Oh vilken härlig dag...

Började dagen med att gå en promenad.. Vakna upp vid tolv och fick panik för klockan va så mycket :P Sen låg jag några timmar och sola, har tvättat och sen gick jag och köpte en pizza och sedan kolla jag o karin på fotbolls-vm, tyskland-england, vilken match alltså :P 4-1 till tyskland...

Igår blev det midsommarfirande hos lizette och anton och det var så himla mysigt.. Fint väder, lite lekar, vin, snaps, grillning, färskpotatis :) mmm... Finfin kväll :) bilder hoppas jag kommer senare :)

Årets ljusaste dag...

Ja, det är midsommarafton idag och den har tillbringats på meny.. Var riktigt nere ett tag, jag började nästan gråta. Pinsamt hur känslig man är.. Ville vara i grebbestad, ville vara med ylva & co, mys med julia, festa.. Jag ville va överallt.. Vädret har vart brutalt dåligt också.. Hoppas morgondagen blir skojj, då ska vi ett gäng ha midsommarfirande.. Om det är fint väder ska jag fixa midsommarstången också.. Nästa år ska det fasen bli midsommar i en riktig sommarstad :)

Menmen, upp tidigt imorrn så bäst och sova nu då.. Sen är jag ledig på tisdag :D och sen väntar 6 dagar jobb igen, uscha.. Tur att veckorna går snabbt :) Bybanen funkar finfint :)


Fina dagar...

Det har vart strålande sol i tre dagar nu :) helt underbart! I lördagskväll va vi hemma hos elin ett gäng och mest hängde och festa lite.. Drog hem vid ett-två tiden... Söndagen skulle vi städa ur hela vår gamla lägenhet för de nya skulle flytta in.. Skönt och fått gjort det nu.. Tyckte dock synd om julia som va så sjuk o fick städa massa ändå... Sen gick jag o julia ner till byn.. Satte oss på en trappa nere vid bryggan och åt två ostburgare var och en glass :) det satt fint.. Sen var vi o lämna nyckeln till elin och sen gick jag hem och duscha för på kvällen var det finmiddag med jobbet.. Jag o mercedes panikringde varandra och det slutade med att jag gick hem till henne de långa 20 metrarna :P vi tog klänning båda två :) Det var en jättemysig middag, kamsjell till förrätt, kalvkjött till huvudrätt (med citronmuffin) och efterrätt en vit chockladmousse.. Det satt fint.. Gratis alltihop, vin och cider allt man ville ha :P Satt på ett roligt ställe också, lite folk man sällan pratar med och sånna jag jobbar med :) Oh det var så kul :) Idag efter jobbet så satt jag ute på verandan med karin, micke och deras kompis, har städat mitt rum också och kollat på vm.. Jösses va mkt målchanser det var, riktigt kul match! Nu ska det sovas för jobb imorrn..




Hemma överallt...

Jag hade några underbara dagar back home :) Och nu när jag kom tillbaka hem så är det massa som ska fixas, ringas, saker som händer..

* Få tag i vår gamla hyresvärd
* Snacka med de nya som ska in
* Säga till chefen att jag inte kan jobba vecka 33-36.. Har sagt det till honom o ändå lyckades jag få vakter där..
* Kolla upp vilka helger emelie o pappa kan komma..

Sen är det säkert en annan massa skit.. Första jag fick göra när jag kom tillbaka var att sola iaf :) Sen läste jag på mailen att det var en stor grillfest för kunderna på jobbet.. Som är gratis, spännande o se hur många som kommer.. Sen på söndag var det middag på någon fin restaurang för alla ansatta..

I torsdags överraskade jag syrran, hon var stel som en pinne, men jag tror faktiskt hon blev glad :) Fick äta god chockladpaj :) Sen fick jag träffa kusin jennie och söta edvin :) Sen luncha jag o siss lite, sen när jag vart uppe o hämtat nyckeln så sitter julia på samma bänk :P haha, så kul! Så vi gick i lite affärer.. Efter det sattte vi oss i stadsträdgården och njöt av livet och av julias godis och självklart av emelie :) Oj nu glömde jag nästan det bästa i kön i mataffären var marre!!!!! JAg bara sprang fram o lyfte henne upp i mina armar, har inte sett henne på 10 månader nästan.. :O PÅ kvällen fika vi lite hos syrran, mamma blev ganska överraskad också..

Fredagen blev det klädprovning hemma :) kul med "nygamla" kläder.. Sen åkte jag med mamma till mormor och sen handla vi lite.. Jag gick till syrrans lägenhet efter, mötte upp kusin, marre och syrran för att se på balen, älska o bara stå o tjöta o titta.. Träffa matilda och frida också :) Sen hade jag och marre en äkta marre&lisa-kväll.. Mat, chips/dipp och film och tjöta gamla minnen.. Ett fint är av lisa i bussen till 50-dagar till studenten :P

Lördagen fika på stan med marre, lisa o alex, var så kul och träffa dom igen :D underbart! Sen var det balen i skara på kvällen, alla va så fina.. Det regna dock :/ Sen blev det macdriven och sen hem till anna, så blev det vin, spel, sjökanten, inte stadt och efterfest :) Söndagen blev lite med syrran och madde och hennes vän som var jättetrevlig :) Sen åkte vi o handla med pappa..

På eftermiddagen kom brorsan med alex, jag io syrran va sjukligt nervösa, det var helt galet!! Men det gick ganska bra. Vi hade en riktigt mysig eftermiddag/kväll
 

det kkrångla, skrev mer och nu hinner jag inte.. frukosten kallar!


The new one...

Här är lite bilder från mitt nya fina hem :)







Badet



Allrummet






True Colors...

Fint väder är det mest hela tiden :) underbart. Men har ändå lyckats bli förkyld... Igår var det jobb och sen häng i julias nya mysiga place, sedan ut till ikea för att käka köttbullar med ylva, alex och höna :) Mysigt! Och idag åker julia hem till sverige för att ta hand om sina studenter, imorrn springer dom i lidköping ut.. Kommer ihåg förra året då det var jag.. 10 Juni 2009, vilken dag! Och livet har bara blivit bättre :) saknar dock familj o vänner, ibland ;) har nya och en gammal goding som gör livet underbart här i bergen!

Idag var jag o ylva på stan lite innan vi gick på sex och singelliv 2, pojkarna följde glatt med också :) den var rolig, samantha är bara helt fantastisk! Jag hittade en femtiolapp på vägen dit också, norska, det Ni ;)
Nu ska det snart sovas, efter två tidiga mornar har jag nu sovmorgon till hur länge jag orkar nästan, jag börjar tolv :P Ringde in min första fiskebestillning idag också :D efter många om och men, råka ringa hem till en som jobbar på leröy där vi beställer ifrån :P heh..


Dålig och bra!

Dagen har vart både underbar och förjävlig.. Men nu har jag äntligen flyttat :) saknar julia.. Lite solning, sedan till ylva & gänget o kollat på finalen i tennis mellan söderling och nadal.. Vi kom tvåa.. Sen gick vi till parken och grilla, sola, kasta frisbee spela boll och bara tjöta och skratta massa ;D Mina vänner är underbara, dom förgyller dagen!





RSS 2.0