Campinglivet är livet...

Hinner slänga iväg ett litet inlägg innan jag pyser, men om jag känner mig själv rätt så blir det inte så kort när jag väl kommit igång.. Jag och syrran drog till grebbestad i onsdags kväll och efter häpnadsväckande kort tid (2 timmar) var vi framme vid campingen i grebbestad där vi möttes upp av mamma och moster :) Torsdagen gick vi på bryggorna och kolla i affärer och på kvällen var vi på räkfrossa och sen var det trubadur för hela slanten, blev ett jäckla ös där... Träffa en härlig familj från trollhättan :) slutade med att både jag, syrran, mamma och moster stod på borden, tills vi blev tillsagda :P Det var en underbar kväll!! Fredagen tillbringades vid husvagnen med försök till solning men slutade med att alla hade plädar på sig :P Men skönt o bara ta det lugnt o läsa :) På kvällen grilla vi och åt gott :) sen gick jag o syrran ut... Först såg kvällen inte ut att bli så kul men den blev kalasbra :) vi träffa några härliga guttar från norge :) var längesen jag skratta så mycket, speciellt med någon jag aldrig träffat förut.. Vid halv fem var vi tillbaka i husvagnen :)

På lördagen hände inte så mycket.. Vi var ute och åt på kvällen och bara myste.. Senare på kvällen va jag och syrran uppe vid klipporna och kolla in utsikten :) Och på söndagen fick vi en dag på stranden :) hur skönt som helst! Sen vid fyra tiden pyste vi hemåt...

Igår var jag på måndaxklubben :) först en mysig och rolig förfest hos emelie :) sen ut på stadt där jag träffa syskon, sysslingar, kusin och allt vad det nu var :) Jag gjorde försök till att prata norska och jag blev faktiskt välkomnad till sverige :P haha.. Trevligt bemötande :P en tjej från stockholm trodde jag va norsk också :P måste ju öva nu när jag ska dit.. Hade en riktigt kul kväll, dansa så svetten nästan rann.. Och nu idag ska jag, syrran och eve till ängelholm :) och leva campinglivet :) och vi älskar det!





















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0