Jag har fått tillökning...

Var hos tandläkaren idag och hon sa att jag fått tre visdomständer :) bara en kvar nu.. Detta gjorde att jag var tvungen att gå upp tidigt fastän vi inte "började" förrän elva.. Vi var inte i skolan länge, vid ett tiden åkte jag med marre hem och vi låg ute och solade hela eftermiddagen för nu måste jag få färg på fläsket ^^ hoppas på fortsatt fint väder :)

Helgen eller alla lediga dagar har vart bra, hunnit med att umgås med både vänner och familj.. I lördags hälsa vi på i johannes nya lägenhet och den va grymt snygg! Har även hunnit se sex and the city filmen, den va lååång men bra,,, Sen såg vi what happends in vegas och den va riktigt bra! Sn igår fixa syrran mitt hår och som tack för att hon gjorde det på en söndag fick jag skura trapporna i hennes lägenhet och golven i hennes lägenhet..

Veckans planering ser ut som följande:
Tis: Skola och sen til nlt
Ons: Skola, fixa korten till studenten, träning
Tors: Sy inför karnevalen, köpa det sista som behövs innan studenten, träning
Fre: Bonnarundan!!!
Lör: Inget planerat, vore skojj med volleyboll om jag o marre får bestämma :P
Sön: Jobb...

Sen kommer det säkert hända en massa annat och sen kommer man inte hinna allt.. Och pengarna bara flyger iväg nu i studenttider, kommer nya utgifter varje dag! Jag blir så trött och ledsen på det.. Alla mina pengar bara försvinner!! Inte nog med att man har det kärvt annars under månaderna och nu när det tillkommer tusentals extra utgifter! Inte kul!

Ska iväg och träna om en timme, skivstång&spinning.. Utan matilda :( hon har cyklat till brommö den lilla busen.. Måste dricka mer vatten för jag är trött i huvudet av att legat ute nu på eftermiddagen..

Kommentarer
Postat av: Marre

Enligt smhi : 23 grader och strålande sol på lördag!!! Men detta kan ju ändras, men låt oss leva på hoppet en stund

2009-05-26 @ 22:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0