Tågluffen närmar sig :D

Snart drar vi, bara tre veckor kvar!! Nu har eve köpt interrail kort + att resa till köpenhamn, amsterdam och paris fixat.. Wiihoooo!! Längtar! Nu ska jag iväg på jobb snart, från halv tolv till nio, usch, nio timmar, men sen blir det fiesta!


Jentehelg!!

Har haft en hur bra helg som helst :)  det känns som jag haft semester! Efter jobbet i lördags så åkte jag sandra och mercedes ut till flatöy där sandra bor :) elin kom på kvällen också :) Vi grilla en massa gott, åkte kajak, fiska (jag fick en makrell).. Vi såg film, jag somna :P Sen på söndagen sov vi längre, sandra fixa hotellfrukost på verandan i solen ;D sen la vi oss o sola, lekte, hade vattenkrig... Sen vid fyrasnåret käka vi pannkakor innan ci gick ner och bada :) bilderna får tala för sig :) har iaf haft en kanonhelg! Första doppet i år avklarat!


















En helg i Bergen...

I torsdagskväll kom pappa hit till bergen :) han kom in på jobbet och han va gör' brun! (orättvist) Så jag och mercedes fick skjuts hem från jobbet.. Sen var det bara sova för klockan va ställd på fem.. Började kl 7 på fredagen och jobba till två.. Sen hade pappa lagat mat hemma innan vi gick ner på byn i ett regnigt bergen :) sen gick vi hem och sen tillbaka och åt på zupperia och prata gamla minnen :)

Lördagen började vi med att gå till akvariet, pappa strunta i paraplyet och det fick han sota för.. Vi kollade på sälshow, kolla på pingviner och när en norsk medelålderns tant blev sur för en film inte startade.. Sen blev vi hungriga så då gick vi till 7-eleven och tog varsin pannini.. Sen fika vi och sen gick vi hem.. På kvällen kom julia, ylva och alex hit och grilla och vi spela kort och hade det mysigt :)

Idag har vi vart uppe på ulriken och gått omkring lite däruppe.. Väldigt fint.. Fint väder idag också :) Sen åt vi hvalbiff idag, smaka nästan som kjött.. Det var riktigt gott, kul att testat på det.. Var ganska nervös innan, nu ska vi kolla på rädda willy ;) haha! ne, elakt.. Nu tar vi det bara lugnt, pappa försöker lösa suduko, det går dåligt.. :P
























Finfin helg....












RSS 2.0