Han tyckte morsan va jättesöt & frågande om hon ville följa med på disco ikväll...

Älskar vi alla inte sällskapsresan.. Idag på morgonkvisten visade dom filmen när de åker till alperna.. Alla älskar väl när dom ska fotografera sig också ;P haha.. Stoffe är här nu också, var jättelängesen jag såg honom =) men stackarn är sjuk som många andra.. Jag har haft mitt sjuka, peppar peppar ta i trä (tar i träbordet) Wester mådde inte bra heller och hans mamma hade åkt på ngt så jag hoppas det inte smittar nu när vi ska dit..

Ska duscha nu och börja fundera på vad jag ska ha på mig och vad jag ska göra med mitt s k hår.. Får se vad det blir.. Jag och anna diskuterade en sak förut, eftersom ingen av oss vet riktigt bestämt än hur kvällen kommer se ut.. Va roligt det skulle va om man slog ihopa alla syskongäng. Brorsan och hans kompisar, anna och hennes kompisar, jag och mina kompisar! Kunde blivit riktigt skojj! Synd att man inte har något place i stan! menmen det blir nog toppen detta.. Tycker det är lite kul med impulsnyår.. Man får se vad som kommer hända..

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år =) Hoppas 2009 blir ett kalasår!

Största händelsen för mig kommer nog bli studenten.. Fast det vet man ju aldrig och det är det som är så spännande! Vi ses på torget!

Om 24 timmar är 2009 här...

Ja, nu återstår mindre än ett dygn av 2008 och det kan väl sammanfattas som ett helt okej år =)

Har haft en mysig eftermiddag med barret.. Busat omkring i stan hela eftermiddagen, hitta en söt tunika på h&m, rea var den på också! Vilket va goett! (Men jag vet dock inte vad jag ska ha på mig imorrn än) .. Sen va vi och solade och hyrde film.. Vi kom på att vi kommer sakna det resterande gänget av majåkerskillarna på nyårsafton :(  men vi överlever väl det med :P Ska sova nu och sen välkomna den sista dagen på året, fast den har ju redan börjat..

Måste få säga att nyårsafton är fruktansvärt överskattat! Byeeee

Jag är tröttare än vad jag ser ut...

Det var inte meningen att jag skulle säga så utan, jag ser nog tröttare ut än vad jag är :P när ann-charlotte tyckte att jag såg trött ut :P

Sen ringde brorsan och sa att hans bil inte gick att starta så vi skulle åka in med hans kompisar och det blev att vi gick på staden med dom också =) riktigt trevligt....  Men lite pinsamt när brorsan sagt till D att jag tycker han är skitsnygg och att syrran dessutom sagt till honom på krogen, heeej jag är pers syrra, men inte den som tycker du är snygg (Y) vilka toppensyskon jag har! :P hahah  men han är ju snygg så :P synd att han har tjej :( Dom följde med oss och spela biljard sen =) Jag o brorsan spelade vår match ;P och dom andra tre på ett annat bord.. Jag kan säga att jag blev bästa tjej iaf :P Och jag o brorsan har vart duktiga och fixat en tid nu med!! We rocks!

Ska sova nu för inatt ska jag få sova många timmar har jag bestämt!

Börjar känna stressen...

Nu har halva lovet gått och jag börjar bli stressad över allt som kommer i skolan nu efter lovet, har gjort lite skolarbeten idag, men inget är färdigt än.. Jag blir alltid lote rastlös också vilket är obra..

Jag var på stadt på annandag jul och det var helt okej, föfesten va sjukt kulm var med emelie, matilda, frida, julia och zarah sen kom tre andra tjejer.. Väl på stadt var det sjukt lång kö redan vid halv tio och efter en halvtimme var vi inne och det var riktigt mycket folk. häften var dock 40+ så det va lite tråkigt.. Jag spg johanna i ensam mamma söker ^^ och när scotts skulle spela, alltså man kunde varken se, röra sig eller höra någonting, så vi stanna bara på en låt.. Det gick knappt att andas.. Men annars hade väl kvällen sina guldkorn, men nykterheten slog in redan vid tolv så då försvann festlusten :( men det va skönt att få sova..

På dagen var jag, pappa, siss och bro på stan.. Anna mådde sjukt dåligt efter kvällens bravader på stadt i skara, där jag hämtat dom på kvällen.. Gillar verkligen att handla med min familj ^^ Sen käka vi middag hos momor hela tjocka släkten i en TREA :P haha..

Igår var jag en sväng hos marre, vi kollade på mirrors och den va sjukt bra faktiskt, förutom några riktigt dåliga scener.. Absolut värd att se.. Alla hennes syskon utom hanna va hemma så det va kul att träffa dom.. Joel tog kort åt deras bror, för dom skulle ha familjekort med lille bebben =) Sen efter tolv skjutsade marre ner mig till bussen.. Kändes konstigt att åka buss, jag är så van vid att ta bilen..

Bjuder på lite bilder från mellandagarna..

   
     


    


Jag såg tomten...

Tomten brukar ha svårt att hinna med att komm till oss, men i år såg jag honom gå på station i källby så jag och pappa tutade och vinkade på tomten =) han såg glad och lite trött ut.. Dagen kunde börjat bättre.. Vaknade och öppnade lite paket som tomten lämnat, det var en tidning, marres systers bok =) och en chokladask med geisha, så nu sitter jag och funderar på vem man skulle kunna ge den till :P Det är sjukt gott men men.. Sen käka jag frukost och så skulle jag se sista avsnittet på julkalendern men mamma och anna kunde inte va tysta så jag fick gå in på mitt rum, finns det nån som kan tjöta hål i huvudet på en så är det min syster.. Sen fick jag panik för jag tappade min mobil i golvet så batteriet hoppa ut, så slog jag fel pin-kod två gånger, så hitta jag inte lappen där jag skrivit upp det på.. (Ska nog ta bort det) Men sen fann jag det till slut ^^ tack o lov..

Va snurrig som bare den, trodde vi glömde presenten till kusinen, men sen glömde jag kuvertet till henne :P haha.. Men julen var mysig, trevligast var nog nästan hos min farbror, pappas o mammas släkt är så sjukt olika.. Hos min moster sen var det mysigt också men det är helt otroligt vad en liten bebis kan göra ljud ifrån sig, som jag inte hade huvudvärk innan :P hehe.. För att slippa rabbla upp vad jag fick av tomten så kan jag skriva upp det, påslakan, presentkort, plånbok, ipodskin, böcker, smycken, parfym, list, träningskläder mm..

Idag var vi och käkade middag hos pappa :) riktigt trevligt.. Jag vill inte snacka skit om min syster för hon är verkligen jättesnäll, men ibland blir det för mycket.. Av någon konstig anledning får hon mig alltid att gråta.. Eller så är jag bara överkänslig :P vad vet jag.. Skitsamma.. Ikväll ska jag träffa lite kompiisar =) Trevlans! Och imorrn blir det att trängas med alla galna, svettiga människor som ska byta allt dom fått i julklapp :P jag ska på mellandagsrean med papi, bror och siss.. Ska nog hämta dom två sista i natt för jag ska skjutsa hem dom från skara..  Men själv ska jag ut imorrn istället :D Sen imorrn blir det middag hos mormor också :P mycket släkt såhär på jul men det är mys! Något som var fruktansvärt kul i år var att alla kusiner va med! Det var några år sedan :P

Vänskap är som en bh, närma hjärtat och stöttar en...

Måste säga att det vart en toppendag.. Började med att skjutsa mamma till jobbet, sen tog jag en sväng till skövdem köpte en tunika på clarks.. Såg en massa heta killar :P Sen efter nån timme där åkte jag vidare till marres place, sprang in, fick en gåva av hennes söta föräldrar, sen åkte jag och marre ner till stan. Där träffa man en massa folk man kände, riktigt kul =) Härligaste är charlotte ^^ hon är rolig!

Sen åkte vi runt till massa olika ställen och jag gav bort en gåva till marres föräldrar också, som tack för jag alltid är där och ränner ;P Sa till marre att lägga det på bordet i natt ^^ Sen hämta jag mamma på jobbet, sen efter nån timme hemma så var jag snäll och hämta anna i falköping, riktigt kul att få träffa henne igen :) Ringde anna och hon hade hittat min kamera så vi for och hämtade den, sen käka vi tacos.. Vi hade riktigt mysigt.. Sen viskade per en grymt rolig sak i mitt öra som vi sa högt sen och det blev inte populärt.. Brorsan pyste sen och vi brudar i familjen kollade på sunes jul och jösses va vi skrattade..

Kan för övrigt berätta att min syster beter sig som en femåring istället för en 20 åring när det gäller julen.. Hon gick på alla fyra för att kika vad som fanns under granen ^^ söt hon är.. Känner att jag måste fortsätta knarka tabletter om jag ska orka fortsätta svälja, känns som knivhugg :( uscha!

  

  


Nej! Inte nu...

Ja, jag har åkt på feber såhär innan jul.. Fast pratade med en kompis nu och han sa att 38 grader inte va feber ^^ fast känner mig ändå risig,, får se hur jag känner mig imorrn.. Idag spela jag biljard med brorsan och det blev en tuff match, där tönten stod som segrare pga en liten miss av mig ^^ Sen åkte jag och tränade, men tog det lugnt.. Kanske inte va så smart att gå dit.. S var där och tränade, han ser så pojkigt söt ut :P haha.. Ska se en film eller nått och sen sova för jag är gristrött..


tråkiga besked fortsätter :( usch!

Två dagar kvar till julafton...

Japp, det är sant! Det är bara två dagar kvar till julafton och vart är julstämningen kan man fråga sig :P inte här iaf.. Brorsan hämtade mig på jobbet med rosablixten och jag blir stel som en pinne när jag ser en fruktansvärt vidrig spindel hänga ner från hans fönster och vet ni vad min sk bror gör?!??!!! Han tar tag i tråden och för den över på min sida och jag börjar skrika och det var nära på att jag börja gråta.. Jag har sån fruktansvärd fobi för spindlar så det finns inte.. Så vidriga!

Ska göra iordning mig nu för i eftermiddag väntar biljard med brorsan och sen skivstång & spinning.. Ska bli roligt, typsikt att jag fått ont i halsen, ´jag kan knappt svälja, vilkte är jobbigt.. Men tror inte att jag är sjuk utan för jag kanske överansträngt rösten :P vad vet jag.. eller så har marre smittat mig ^^

En mycket trevlig söndag...

Den här dagen har vart riktigt bra faktiskt =) Ingen söndagsångest utan allt känns bra, dock ska jag gå upp tidigt imorrn för jag ska jobba, men cash tackar man inte nej till.. Dagen började med att jag kollade på annapolis med james franco i spetsen och han är hot! Den filmen var lite i samma stil som the guardian (vilket är en sjukt bra film) lite drama-action.. Absolut värd att se, gillar dessa typer av filmer.. Sen vid tvåtiden bar det av in till stan för att träffa marre och emilia för lite skridskoåkning och till min förvåning ser jag att jag har två olika sorters skridskor :P haha.. jag hade bara tagit det paret mamma ställt fram, och det var visserligen en till höger och en till vänster, men inte av samma sort ^^ det måste sett ganska komiskt ut :P Sen hade jag pers gamla hjälm, jag måste ju skydda min smarta *host* hjärna.. Emelies kusin var även där och åkte lite såg vi ^^

Sen var det en blixtivisit hos mormor där jag bytte om och sen åkte jag till idrottens hus för att kolla på innebandy med min käre broder.. Det var en rolig match =) första perioden vann IBK med 4-0 andra perioden vann pixbo med 4-0 så inför den tredje perioden stod det 4-4 men det slutade med en skön vinst till IBK =) 

Sen åkte jag vidare till friskis för att träna lite.. Körde lite rodd och så visa marre mig lite olika saker man kunde göra.. Va ganska kul =) Nu kom mamma in och gav mig en utskällning för jag inte dammat mitt rum än och då blir jag bara så jävla förbannad!! bara för hon jämt sitter hemma och har världens tråkigaste liv där allt går ut på att städa, fråga om man ätit och ligga och sova frmaför tv:n.. Va fan spelar det för roll om jag gör det, ahh men det ska va fint inför jul, vi ska inte ens va hemma på julafton. Så nu ska jag damma tills jag spyr och bädda med nya lakan så hon blir nöjd!!! Biatch!


Tänk om man kunde få honom i julklapp ;P



Love actually...

Det är bara sånt här som händer på film



Jag är så osmart ibland...

Jag och emelie var hemma hos marre ikväll och vi hade det riktigt mysigt =) Vi spelade trivial pursuit..Vi körde barnfrågorna och dom va inte alltid så lätta ^^ Jag fick en fråga, vilken björn är det som gillar honoung med har en ganska liten hjärna? Och jag säger BAMSE, med världens självklaraste röst och marre och emelie börjar skratta och dom undrade om jag skojjade med dom och jag fattade varför men när dom sa att det var nalle puh så fattade jag :P haha..  Det var längesen jag skrattade så som när jag svarade något så sjukt kul på en grejj, då var frågan vad "dansar" kevin costner med ? Och då utbrister marre DET HÄR MÅSTE DU KUNNA LISA!! Då säger jag whitney houston! (eftersom vi sett the bodyguard i veckan och diskuterat den filmen endel) och dom börjar skratta hejdlöst och ännu en gång fattar jag inte varför för jag trodde det va självklart.. Och då säger dom dansar med vargar ^^ Och då var det bara att slänga bak huvudet och gapskratta ^^ Helt smart är man då inte ;P

Sen kikade vi på den sista minuten av dansbandskampen och såg att scotts kom tvåa och det va lite tråkigt :( Sen satt vi och tjöta lite, sen vid kvart i tio pyste emelie och då kikade jag och marre på die hard 2... Sen drog jag mig hemåt också..

Imorrn väntar en jättemysig dag med skridskoåkning, kolla på innebandy med brorsan & pappa och sedan iväg och träna med marre..


Ett efterlängtat lov...

Det har vart fullt upp de sensaste dagarna.. Torsdagen var det spex och när jag, anna och lisa satt där i skolans aula hörde vi hur alla diskuterade vart dom skulle vara innan de skulle gå ut och då säger jag:
- Faan jag börjar också bli sugen på att gå..
- Jag med, men det är ju ingen annan som vart det.. säger anna
- Men jag och lisa pratade om i förrgår men det var ju ingen som va på..
- Men jag va jju det..
Sen kom vi på att det inte fanns något som hindrade oss.. Så efter  spexet som i princip enbart innehöll bastuklubben och stripp drog jag hem och hämta grejjer och sen tog jag bussen in till stan och sen vidare till annas place.. Spexet var för övrigt ganska bra.. Jag skratta en del ^^ Parodin på bastuklubben va rätt rolig och bastuklubbens film va rolig och hannahs gängs grejj va skitkul.. Komikern var måttligt rolig.. Parketten var helt okej, massa 91:or och 92:or i början men sen kom det riktigt många treor =) Vi träffa på vår innebandykompis vilket va sjukt kul ^^ Så lyckades jag skämma ut mig genom att hälsa på en som jag egentligen inte känner, men kunde inte låta bli, han äör ju trots allt en av skolans snyggaste killar ;P grr på honom.. Riktigt bra musik för en gångs skull också och roligt med snökanonerna..

Vid tre så somnade vi hemma hos anna.. Sen på fredagen var det julavslutning, alla va lite sega, men vi var ändå hyffsat pigga.. Sen kom carro med två tårtor (eftersom vi har strafftårtor i klassen) och jag och många andra rörde dom inte ens så vi fick skänka dom till resten av ekonomerna.. Sen hade vi lite tävlingar och sen var det den tradionella avslutningen i aulan, den sista julavslutningen vilkte är sjukt ledsamt.. Var ett gäng som gjorde en grymt bra låt och sen kom min favvolåt, när julen kommer till stan.. Sen var det grötätning.. Sen var denna terminen slut.. Eftermiddagen spenderades i skövde med pappa, köpte lite julklappar och hämta brorsan.. Tåget skulle kommit halv men vi var sena och vi sprang upp och ner och sen såg vi att det skulle komm in tio minuter senare så vi kom precis när tåget kom, men då ser min kära broder oss inte så då stressa vi helt i onödan.. Men det var sjukt trevligt att se honom igen!

På kvällen var jag och marre på ua avslutning på skybar, det var sjukt nice där.. Grymt fin utsikt och trrevlig i största allmänhet.. Vi hade en riktigt trevlig kväll där =) Idag har jag jobbat och vart en sväng på stan och ikväll får vi se vad som händer, ska iaf in till stan och träffa marre o emelie så ska vi se om vi får med oss några andra =) 

Nu ska jag försöka njuta av detta sista jullov, det är blandade känslor, just nu känns det bara tomt, jag kommer sakna skolan, klassen och allt runt omkring och när man börjar vårterminen vet man att det nästan är slut :( När vi skulle gå ut från skolan tittade jag in i kerstin forsells kontor och på spexet sa dom att hon skulle sluta så vi vände och så sa vi hejdå till henne och så gav vi henne en kram och jag kommer salna henne för hon är alltid så glad och trevlig, hälsar alltid glatt på en.. Men aja.. Hon kommer iaf va med på studenten.. ska börja göra något vettigt nu..

Maybe a tough guy...

Kollar på the bodyguard nu och jag gillar verkligen den filmen.. Både jag o marre tycker att kevin costner är sjukt manlig i den här filmen, and that's hot!

what did you expect?
maybe a tough guy



Man blir aldrig nöjd...

Dagen har vart som alla andra.. Dagen började med organisation & ledarskap och då ko mett gäng nior och kikade förbi, för dom ville veta lite mer om samhäll ekonomi.. Sen hade ramus fixat det sista bidraget så vi ska inte göra något, men vi ska iaf dit o kika, eller några av oss iaf, jag missar det inte i första taget :P Aja, det hände väl inget specielt i skolan, kollade lite på skoltröjorna.. Fast det var så mycktet folk så vi sköt upp det.. Såg för övrigt ma idag, inte ofta man ser honom och jag måste få säga att han är hot! Slutade halv tre idag och då tog vi en sväng på stan och där fann jag o lisa, anna och frida så vi gick med dom =) Sen åkte jag med mamma hem..

Mitt blodscoker va så sjukt lågt när jag kom hem så det var riktigt gött med käk.. Nu blir det städa rummet, plugga rättskunskap och sen slå in paket och kolla på O.C =) Och ikväll visar dom titanic och the bodyguard och jag ska nog se den sistnämda, en riktigt bra film! Se den om ni inte sett den, tror den gick i femman.. eller om det var i trean..

See ya babes!

Snart är 2008 slut...

Jag fick äran att lägga på årets julkort ^^ jag hade hämtat matilda och skulle lägga på dom på lådan, så ser vi postbilen och matilda bara hindra honom! Så jag parkerade framför honom så han inte kunde köra och skutta ur bilen och gav honom dom rakt i handen :D Han bara log och sa inget :P haha..

Sen träna jag och matilda skivstång & spinning, ingen av de vanliga ledarna var med idag och det va lite tråkigt.. Men jag berättade om spexidéen för matilda och hon var pumppå :D så nu försöker jag med marre och hon verkar också på :D hihihi Jag ska få det att funka!! Det är ju vår sista chans att va med nu och det skulle ju faktiskt vara ganska kul XD

För er som är intresserade så kom vi i pyjamasparty ina ction med i tidningen :D kolla längst bort på stora bilden i dagens NLT, and that´s hot!

Jag har alltid tänkt att jag har det så bra.. När jag va liten tänkte jag, jag har både farmor, farfar, mormor och morfar i livet, plopp så dog morfar :( sen när min bästa kompis föräldrar skiljde sig tänkte jag, va glad jag kan va att mina fortfarande är tillsammans.. plopp nått år sedan så skiljer sig mina föräldrar (var jobbigt i början, men inte längre, dock jobbigt att inte kunna bo hos pappa :/) och just nu händer massa tråkiga saker.. Men det är fär privat för att skriva här :/


Jag vill vill vill vill villl....

Jag är som en liten barnunge! Jag blir så arg när jag inte får som jag vill.. Eller när jag vill ha något eller att något ska hända kan jag inte få det ur tankarna förräns det händer.. Ja, jag pratar om julspexet.. Så var rasmus på oss i skolan idag och han får allt att låta så lätt ocn nu är jag mer sugen än någonsin (och så slipper man punga ut med 50!!!! kr till spexet) För allvarligt, så lång tid tar det inte.. Filmningen kankse tar max en timme på sin höjd och jag kan försöka hitta någon som kan klippa ihop den.. Rasmus ringde förut och sa att han kunde fixa en och kamera kunde elevrådet fixa! Så jag vill!!!! Ska övertala dom andra imorrrn!

Morgonen blev kanon, har äntligen avslutat mitt konto på sparbanken.. Och jag tyckte det va lite lite pengar på mitt kort, men det berodde på att mitt studiebidrag hade överförts till länsförsäkringarna :P så dom pengarna fanns där ^^ haha.. Alltid gött att veta! 1050 kr bara sådär ;P Sen när jag väntar på marre att komma med bussen ser jag DF och jag vinkar och han cyklar över vägen och vi pratar lite, sen kom marre med och det gjorde hela min dag! Charmigare kille får man leta efter och det är länge!! Alltså jösses, jag kunde inte sluta flina! Har saknat att se honom cykla runt i stan med det där strålande leendet! Julen är här må jag säga, det var som en för tidig julklapp.. Jag må överdriva lite, men shit pompe säger jag bara!

Var på lite halvtaskigt humör på eftermiddagen men efter ett par tabletter blev det bättre.. Sitter just nu och inväntar träningen! Ska bli sjukt kul.. var ett tag sedan nu, eftersom jag var förkyld i förra veckan och så ville jag inte förvärra det inför lussebandyn.. på tal om lussebandyn, en lagmedlem åkte med bussen, philp =) Han höll på att tvätta mina pyjamasbyxor ;P redig pöjk! Jag sa åt honom att skicka bilden till calle, för jag vill ha vårat lagfoto! haha,,

Jag är trött och det känns verkligen som söndag...

Idag började mobilen ringa för tidigt (på två sätt) jag va sjukt trött och käka frukost, bytte om och skulle ta på mig jackan då hör jag mamma fråga, börjar du tidigare idag? Jag tröt och irriterad svara nee, jag börjar nio och mamma säger, men klockan är ju bara kvart i åtta, då trodde jag hon skojja med mig, men icke.. Så jag fick gå och lägga mig med kläderna på.. Vaknade upp en halvtimme senare med dunkande huvudvärk.. Kan även meddela att det va sjukt mycket på jobbet, alltid så innan jul, men pengar är aldrig fel (vilket gjorde mig på bra humör ;P) .. Kom hem vid fyra, men då hade vi skjutsat hem hanna också.. Jag o marre som pratat om att fråga emelie om vi skulle åkt pulka idag, men ännu en gång har snön smält bort :P

Måste säga att det här har vart en riktigt lyckad helg! Fredagen i skolan kunde inte bli bättre och kvällen likaså.. Lördagen slapp och sen en grymt härlig kväll med marre, promenad, film, tjöt och en massa skratt, vi vet hur man roar varandra =) vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne! Saknade dock emelie i helgen men hon var ute på egna äventyr, för hon har nämligen fixat lägenhet i eskilstuna nu.. Jag är så fruktansvärt glad för hennes skull..

Idag har jag även slagit in årets första julklapp ^^ Och så har jag skrivit lite julkort, så låt se om du blir den lyckliga att få ett ;P Tredje advent är det också och det återstår nu bara fem dagar kvar i skolan det här året och det är sjukt! Källen ser ut så mycket som att jag ska se på gossip girl, duscha, parlamentet, wallander, lite plugg i pausen och sen slutet av wallander.. Försöker även komma på ett debattämne i svenskan.. Har ni något bra ämne man kan va för eller mot, lämna gärna förslag =)


Lussebandyn 2008 var otroligt kul!

Jag måste säga att det var en mycket trevlig kväll! Härligt att träffa lite nytt gott folk =) Började med käk hos emilia, sen kom dom två sista gossarna som vi inte träffat förut och vi var på övervåningen och bytte om, så kasta jag ner lite pyjamasbyxor till dom och några minuter senare när vi kom ner hade alla pojkar fått på sig var sitt par byxor utom albin som körde på sidenkalsonger ;P Sen trava vi iväg till lussebandyn.. Einar hade vi självklart med oss ^^

När vi var i omklädningsrummet träffade vi en som spela i min syrras innebandy lag och jag börja småprata med henne lite och fråga vilken grupp dom hamnat i och så och sen önskade jag dom stort lycka till.. .Men tji fick jag för det visade sig att vi var i samma grupp som dom sen.. Vi hamnade i en ganska svår grupp, vi spela oavgjort första, sen förlora vi tre i rad, med ytterst små marginaler och vi spelade riktigt bra mot erikas lag och dom vann dom matcherna i slutspelen sen.. Sen vet jag inte hur det gick för dom.. Men vi spelade nog 4-5 mot dom och en annan match var 6-7 och den sista kommer jag inte ihåg.. Ett domslut gjorde att vi förlorade en match vilket var sjukt tråkigt, jag var fruktansvärt förbannad.. Sen tog vi med grejjerna för vi skulle ge lite föda till laget ^^ ( va grymt kul när jag skulle hämta mina dunsockor under en bänt så satt det massa folk där så skulle jag böja mig ner och sträcka efter dom så hamna jag rakt mellan benen på en stackars kille, aja :P blev lite för djupt :P)

Vi var hos calle ett tag innan vi drog tillbaka och vi spelade en match till men förlorade den.. Men en sak kan jag säga iaf, vi hade sjukt kul och jag kunde inte ta någon i mitt lag seriöst när alla hade pyjamaskläder på sig ^^ det var sjukt kul! Vi avslutade kvällen med ett gruppkort så jag hoppas det kan komma upp här inom kort ^^ Ska bara få korten av philip.. Jag skjutsade hem kicki och hon var grymt snyggt utklädd i år igen, idag var dom strutsar :D

Orkar inte skriva mer nu, men om jag kommer på något kul som hänt mer kan jag meddela det.. En sak till, en brun het snygging har kommit hem med ;P Var som en för tidig julklapp ;P we like! Såg även den brutalt sexuelle killen och han var snyggare än någonsin idag, jag och marre var nära på att svimma av.. Såg även MA på läktarna ;P Mycket ögongodis kvällen till ära.. Fast dock inte många bra utklädnader..

Imorrn ska jag nog hitta på något med marre, får se vad det blir för bus =) Sov gott och tack för en trevlig kväll ;P Hade även en grym hejjaklack bestående av matilda & frida (Y)

Äntligen är julstämningen på topp..

Måste berätta att jag haft en totalt underbar dag och jag hoppas att dte kommer fortsätta.. Började dagen med att bläddra igenom dagens NLT och fastade vid spana in och då läste jag krönikan och den va så sjukt bra, han skrev om bratwannabes att vi alltför många på vår skola och jag kan bara hålla med honom.. All cred till min nya idol!

Sen missade jag nästan bussen men kom till skoaln iaf och tur var det för där träffade jag emilia och så kikade vi på luciatåget som var oerhört stämningsfullt och fint.. Vissa sa att det inte lät så bra ibland, men eftersom jag är tondöv märkte jag inget.. Sen drog pysslet igång, det va sjukt mysigt, vi lyssna på julmusik och drack glögg.. Alla ekonomer plus nåra nötter från byrån eller vart dom nu kommer.. En del vill man bara spy på.. Sen klädde vi granen och monterade den.. Och emil  gjorde sina tradionella tomtar..

På rättskunskapen var alla ganska flummiga och sen när lektionen va slut va det dags för tårtätning, dom som köpt dagens tårtor var frida och marre =) Vi stod uppe i studielandskapet och alla ahde varsin gaffel i handen, men vi hade inga tallrikar och ingen visste vart vi skulle hämta och då tar rasmus eller anton direkt av tårtan så hela klasses va som katter runy het gröt.. Alla bara hävde tårta sem, tvårona kollade bara på oss.. Sen dorg vi på volymen med All I want for christmas is you och så dansade vi runt granen =)  Stämningen är nu på topp.. Ska fixa lute grejjs nu och sen bär det av in till stan för samling hos emilia och sen LUSSEBANDYN!!


Jag känner mig tom...

Vad kommer hända nu? Vad innebär det här? Kan inte ens ringa och fråga, jag borde skämmas..



Nu måste lisa sätta igång...

Ja jag på att jag måste fixa mina pyjamasbyxor tills imorn för dom är för långa.. Till råga på allt så min ömma moder inte hemma :/ vad ska lisa då ta sig till? För jag kan inte trä vår symaskin :( snyfft.. Måste kolla vad jag ska ha till, för imorrn är det lussebaandyn och det ska bli så roligt! Pyjamasparty kommer vara grymma ;P mihih..

Och vi hade fått pengar till vårt arbetslag til latt köpa en gran så jag fick en bamsekram av irene när jag kom upp till vårt studielanskap.. Morgonen kunde inte börjat bättre när några lustigkurrar längst bak sa en klockren kommentar.. För en busschufför säger alltid med sån röst dom har på flygplan

Ja då närmar vi oss  Lidköpings rescentrum och det är vår slutstation och nu önskar jag er en trevlig dag! Tack för att ni åkte med oss.. ( man väntar bara på att få höra vad temperaturen är)

Den klockrena kommentaren var, Finns det svenskt kaffe på hotellet?
Haha wee löööve sällskapsresan.. Det hade även kommit snö dagen till ära =) mys!

Vi i seven and the city funderar på att ställa upp på julspexet, eller jag, marre och emilia har pratat om det och vi har kommit på världens grymmaste idé så vi hoppas på att resten är det också, för det skulle bli så fucking great! Dags för planering..

Morgondagen kommer bli toppen, såhär ser dagen ut..

06.00 Gå upp
08.00 Luciatpg i aulan (myyyys)
09.00 Julpyssel med ekonomerna (ännu mer myyyys)
12.35 Skoldagen slut
Sen hoppas jag att jag får låna bilen så jag kommer hem ikväll..
16.45 Pyjamasparty samlas för taggning och käk hos emlila
18.00 Samiling i gympasalen för samtliga lag
19.00 Innebandyn börjar och håller förhoppnigsvis på hela natten :D:D:D::D




Julpimp på gång...

Ja, idag blev det inte mycket gjort i skolan, men jag och marre har dratt igång värsta julpysslet på fredag. Vi har velat ha det så länge så nu fråga vi irene och hon studsade av glädje.. Så efter luciatåget i aulan så är det dags för julpyssel, vi la fram lite förslag som att göra pepparkakshus, klä en julgran, göra pynt och på skämt hade vi skrivit producera starkglögg på tavlan på vår "att göra lista" sen satte vi oss vid bordet igen, då gick två ettor fram och börja kika. Då kom irene ut och sa till dom att ta det här på allvar och att dom skulle ta bort starkglögg, haha det är mer än rätt att ettorna ska få skiten ;P hah.. Sen fick vi i uppdrag att åka och kika på granar, så vi for till lågprisaffärernas himmel, dvs netto, lidl och ÖoB och det var bara det sistnämda som hade en och den kostade 175 kr :D och den va så jävla ful, men det är ekonomiskt och charmigt! Så våran underbara studsande irene skulle fösöka få igenom detta på dagens möte..

Hände även en sjukt kul händelse när jag & marre gick till bussen och det var matildas kompis som var i farten.. Han är så sjukt rolig, han kan fan säga precis vad som helst XD... Sen mötte vi upp emelie och så hade vi en mysig eftermiddag med henne.. Sen bar det iväg mot innebandyträningen.. Det blev, jag, marre, calle, albin och emilia =) dom två småttingarna kom inte, tror dom var på annan träning.. Men jag kan säga en sak, vi kommer rocka så jävla hårt!! Och albin va sjukt trevlig så jag hoppas på att dom andra är det också ^^ Jag kände av förkyldningen så jag hoppas det försvinner tills på fredag och att jag inte har någon vidare kondition.. Snabba byten på fredag ;P haha

Sen fick jag skivorna av calle, grymt snällt =) äntligen lite bra musik i bilen =) Sen efter jag skjusat iväg lagspelarna dot dom skulle åkte jag hem..

Vad skulle man göra utan sp3a?

Jag måste säga att jag älskar min klass ;) Större delen av den aif.. Det är dom som gör att man orkar ta sig upp på morgonen.. Hade en sjukt kul mattelektion, vi hade en liten genomgång, då skulle rune gå igenom de tre olika punkterna då sa han:
- Vi har ju minimipunkten och maxpunkten och så har vi en punkt till, vilken är den
- G-punkten skriker anton...
Efter att alla skratt dämpat sig så sa rune:
- Jag tänker inte ens säga vad jag tänkte säga nu,,,

Hahah. Jag hatar när man ska återberätta något för det blir aldrig lika kul, men just i den stunden var det skirkul.. Sen hade vi naturkunskap, då samlade vi bakterier ^^ Sen ska jag skriva ett arbete om hudcancer och det ska bli riktigt kul och intressant..  Sen tog vi hem var, choklad på söderströms och se träffa jag mamma och moster, så jag följde med dom till mormor senare.. Sen åkte jag och mamma till lundsbrunn igen och nu fick jag lite kort så jag ska visa mina vänner imorrn och så ska jag få höra deras åsikter,..

Imorrn ska vi öva inför lussebandyn!! Yeahhh!! Ska bli så kul.. Jag får ta bilen till skolan imorrn så slipper jag släpa på allt.. jaja, ska kolla lite på tv nu.. See ya biatches!

Jag är så trött...

Idag var det riktigt segt att gå upp, ville bara vända mig om, men nu ska jag inte förstöra min 100 procentiga närvaro ^^ Tror jag har det iaf och det är jag riktigt stolt över! En sak var jag glad över när jag gick utanför dörren och det var att det inte regnade ute, utan det var ganska kallt och friskt.. Sen lyssnade jag på the killers skiva day and age och den är otroligt bra =) Bussen var proppfull och det var en som var framför mig som norpade den sista platsen och jag fick stå till stan, sånt är så tråkigt.. Väl i skolan får vi reda på att våran lärare är på kunskapsmässa men anne tog närvaro iaf, men det är ju så typsikt så nu sitter jag här och gör inte så mycket..

Anna och Per om ni fortfarande letar julklapp till mig så vet jag vad jag vill ha nu, ett skin till min iPod =) det finns på bluebox.se.. Jag har länkat till mina favoriter här nedanför:

skin 1:
http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02758&page=8&countrs=84&size=12&method=varu&varu=skins

skin 2:

http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02755&page=9&countrs=96&size=12&method=varu&varu=skins


skin 3:

http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02674&page=11&countrs=120&size=12&method=varu&varu=skins


skin 4:

http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02673&page=11&countrs=120&size=12&method=varu&varu=skins


skin 5

http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02421&page=13&countrs=144&size=12&method=varu&varu=skins


skin 6

http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02420&page=13&countrs=144&size=12&method=varu&varu=skins


skin 7

http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02413&page=13&countrs=144&size=12&method=varu&varu=skins


Ska kika på vilken som är min absoluta favorit, men det finns så många fina ^^  Men 1 och 6:an är mina favoriter, 6:an är nog snyggast ändå.. Några andra utav dom som var tuffa är, 2:an och 4:an..

Tittade just på klockan och ser att det nu är 7 timmar och 10 minuter kvar tills jag slutar, *suck* Men aja jag överlever detta.. Ha en toppen dag allihopa!

Vill inte vara förkyld...

Dagen har vart seg, huvudet har bara dunkat, jävla förkyldning! Sen va lisa förbannad hela dagen för jag inte hämtade en gaffel till henne (lite lejonkungen-varning på den),.. Fick tillbaka naturkunskapsproven, fick 31,5 av 40.. Sen hade vi mattelektion, vi gick igenom lite nya saker.. Sen slutade vi en halvtimme tidigare.. Gött!

Grattis till emelie som kom in på skola i eskilstuna =)


En kväll fylld av skratt...

Jag älskar verkligen att skratta och det gjorde jag flera gånger om igår.. Jag hämta upp lisa i källby så åkte vi in till stan och när vi är i filsbäck berättar lisa en liten händelse som hände henne på stadt, hon hade vart ute och gått med en gammal kompis och då kommer arne fram och säger, vad är det för kuk du går med?! HHAhahha jag tror att jag gjorde lisa döv med mitt bedövande skratt! hahah, Sen hämta hon lite grejjs hos arne sen åkte vi till marre =) Hon hade julstädat i sitt rum ^^ riktigt fint! Sen kom även calle och johannes.. Sen funkade det inte att se the shining så jag och pågarna tog en tur ner till all video.. Där befann sig även S, D och J.. Måste säga att S är lite halv söt ^^ Och han var sjukt lik sin pappa.. Sen fråga vi killen i kassan och han sa att dom lånat ut the shining (typiskt)... Sen drog vi till shell och dom hade den inte heller, men han sa däremot att det va jättebra och det hjälpte ju inte..

Sen åkte vi till supermaket och den videoaffärern där och då fråga vi om dom hade den filmen och då sa han bara, Är det ett godis? Och vi bara nee och han bara skratta och sa att han skojja, jäses va jag garva.. Sen köpte vi dricka och sen ringde vi linus little brother och han sa att han hade filmen men det hade han inte men vi fick med oss fem andra, så efter en timme va vi hemma hos marre igen.. Vi kikade på dansbandskampen och det va lite småkul, men kvällens höjdare var iaf C. Jag vek mig dubbel av skratt ^^  och det var jag inte ensam om..

Jag kan även meddela att det inte blev någon film för allt hackade. Vi kollade på britney spears dokumentären och den va ganska bra faktiskt.. Sen vid halv ett åkte jag hem.. Sen va jag inne på msn ett tag och där fastnade jag till halv tre, pratatde med J och shit vad jag saknar det, han får mig verkligen att skratta, hoppas jag träffar honom ute nångång, kan nog bli riktigt kul! Ångrade at jag aldrig gick ut i fredagas för det verkade som det var mycket kul folk ute och förfesten hade nog vart riktigt kul också.. 

Sen vid halv två ringer mobilen, då var det linus skånska och fulla vänner så dom satt jag och tjötade med en stund och jag satt bara och skrattade för dom är helt obegripliga! Jag kan iaf säga att det va en trevlig kväll.. Och att jag börjar bli sjukt festsugen ;P haha..

Idag blir det städning, pelle svanslös och träning +solning.. Kan meddela en anna fruktansvärt hemsk sak..Jag tror att jag håller på att bli sjuk!!! Nös hela kvällen igår och idag har jag lite ont i huvudet och känner att dte är i början på en förkyldning :´( Jag får inte (!!!!!!!!) vara sjuk på fredag för då är det ju lussebandy!


Redan 6:e december...

Jag säger det igen, det här är slöseri på december, känner inte av stämningen :(

Jag och hanna sålde potatis i skara idag och det blev väl ingen succé om man säger så ^^ Blev lite segt att vara där i fyra timmar men med lite mackor och varm choklad så ordnade det sig :) Sen fick jag ta pappas bil till lidköping och så skjutsade jag hem hanna, lite läskigt att köra pappas bil. Dels för att den är så ny och att jag inte är van vid den.. Men nu är jag hemma iaf och jag är lite halvtrött, men ikväll blir det film iaf.. Ska bli skönt med en sån kväll och imorrn ska jag sova ut.. Men jag sätter fem spänn på att jag kommer vakna vid halv nio och så kommer jag inte kunna somna om :P

Ha det goett!

Jag är rätt missnöjd med livet när jag tänker efter...

Jag är inne i en svacka just nu.. När man tänker för mycket inser man vad man saknar.. Det är mycket jag skulle vilja ändra just nu.. Jag vill bara komma bort från allt, börja om! Träffa massa nya vänner, även äldre killar som är lite mogna för det finns det tydligen inga i lidköping.. Och om det finns så kommer man aldrig finna de guldkornen..

Kvällen blev lite utav en katastrof och dom känslorna jag och marre hade kan förkortas med ett ord, katastrof.. Vilken liten vännerkrets man har egentligen.. Vissa personer vill man bara spy på också, endel är så fucking vidriga, hoppas jag inte kommer träffa den personen mer.. En annan person driver mig till vansinne.. Vill inte umgås mer än vad man måste med honom! Aja ska sluta skriva nu innan jag börjar skriva en massa skit..

Feste jag och marre besökte i 30 min skulle nog vart kul om man hade druckigt lite, för annars känner man sig så missplacerad.. Speciellt när det är ganska många man inte känner också, men vi satt och småprata med lite folk iaf.. Jag är glad att jag har marre iaf!

Ska sova nu, ska upp tidigt imorrn, *urk* säger jag bara.. Men på söndag ska jag äntligen få sova ut!! Just nu är lussebandyn det ända jag ser fram emot.. Kanske julafton, men inte överdrivet mycket för julkänslan har inte infunnit sig riktigt än, så det här är slöseri på december.. Jag får inte känslan när jag öppnar luckorna i icas julkalender.. and that´s sad! Kan meddela att vi ska på dop för lilla nellie den första januari, kul att det är dagen efter nyårsafton, men det ska nog gå bra.. Jättekul att vi bev bjudna, för mamma trodde inte det..


Jag vill ha fredag idag...

Kommer ni ihåg den reklamen med kycklingen där som sjunger jag vill ha fredag idag, den va så härlig! Aja har inget med saken att göra, bara gött med fredag.. Sitter och tittar på bert nu som jag fått låna av matilda och det är bara så jävla kul!! Nu ska jag duscha och sen kolla lite till på bert.. Skoldagen har vart helt okej, tråkigt att det småregnat bara..

Igår var jag, matilda och marre på skivstång, kul att träna med kompisar! Hade mina nya träningsbyxor och om jag ska va ärlig så var det riktigt kul att träna i sådanna byxor ^^ Slapp jag vara den ända tjejen med shorts och stor t-shirt.. Det brukar bara vara jag och gubbarna som har det ^^

Det hände en sjukt rolig incident i skolan idag, haha jösses va jag skrattade.. Emil som river upp massa gammal skit ^^ haha..


Life is a bitch...

Ja om ni läser rubriken så stämmer det in så bra.. Dagen har vart toppen, fast så hände en grejj som gjorde att tårarna började falla i floder nedför mina kinder.. Kommer till det senare.. Imorse var jag iaf i götene och hämtade mitt körkort, blev helt okej.. Sen hämtade jag upp matilda och sen åkte vi till skolan, jag va stark och åkte i mjukisbyxor och utan smink.. Så fick jag en helkroppsmassage och det va sjukt skönt!

Sen hade jag rättskunskap och marknadsföring.. Sen var jag ganska flummig så skulle vi ner til labc-gruppen för att fråga om det gick att ändra stundetmössan och dom sa att det kanske va i senaste laget men dom sa att jag skulle ringa senast imorrn.. Sen åkte jag o marre och lisa till solariet.. Lisa solade dock inte... Blev lite yr i huvudet, kanske för att jag druckit så lite under dagen.. Sen ville lisa och marre till gyllene måsen och jag ville egntligen inte för att jag va osminkad och för jag inte ville lägga pengar på det, men dom sa att det ändå inte var något folk där.. När vi väl kom in så var det inte så mycket folk, men då säger bara lisa eller marre ojj och jag bara vaddå? In kommer vår klasskamrat anton och med sig har han SD och fuck a duck säger jag bara och till råga på allt så sätter dom sig vid bordet mittemot.. Trevligt men inte när man ser ut som ett faanskap..

Sen ringde jag abc-gruppen och då sa dom att dom redan skickat den till produktion och då brast det.. Nu kan jag inte sluta gråta!! Hatar!! Det är ju faan ett halvår tills man ska ha den!!!!! Usch vad jag är ledsen.. 
Men mamma sa att jag kunde beställa en ny mössa bara, men det känns ju jätteonödigt, men ska kolla vad det kostar att bara beställa mössan... Men aah va sur jag blir på mig själv.. Ska iväg och träna nu ikväll och det behövs verkligen!Kollade vad det kostade och det blev ännu dyrare... HELVETE!!! Jag tror inte att ni anar hur ledsen jag är... Kan inte sluta gråta... Fy faan va irritrad, ledsen och besviken jag är nu!!!! Det här slår nästan affärsplanen! Inget blir som jag vill längre!! FAAAAAAN!


En myspysdag raki igenom...

Just nu är jag ganska irriterad, skrev ett långt inlägg igår och även fast jag sparade som utkast så försvann skiten och då blir jag så ledsen.. Men igår var iaf jag, matilda och frida och provade balklänningar i lundsbrunn. Jag provade två stycken jag gillade.. Men jag orkar inte gå in på det nu.. Kanske berättar mer ingående en annan dag.. Ska nog dit på tisdag igen för jag vill visa mamma..

idag har det var en mysdag.. Satt med sofia och sarah på bussen och filosoferade.. Nu har jag äntligen fyllt på min mobil så nu sms:ar jag gratis i 30 dagar, jippie ;D så nu behöver du inte bli sur för jag äsger att jag inte har några pengar syrran ;) IDag gjorde jag och hannah färdigt studentbudgeten, sen hade vi affärslunch på olofs matta ^^ Riktigt mysigt.. Vi köpte mat på wookhouse, 40 kr var för mycket mat, det kallar jag kalasbra och fifigt..

Sen åkte jag o marre till ÖoB och vi har en ny liten idé på gång.. Sen såg jag min gamle körskolelärare och då kom jag på att jag är skyldig honom 800 kr, aj då, pinsmat värre.. Men ska lämna ett litet julkort till honom imorrn ^^ Sen tog vi en promenad och snacka djupt jag och marre.. Sen åkte vi vidare till majåker och på bussen fick vi sällskap av anton.. Väl hemma hos marre snacka vi gamla minnen och sen kom emelie så vi myste med lite ljus och lussekatter.. Sen kollade vi på gamla kort på datorn och jag ser nästan yngre ut idag :/ fast i början av högstadiet va verkligen illa och det finns verkligen bilder där man ser grotesk ut.. hahaha,, Vi fick oss ett par härliga skratt, (haha ryska luggen ;P)

Vi skulle egentligen solat också, men vi hann inte det :Pså det får bli imorrn och på fredag kanske.. Fick träningsbyxorna idag med och dom va helt okej, lite stora i rumpan, men ingen katastrof, men ska prova matildas i medium imorrn och se om dom sitter bättre..

Imorrn kommer bli en go dag.. Ska starta dagen med att åka till götene och sen hämta upp matilda sen ska vi till skolan för då ska jag få en timmes helkroppsmassage ^^ inte illa.. Får se om jag hinner sminka mig, annars får jag uppleva första dagen i skolan som osminkad :O ve och fasa.. Kan bli spännande.. Sen ska jag kolla om det går att ändra studentmössan och sen har vi en lektion till och sen ska jag och marre gå o sola.. På kvällen blir det skivstångspass i nya träningsbrallorna ^^ Där ni ;P

Sov gott babes, för det ska jag göra.. Och min B1 vet vad jag kommer drömma om.. Våran nya superidé LYCKOKAKOR (en snällare namn än vad vi ville ;P) mohaha..

1:a december...

Japp, snart är redan första december förbi.. Blev en hyffsad dag trots mogonen, låg och halvsov i sängen från sju till tio, ganska gött ändå.. Sen åkte jag med rådabussen för att hämta upp lisfisen.. Sen möttes vi av något pumpfint i skolan, mitt i a-husets rasthal står världens mest fraktfullaste gran! Så fruktansvärt fint, det ända som var lite irriterande var att det var blå ljus i den.. men det var verklugen kalasfint, toppen sträckte sig precis upp till andra våningen, skulle vart pampigt om den gick ända upp till tredje våningen..

Sen hade vi naturkunskap, svenska och matte.. På svenska lektion fick vi tillbaka nationella proven i svenska och mitt hjärta slog volter för jag var nervös för jag trodde det hade gått käpp rätt åt helvete.. Men jag fick ett VG och det är jag faktiskt nöjd med.. Men jag blev jättestolt över min lilla Marielle som fick MVG, starkt jobbat, mycket bra =)

Sen slog det mig att jag aldrig skulle hinna träna ikväll, till min besvikelse, kom på att jag har två inlämningar och ett prov tills imorrn, inte kul nånstans.. Har gjort dom två inlämningarna nu iaf så nu ska jag plugga stenhårt inför naturkunskapen..

Saker som händer i veckan:
Tis: Skola 8-16, ska kolla på balklänningar på eftermiddagen, kanske träna.
Ons: Skola 9-14, sola, träna innebandy inför lussebandyn =)
Tors: Helkropssmassage på morgonen, skola till 15 och sen träning..
Fre: Skola och sen vet jag inte vad som väntar..

Fick ett underbart meddelande av matilda som sa att mia skulle köra ett kibox pass på söndag! jippe då är den dagen räddad! Nu ska jag duscha och sen blir det råplugg med naturkunskap.. Ska nog kika på boston tea party sen med ^^


Ja, jag är trött!

Då var det första december och första luckan är öppnad.. När jag äter frukost plingar det till i min mobil, ett sms om att vi tar sovmorgon, och det kändes ju jättekul när man redan gått upp, sminkat sig och käkat frukost.. Hade hellre hört det igår kväll.. Men visst jag kunde åkt in till skolan men ingen höjdare att va där själv, så jag kan väl passa på att plugga naturkunskap för det kommer jag inte hinna ikväll.. Kanske kan aktivera mitt nya kort också.. 
Men det är så typsikt att man redan gått upp, jag som är äckligt trött.. Hoppas jag kan somna lite sen...

Dagens lucka i icas adventskalender:
På loppis kan man ju hitta LÄTT,

Saker som till julen känns helt RÄTT


RSS 2.0