Campinglivet är livet...

Hinner slänga iväg ett litet inlägg innan jag pyser, men om jag känner mig själv rätt så blir det inte så kort när jag väl kommit igång.. Jag och syrran drog till grebbestad i onsdags kväll och efter häpnadsväckande kort tid (2 timmar) var vi framme vid campingen i grebbestad där vi möttes upp av mamma och moster :) Torsdagen gick vi på bryggorna och kolla i affärer och på kvällen var vi på räkfrossa och sen var det trubadur för hela slanten, blev ett jäckla ös där... Träffa en härlig familj från trollhättan :) slutade med att både jag, syrran, mamma och moster stod på borden, tills vi blev tillsagda :P Det var en underbar kväll!! Fredagen tillbringades vid husvagnen med försök till solning men slutade med att alla hade plädar på sig :P Men skönt o bara ta det lugnt o läsa :) På kvällen grilla vi och åt gott :) sen gick jag o syrran ut... Först såg kvällen inte ut att bli så kul men den blev kalasbra :) vi träffa några härliga guttar från norge :) var längesen jag skratta så mycket, speciellt med någon jag aldrig träffat förut.. Vid halv fem var vi tillbaka i husvagnen :)

På lördagen hände inte så mycket.. Vi var ute och åt på kvällen och bara myste.. Senare på kvällen va jag och syrran uppe vid klipporna och kolla in utsikten :) Och på söndagen fick vi en dag på stranden :) hur skönt som helst! Sen vid fyra tiden pyste vi hemåt...

Igår var jag på måndaxklubben :) först en mysig och rolig förfest hos emelie :) sen ut på stadt där jag träffa syskon, sysslingar, kusin och allt vad det nu var :) Jag gjorde försök till att prata norska och jag blev faktiskt välkomnad till sverige :P haha.. Trevligt bemötande :P en tjej från stockholm trodde jag va norsk också :P måste ju öva nu när jag ska dit.. Hade en riktigt kul kväll, dansa så svetten nästan rann.. Och nu idag ska jag, syrran och eve till ängelholm :) och leva campinglivet :) och vi älskar det!





















Nu blev lisa besviken...

Jag hittade en superfin klänning på rea på stylebystars, självklart var den slut.. Hade vart så himla fin!! Kolla in bakelsen!!





Vilka talanger det finns...

Såg slutet av herrarnas höga hopp i vm i simhopp.. Det blev en makalös seger av den blott 15-åriga thomas daley från england.. Helt sjukt att va så ung och vara så duktig på något! Hans sista hopp va grymt, han fick fyra 10:or av domarna och resten 9.5.. Brukar alltid vara kineser som vinner så det va roligt att han knep guldet.. Experterna sa även att england aldrig tagit medalj på höga hopp så det är ju toppen för dom :) Jag blir alltid lika fascinerad av unga talanger..

Här är den unga Thomas Daley



Förändringar...

Satt och läste lite i lisas blogg och det slog mig, va mycket förändringar det kommer bli i höst.. Alla åker åt alla möjliga håll och man vet inte hur länge man kommer vara borta ifrån varandra. Har aldrig vart borta hemifrån under en längre tid, har heller inte vart borta ifrån mina kära vänner under lång tid de senaste åren.. Men det kanske inte kan vara så för alltid, hoppas för guds skull att vi inte tappar kontakten. Jag är rätt säker på att vi inte kommer göra det.. Jag hoppas det iaf! Men förändringar behöver inte vara något dåligt.. Vi kommer in i ett nytt kapitel i våra liv och jag är säker på att vi kommer ha roligare än någonsin!! Tänk när vi träffas igen! va mycket roligt vi kommer ha att prata om, allt vi upplevt den senaste tiden (om vi nu har gjort det :P) Tänker mig att vi sitter på ett mysigt cafe och vårsolen lyser och värmen börjar komma tillbaka och vi sitter där och skrattar!



Mysig sommarkväll med bilbingo...

Kvällen spenderades med min syster, kusin och syssling, vi var i vinninga på drive in bingo.. Vi kom dit halv sju, lite i senaste laget, var fullt med bilar på hela gräsplanen när vi kom :P härligt med så mycket folk :) Gick inte så bra för oss men vi hade grymt mysigt, i pausen käka vi baugetter från elake måns och madde va nära att vinna på ett spel.. Sen var det ju självklart att bilen brevid vann 3000 kr, kände igen killen från de la gardie, han tog studenten förra året, så kul att det va en ung som vann :) hela bilen satt o va nervösa när kontrollanten kolla igenom deras lott och va glada dom blev när dom vann ^^ spelet efter vann bilen framför oss 6000 kr!! Kul att vi hamna precis mellan dom :P vi som är så tävlingsinriktade.. Men det va en fin kväll iaf :) dom fyra timmarna gick i ett naffs.. En sak som va otroligt kul var när dom skulle starta ett nytt spel och ingen fatta vilken lott det var och han som prata sa att dom som inte visste fick tuta och det va bilen till vänster om oss så då kom kontrollanten och kolla och han visste inte han heller XD men efter en stund visste alla vilken lott det skulle va :P och jag tror det var på det spelet killen vann på..

Nu ska jag sova, imorrn blir det lite ärenden på stan, spinning och sen planering inför semestern med syrran & kussen sen på kvällen blir det packning :)



Jag har roligt i livet just nu...

Det är så det känns i alla fall, allt flyter på och jag umgås med mina härliga kompisar och jag gör roliga saker.. Igår var jag på skivstångspass med matilda och det är så härligt att komma till passen när det känns som en liten familj :) Toppen att passet är kl 10 också, har man resten av dagen att göra en massa skojj på ^^ träffa på madde o calle ute i gymmet också.. Sen när jag kom hem tog jag det lite lugnt och sen kommer mamma in och ropar, korten har kommit!! Och då var det studentkatalogen som kommit!! Fick rysningar av att kolla i den.. Då kom minnena tillbaka från de underbara studentveckorna :) Hela det här året har faktiskt vart toppen :) Helgen i uppsala, stockholmsresan med matilda och frida, våran resa till rom, uf-mässan, skolresan till bryssel, studenten och alla festligeheter och sen en underbar sommar på det, man blir aldrig mätt på livets godsaker :P

Onsdags eftermiddagen spenderades med emelie och marre :) vi tog en fika på söderströms :) vi tog en tur på staden, några vilsna turister fråga om gyllene måsen så vi fick förklara vägen för dom :P roligt när det är lite annat folk i stan :) men man blir alltid lika förvånad när det är nån som pratar engelska :P Sen gick vi hem till emelie och hennes familjs nya lya, en otroligt fin lägenhet, ljus, fräsch, högt till tak med lite gammal stil, grymt snygg! Så färga marre emelies hår :) blev mörkbrunt och fint.. Sen åkte vi till gyllene måsen och sen hyrde vi en film och köpte lite vindruvor.. Världens goaste kines va med i den filmen :P

Idag har jag vart i Göteborg med calle, johannes och majsen :P det va riktigt skojj :) vi gick på ikea och hade en lunch där som jag inte kunde sluta skratta på.. Sen efter vi snurrat ett tag där inne åkte vi vidare mot mediamarket och netonnet.. Sen letade vi oss in mitt i gröten i göteborg och jag som satt i bak va hur nervös som helst, men det gick så bra så :) calle skulle köpa en biljett till U2 som han hittat på blocket.. Så vi leta rätt på gatan och fixa det, sen pyste vi hemåt med ett litet stopp i alingsås :)

Köpte vattenballonger, så en varm dag ska jag o mina kära vänner ha krig, har jag bestämt alldeless själv :D dukitiga mig!! Imorrn blir det karlstad med lisa för att kolla in hennes nya skola och stad :) spännande..

     





   
   

Huvudet är till för att användas?

Fattar inte vad jag tänker med ibland, vet att jag kan må dåligt morgonen efter och det blir ju inte bättre av enbart tre timmars sömn, men aja jag lever nätt och jämt.. Måndaxklubben va rolig denna gång med, som vanligt lyckas jag bara vara med mina buddies några minuter, sen skötte jag mig själv och så var jag en hel del med brorsan och hans kompisar.. Förfesten hos johannes va jättetrevlig :) mycket folk blev det till slut ^^ sen va lisa och arne så snälla o skjutsa oss till stadt.. Där kom två busslast med falköpingsbor ^^ såg ganska kul ut :P Träffa en massa gött folk där inne.. Nånstans blev det lite för mycket av det goda, jag borde återgå till att bara dricka vatten därinne ist för att köpa cider.. Sen kom jag ut redan vid halv två av någon konstig anlednig så jag tog en sväng förbi torngrillen och köpte mig en korv, nu när jag inte fick det på annat sätt.. Skämt o sido.. Har vart i götet idag vilket som och kollat på gothia cup :) vilken folkfest :D älskar det, vill upp en dag till ^^ kanske torsdag.. Älskar att se de afrikanska lagen :D och på läktarna står dom o hejjar med trummor, dans och sång :) man kan bara älska det! Om jag skulle födas i en ny person skulle jag vilja bli en snäll, rolig och glad neger :D

Sen ringde julias syster josefin och vi snacka lite om norge och jag blir så taggad! Blir nog bergen, det är norges motsvarighet till göteborg.. Fast det ligger inte nöra sverige utan på andra sidan, men det ska nog funka finfint ^^ jossan skulle sätta in en annons om att vi söker lägenhet :)

Jag hade en riktigt mysig dag med min ömma moder i måndags också, på morgonen busa vi runt , jag kläckte kommentaren som kanske inte är fullt så sant men åndå, om det är någon i den här familjen som kan hantera alkohol så är det väl jag?! Mamma kollar på mig några sekunder och brister sedan ut i skratt, jag lika så, sen springer jag o jagar mamma med vattensprutan.. En helt vanlig morgon i vårt lilla gula hus i källby :)  Sen en traumatisk upplevelse med en spindel i mitt rum som trilla på mamma, otäckt som attans.. Sen sprang jag o mamma runt på stan, mötte kompisar och lärare och ja o mamma tjattra på o tussa runt ^^ sen tog vi en sväng till mormor :)

Nu ska jag sova strax.. Ska på skivstångspass imorrn :) trevligt!

Twilight...

Ikväll såg jag twilight med marre och lisa :) och jag hade inte speciellt höga förväntningar för jag tycker övernaturligt blir för löjligt och overkligt, men den här gången blev jag verkligen fast i filmen.. Jag kan knappt beskriva med ord hur härligt laddad kärlekshistorien var i den.. I början tyckte jag att killen som spelade huvudrollen inte var något att ha, men i slutet visste jag knappt vad jag skulle göra av mig själv.. Vilken intensivitet.. Undra om sånt verkligen finns i verkligheten.. Riktigt bra filmi övrigt, ska nog läsa boken :) perfekt i sveriges kassa sommarväder..




Killar är som blandfärs...

... hälften svin och hälften nöt.. Hur står vi ut egentligen? Killar kan göra så att man svävar på rosa moln, döra en fruktansvärt frustrerad, ledsen, arg, glad och fundersam.. Dom kan framkalla en massa olika känslor och funderingar hos oss tjejer.. Man ska inte dra alla över en kant vilket man gärna gör ibland... Men vissa killar fattar jag inte vad det är fel på.. Hur moget är det tex att ljuga om sin ålder, inte höra av sig för att dom "behöver tänka" eller säger en massa saker dom inte menar.. Vi tjejer är sjukt starka som fixar det här, att vi står ut.. Det var nog det jag ville få sagt..

Haft en dundermysig kväll :) Började med att jjag var på stan lite med emelie, sen åkte vi till syrrans salong, hårsmedjan vid framnäs köpcentrum.. Dom håller på och gör om där och det blir riktigt snyggt!! Vi lämna lite grejjer och satt där o tjöta lite..Efter det käka vi middag på madonna innan vi åkte vidare för att köpa lite dricka till bion :)  Vi hade lite dötid innan vi skulle hämta ut biljetterna så vi åkte upp till råda vy och busa runt.. Sen kollade vi på the proposal :) riktigt bra film, många skratt och guldkorn, killen va sjukt snygg också! Sen var jag en snäll lillasyster och såg till så att anna fick låna ett fritidskort :) Hon blev nog glad :) var och lämnade det hos henne, madde och ev var där med så jag stanna en liten stund och tjjöta lite :9 Har haft en riktigt mysig kväll! Tack!

THE PROPOSAL




En mysig roadtrip i regnet...

Lisa kom och hämtade mig halv elva idag och vi startade vår trip mot lager 157, lite efter tolv var vi där.. Jag lyckades inte köpa någonting där inne och jag var fruktansvärt stolt :) lisa hittade dock en del fina saker :) sen tog vi oss vidare till affärerna utanför i spöregnet.. Vi köpte oss varsitt svealinne och lisa köpte ytterligare två tröjor ^^ Och finns det något härligare än ett gäng med glada killar med go dialekt :P

Sen tog vi oss ett meal på sibylla för att höja blodsockret och det gick rakt upp i taket vill jag lova.. Vi gick till en affär brevid och där prova jag kläder så det stod härliga till :) blev till slut en klänning :) och lisa köpte en skitsnygg väska!! Hon som jobba i affären var riktigt trevlig!! Tummen upp för det..

Sedan blev det musik, sång, lite dans och högläsning på vägen hem.. Lisas nyinköpta bok var ett riktigt kap! Vi skratta så det stod härliga till.. Sen lyckades jag säga till lisa att svänga tidigare och vi hamna på massa konstiga vägar i en massa industriområden och rätt som det var hamna vi ute på landet där det stod en skylt kor akta!! haha! Jösses va tokigt.. Sen stanna vi i falköping och köpte glass och så satt vi där på parkeringen i en timme och läste i boken :P Sen vid sjutiden var jag återigen hemma i lilla huset på prärien..

Imorrn blir det bio med töserna :) mysigt.. Då hoppas jag faktiskt att det spöregnar :)

   

 


Jag är ruinerad...

Det var ca tre år sen vi prata om att ta ett syskon kort att ge till pappa, för ett år sedan tog brorsans kompis kort på oss, men det dög inte åt pappa.. Så för ett halvår sen tog vi kort på ateje anund och sen tog det ett halvår för oss att bestämma vilka kort vi skulle förstora och idag hämta vi dom... Vilken process.. Och nu är korten på inramning så det kommer väl ta ytterligare någon vecka :P Men korten blev faktiskt finare i större format :P ångra nästan att jag inte tog ett nu.. Jag får önska mig det i 19 års present ^^ Idag fyller emelie år :) grattis till systemet..

Sedan var jag och mamma i kedum och skulle hämta mina studentkort och om jag ska va ärlig så började jag nästan gråta när jag såg dom och detta var av besvikelse, de ända jag blev nöjd med var två st i princip.. Undra om jag bara är självkrritidk eller om der verklugen är så illa..

Sen var det snabbt byta om och sen in till stan för skivstångspass.. Igår var jag fört och för tidig och idag var jag sen och nöstan sist.. Tur att jag hade mina töser matilda o frida där som hjälp mig att fixa fram grejjerna.. Kul med lite nytt pass, eller några nya låtar iaf ^^

Nu ska jag se ett sista avsnitt av sex and the city för dagen :) himla bra serie det där.. imorrn ska jag o lisa till lager 157, kul med lite utflykt sådär.. har dock inga pengar att handla för.. bara för jag följde med till anund fick jag punga ut med pengarna.. så nu är jag 2300 kr fattigare :( snyfft!

SOV GOTT!!



Grattis Norrköping...

Jag slår på stort och bloggar TVÅ gånger idag!! Haha på er!! Jag var så irriterad för mitt internet funka inte när jag skulle gå in i söndags så idag tog jag saken i mina händer och ringde glocalnet och fick prata med en kille med go dialekt... Efter 30 minuter la jag på och nu funkar det igen ^^ tihih.. Lite fiffigt ändå :P Har även vart duktig och tränat idag, var ca två veckor sen.. så jag är är inte speciellt duktig :P haha.. Det blev ett medel spinnpass och sen körde jag lite mage och rygg med matilda i gymmet där det för övrigt va massor av folk ^^

Imorrn ska jag hämta studentkorten hos solbritt, är fruktansvärt nervös :P hoppas dom blev bra!! Sen blir det även träning, evelina har ett skivstångspass och det får man inte missa,,

Ölbrännbollen 2009, både hatad och älskad ;)



Fånga varje ögonblick...

Måste säga att jag fått en toppenstart på sommaren. Vädret har vart underbart, ca 25-30 grader varmt och jätteskönt i vattnet, sedan har man hunnit med två utgångar, en måndaxklubb och en oerhört spontan sommarfredag. Sen har man fått se blixter och dunder :) så mysigt och härligt.. Jag och brudarna i släkten har också hunnit med att vara i ullared och tältat och haft mys där :)

Mitt internet har slutat fungera hemma, vet inte om det vart någon blixt som gjort det :S sjukt jobbigt iaf.. Man är verkligen beoende av dator likaså har jag blivit av sex and the city, riktigt bra serie :) Härliga personligheter! Men nu såg jag att den fanns för 499 kr på onoff så om ni funderat på att köpa den söta lilla boxen spring och gör det nu.. Jag trodde at jag gjorde ett riktigt kap när jag köpte min för 599 kr på ullared, men tji fick jag :P

Igår var jag en sväng hos lisa i holmestad, mysigt med bara hemmakväll med god mat och lite bågar ;) fick se hennes kort från solbritt :) riktigt fina, blir nervös inför imorrn då jag ska hämta mina :P

Men som vi alla vet säger bilder mer än tusen ord så jag tänkte lägga upp lite bilder från senaste veckorna :) enjoy!


 
Två låttips som är riktigt bra, först johan palm med emma-lee och sen adiam dymott med pizza!!


MÅNDAXKLUBBEN












ULLARED












RSS 2.0