Om en vecka är jag i Rom :)

Ja, nu är det bara en vecka kvar tills jag, pappa och syrran tar planet till rom för ett par dagar.. Nu kommer det svåra vad man ska med sig, framförallt skor! Måste kika på ett par imorrn i stan, så det blir nog en tur till stadium.. Imorrn är det sista dagen på praktiken, lite tack o lov får jag säga, för jag har vart ganska rastlös dessa dagar.. Fast idag fick jag göra en rolig grejj.. Jag fick ta hans bil och åka till en gata och hämta post, men det var lättare sagt än gjort ^^
Detta fick jag reda på innan lunchen, så jag va sjukt nervös, dels för att köra en bil jag aldrig kört förut, har inte ens kört audi förut, sen va jag livrädd för hur jag skulle komma ur fickparkeringen.. Men det var inte det som blev problemet.. Ut kom jag och sen när jag kommer till gatan ser jag hus nummer 8, 10, 12 osv, så då tänkte jag då måste ju 11 ligga till vänster här precis, så jag åker över en korsning och vänder lite längre fram.. Sen parkerade jag och började leta, efterr några minuter inser jag att det huset inte är där.. Då ser jag två målare som jag frågade, så sa dom vart jag skulle.. Den ena var min själsfrände för han hade också en bomullstuss i näsan ^^ haha..

Sen gick jag tillbaka den vägen och så låg huset precis där jag vänt, blind eller vad :P hahah.. Sen kunde jag åka tillbaka och som tur var fanns det massa lediga parkeringar så jag slapp fickparkera!! Lyckomig! Denna dag har nog gått snabbast om jag tänker efter ^^ min nya kompis är spindelharpan iaf :P

Får nog köpa en blomma eller nått till dom imorrn.. Anders är dock inte där, men det lever ju vidare.. Sen vid fyra åkte jag hem, träffa jonte på bussen så satt o tjöta med honom på vägen hem.. Sen har jag vart hemma hela kvällen.. Kollade på sveriges värsta bilförare förut och jösses va kul det är, speciellt när dom skulle byta co-driver! Haha bäst var när Eva och alex skulle köra och hon gulla honom på kinden efter!! Mitt nya favoritprogram :P

Ska sova nu!  Ha det gött allihopa! BYE!


Varje host & skratt känns...

Ja, det är helt sjukt, har världens träningsvärk i magen.. Har aldrig vart med om det förut.. Idag på KiBoxen klarade jag inte ens av att göra en viss övning.. Nu vet jag något som skall hårdköras ^^ Det är dels från gymet i söndags och skivstången igår.. Imorrn blir det spinning för lite variation.. Vi gjorde en sjukt jobbig övning som varade 15 minuter på KiBoxen, jag var sjukt trött efter det, men det var riktigt roligt!


Jag har vart två dagar på praktiken nu och det finns i princip inget att göra för mig.. har följt med på två värderingar, det är det enda som är värt att nämna.. Längtar tillbaka till skolan lite.. Fick en semla idag på praktiken ^^ det var mumms iaf :P

Ska se hannibal som går på tv nu.. Sov gott allihopa!

Äntligen...



Nu är dom förlovade :)

Vin/mat/ost&kex/spel/tjöt/övernattning och melodifestivalenkväll...

Japp, allt detta han vi med kvällen till ära :) Tjejerna kom hit vid halv sju ungefär.. vi käka paj och sen spela vi alias och jag och emilia utmanade lisa & marre.. om vi vann skulle vi spela rappakalja och om dom vann så skulle vi inte spela det.. Jag kan meddela att vi krossade dom! Några roliga saker som slank ur våra munnar var tex:

Marre - Ett namn på ett djur, en i klassen har samma namn
Lisa Gö - RASMUS!
Rätt svar var självklart björn..

Lisa Gö - Motsatsen till att förlora
Marre - Fauna!
Rätt svar vinna, men marre försvarade med att hon inte hörde och jag tror henne..

Marre - Tjejernas bästa vän?
Lisa Gö - Spegeln
Det var fel jag kommer dock inte ihåg det rätta svaret..

Jag tror nästan det här slåt lisas svar med rasmus,  detta kloka svar kom från emilia...

Lisa kä - Svensk folkartist som sjunger svenska låtar med gitarr (något i den stilen)
Emilia - Bruce Springsteen!
Lis kä - Han är ju inte svensk :P
Emilia - Jo, det är han väl?
hahaha, rätt svar evert taube..

Sen kollade vi på melodifestivalen, käkade ostbricka, drack vin och bara tjöta.. EMD:s låt var kvällens bästa iaf, erik ser ju ut som en liten kort svärmorsdröm ^^ Sen satt vi mest och prata hela kvällen... Sen gick vi och la oss.. Idag har det blivit en slappdag rakt igenom.. Sen vid två åkte vi in till stan, marre o jag solade (lisa & emilia pyste till götene), sen åkte vi hem till marre.. Sen åkte jag till friskis och gymmade.. Äckligt mycket folk.. Kim var där och hjälpte mig idag, för än sålänge kan jag inte gå själv.. Måste ha någon som visar mig maskinerna..  Efter det pyste jag hem..

Ikväll blir det slappt med tv-tittande.. antingen beck eller bridget jones.. Någon som sett beck - advokaten? Är den bra isf? Sen ska jag ladda för praktik kommande veckan, det blir på egendomsmäklarna! Ska bli spännande..
         


Lördag den 21 februari 2009...

..och klockan är 17.57, om ungefär 20 minuter kommer lisa, marre och emilia, för vi ska ha vin/mat/tjöt/spel/tv och övernattningskväll ^^ och det ska bli superskojj! Lisa mådde dock lite dåligt från gårdagen :P hehe.. Hon sa att det va i stil med kick offen och då är det illa..

Igår va jag hemma och jag skulle kika på när lammen tystnar, jag hade helt glömt av hur den slutade.. Så jag satt själv med hjärtklappning, va tvungen att sms:a syrran då.. Men den filmen är riktigt bra.. Sen har vi bokat!! Vi ska till Rom torsdagen den 5 mars :D det blir med syster och far :)Ska bli kalaskul!


Ibland borde jag bara hålla tyst...

Detta var igår i matsalen, jag, lisa, marre, frida, anna och emilia käkade, det va fullt i hela matsalen så vi satte oss vid ett långbord där en tjej satt ensam.. Sen var alla påväg upp för att hämta mer utom frida.. Så jag satte mig så slapp hon sitta själv och då säger jag bara, ja usch det är så jobbigt när man sitter själv och alla går och där sitter man med alla tallrikar, frida sitter tyst och jag fortsätter babbla på och sen nickar hon med huvudet lite åt sidan och där sitter den där tjejen själv och äter, fy fan va jag skämdes då! Det var ju verkligen inte menat så! Dumma dumma mig!

Imorse spelades en grymt härlig låt i min ipod som gjorde att jag blev på kanonbra humör! Ramalama dingdong eller nått.. Snöade som bara den gjorde det med så jag som ut som värsta snökvinnan när jag steg in i f-huset! Skrämmde nog upp alla som satt i matsalen.. Sen gick vi och käka, riktigt god mat idag.. Sen lite senare hade vi marknadsföring och sen slutade jag.. Dom andra hade engelska till kl fem idag, led lite lätt med dom, men jag tyckte det va så tråkigt att jag skulle åka hem ensam :(  Pluggade lite när jag kom hem och städade rummet.. Sen hämtade vi min balklänning och jag måste säga att jag är riktigt nöjd faktiskt! och det känns toppen! Jag känner mig verkligen bekväm i den.. Blev den första jag provade, efter det var vi i två affärer i lidköping och en i skara och sen i lundsbrunn igen där jag köpte den.. Mörk vinröd som nästan skiftar lite i svart :)

Nu kikar jag lite på vänner sen ska jag se på sveriges värsta bilförare, mitt nya favoritprogram!

Nu jävlar ska ni få läsa!

Jag har kommit på en sak, när jag har gjort riktigt roliga saker bloggar jag inte, vilket är oerhört dumt och taskigt mot de få läsare jag har, så det ska bli ändring på det.. Ska skriva lite vad jag gjorde på lovet om det är någon som är intresserad..


Fre 6/2 - Lovet började och min lilla egna pingla marre fyllde 19 år, stort grattis =) På kvällen bar det av till mariestad för att fira, dom gick ut på kvällen sen, vi firade med tårta och födelsedagssången på youtube, två gånger ;P haha.. Sen skjutsade jag dom till björnes och sen tog jag bilen hem, men först en sväng förbi lisa, för jag min klant kom på att jag ville ha en weekend väska så räddaren i nöden blev lisas lillebror J..


Lör 7/2 - Idag bar det av till stockholm med mina töser, matilda & frida! Efter en tågresa på ca fyra timmr va vi framme och vilsna som vi var bestämde vi direkt att vi skulle fråga om hjälp och dom visste inte att det låg ett hostel på den gatan vi sa så då börja vi bli riktigt osäkra.. För tisdagen samma vecka hade vi ingenstans att bo :P men så hade dom hittat det här stället, men vi hade inte sett några bilder eller nått. Men det visade sig att det bara låg en station med tunnelbanan från centralstation vilket var gött.. Vi köpte ett tredygnskort för 120 kr! Sjukt bra, då fick vi åka hur mycket buss och tunnelbana vi ville!


Sen till slut kom vi till hostelet, det hette lodge 23. Det va riktigt mysigt och vi hamnade i ett rum med sex våningsängar ^^ så vi sov med tolv andra, vilket var ganska skojj, förutom första natten då det var en jävel som snarka så otroligt högt! Och så var det några andra som ägnade sig åt lite aktiviteter som vi helst inte ville höra!


Vi gick ut och käka på ett taco ställe och sen åkte vi tillbaka till hostelet för att se på melodifestivalen.. Vi skulle sitta i matsalen, men där festade folk för fullt så där kunde vi inte vara, så provade vi datorerna men så fanns det inget ljud så vi började ge upp hoppet, men då såg vi en dator på en torktumlare i allrummet så vi satte oss ca en meter ifrån tv:n och såg ut som tre söta nördiga svenskar ^^ (kan meddela att vi var de ända svenskarna på hostelet, så vi fick prata engelska hela tiden :P) Det va då vi börja tjöta med italienarna, så det blev inte mkt tv-tittande.. Så vi satt uppe till två och tjöta med dom och ett par fransmän, vi hade riktigt trevligt!


 

Sön 8/2 - Denna morgon fick vi ingen frukost för det va nån jävel som snott våran räkost tub så vi hade inget pålägg.. Så vi tog ett snabbmål på centralen istället.. För sen åkte vi ner till frihamnen för att kolla på inspelningen av singing bee =) Det va riktigt trevligt förutom att vi stod en timme utomhus och frös.. Det tråkiga är att vi inte vet när det kommer sändas, för då måste man sitta som en igel framför tv:n för att se om man ser sig själv ^^

Sen åkte vi tillbaka till hostlet, för på morgonen hade vi frågat fransmännen om de ville följa med ut och käka. Så vi hämta dom och sen åkte vi till kungshallen och käkade jättegod mat..


Sen på väg därifrån så hände en sjukt lustig sak.. Frida hittar en hundralapp på marken, sen går vi lite till så hittar hon en till och sen en femtiolapp, sen hittar jag en hundralapp och sen frida en till :P hahah så det var värsta pengaregnet! Vi skulle ut och ta några drinkar men hitta inget bra ställe så vi åkte till Stureplan och gick in på ett jättemysigt ställe som hette Fridays, fast vi fick inte beställa eftersom vi inte va 20 så vi gick vidare, så hamna vi på ett annat ställe där vi tog lite att dricka och bara tjöta..


  

Mån 9/2 - Idag gick vi upp och köpte räkost istället och jag o matilda fatta inte att det va rusningstrafik ute, så vi hoppade ut i pyjamas och såg allt folk :P haha.. Nötter vi är! Sen gick vi runt i affärer hela dagen och shoppa lite grann =) Trevligaste butikspersonal hade iaf carlings, otroligt trevliga och hjälpsamma! Sen köpte vi med massa godsaker på tåget hem.. Jag åt konstant i fyra timmar på hemvägen :P haha, jösses va vi skratta åt det. Sen körde vi lite mimtävlingar. Matilda lät mig lyssna på världens vidrigaste grejj, måste skaffa det på något sätt, kan dock inte berätta va det var!


   


Tis 10/2 - Denna dag hjälpte jag julia och hennes pappa att pressa hö, fick placera höbitarna i vagnen. Sen på kvällen träna jag kibox med matilda, hade då inte tränat på ca tre-fyra veckor eftersom jag vart sjuk och haft problem med halsen..


Ons 11/2 - Hade en sån otroligt go träningsvärk från gårdagen, i mage, ben, armar, axlar, allt du kan tänka dig :P Dagen tillbringades i götet för att hälsa på linus.. Det var jag, marre, matilda och calle som hälsa på.. Vi gjorde världens godaste spaghetti och köttfärssås!




Tors 12/2 - Hämtade syrran i falköping idag, sen käka vi ute och gick en sväng på stan.. Det var ganska trevligt faktiskt. Antingen är vi skitsura på varann eller jätteglada :P Inget mellanting.. Så köpte vi bebiskläder till vårt andra kusinbarn ^^ det blev en hane! Så vi köpte jättegulliga jeans och en vit piketröja med blå ränder och lite annat smått och gott..

På kvällen blev det fest i skövde med förfest hos emma.. Var riktigt, träffade riktigt nice folk på bussen, två från dlg! Har dock inte sett dom i skolan än L men vi har nog aldrig vart så kissenödiga som på bussen :P


   

Fre 13/2 - Efter ca fyra timmars sömn var det upp igen efter en övernattning hos julia så bar det av till lidköping för snack med spana in.. Sen käkade jag på milano med pappa J och sen träffade jag mamma och vi hade nog världens tokigaste tur på stan.. Hände massa skojj och flummigt.. Mamma glömde tex sin plånbok på toa som en snäll jävel lämnat in på polisstation, så medans mamma handlade skulle jag hämta ut den. Så tänkte jag skita i att lägga i pengar för det skulle ju gå snabbt där inne.. Så springer jag nästan in i två lapplisor och jag bara, HEEEEEEJ! Är ni lapplisor?! Jo det är så att jag parkerat babben där borta (pekar på min bil) jag hitta ingen biljettautomat (som var till viss del sant tills jag såg den :P) oj nu ser jag den, men är det okej om jag bara springer in på polisstationen för den är nämligen så att.. blabla, Så tjöta jag på som fan, så dom lät mig slippa ^^  Lucky me!


På kvällen var vi på bowlinghallen, innan var vi med några kompisar.. Det var riktigt kul på bowlinghallen, marre var en fröjd att se.. Sen blev vi attackerade av "huset" Vi spelade även biljard och så träffa vi linus filuren där J Tjötade även lite med brorsans gamla kompisar som alltid råkar vara där när jag är där ^^ men det är ju trevligt det.. (kul att en är sjukt snygg, trök att han har tjej dock, höhö)


Fan va mycket jag skriver, ingen kommer orka läsa det här :P



Lör 14/2 - Troligtvis årets mest överskattade dag, kanske just för att jag är singel, men vem vet :P Började dagen med att jobba iaf.. Sen på kvällen hade jag och marre en riktigt skön myskväll, med käk, film och tjöt! Otroligt gött!


Sön 15/2 - Hälsade på kusinbarnet, fick hålla bägge två ^^ dom är så söta så att man nästan vill käka upp dom!



Fan nu orkar jag inte skriva mer, ska duscha och sen gå och lägga mig så nu säger jag tack och hej!

En sak till, har för övrigt skrivit ett inlägg på gymf:s blogg och sagt att jag vill ha studentfest.. Hoppas dom är på idén!


God natt!


Lite bilder från sportlovsveckan!




 


Suck!

Jag har haft sportlov denna vecka och det gällde bloggandet också :P har inte skrivit på ca två veckor, ursäktar för detta. ska försöka bli bättring. Vill bara säga att jag hatar kylan, 12 minus grader ÄR för mycket! Och såg just en grej som fick luften i mig att pysa ut lite lätt, men det är bara att täppa igen! Finns en lycklig där ute iaf ^^ haha.. Haft en go kväll med marre =) ska köra en uppdatering av veckan imorrn :) med lite bilder från veckan som gått ^^ Imorrn ska vi hem till kusin och träffa vårt andra kusinbarn! Kul =)

God natt!

Måste börja lite nu igen..

Va ett tag sedan jag blogga men nu har en gubbe vart hos oss o tapetserat så jag har inte kunnat vara i mitt rum, sen har internet krånglat och blabla.. men idag bär det av till mariestad och imorrn STOCKHOLM =)  hihi.. Grattis till marre som fyller år idag också =)

Äntligen!

Nu har kusinen fått sin baby! Och det blev en hane vilket innebär lycka! Kul med en av varje =) Måste få se den lilla godingen snart!

RSS 2.0