Känns riktigt bra...

Det har nog aldrig känts så gött att komma tillbaka till skolan, har vart så tråkigt att vara hemma så det här va riktigt bra.. Jag & emilia va på rättegång i förmiddags och en grymt snygg kille jobbade där ;P jag får nog gå dit oftare.. haha.. Ska till uppsala idag =) tihi.. See ya folks!

Nu har jag bestämt mig...

Trots detta är jag ändå osäker, men det kom väl inte som någon nyhet... Blev den första jag provade i lundsbrunn... Men till min besvikelse fanns det ca fyra stycken till så jag kommer bli ledsen om det kommer andra i samma klänning :( Men jag trivs ändå med den och jag tycker den är fin! Träffade millan där så hon fick se den iaf.. Träffade massa folk man kände, en från paralellklassen i högstadiet, en annan gammal kompis, elina, elin och så var det en tjej som går i julias klass (hon köpte en likadan som mig, tur att hon går i skara) Så det var fullt av folk där inne..

Innan så var jag och mamma i skara.. Då fann vi sofies klänning som jag tyckte va fin (syrrans kompis) fast det fattades några millimeter i bak... Attans.. Sen fråga jag även efter en klänning som en hade i stan förra året för hon hade köpt sin i affären dress for succes.. Och dom hade en kvar, fast den hade sålts i början av förra veckan!! Fy faan va irriterad jag blev då!! Usch!!! Provade två andra också som var väldigt enkla men ändå jättefina, men dom skulle va tvungna att beställas för att få i andra färger och det skulle ta 16 veckor och jag skulle aldrig palla vänta så länge.. Mina nerver skulle inte klara det ^^

Aja nu får jag bara gilla läget! Ska laga lite mat och kurera mig i sängen ikväll, blir troligtvis hemma från skolan imorrn igen :( tråkigt!!

Feber är inte kul...

Igår struntade jag träningen i hopp om att inte bli sjukare (missade kombin med evelina & janne så det sved ganska mycket)  Fick se en mycket spännande handbollsmatch mellan sverige och spaninen istället.. Många fina mål! Sverige vann =) Sen kikade jag på idrottsgalan, parodin på per gessle va oerhört bra, kolla här nedan om du missa det /eller om du vill se det igen)

Imorse vakna jag upp med 38,5 graders feber :( inte kul, så det var bara att pallra sig upp och göra en sjukanmälan.. Min första under hela årskurs tre på gymnasiet.. Den sjönk dock med hjälp av en ibumentin, så man kan säga att jag går på tabletter nu..



Man kan inte låta bli att tycka det här är sött!



Jag är så fruktansvärt trött på mina mandlar..

Nu är jag irriterad, ända sen jul har jag pratat grötigt och haft stora mandlar och nu har det börjat göra ont i halsen igen och jag känner mig febrig! Hatar det här!!

Igår hände det väl inte överdrivet mycket på dagen, jag och syrran tog en promenad.. Sen på kvällen skjutsade vi anna till bussen så åkte hon på inflyttningsfest i skövde och jag, mamma och mormor åkte till tråvad på kalas, min kusin fyllde trettio i veckan.. Det va trevligt faktiskt! Dom bjöd dock inte på något vin :/ tråkigt... Vi kom väl hem nångång efter tolv och jag somna i bilen hem..

Idag har jag och syrran vart i saleby och träffat kusinerna, elin & jennie och deras respektive.. Självklart va lilla söta nellie med ^^ Och jennie blir bara större, hon kan ju få sin baby när som helst nu =) spännade! hennes kille hade ställt världens sötaste fråga till henne.. När vi är påväg till bb vill du att jag ska prata med dig eller ska jag bara hålla käft och köra? Hahah så sött. Hon hade väl svarat att det fick dom se ^^

Syrran klippte även större delen av dom =) Bra att kombinera nöje med nytta :P Vid fyra va vi inne i stan och kollade på ibk med pappa.. Dom vann med 11-6 tror jag :P va jämt dom första persioderna, men i slutet på andra rassla det till rejällt och dom satte tre eller fyra mål på kort tid.. Så det va skojj, nu är nog seriesegern säker!

Ska kolla sista perioden på handbollen nu =) Det ända domarna gör är att ge utvisningar :P haha, står just nu 13-16 till sverige (Y)


Nu är det redan fredag igen...

Idag är det torsdag och det innebär att det är fredag imorrn =) och det tackar vi för! Anton lura oss att åka till skolan när vi inte hade någon lektion bara för att han trodde det :P men vi hade kul ändå, vi käka med killarna och vi drev lite med emil påväg till matsalen ^^ haha.. Sen vänta vi två timmar på marknadsföringen och den lektionen är bara 45 min, värt! Sen hem, stressa som en pingvinsnorre till bussen, helt i onödan, för den va sen.. Va hemma och slappade och sen in till stan igen..

Skulle ta bussen som gick 18.30 och jag kom dit 18.27, men sen kom det en taxibuss som undra om jag vänta på tåget och det sa jag att jag inte gjorde, men hon erbjöd mig att åka med, men då skulle jag komma för tidigt in till stan.. Sen kommer ett äldre par och då är klockan ca 18.35 och frågar om jag väntade på bussen och då sa jag att jag trodde den va sen.. Sen börjar bommarna gå ner och det ringer (eller hur det nu låter) då kommer tåget, som inte skulle komma :P haha Så jag fick ta det istället :P haha fy faan va jag rör till det :P Sen va jag på skivstång, älskar evelinas pass, dom är roliga och musiken är bäst! Hon har samma musiksmak som mig så det är toppen!

Ska kika på sex and the city och sen sova.. Imorrn blir det skola, hämta syrran i falköping, in till stan och sen på kvällen kanske det blir bio i skövde, australia, alla säger att den är bra =) Hoppas på att det blir så!

Sånt man bara ser på film!

Vissa får ta så mycket skit, men det är bara så gött när man hör att någon gör något åt det. Att man inte låter sig bli trampad på och bli behandlad som skit.. Det va en tjej i ettan som hade bestämt att hon skulle träffa lisas kille och då hade han skitit i att komma (för han drev bara med henne) så hade hans OMOGNA kompisar åkt dit och filmat henne.. Så jävla taskigt och töntigt.. Så idag i skolan hade hon gått fram till deras bord i matsalen och hällt ett glas med vatten över honom... Så fruktansvärt bra gjort...Hon skulle egentligen tagit mjölk för då hade han fått lukta illa :D

Mer sånt!

Va på friskis förut och det va helt okej, men gillar inte denna ledaren, men det gick ganska bra ändå, nytt pass så det var ju intressant och se hur det va.. Sen gick jag till mormor, duscha, fick några mackor, sen mötte jag upp mamma på bion och så såg vi, vi hade iaf tur med vädret igen.. Den va ganska rolig faktiskt, men jag skrattade mer åt mamma, för nu vet jag vart jag fått mitt skratt ifrån.. (vi är nog ganska lika jag & min ömma moder) Har ätit årets första semla idag med, gott!!! Och det är inte den sista vill jag lova ;P

Fick ett trevligt sms av frida förut där hon fråga om jag ville följa med på inspelningen av singing bee i stockholm, men det roligaste är att åka upp vi fyra på ett sånt äventyr, om det nu blir så, men det hoppas jag för det vore sjukt kul! Men aja, det måste diskuteras, får se vad ekonomin säger..

Nu säger Lisa iaf god natt, för nu slutade bolibompa för längesen.. Jäses, nästan tolv, detta är ovanligt för lisa må jag säga ^^


Hinner inte...

Nu har jag inte bloggat sen söndags tror jag :P Men det blir aldrig att man hinner, det är skola, hem/käk, träning, plugg och sova, sen samma nästa dag så det är ibland man hinner skriva.. Evelinas skivstångs del på kombipasset i måndags va skitbra! Låtarna va kanon, typ alla mina favorit låtar just nu..

Och igår var det gästledare på kiboxen och han va tränare på sirius och han körde skiten ur oss, jag har nog aldrig vart så trött under ett träningspass ^^ Men grymt gött efter.. Han va bra ledare faktiskt.. Ikväll blir det skivstång/spinning och sen bio med min ömma moder, hon ville se vi hade iaf tur med vädret igen.. Mys med bio, sen får vi väl se om filmen är bra..

Mamma trodde att jag hade halsfluss för det låter så grötigt när jag pratar, men jag har sagt hela tiden att jag inte har det eftersom jag varken har feber eller ont i halsen.. Men så var jag hos sjuksyster och hon sa att mina mandlar va stora så det kunde bero på att jag pratade grötigt, men om jag fick feber eller ont i halsen skulle jag komma tillbaka =)

Aja, ska byta om och packa väskan nu för vid fem bär det in till stan =) See ya biatches!

Så fruktansvärt vidrigt...

När jag satt och pratade med emelie i telefon hör jag bara en jävla smäll och sen känner jag en frän lukt och jag börja tänka.. va fan va det?!! Jag tittar mig om och sen säger jag till emelie, fy faan va vidrigt men jag måste lägga på nu, vi hörs senare... När vi åkte skridskor i tisdags hade jag med mig en termos med oboy och det var lite kvar i den, så jag hade inte tömt den utan den stod på mitt rum.. Så den hade tydligen jäst och sedan exploderat och det luktade spya!! Har inte kunnat vara på mitt rum på flera timmar... Fick vädra som bare den.. Och torka upp det var nog det äckligaste jag vart med om, var sjukt nära på att spy...

Så nu har jag lärt mig en läxa, fixa saker direkt så slipper man sånt här...



Promenader är skönt...

Det har blivit två sådanna idag, en vid lunchtid med min kära ipod som sällskap men sen vid sextiden tog jag en promenad med matilda också =) riktigt trevligt... Mycket roligare med levande sällskap, härligt o ha nån att tjöta med! Men nu ska jag kika på slutet av world trade center..

Sov gott!

Holy jama-lama.. bara 150 dagar till studenten!

Fredagem va slapp hela dagen i skolan.. Vi satt mest och diskuterade om vårt företag och uf-mässan.. Sen fick vi reda på att det va potatisbullar och det är verkligen något jag inte klarar av.. Så vi köpte varsin smörgås i cafeterian.. Sen gick vi till matsalen och tog en knäckemacka där för att fördriva tiden.. Sen innan vi slutade hade vi klassråd där vi diskuterade bryssel-resan och det ser ut som att den blir av :D

Sen åkte jag hem, var hemma ca en timme sen kom mamma hem och då åkte vi in till stan.. Vi lämna in mina skor för klackning så jag slipper gå runt som bambi på hal is.. Sen för min julklappspeng köpte jag en väska på åhléns som jag kollat på ett tag och sen hitta jag äntligen ett sånt där spänne jag letat efter =) göttans. Sen va jag inne och fråga om praktik men han hade bråttom men han sa att det inte va omöjligt så jag har ett litet hopp där iaf.. Sen köpte jag en tröja på vero moda, alltid bra med presentkort.. Sen pyste jag o mamma hem..

En halvtimme senare kom emelie och för tredje gången idag åkte jag in till stan.. Denna gång åkte vi till marre.. Jag, emelie, marre och matilda va ute och käkade.. För idag flyttade emelie till eskilstuna.. Hoppas allt gått bra =) Sen skulle vi resterande kolla på film, men för lite tid, avbrytande gjorde att vi satt och tjötade istället, vilket var väldigt trevligt :)

Skönt att träna...

Fick ett sms av matilda då klockan var 18.oo där det stod, passet var 17.30!!! Vi hade missat tiden, helt sjukt eftersom vi båda kollat passet fast inte registreat tiden i våra huvuden, eftersom skivstångspasset alltid brukar vara klockan 19.30.. Så istället begav vi oss in till stora staden och tränade i gymmet på badhuset.. Va riktigt jobbigt så imorrn får man nog en go träningsvärk :P Det är så kul att ha en träningskompis ^^ man blir mer motiverad då..

Imorrn är det fredag!! Yeahhh! Dagen imorrn ser ut som följer:
08.00 Skola
12.25 Skolan slut för dagen..
12.25 Spela spel innan dom andra börjar engelskan?
13.45 Fixa praktikplats, kolla träningskläder på stadium.. Och gå i lite andra affärer..

Sen hem nån gång...

17.00 In till stan igen och till wester
18.00 Käk och lite fest..
21.30 Säga hejdå till emelie för ett litet tag och sen bowlinghallen =)


Det kommer nog bli en kalasbra dag!! Ha det fint!

Jag skulle göra allt för att bli lite brun igen... Ge mig sommar!!!!!!!!!!

 

And that's awkward...

Dagen har vart riktigt rolig i skolan.. Fast dagen började ledsamt när det första man såg när man kom till skolan var att flaggorna va på halv stång, en kille i tvåan hade tagit sitt liv i söndags och sånt tycker jag är så otäckt..  Vad är det som får en att inte kunna se en annan utväg? Usch sånt är så ledsamt..

Sen hade vi ett hål efter rättskunskapen och då spelade jag, marre och anna barn geni och jag har inte skrattat så mycket på länge! Haha vi hade riktigt kul! Och visst lärde man sig lite nya saker ^^  tror vi satt och spelade det i två timmar :P Sen hade vi rättskunskap och då diskuterade vi lite av vad vi hade o göra i skola, så diskuterade vi organisation & ledarskaps uppgiften och jag trodde vi skulle göra alla uppgifterna men så skulle vi bara göra fem stycken och det är så typsikt mig att missa något sånt.. Men aja då får jag fördjupa mig på några..

Sen när vi kommer studsande så ser jag en person som gjorde så att jag bara ville sjunka genom marken.. Där uppe i vårt studielandskap står MA med troligtvis hans tjej.. Jag har nog inte vart med om något så pinsamt.. Men aja det är väl bara och ta nya tag och sluta tänka på det.. Det va ju en hel vecka sen det hände..

Idag har det var glashalt ute och jag är nära på att halka hela tiden, ska fan skaffa istabbar på skorna.. Sen möter jag självklart DF :P Jag måste härifrån :P haha... Sen kom pontus och joina mig =) alltid kul med lite sällskap till bussen ^^

Sitter nu och väntar in träningen.. För nu ska vi försöka komma igång med det här.. Skivstång är det som gäller ikväll.. Nästa vecka börjar alla nya passen, skivstång/spinnig och äntligen KIBOX igen!!

Och grattis till frida som klara uppkörningen idag =)




Sista terminen...

Ja det är sant.. Imorgon börjar jag min sista termin sen är det studenten.. Slutet.. Just nu tänker jag bara fy faan va gött, tänk att få göra vad man vill och sedan åka till en massa nya ställen, träffa massa nytt folk, förhoppningsvis ett ställe där inte alla vet vilka alla är, eller där det bara finns en massa fördomar.. Pallar inte sån skit i den här stan längre.. Men samtidigt är det sorgligt, kommer innebära en massa avsked.. På lördag flyyttar emelie till eskilstuna, jag önskar dig ett stort lycka till och jag kommer verkligen sakna dig! Men jag är så glad för din skull! Så på fredag ska vi ha lite mys =)

Igår åkte jag skridskor i stenbrottet med matilda, frida, zarah och hennes mamma =) det va riktigt mysigt, fin is var det med.. Idag var jag och pappa ute och åkte skridskor i blomberg, men det var inte lika mycket´is som vi hoppats på.. Men lite fanns det iaf, lite kul när man såg vattnet längre ut.. Sen följde jag med hem till pappa en sväng, vi laga lite käk, gott! 

En sak som är skönt iaf, det är att jag har sovmorgon imorrn, börjar inte förrän 10.40 och på fredag slutar jag 12.35 så det blir en skön mjukstart på denna vecka.. Sen helg igen :P sen drar det igång ordentligt..

Så jag antar att jag får gå och duscha nu.. Sen är det väl bara bita ihop och börja skolan igen.. När man väl kommer dit är det ju helt okej =) Till och med kul.. Får ju träffa marre imorrn, har inte sett henne sen.. .hm? öhh,  lördag tror jag att de va :P Riktigt lång tid för att vara oss.. Så det blir skojj!
 
Finns ju en del saker man kan se fram emot under våren:
* Det blir ljusare!! Sen kan man börja ta på sig vårkläder och börja få färg på sig ^^
* Brysselresa med skolan (som förhoppningsvis blir av)
* Hälsa på brorsan och emelie =)
* Få ett till kusinbarn (början av året)
* Sen har vi självklart STUDENTEN!!!

Jag är säker på att det här kommer bli toppen!




Nu har vi gosat sönder henne...

Dagen har gått riktigt fort, trots att jag inte gjort så mycket.. Började dagen med att plugga lite, höll på med debattartikeln i svenskan och det är inte det lättaste.. Sen vid halv två kom min kusin och hennes lilla goding nellie.. Så jag och mamma gosa sönder henne hela eftermiddagen, det är rätt fantastiskt hur ett litet barn kan underhålla.. Det är så härligt när dom börjar fästa blicken och skratta och ge lite uttryck..

Imorrn blir det skridskoåkning vid stenbrottet på kinnekulle med matilda, frida och zarah! Ska bli sjukt mysigt.. Varm oboy, mackor, klubba och boll skall medtas så det blir perfekt.. Får se om man hinner in till stan och se finalerna i lofa, men det är ju inte överdrivet viktigt, bara lite kul =)

Är hon inte en underbart söt baby!






This is sad...

Idag har jag vart i nässjö och lämnat syrran.. Mamma ville ha sällskap hem så jag var snäll och följde med =) det var  mysigt faktiskt! Var ett tag sedan jag va i nässjö nu.. Kanske kan åka dit nångång i vår och hälsa på.. Sen fick jag ett ledsamt sms från brorsan som sa att det va slut med tjejen och jag var nära på att börja gråta.. Tycker så synd om honom, han är en så sjukt bra kille! Han förtjänar inte detta.. But shit happens...

Imorrn blir det nog plugg för hela slanten och sen på eftermiddagen kommer kusínen med lille nellie och hälsar på =) trevligt!

Killar är så naiva...

När jag o anna fått något i huvudet är vi sånna som måste slå slag isaken direkt och det är ganska jobbigt.. Anna har sett en mobil väska hon vill ha och då skulle hon promt till onoff innan vi skulle kolla på lofa.. Där träffade vi pers kompis lisa så vi fastna där ett tag.. Sen fick vi skynda oss till idrottens hus, där möttes vi av, marre, kusinen evelinka och deras kompis evelina.. Så kikade vi på fotboll, man möttes av härliga svettaromer ^^ Det va riktigt skojj.. Vi satt och tjöta o kolla på folk o fotboll.. Skolans snygaste kille var där ;P grr på den, MA is the man! Sen såg vi tönten själv, mögelosten! Mer mus en man där om jag får säga det själv..

Sen hämta vi mormor och sen åkte vi hem.. Moster och hennes man titta förbi också =) Jag o syrran försökte med glatta livet att få upp linsskyddet på hennes nya mobil och det sluta med att jag bara satt och skratta och vi fattade inte hur svårt det kunde va egentligen.. Men sen när berith och bengt fick kika lite så såg de att plasten gick ändå upp och då gick det inte att få upp den :P hahaaha.. Vi är för klantiga!

Imorrn bär det av till nässjö över dagen... Måste hjälpa min ömma moder hem så hon inte hamnar på fel sida av vättern igen ;P hahah.. Söt ho ä!


You don’t understand, you’re just a boy.

Igår hade jag mys med emelie och marre =) vi luncha på madonna och sen åkte vi hem till marre.. Där skrev vi i emelis vänner bok =) Haha var en del roliga och sjuka frågor.. Sen var emelie tvungen att åka hem :/ då tog jag o marre en promenad ute i kylan =) vi var som bambi på hal is.. Sen åkte vi och köpte lite gifflar och sen drog vi vidare till wesslan.. Vi bara satt och tjöta hela kvällen.. Kul att få höra en killes åsikter.. Jag frågade en kompis igår om han skulle spela lofa idag men han bara kanske, liksom va faan kan han inte bara svara? Vad tror han att jag ska göra egentligen, killar fattar verkligen ingenting!! Sen vid halv tolv kom syrran o hämtade mig.. Sen kolla jag på film innan jag somnade..

Idag har jag o syrran vart i stan och kikat på balklänningar och det är så himla svårt!!! Provade två tre stycken och en satt jättefint.. Men jag blir så osäker, men dom va sjukt billiga! Vilket va riktigt gött.. Det var en kompis mamma som hade det stället =) riktigt trevliga! Sen åkte vi hem, käka middag med mamma och brorsan.. Så nu snart ska jag, syrran, kussen och marre kolla på lofa.. Sen får vi se vad som händer..

Blev en sjukt bra sista dag på 2008...

Jag hade en riktigt bra nyårsafton! Började med att emelie kom vid fyra och vi fixa i ordning oss och sen tog vi svängen över pappa och hämtade champangen och sen in i bilen som packade sillar och in till stan.. Där möttes vi av partypeople! Va ett gäng med andra killar som drog vidare till den festen vi också gick till men vi hade riktigt mysigt och vi käkade gott. Jag käkade nog mest ;P haha det hör inte till ovanligheterna.. För det serverades potatisgratäng och kyckligfile och sallad! Mumma!! Sen gick vi vidare till andra festen och det va sjukt kul! Vi hade inga förväntningar vilket gjorde att vi inte kunde bli besvikna.. Bara 91:or i princip men det va skojj!

Sen vid kvart i elva så drog vi ner mot stan.. Mina klackar på mina skor är utslitna så det blir dubbelt så halt och när vi kommit halva vägen trillar jag baklänges/sidan och krossar min champangeflaska och det lilla av min baccardi :( haha men det måste sett sjukt kul ut så jag bara skrattade! Vi han precis till tolv, eller jag o emelie iaf, marre o matilda kom senare.. Där träffade jag brorsan och syrran också så det va askul! Sen träffa vi en massa annat gött folk på torget.. Det var verkligen toppen alltihopa! hihih! Sen vid ett kom emelies pappa och hämtade oss.. 

Anna fick ge mig lite vatten och en spyhink.. Morgonen vakna jag med lite lätt snurr och huvudvärk, men det gick över sen.. Tur det för dagen i ära var det dop för mitt kusinbarn nellie =) Trevligt... 

Sänder en liten tanke till min bror också! 

  

  


RSS 2.0