Box'n kick på sirius...

Jag och syrran har våran testvecka på sirius och igår testade vi bollpass och idag blev det box'n kick.. Vi var där rätt tidigt så vi gick in i salen för den var tom.. Då började vi kika på skivstångsgrejjerna eftersom vi ska på det imorrn (troligtvis) Då tog jag upp en vikt och när jag ska lägga tillbaka den så ramlar tre istället.. Sen skulle jag kasta en medicinboll till syrran och hon visste inte att det var det så ni skulle sett hennes min när hon skulle ta emot den och den va tung ^^ hahaha.. Jag kan ha skitkul med syrran men samtidigt kan hon vara nerverande, hon tar nog pris i att vara gnällig och klaga.. Men när hon inte gör det är hon toppen :) Passet var ganska kul, men gästledaren sami har klart de bästa boxpassen! Känns gött och komma igång med träningen igen, har inte tränat på ca tre-fyra veckor pga av olika anledningar, sjuk, dålig motivation, mkt plugg och resande..

Det har vart otroligt gött väder hela dagen, dock blåst lite väl mycket, men vinden är iaf inte ilande kall längre.. Var strålande sol när vi åkte in till stan innan träningen.. Ska försöka komma igång lite med bloggandet också, gör mina små uppehåll ibland :P Aja, ska nog börja förbereda mig på nattens sömn! Jag önskar er alla en riktigt god natt! Dröm sött, om jag har tur så drömmer jag en aning.. Skulle vilja skriva en massa, men just nu är jag för trött för det..

Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

UF-mässan över förväntan...

Dagen började med att jag mötte upp lisa och anna på mc donalds för dom skulle ha kaffe.. När jag skulle ta av mig väskan när jag skulle gå in i bilen drar jag av mig örhänget men jag hitta det som tur var :) Sen när vi väl kom dit så skulle vi komma på en tävling, men det blev att de fick skriva en motivation om varför just dom skulle vinna ett laptop skin.. Så det ska bli kul att läsa igenom alla sen :) blev de en mycket lyckad dag och det var många som var oerhört intresserade och vi fick in ett antal beställningar.. Jag hade sjukt kul.. Sen gick man runt och kikade och pratade med de andra som ställde upp på mässan :)

Några som va sjukt bra var de som hade pusselunderlägg med magnet i så att de föjde med kastrullen :) och dom vann rätt många priser.. Ett företag från de la gardie klarade sig bra i tävlingarna var keep it uf.. Sen nådde våra killar nästan hela vägen men föll på målsnöret och fick andra priset i bästa företag! Vilket är sjukt bra det med..

Sen blev marres mobil snodd och allt rasa.. Så jävla omoget av folk!! Sen fick vi iaf ner montern efter råstyrka och jag, marre och bengt skulle slänga dom på värmeverket.. Då är det en man som står det och slänger massa små träbitar.. Han tar en i taget i princip och vi var lite lätt stressade.. Så kommer det en han kände och de börjar prata och han slutar slänga upp skräpet, då gick ja ur bilen och frågade om han kunde prata och slänga samtidigt för vi hade lite bråttom (jag sa att jag inte ville va otrevlig ^^) Sen rappa han på, men det fanns en plats till oss bakom sen..

Sen skulle vi lämna borden i skolan och då hade irene redan åkt hem så jag fick ringa jan så fick han komma till skolan och låsa upp.. Sen kunde jag o mamma äntligen köpa lite färdkost och sen åka hem.. Så nu har jag så gott som packat färdigt.. Ska bli sjukt kul att åka till bryssel!

Hela dagen har vart mysig och stressig.. Kul att alla har pratat med alla, var en härlig stämning., mer sånt åt folket ^^ men de la gardie lyckades inte så bra i tävlingarna dock.. Men va fan, vi hade kul och vi har lärt oss en hel del ^^ bland annat att små ungar är fruktansvärt giriga när det gäller godis :P höhö..

Byebye! Vi hörs när jag kommer hem från Bryssel! Ska upp om fem timmar, yeahhhh!!


PIKABOO UF




Dagens skönaste kommetar av john när han tar av sig mössan:
-Ser jag ut som en råtta i huvudet?

Tack för mig hej!

Stress, stressigare, helgen som kommer...

Jpp, så är det.. Jag är sjukt stressad över helgen.. Det är nu i helgen som UF-mässan är, samtidigt som jag ska jobba och på måndag ska vi åka till bryssel så nånstans ska jag hinna med att packa resväskan.. Hela veckan har vart stress rakt igenom, med saker som ska göras, fixas och hålla på.. Samtidigt ger sig inte min förkyldnung :(

Härligt att våren ser ut att vara påväg iaf (peppar peppar ta i trä) idag har det dock blåst kallt :/ men ändå.. Fick ett trevligt sms där det stod att jag hade ett paket att hämta från h&m och jag hade glömt av vad jag beställt, men det va en korallfärgad klänning..Jag fick på mig det med nöd och näppe, dragkedjan gick ihop precis, men den satt så hårt över brösten att jag knappt kunde andas.. Sen när jag tar av mig den och kikar på lappen i klänningen står det 36, då blev jag så irriterad på att dom levererat fel storlek.. Så imorrn ska jag lägga den på lådan och hoppas på att den kommer snart igen (fast i rätt storlek) men frågan är om det var storlek 36 för isf var det en stor 36:a..

Ringde till h&m för att se om man kunde få den snabbare och man möts självklart av..
-hej och välkommen.. Vill du beställa, tryck 1. Vill du ... tryck 2 övriga frågor tryck 3
jag trycker 3
- vill du blabla tryck 1

Sen kom jag till slut fram.. haha,,

Idag efter skolan skulle vi köpa en glass i mc driven och framför oss står det en bil och ibak sitter två barn, en unge glor något fruktansvärt så jag vinkar.. Sen vänder hon sig om och jag är nöjd över att jag skrämt iväg ungen, men sen vänder sig bäda två och börjar vinka som dom vore tokiga, dom klättrar nästan bak i bagaget och vinkar.. Lisa sa att jag fick skylla mig själv som började :P

Nu ska jag plugga lite naturkunskap, sen ska jag kika på vänner och sveriges värsta bilförare :) ha en trevlig kväll!

Inväntar matte c...

Suttit här i akvariet i massa timmar nu, har tappat räkningen.. Vi har jobbat med UF och nu hade vi tydligen ingen svenska så nu väntar vi på matte c som börjar om en timme.. Är seg och trött i huvudet.. Usch!! Nu leker vi med the sims, dom gör mig just nu ^^ höhö.. Blir plugg ikväll, är omotiverad till det mesta idag, kan bero på huvudvärken.. Ska snart berätta om Rom men nu orkar jag inte.. Om en vecka är vi påväg till bryssel :) ska bli så jävla kul!! Och på söndag är det uf-mässa så det får ni komma och kika på, kan bli intressant om vi får in montern framförallt.. Det är öppet mellan 11 och 15..

Kollade på lite intressanta balfrisyrer:

  

ha det gött!

RSS 2.0