Det är över nu! Men det har bara börjat...

Skolarbetena är över och förbi nu!! Obeskrivlig känsla.. Trodde det var igår men sen ploppa det upp några smågrejjer.. Men det är nu festligheterna börjar! Imorrn startar vi allt med BONNARUNDAN!! Fört ut är hos mig i hangelösa.. Lite tråkigt att det är så tidigt men vad gör det ^^ Vi har nu börjat sy ihop vårt hav inför karnevalen och min sjöstjärnedräkt är nästan klar.. behöver skummgummi så den bli stabil..

På skivstången idag fick vi ett tråkigt besked till, vi visste ju innan att evelina ska ta en paus i ett halvår, kanske längre men nu sa janne att det inte blir någon kombi till hösten :'( ingen mer skivstång&spinning!! Jag blir så arg,ledsen och besviken!!! Men orkar inte tänka på det nu för nu är det full fart mot studenten med massa roliga saker påvägen.. Sen behöver vi ju inte gråta över att väderleken gett oss 23 grader och sol i helgen!! Det tackar vi för :) Imorrn blir det solning innan bonnarundan.. Slutstation blir hos hannah och då ska vi bada i poolen :D:D

Sov gott för det ska jag göra!


Jag har fått tillökning...

Var hos tandläkaren idag och hon sa att jag fått tre visdomständer :) bara en kvar nu.. Detta gjorde att jag var tvungen att gå upp tidigt fastän vi inte "började" förrän elva.. Vi var inte i skolan länge, vid ett tiden åkte jag med marre hem och vi låg ute och solade hela eftermiddagen för nu måste jag få färg på fläsket ^^ hoppas på fortsatt fint väder :)

Helgen eller alla lediga dagar har vart bra, hunnit med att umgås med både vänner och familj.. I lördags hälsa vi på i johannes nya lägenhet och den va grymt snygg! Har även hunnit se sex and the city filmen, den va lååång men bra,,, Sen såg vi what happends in vegas och den va riktigt bra! Sn igår fixa syrran mitt hår och som tack för att hon gjorde det på en söndag fick jag skura trapporna i hennes lägenhet och golven i hennes lägenhet..

Veckans planering ser ut som följande:
Tis: Skola och sen til nlt
Ons: Skola, fixa korten till studenten, träning
Tors: Sy inför karnevalen, köpa det sista som behövs innan studenten, träning
Fre: Bonnarundan!!!
Lör: Inget planerat, vore skojj med volleyboll om jag o marre får bestämma :P
Sön: Jobb...

Sen kommer det säkert hända en massa annat och sen kommer man inte hinna allt.. Och pengarna bara flyger iväg nu i studenttider, kommer nya utgifter varje dag! Jag blir så trött och ledsen på det.. Alla mina pengar bara försvinner!! Inte nog med att man har det kärvt annars under månaderna och nu när det tillkommer tusentals extra utgifter! Inte kul!

Ska iväg och träna om en timme, skivstång&spinning.. Utan matilda :( hon har cyklat till brommö den lilla busen.. Måste dricka mer vatten för jag är trött i huvudet av att legat ute nu på eftermiddagen..

Liten uppdatering....

Nu har jag inte bloggat på ett tag, om jag ska erkänna kan en anledning vara att jag blivit lite skrämd.. I onsdags i skolan hittade jag min blogg utskriven, ca 16 sidor, undrar om det är någon som driver med mig :P

I måndags höll vi ett föredrag om vårt företag, pikaboo på edward hotell :) vi var riktigt nervösa innan, men det gick jättebra och dom var riktigt nöjda.. Jag och lisa följde med marre hem och så låg vi i marres säng och snacka om allt och inget, kändes som man gick i ettan igen :) Efter tisdagen blev dte långhelg, ledig mellan ons-sön :) härligt! Onsdagen tillbringades med marre och viktor, vi kika på film och spela sällskapsspel :) Tiden gick jättefort och rätt som det var ringde matilda och sa att jag kunde hämta dom :) Jag och marre kika på vänner tidigare på kvällen och det programmet kan man bara älska, jag skratta så jag storkna..

Idag har jag vart och busat på annas salong :) vi har testat balfrisyr.. Blir nog lockigt heluppsatt, fast det hänger ner lite i nacken.. svårt att förklara :P menmen.. blev kvar där till ca halv tre.. Jag fick också leka frisör för syrran skulle tvätta håret så jag fick göra det ^^ och det va skojj men jag var verkligen helkass!! hahah!
Idag har vi även sett änglar och demoner på bio.. Den var riktigt bra faktiskt :D fast jag och anna börja skratta där det inte passa in och då börja pappa också göra det, så far min hade hört några som hyschat åt oss... Men som tur var dt ju mörkt så ingen såg att det var vi... Men så var jag smart och avslöja oss utanför bion när jag börja skratta igen :P haha.. Och som vanligt går det inte beskriva hur roligt det var för man måste själv vart med ^^

Imorrn ska jag hjälpa pappa köpa kavaj, sen ska jag träffa marre så kanske vi ska kika på mumsmåns och jag ska vinna nlt tävlingen, sen ska vi nog kika på fotbollsturneringen som skolan anordnat..  Nu blir det dusch, sex and the city och sen sängen :)


Sjung om studentens lyckliga dar...

Då var helgen snart till ända.. Fredagen tillbringades tillsammans med marre och anna :) först en promenad med lite fotografering sen spela vi lite buzz hos anna och vi kan ju komma fram till att det finns saker jag är bättre på ^^ Sen åkte vi till skara och kika på lasse lind som spela på kullenfestivalen, träffade även julia där :) Slåss i dina kvarter är riktigt bra :) Efter det pyste vi vidare mot lidköping.. När jag skulle åka ifrån marre startar inte babben, marre och bengan kommer ut men hon ville inte, så marre var så snäll så hon körde hem mig :) På lördagen hittade vi ett mycket enkelt fel till dettta.. Mamma hade lagt fel matta under så kopplingen inte var i bott :S

Lördagen blev det jobb och på kvällen studentfest ;D Roligast var det att se alla som vart med på älvaslaget som bränt sig, fått de allra märkligaste brännorna :P efter solglasögon och annat.. Vi anlände halv åtta och först var det mingel och sen fick vi sätta oss till bords, blev ett herrans liv.. Men jag fick som tur var sitta brevid frida, sen satt elina, diana och hannah och sara där med :) Sen var det lite tävlingar och kristin hade självklart bestämt att jag skulle upp på sen, äta rå korv var vedervärdigt.. Sen spela the ploy, mkt bra! Fast jag stod längst fram så folk puttade bakifrån så jag har fina blåmärken under knäna idag :( Jag drog hem ca halv två.. Men jag hade riktigt trevlig kväll.. Hoppas jag kan nalla lite bilder från folk..

Idag blev det en tur till skövde med matilda :) fick köpt skor till balen, svarta pumps med rosett i bak och hög klack!! Hör på den du lisa ;) sen ett par utspringsskor.. Köpte även en klänning, en tröja och en t-shirt :) inte meningen men sånt händer :P Var hemma runt fem igen, va en sväng i stan och hämtade lite saker hos emilia :)

Lite bilder från helgen :)


















So if I had a chance, would you let me know...

Känns som det ända vi gör i skolan är att spela kort ;P haha.. Vi var en sväng på stan med innan vi hade möte om stads- bonnarundan och karnevalen :) Alltid lika roligt när vår klass ska planera och diskutera.. Blir alltid en massa skratt ^^ Var roligt på förmiddagen för då satt alla årskurser i studielandskapet och ettorna ska ha en match mot tvåorna på lockörn den 11/6 så vi tänkte dra dit efter stadsrundan :P Så kul när alla sitter och skrattar och vi driver med lärarna :)
Sen hade vi möte i aulan om studentveckorna :) Kul att se alla treorna. Vi är verkligen många :P Jag fick verkligen studentfeeling! Fy faan va vi är bra!

Sen var det hem en halvtimme innan det var tillbaka till stan för spinning.. Efter det gick jag till emilia där vi plugga matte med lisa :) Sen tog vi en glass på birgers med jonatan :) kul att träffa honom igen, det var ett tag sedan.. Sen var alex med också och vi gick en promenad allihopa, stadsträdgården är väldigt fin måste jag säga :)


Skön dag...

Dagen har vart riktigt nice! Åkte in tidigare idag för att fixa ett skolarbete, fick även redovisa det idag och det gick nog fintfint :) Sen hade vi i princip inga mer lektioner, fick jobba självständigt med uppgifter,, Vi satt som vanligt och spelade kort ett bra tag :) Sen tog vi oss en tur på staden innan vi begav oss mot resecentrum där jag köpte mig en glass innan jag tog bussen hem, marre skulle till matilda idag så henne får vi inte se förräns på fre :/  Väl hemma solade jag en stund innan jag och matilda knöt skorna och tog en räjäl långpromenad, gick hemifrån 17.00 och kom hem 19.55 :P Vi gick förbi lasses grotta och genom hagar och åkrar och upp i blomberg och hem :) tog sin lilla tis, men grymt härligt.. Är ganska seg i benen nu.. Ska duscha och lite så nu :)



Jag är som en struts...

Hatar när jag beter mig som en struts som kör ner huvudet i sanden för att slippa undan. Var ju ändå ett bra tillfälle fast ändå inte.. Kommer nog fler, vilket är på både gott och ont.. Hade bara en lektion idag som var matte, fast satt i bibblan med lisa en timme och gjorde psykologi.. Sen hem kika lite på sex and the city och sen in till stan för att köra ett kombipass :) Och janne hade lagt till en låt på spinningdelen, tingeling ^^ jäses va jag blev full i skratt :P

Och kan meddela att mitt blåmärke ser läskigt ut :P syns inte så mycket här..
 


Helgerna blir bara bättre och bättre...

Måste säga att det vart ännu en bra helg.. Fredagen startades i skolan bibliotek där vi gjorde färdigt våra arbeten i internationell ekonomi.. Sen väntade lite käk.. Sen satt vi och spelade kort som vanligt :P och vi köpte även biljetter till talangjakten vilket gjorde mig lite smålycklig.. Vid tolv åkte jag och elin iväg mot uddetorp där möttes vi av julia ;) sen såg vi när lina och tobias och alla andra uddetorps elever sprang ut.. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och jag visade julia runt lite för hon och elin skulle hem till lina sen..  

Vi drog till anna en stund efter vi vart o hämtat min jacka och marres grejjer.. Där hände en sjukt rolig incident med gröt ^^ Sen var jag, lisa o alex på talangjakten och det var riktigt bra :) the ploy och valdemar var kvällens favoriter.. The ploy vann sen :) Sedan åkte vi hem till frida för party, fick låna en klänning av anna.. Det var riktigt trevligt där, calle och johannes kom förbi också :)

Vi tog en sväng till bowlinghallen och gabriels ^^ träffade massa härligt folk.. Tex brorsans kompisar, käsekatten och massa andra, sen ringde jag ett par roliga samtal :P höhö.. Vi lekte lappleken och spelade kort på gabriels :P mkt roligt..

Lördagen blev sjukt oplanerad men blev riktigt trevlig till slut.. Var med marre och emilia, sen åkte vi och träffade en kär vän till marre ;) en mycket mycket kär vän och hans vänner, det var ganska underhållande ;P När dom åkte till bowlinghallen så drog vi hem till marre igen och kollade på american pie - the wedding.. Sov till halv elva idag :O helt sjukt.. Idag blir det iaf fotboll klockan fem med emilia och matilda :)





 









   

Haft en underbar dag med underbara vänner...

Dagen har vart härlig och lugn :) Bara umgåtts med mina pinglor, marre och lisa :P Har alltid lika kul med dom.. Vi satt och spela kort i nästan två timmar, satt o tjöta om allt och inget, mycket skratt har det vart idag och det gllar vi starkt.. Vädret har dock sugit rumpa.. Ska iväg på skivstångspass snart.. Skulle vara duktig och tvätta lite vit tvätt innan jag pyser.. Har bara tvättat två gånger tidigare och efter istruktioner av min ömma moder satte jag igång det, som vanligt la jag mig ner på glvet och tittade när det börja snurra igång och då ser jag något rött skifta förbi.. Min första tanke var, fan fan fan! Ringde mamma och fråga hur jag skulle göra, men luckan går inte att få upp om man stänger av den så det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa ^^ Rosa är nämligen inte min färg ;)


God morgon!

Skall strax pysa iväg till bussen och mot skolan, fastän jag är ledig egentligen :O men jag ska leka flitiga lisa :P Vi ska fixa vår årsredovisning och kurserna mm.. Sen måste jag köpa studentgrejjer till imorrn och sen blir det skivstångspass ikväll..

Igår var det en mysig dag, började grå och regnig och slutade i sol.. Vi satt och diskuterade kortegen (stavning?) hur vi ska ha vagnen och så vidare och jag vet att det kommer bli toppen! Längtar så!! Vi är perfekt många och musiken kommer bli bra och vagnen kommer bli grymt snygg, kommer bli great! Jag, lisa och marre satt jättelänge i matsalen och bara tjöta, riktigt mysigt.. Sen stannade jag och marre ett tag till innan vi åkte vidare hem till var och en..

Vid halv sex var jag på spinning :) janne undrade vart matilda höll hus ^^ eftersom hon inte var där i måndags heller :P men vissa glassar ju på cypern, ska bli så roligt när hon kommer hem igen, saknat! Jag kommer väl se ut som en blek britt jämfört med henne :P haha

På kvällen var jag med marre, lisa och anna.. Vi var och hyrde film, mötte några suissare som spelat landskampen :P vi hyrde en film som hette dark floors. Lordi var med i den, mkt komisk film ,vissa stunder kass, vissa stunder läskig och vissa stunder bra..  Vi spelade  även TP och det var kul till en början, mer sällskapsspel åt folket! Enligt marre heter det länshövding ist för landshövding :P kul har man iaf när man spelar det spelet..

Nu måpste jag rusa!

Tisdag den 5 Maj...

Då var snart tisdag till ända... Dagen har i stort sett bestått av skratt och kortspel.. På filosofin fick vi tillbaka våra inlämningar, en som inte alls kändes bra och jag vågade inte ens läsa igenom den innan jag lämna in den.. Ochh det fick jag vg+ på och han tyckte jag hade börjat fatta vinkeln med filosofin ^^ fast i slutbetyg blir det ett vg, det är jag ganska säker på.. Jag tyckte det var ganska komiskt, men så fort man lämnar in något som känns dåligt så går det oftast över förväntan.. Sen efter skolan så pyste jag iväg till friskis och tränade lite med kim.. Träffade på J där också, han är alltid lika trevlig, kan inte riktigt släppa honom.. Jag säger bara våren 08 :) och karnevalen, vilken avslutning på den kvällen :) glömmer jag inte i första taget..

Nu ska jag plugga och göra lite nytta :) hehe..











En liten uppdatering...

Idag har vi satt upp lite bilder från vår vecka i bryssel i kommunhuset ^^ Sen vid elva rulla vi tillbaka till skolan och käka lite, sen spela vi lite kort innan vi gick hem till anna och spela lite spel ute i solen :) Somna lite i annas soffa också :P Sen hade vi mattelektion och den var ganska underhållande ^^

Var på skivstång&spinning nu ikväll, kändes tomt utan matilda.. Men jag hade ju alla andra där, tjöta med lite folk som brukar vara där :) evelina har ju gift sig med nu, hon såg så lycklig ut ^^ hon hade brytit ihop på bröllopet :) Passet var lika roligt som vanligt.. Kände inte av allergin så mycket så nu kan man nog köra på med träningen.. Ska boka fyra på detta pass imorrn :) en som brukar vara där frågade om jag kunde boka honom och hans kompis eftersom dom skulle iväg nånstans imorrn så jag va givetvis snäll :P

Nu ska jag kika på ballar av stål! See ya bitches!


Varför inte en tur med häst och vagn...

Gårdagen vaknade jag ruskigt sent, halv tolv var klockan tror jag, kanske inte sov så mycket mellan torsdagen och fredagen.. Dagen spenderades ute i solen med min ömma moder :) så fruktansvärt skönt.. Sen tog jag en härlig dusch och sen skjutsade mamma in mig till stan.. Hamnade inte speciellt oväntat i majåker ^^ och dit kom även emelie <3... Vi gav oss ut på cykel och sen sms:a viktor och så åkte vi iväg till läckögrillen och umgicks lite med honom :) alltid lika trevligt.. Efter vi suttit där ett tag så cyklade vi hemåt igen.. Sen tog vi bilen ner och var hos wester en kort stund..
Tilllbaka i marres stuga så käka vi lite gott och sen kollade vi på en film som hette accepted som var ganska rolig ;)

Idag har jag jobbat och vart i stan en sväng.. Har åkt runt och lämnat cv till lite olika ställen, fick kalla fötter och blev jättenervös så jag var tvungen att åka ett varv innan jag kunde åka tillbaka.. Sen satte jag mig på en bänk på villbadet och bara satt där ett tag, lekte lite med min lilla älskling :) Påväg hem från stan såg jag något grymt kul och tokigt, ett par kom åkandes med häst och vagn och lyckades skapa en maffig bilkö bakom dom.. Dom borde hålla sig på privat väg.. haha Såg ganska komiskt ut ^^

Måste säga att helgen vart riktigt bra, tänkte nästan skriva perfekt men det är lite väl att ta i :P Fredagen var sjukt mysig :) jag o marre kan verkligen underhålla oss själva ^^ sen skadar det ju inte att jag vann på äventyrsgolfen :P hehe... Lördagen var toppen med sol, emelie och marre :) Hunnit med att träffa de flesta :) Känner hur spontaniteten smyger sig fram såsom sommaren :)

     

   

   

   


Haft en toppenbra start på helgen!

Igår var dagen udnerbar! Fint väder och jag fick äntligen min älskade systemkamera en nikon D60.. Pappa hade sett den på blocket på morgonen och jag maila direkt och på eftermiddagen åkte vi dit och köpte den..  Innan det hade vi aktiemöte ute i det fria :) Var hemme 20 minuter, han göra i ordning mig ytterst lite, sen tog jag tåget till stan och alla mina kära vänner :) Måste bara berätta en annan kul grejj, köpte ett par skor från stadium för två månader sen som sulorna typ lossnat.. Och jag fick ett helt par nya skor :D göttt..

Kvällen va mys :) Berättar mer på söndag för snart ska jag och marre iväg till campingen för att spela äventyrsgolf.. Dagen har vart asmysig.. Sov hos en kompis för jag inte orka vänta på bussen och vi åt mysig frukost ute i solen med mamma och hennes kille.. Sen en dusch och promenad till majåker.. Sen låg jag o marre och pressade, sen bar det iväg på cykel till donken.. Där träffa vi anna och ewelina så var vi med dom ett tag, sen träffa vi richard och gick en sväng med honom :) Sen sola vi lite till och sen börja vi stå på händer och var allmänt tokiga ^^ Sen kom wester och robin förbi och busa en stund :P Toppendag helt enkelt..


RSS 2.0