^ kollade på reprisen av robinson och sen va jag ute o solade lite.. efter det pyste vi in till stan.. Jag och matilda tränade lite, stoffe och matildas kompis va med också fast dom skötte sig själva :P Sen duschade vi och åkte till birgers och käka glass.. testade den nya nogger mint och det var mummsig.. Sen blev jag lämnad hemma för dom andra åkte till pappa och sa hejdå till brorsan.. Men jag fick ju kvällen med honom igår :)

Nu ska jag kika på tv och njutsa av den sista fria kvällen,, Imorrn blir det min internationella pluggdag! Jag kan ju inte säga att jag längtar direkt..



 


Världens mest oplanerade långfredag...

Denna dag har vart ett rent snurr.. Alla har hållt på och sms:at och ringt mig och det är så frustrerande när man ínte vet hur något blir.. Dagen började jag med att städa mitt rum, sen la jag mig ute i solen med min ömma moder och min syster.. Sen kom brorsan :) sen kom äen linus och johannes och hälsade på, eller inte :P dom skulle hämta biljetterna till påsksmällen.. Jag fick med mig matilda på den, så efter vår lilla middag här hemma så drog vi in till stan med babben och kikade på det.. Vi missade tyvärr den bästa matchen som min gamla granne dan stod för.. Träffade honom där och det var hur kul som helst, jag va tvungen att ge honom en bamsekram (nostalgisk som jag är ^^) Sen träffade vi på jocce :) också oerhört trevligt.. Krook hann jag inte prata med, han hade fullt upp att hjälpa alla boxare...

Sen åkte jag och matilda till ica hjertberg och köpte godis till våra påskägg.. Har inte köpt lösgodis på år och dagar.. Kändes fruktansvärt mysko.. Sen åkte vi hem till källby igen.. Hann va hemma en halvtimme (då hann jag se min kära syster och hon hade fått färg kan man säga) sen tog jag tåget in till stan med emelie.. Efter allt så trodde vi att det skulle bli en tjejkväll med lite grillning, men sen ringer robin och säger att det blir grillning och kubb hos honom.. Så vi tacka givietvis ja.. När jag och lisa var påväg dit så mötte vi robin, så vi fick åka med en sväng ner till stan i hans mustang (enda anledningen till att jag vet var det heter är för att jag läste det på lisas blogg :P) Trevligt ^^ Sen hade vi mer myskväll hos robin med grillning och tjöt, musik och vänner.. Jag och emelie körde en match mot calle och madde i kubb och vi vann så hårt, fastän vi knappt såg kubbgrejjerna.. Vi fick skjuts av john till station och för en gångs skull fick jag sällskap av lisa :) vilket var mkt uppskattat... Trevligt att träffa emelie också.. Även alla andra majåkersfolk!

 
 


Mina knän är ömma...

Dagen började lite tumult.. Skulle vara smart och ta tåget eftersom det är inne tidigare än bussen.. Så även fast jag skulle hunnit med bussen så väntade jag på tåget istället och det visade sig vara dumt, för det kom inget tåg.. Så det kom en busstaxi istället :) och det var ju en upplevelse i sig ^^ men tågen kan man aldrig lita på, så är det bara.. Sen när jag skulle gå till all video där jag skulle bli upphämtad så kommer det fram en äldre kille (utländskt ursprung) och börjar tjöta om massa.. Som tur va gick han efter en stund,, Sen bara det iväg mot karlskoga och Boda Borg! Jag och calle satt i bak och spelade kort ^^ efter ca två timmar va vi framme.. Vi hade det riktigt roligt.. Jag iaf ^^ mina knän är ömma efter allt krypande på golvet i alla trånga små gångar.. Men det är det som är charmen med det också..

Sen vid två åkte vi och käka, jag fick köra lite och det märktes att jag inte var van vid volvo, plus att det var annan stad och okända vägar :P Vid halv fem begav vi oss hem mot lidköping..  Då var det direkt till sirius och så var det ett litet möte, sen gymmade jag och syrran.. Vi var ensamma i hela gymmet ^^ så skulle jag testa löpbandet och det var sjukt läskigt... jag bara stod och klampade och jösses va jag skratta och så tryckte syrran på plus hela tiden så jag fick panik.. samtidigt som hon berättade att en snubblat på löpbandet i nässjö.. det gjorde mig inte säkrare direkt.. Tur att jag bara skulle testa det.. Sen solade vi och efter det åkte vi till lägenheten och hämtade posten..

Fick papprena om kongressen med UA i göteborg, verkade lite spännande.. Får se om jag tycker det är intressant eller om det suger.. Marre kunde inte följa med så jag får se vem det blir,, Vill nog inte åka själv.. Får se om det blir något över huvudtaget,, Men det vore tråkigt om det skulle bli så..

Imorrn ska jag till idrottens hus och kolla på boxningsgala, fick två fribiljetter av krook :) Hoppas jag kan få med mig någon ^^ det är ju tivoli på framnäs också.. virvelvinden brukar vara sjukt rolig, men vill gärna köra klon! mohaha.. min favvo.. Ska kolla sex and the city nu :)

hej hopp

En dag utan sol...

Idag har det vart mulet och regn, men det har inte gjort så mycket för jag, matilda, frida och fredrika tog en roadtrip till lager 157. Vi anlände dit klockan 10 precis när det öppnade, var inte så mycket folk :) Köpte bara en vanlig svart tröja och ett par trosor ^^ billigt och bra.. Sen käka vi på sybilla :D köttbullar och mos är fina grejjer.. Sen kika vi lite i affärerna runt om, sen vid halv två pyste vi hemåt igen... Hade en riktigt trevlig dag :)

Igår var jag i göteborg med lisa och marre :) Vi gick på stan, käka och kolla på folk :) Köpte en klänning på cubus som jag funderar att ha på utspringet, lägger upp ett par bilder här, så kom gärna med en åsikt om vad du tycker.. Sen när jag kom hem till stan träffa jag brorsan så spelade vi biljard, sen åkte jag hem till marre där även lisa befann sig.. Vi kikade på roadkill 2, hyffsat bra faktiskt :)

Ikväll väntar träning på sirius, är lite halvsugen.. Blir spinning & core.. Core har jag aldrig testat så det kan bli spännande,,

   

En härlig första lovdag...

Dagen har vart bra.. Brorsan väckte mig vid nio och en timme senare åkte vi in till stan.. Medan pappa tränade var jag och brorsan på rydéns.. Killar är bra konstiga när dom provar kläder, dom tar med ett plagg, testar, tar på sig går ut.. Hittar ett nytt plagg och provar och byter om.. Vi var nog i provhytten fem vändor. Jag fick honom att köpa ett par byxor jag tyckte va fina från elivne, sen köpte han ett par svarta cheap monday jeans :) Efter vi vart där nån timme gick vi tillbaka till sirius och pappa var precis färdig då :)

Efter det åkte vi till trollhättan, tror jag somnade en stund :P Där käka vi god lunch, sen köpte jag mig ett par beiga chinos och sen åkte vi till junkyard, grymt cool butik (snygga killar i de också :P) Där köpte brorsan en hatt, en jacka och ett par shorts :) Sen åkte vi mot lidköping.. Jag åkte hem till marre, där tjöta vi och bara umgicks, sen tog jag bussen ner till stan och tränade :)

Och nu är lisa på gång igen! Har hittat en systemkamera jag vill ha.. Ska ringa på den imorrn.. Jag bara längatr efter att få springa omkring och ta kort på allt och alla ^^ framförallt att lära mig att ta bra kort :)
Så som veckan ser ut blir det götet imorrn, lager 157 på onsdag, kanske boda borg på torsdag, sen får man se vad som händer :)

Våren är kommen! Med den kom nog även allergin :(

Igår var det en trevlig kväll :) den började lite smått hemma hos mig då jag och lisa gjorde i ordning oss.. Sen bar det iväg in till stan och emilia! Där käka vi gott och drack.. Anders och Victor var med också.. Sen gick vi till bowlingen, träffade matilda och frida och deras gäng också :) men sen vände jag för att vänta på dom andra.. Bowlinghallen var åter igen trevlig, Massor av gött folk... Drack nog nån cider för mycket.. Sen var det vidare mot stadt, vi fick skjuts (den lååånga biten) av en kille som vi spela biljard med, vet inte vem det var som kände honom, men aja.. Stadt var som vanligt, man springer omkring, går på toa, försöker höra vad folk säger när man ska prata, man dansar lite, kompisar försvinner, man letar lite, springer in i garderoben och ringer brorsan och sen buss hem.. Mycket folk man kände igår vilket var skojj! Tänkte åka hem lite tidigare men jag blev lite piggare men frisk luft så jag stanna, fick dansa med jackan på :P

Sen tog jag bussen hem, satt med pontus, niklas, joel, matilda o zarah så det var gött med sällskap.. Tror jag slummra till lite.. Sen vid halv fyra var jag i säng iaf.. Vakna av att min "snälla" syster petar mig i munnen och sen kan jag inte somna för att det var så ljust i rummet,, Sen dunka huvudet härligt skönt.. Men jag hann somna till en aning så vid halv tolv var jag uppe.. Då låna jag min kusiners cykel och cykla in till stan för att hämta min väska hos emilia. Marre ringde och undra om jag var sugen på att ta en cykelträff och det var jag, så vi tog en glass på birgers och sen satte vi oss på en bänk och prata igenom gårdagen.. Det var toppen mysigt.. Sen cyklade vi hem till var och en.. Det började klia som bara den i ögonen och jag nyser som en liten tok, så jag tror allergin är kommen :(

Kan för övrigt meddela för dom som inte fattat det, killar är konstiga! Eller så är sms fruktansvärt tolkningsbara! Jag blir så irriterad och frustrerad! Usch! Nu ska jag duscha iaf... Kanske hinner med tio minuter i solen :)



Dagen har vart himmel och helvete i en salig blandning...

Ja, den här dagen kan man både älska och hata.. Dagen började med att jag möttes upp av marre så givk vi till tandregleringen tillsammans eftersom vi fått tider efter varandra lustigt nog.. Sista gången jag var där nu :( Sen gick jag till hårsmedjan och hair hos anna och fixade utväxten (äntligen) och klippte mig,, Var dock otroligt stressad eftersom vi skulle börja filma och det vid halv ett och jag kom till skolan ca 13.. Men det gick hyffsat bra, johan fick agera ist för emilia som skulle på lektion.. Eftersom vi inte hinnit käka nån av oss tog vi en macka nere i cafeterian och där hade alla byggtreor samlats ^^ såg rätt roligt ut :)

Sen skulle vi lägga över filmen på datorn, och på de bärbara fanns det inte det uttaget vi behövde och på dom det fanns på gick det inte att logga in på, så efter många frustrerande försök så blir jag skitförbannad och irriterad,, Slutar med att vi åker hem till marre och lägger över filmen, samtdigt ringer rasmus och tjötar hål i huvudet på mig om att vi måste ha folk till dagens aktieträff med skatteverket.. jag hatar att tjata på folk och ingen nappar.. Så det fick mitt humör att rasa ännu mer...  Inte nog med det, när vi skulle åka bussen från torget så satt vi i busskuren, sen kom majåkersbussen och vi ställde oss upp och gick fram, bussen stannade och vi gick på och då säger hon som kör att hon inte skulle stannat om det inte vart en som gick av. För det syntes tydligen inte att vi skulle med.. Vad fan skulle vi gjort?! Hoppat på bussen eller? Sen när vi skulle ner till stan från majåker så kör hon igen och då tar vi några rejäla kliv framåt, tur att hon tog det med en gnutta humor...

Det som gjorde dagen härlig trots allt var:
* Det otroligt härliga vädret! Vi välkomnar våren.
* Min goa träningsvärk
* En klasskompis till matilda och frida, roligare och sjukare person får man leta efter
* Träffat matilda och frida (det var inte igår)
* Incidenten när jag skulle köpa min smörgås och smaskis..
Som vi alla vet har dom i cafetrian inte hissen helt uppe om man kan uttrycka det så.. Så när jag skulle köpa så frågade jag henne vad en smaskis kosta så sa hon..
- Det heter SMAKIS!!!!
- Den kostar fem säger lisa och emilia pekar och säger:
- Det står ju där
- KAN du inte LÄSAAAAA eller?! Är du blin eller? säger hon i cafetrian, SKAFFA glasögon.... eller linser
Då kommer lisa med kommentaren, men lisa du har ju både haft glasögon och linser..

Okej, det här lät inte så kul men det var asroligt!

Aktiegrejjen var väl ingen höjdare men nu vet jag hur man deklarerar iaf och det är ju toppen :) Sen gick jag till syrrans nya lägenhet, där var mamma och anna också :) Den va fin! Sen åkte vi hemåt och då såg man att våren var kommen för i en utav trädgårdarna spelades det fotboll och det var fullt med liv :)

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen.. När skolan är slut imorrn kommer jag studsa av glädje för då är det loooov och feeeest som gäller! Gött att jag inte ska jobba i helgen för då slipper jag ställa klockan på lördag morgon!!



Jag kan bara säga en sak...

.. Jag kommer ha en go träningsvärk imorrn! Och att jag lurat massor av folk idag! Bästa var nog när jag lura lärarn jan :P han tyckte det va skojj ^^ det har vart mycket skratt och flum idag vilket jag gillar skarpt.. Jag var hos anna mellan 14 och 18.15, kollade på när linus fixa hemsidan och sen spela vi andra kort ^^ Imorrn kommer det bli en dag med massor av tider att passa.. Jobbigt.. Men gött när dagen är över.. Bara två dagar till lov nu! Håll ut!

RSS 2.0