Någon som vill köpa övningskörningsskylt?

För det är nämligen så att jag klarade uppkörningen idag och därmed har körkort och det känns så jävla gött! Hade den 14.45 och jag var äckligt nervös, men han som va provläraren va underbart bra, tommy hette han och ni som inte har kört upp och som kommer få han, ni kan skratta er lyckliga!! Han fråga mig hur jag tyckte att det gick och jag sa, jaa det gick väl bra :P Då skriver han ett G med en ring runt och så fråga han vad det betydde ;P haha

Sen gick jag ut, gav sten-inge tummen upp och han sträckte fram handen men han fick en bamsekram istället =) och där släppte allt och jag började storböla! Grät i floder :P Sen fick jag köra pappas nya bil hem, tihi..


tack min ömma moder för alla övningskörningstillfällen =)




Jag hatar stress...

Blir många inlägg på en och samma gång nu, men jag bryter fan ihop snart.. är stressad och irrterad över allt så jag nästan gråter.. Saker att göra hela tiden, läxor som ska göras papper som ska fyllas i, saker som ska skickas, pengas som ska flyttas, saker som ska betalas, konton som man inte kan öppna.. Jag blir tokig! Jag orkar inte allt detta just nu! Har inte tid! Varför har man inte bara en smartare hjärna, mer tid, mer pengar och ett bättre självförtroende och lite tur!


Tiden går lika fort för alla, men ibland känns
det som att den aldrig räcker till





En tanke som kommer gå till min vän...

Marielle det här är något jag satt och funderade på nu.. Vi sitter ju alltid och försöker komma på vad som är felet med oss.. Varför vi aldrig lyckas skaffa kille men då kom en snilleblixt, kommer inte på hur jag ska formulera det men i stil med,


vi ser bara felen men det kanske är så att killarna inte har hittat  "rätten"


Okej det här lät inte alls lika bra, vi får ta ett snack en dag ;P


Min underbara vän blev fadder...

Fick precis reda på at min underbara och äldsta vän Julia blev frågad att bli fadder till hennes systers första lilla son Hugo =) Är så himla glad för hennes skull (behöver jag ens skriva att hon tackade ja :P)

Annars har jag jobbat idag mellan kl 8-13, sen hem, fixa till mig lite, sen tog jag tåget in till stan och vidare med buss till majåker.. Gjorde en god gärning och hjälpte marres bror att bära ^^ han hade storhandlat.. Sen hade marre och emelie mina underbara vänner gjort en överraskning till mig och gissa om jag blev glad :P tihi, ni är grymma! Sen fick jag lite käk och sen baka vi en enormt kladdig kladdkaka :P Sen joina jag marres mamma och kollade på americas funniest homevideos, gud va vi skratta ^^

Vid sexsnåret drog vi vidare mof bowlinghallen för lite biljard, det var vi och knark/ganhsterligan som var där ^^ (hoppas ingen tar illa upp, men lite skämt borde alla tåla :P)

Sen vidare mot gyllene måsen där vi satt och pöste.. Vid åttasnåret begav vi oss hemåt.. För imorgon är det körlektion kl 8.50 sen väntar plugg på stadsbiblikoteket hela dagen.. Behöver ett rejält lycka till.. Någon som är bra på matte c får gärna komma och hjälpa mig :P

Ska försöka mig på att skriva något som kom med posten idag som pappa trixat med :P



Ohh herregud...

Det var nog dagens kommentar av mig.. Haha men jag tyckte allt att lisa körde bra =) kul att åka med andra.. Gick fort både dit och hem.. Var ganska mycket folk, va ju lov och löning.. Och som vanligt runt tolv så var mitt blodsocker lågt så jag börja bli irriterad på alla som körde på mig med sina förbannade vagnar.. Eftersom vi åkte redan 05.45 och var där 9 så kom vi hem redan vid 18.. Sen var jag på kibox med matilda, alltid lika roligt. Ska sova nu, ska upp och jobba imorrn :( Har insett att jag inte har en enda sovmorgon på hela lovet, jo söndag med då är det i princip slut ju.. Jösses vilket haffisgt inlägg med det får ni ha överseende med ;P

Här ser ni mina köp (förutom inslagspapper, peeling och julkort till min ömma modet)
* Två goa t-shirtar
* En längre t-shirt
* En tunika
* En tunika/klänning
* En lång blå tröja
* Två par trosor
* En sån där silvirg svart kortetui
* Mascaraborttagninglappar
* Ansiktscream
* En ram




Allt har en naturlig förklarning...

Blev en bra dag, inte så mycket pluggande kanske.. Men det får bli ett senare problem.. Hade trevligt med mina töser iaf.. Kände att jag ätit för lite dom senaste timmarna så var seg idag..

Ska se en film nu, sen ska klockan ställas på 04.45 för imorrn ska jag åka till ullared med lisa och hennes mamma.. Och lisa ska köra! :O:O Får nog ta med mig hjälm om jag ska överleva..

Och jag kan bara säga:

allt har en naturlig förklaring



Första höstlovsdagen...

Jag känner på mig redan nu att lovet kommer gå fruktansvärt fort.. Ska snart åka in till stan och ha studiecirkel med marre och lisa.. jag hoppas lisa mår bättre idag, aldrig kul att höra att en kompis inte mår bra :/
Sen är det körlektion och sen träning och sen hem.. Jag tror det kommer bli en kanondag! Solen lyser ju ;P



Ingen söndagsångest...

Imorse hade jag ställt klockan på 07.00 men ingen hade sagt till mig att det ändrades till vintertid.. Så jag va uppe vid 06.00 och tänkte duscha då mamma ropar och säger, lisa klockan är bara sex,, Och jag bara skojjar du? Så fick jag lägga mig och sova igen.. Var och hälsade på mina kusiner idag =) Och mitt lilla kusinbarn och som vanligt när man åker därifrån luktar man bebis/bebisbajs :P hahah..

Sen var det stan och kolla på innebandy, först damerna.. Sen käka vi lite och sen tillbaka till idrottens hus och kolalde på herrarnas match och det var en fruktansvärt bra match, riktigt snyggt spel och grymma spel och härlig kämparglöd! Sånna matcher är så jävla roliga.. En kille gjorde fem mål!! Dom vann till slut med 10-2 :)

Så nu ikväll ska jag kolla på ensam mamma söker och sen kanske se en film jag lånat av pappa :)
Tack för en trevlig dag familjen och släkten ^^


En 90 centimetare för tre...

Lisa åkte precis hem nu, jag var inget roligt sällskap det sista för jag låg och sov :P Men kvällen var oerhört trevlig.. Vi bara låg i min säng coh tjötade.. Härligt med sådana kvällar.. Ska nog gå och lägga mig nu för jag ska upp tidigt imorrn, blir nog vid sju tiden, BLÄ!

Så nu önskar jag er alla en riktigt god natt och en trevlig resa till turkey till C, O och R inte till kattfötterna ;P




Det här är lycka på hög nivå...

Alltså när jag letade efter min grottmänniskoklänning, vet ni vad jag finner istället?? RAPPAKALJA! Och alla mina vänner som jag känner, det här skall allt spelas på lovet =) Ni anar inte hur lycklig jag är för att jag hittade det!



Babyboom....

Idag var jag och min kära syster i stan och köpte presenter till vårt kusinbarn, blev en snuttefilt med ett kaninhuvud på, en nalle och en jättefin klänning som hon kan ha framemot jul =) Blev bra, sen va vi grymt stressade hem och det kändes precis som i love actually när han är stressad och dom är så seeeega på att slå in och man står det och nästan stampar med foten, jag började nästan skratta ^^ haha.. Vi träfffade även min bästa kompis bror på stan, richard och hans tjej helen och deras lilla goding på två månader.. en liten ebba har dom, sån söt liten familj var dom, såg så sportiga och härliga ut.. Och richard är så himla charmig.. Det går inte beskriva hur skön personlighet han har, så skämtsam..

Sen hem och käka och nu håller syrran på att klipper mamma, hon ska iväg sen.. Ikväll har jag inga planer viljet är fruktansvärt tråkigt.. Men ska upp tidigt för imorrn vid halv nio ska vi åka till min kusin jennie och syrran ska kllippa henne, sen ska vi til elin och markus och vårt lilla kuisinbarn.. Sen är det innebandy hela eftermiddagen..



Höstens projket är nu igång...

Gårdagen innebar en del skratt, höjdpunkten var när vi satt i akvariet och några ettor plockar upp ngt som liknar en uppstoppad raggsocka och slänger iväg, vi tänker inte mer på det. Men sen när vi skulle iväg på lektion så kommer emlila och säger:

- Vem har stoppat en macka i min vante?!! Är det ni?

Hon kollar på mig och marre och vi brsiter ut i skratt och hon kör upp vanten i ansiktet på oss, och ettorna som kastat vanten står vi datorerna och ser lite busiga och fnissiga ut :P haha.. Jag och marre kunde inte sluta skratta på ca 10 minuter.. hahahah.. Vem kommer på att man ska stoppa en macka i en vante man hitta på golvet :P hahah...

Sen följde lisa med hem efter skolan och jag tänkte va modig, I ONÖDAN! Usch, irritation är stor.. Sen åkte vi in till stan igen, lisa åkte till arne och jag tog bussen till marre, där möttes jag av en glad mirjam och den lilla godingen danielle.. Söta små töser ^^

Det slutade med att jag marre åkte till allvideo och hyrde film och sen ica och köpte snacks.. Vi såg filmen on aning med sandra bullock och den var grymt bra faktiskt! En sån där film så man får tänka till och det älskar jag..

Jag och marre inledde även en pakt denna kväll! Vi ska få det här att funka ;P


Två månader till julafton...

Igår när jag nästan hade somnat så ringer syrran och sen pratar vi en stund, sen när jag är påväg att somna om igen så ringer hon igen. För då hade hon läst min blogg och frågat varför bara brorsan visste och för er som tror att det är uppkörningen så är det inte det.. En annan grejj som är ganska oviktig..

Jag va på underbart humör imorse för min söta granne hälsa imorse =)

Vi har jobbat med företaget nu på förmiddagen, utom lisa som sov! (hmm?!) Hon har inte kommit än, men aja.. Nu är vi en lektion ifrån lovet vilket känns underbart även fast man har tusen saker att göra då.. Idag ska jag hämta ut kort på onoff åt syrran och sen ska jag en sväng ill lindex för jag är så sugen på att köpa en ny tröja, någon stickad längre sak.. Sen vet jag inte hur dagen kommer att se ut ^^ Lite spännande, men troligtvis ska jag vara med marre, anna och emilia eftersom lisa dissar ännu en gång, men det är ju bara att vänja sig ;P och det har man redan gjort egentligen.. hahaha..

Idag är det även två månader till julafton, vilket kommer firas med lite glögg =) tihi..


Bara brorsan som vet...

IMORGON

det får bära eller brista




Bil nummer fyra kan puttra igång...

Då var riskutbildningen avklarad =) Det var skojj men lite långtråkigt att åka runt hela tiden.. Va riktigt kul att snurra två varv, men läskigt att inte ha någon kontroll.. Det kändes nästan som att åka jukebox på liseberg.. Åkte med en tjej som gick natur.. Och calle den nöten ringde på genomgången, tur att jag hade ljudlöst iaf, men en del vände sig om för det hörde det vibrera :P pinsamt.. Stängde av den sen..

Sen åkte jag till skolan och var där ca en timme.. Har nästan ordnat schemat för han som kommer från ung privateknomi som kommer komma till de la gardie den 6 november. Irene var fruktansvärt positiv.. Och jag fick även reda på reslutatet på rättskunskapsprovet och det gick nog bättre än förväntat. Fick ett stabilt VG så nu gäller det att göra ännu bättre på nästa prov..

Sen när jag skulle gå ut i från skolan så kommer det ett gäng och då drar en kille ner byxorna på en annan kille och jag kunde inte hålla mig för skratt så jag börjar fnissa när jag går där för mig själv :P haha.

Ska nog gå ut på en promenad, är ju tror allt ganska fint väder, fast kallt dock, men det får man väl ta.. Måste köpa mig ett par joggingskor egentligen. Har inga hela :P

Och jag skulle så gärna vilja ha den här klänningen, men när jag skulle kolla på den igen fanns den inte, så nu är jag ledsen i ögat, kolla vilken gudomlig klänning :'(



Hej! Jag heter Lisa och kommer från dorotheaberget...

Då är man på nedförsbacken i veckan, onsdagen är förbi... Dagen har vart relativt snabbt.. Hade ett utvecklingsamtal i skolan idag och där säger man inte mycket vettigt.. Men anné hade ett sånt där skin fast till hennes iPod och det vill jag också ha! Så hon tyckte vår ide till företaget var jättebra =) Vi skall alltså göra laptop skins.

Och emil driver mig och helmutti till vansinne, igår fick han ett besök i toalettstolen, idag blev han häftat i handen, morrhårna åkte av och han fick ett manligt könsorgan :( Jag blir faktiskt ledsen i ögat..

Sen var det hem, sen stan, träning och sen hem och käka o kolla på bonde söker fru =)

Och imorrn är det halkkörning. dom ska hämta upp mig i källby kl 7.20 vilket är tidigt! Jag som egentligen börjar 10.40, snyfft.. Men det får la gå :P Sen ska vi ta kort till företaget som vi ska använda oss av i affärsplanen och på hemsidan och så..

Jag börjar längta riktigt mycket till december, snön och julen! Gick med sofia från bussen idag och vi pratade om julen hela vägen till skolan och vi ska nog åka till jul på liseberg tillsammans.. Vi som är galna i julen har inte vart där så det är vinterns måste nummer ett.. Så vad är det vi säger?

BJÄLLERKLANG!!!





Smidigheten själv...

Haha jag är klumpigast i Sverige.. Tog stora väskan till träningen idag och den var lite för bred för gången i bussen, men jag trampar på ändå, så blir det lite motstånd och jag bara tar i för kung och fosterland och då är väskan i ansiktet på en sovande gubbe :P hahaha.. Sorry...

Blev solning och kibox =) Haha richard fick en kille i sin egen storlek idag och jag såg allt att han hade det riktigt tufft.. Gubben spöa skiten ur honom :P haha.. Passet gick lika fort som vanligt iaf :P

Sen åkte jag hem och käka.. Ska sova nu..


Ett glas med röd saft...

När jag vakna imorse var tanken att bara vända sig om och somna om mycket lockande, men jag ville inte förstöra minn 100 procentiga närvaro på något sånt så jag pallrade mig upp och dagen stratade med irritation..

Åkte med mamma in till stan och fick äran att köra in =) Har vart riktigt höstruskväder idag.. Och en sak idag gjorde mig på underbart spännande och pirrigt humör, ett sånt där humör när man inte vet hur man ska bete sig, säga eller göra.. Fick iaf fram ett hej.. Ahh han är så söt ^^ hihi.. Blir bara så fnissig.. Sen skulle vi ta en fika på söderströms innan bussen gick och tror ni inte att han var där också! Ahh my lucky day,, Tur att jag satt med ryggen mot honom, annars vet jag inte vad jag skulle gjort :P Fick fram ett hejdå sen också..Svävade på moln påväg till bussen trots att regnet stod som spön i backen ^^

Ska käka lite nu, sen ska jag o matilda in till stan och sola och sedan träna KIBOX skojj och gött!!!

Ha det kanoners!


Det värsta paret av hackspettar...

Ja, det finns ett par i skolan som är så fruktansvärt irriterande, dom är som iglar på varandra. Dom sitter alltid på bussen och slaffsar mule! Dom kan väl tänka på att andra kanske tvingas att se på det. Och idag stod dom i skolan och pussade på varandra som ett par galna hackspettar! Jag blir tokig!!

Och jag kan för övrigt tala om att svenska provet gick käpp rätt åt helvete.. Allt pluggande igår var förgäves.. Hon tog konstiga frågor, på sånt vi aldrig pratat om.. På massa småsaker som är helt oviktiga.. Blir tokig på hennes kassa prov, det var mååånga som hade problem.. Kanske tre som sa att det var hyffsat lätt.. Och när vi har prov i skolan så får alla den s k provsjukan ^^ hahah.. Alltid lite folk dom dagarna, men det var skönt sen på mattelektion, kunde man få mycket hjälp =)

När vi stod där vid våra skåp.. Alla trötta och hungriga och man visste att man hade mycket att plugga när man kom hem, då kommer rasmus med den goa ideén, vi ska inte dra till grabriels och kröka istället ^^ Och just i den sekunden lät det oerhört lockande :P men det blev bussen hem istället..

Så fanns det inga platser lediga till skivstång&spinning idag, men tur kanske det var för jag har en del att plugga.. Bland annat organisation och ledarskap och naturkunskap :( stackars mig!


Smått och gott från lidköping...

Hittade lite filmer på youtube från lidköping.. Här kommer några smakprov =)








En dunder bra film!!








Wish me good luck...

Det är vad jag behöver tills imorrn, har pluggat svenska hela eftermiddagen, var tvungen att ringa brorsan för att få en paus. Han behövde tydligen det med för han har suttit med sitt pluggande hela helgen.. Va glad att du slipper pluggandet iaf syrran =) Vi måste träffas allihopa en helg! Vi måste försöka få det att gå ihop =) Aja, ska kolla lite på bridget jones och sen sova =)..

"Good night sweetheart its time too go"


Kollat på gamla bilder...

I fredags köpte jag ett fotoalbum, det behövdes till alla bilder jag framkallade för någon månad sen, så jag satt och pysslade med det.. Sen kollade igenom bilderna på datorn och hittade en hel del bilder på mig när jag gapskrattar, jag gör det ofta, men det är sjukt kul när man får det på bild.. Finns olika historier bakom dom alla, vissa kommer man ihåg, andra inte..

Många gamla bilder dock :P


   

   
   
 


Sista helgen innan lovet...

Tro det eller ej men om en vecka har vi höstlov, helt fucking unbelievable ! Ska bli sjukt gött, men det kommer bli ett lov med mycket plugg :( ingen höjdare.. men jag längtar något sjukt till halloweenfesten lördagen den 1 nov! Någon som har något förslag på vad man klä ut sig till?

Gårdagen var trevlig.. Jag och marre var en sväng hos calle innan bowlingen och han och otto presenterade deras band, fast det fattades två eller tre stycken, men jag tycker dom lyckades grymt bra ändå! Vill se hela bandet nån gång.. Och otto kunde ju sjunga riktigt bra, va sjukt kul att se calle med gula hörselskydd ^^ haha..

Sen bowla vi.. C och M som var ett lag vann första serien men sedan spöa jag & O skiten ur dom! Vi vann totalt med ca 100 poäng ^^

Sen kom gamla majåkersgänget.. Man har verkligen saknat dom, men det känns inte som förr :/ men jag hoppas att det kommer göra det på halloweenfesten.. Sen vid halv tio åkte jag och marre vidare hem till henne, först tog vi en sväng förbi ica för att köpa cola och vindruvor =) Där träffade vi våran grymt härliga klasskompis rasmus, sen kom även anton och SD ;P (sug på den du lisa)

Sen kollade vi på en film och satt och tjöta om vårt samtalsämne som aldrig tar slut, killar.. Vi pratade även om vårt uf-företag och en massa annat...

Anledningen till att kände mig som en dålig männsika igår var för att när jag åkte med bussen hem igår vid halv ett så stannar vi i filsbäck och en kille som går samhäl lekonomi i ettan skulle gå på bussen, och hans flickvän/kompis står det med ett paraply och han börjar leta efter pengar eller busskort, men har tydligen glömt det... Och jag sitter och tänker, ska jag gå fram och erbjuda honom att låta penagar eller inte? ska jag? Han frågar när nästa buss och så säger hon att den går halv tre och han ser ledsen ut och dörrarna stängs och där sitter jag och tänker, Hur jävla dum får man vara?



Idag kommer dagen gå till att städa färdigt rummet och sen PLUGGA!!! Får nog ta en långpromenad sen idag, ser ut att vara härligt väder ute :) Ha en toppen dag!'


Jag är en dålig männsika...

Usch vad jag hatar mig själv just nu! Jag är så himla taskig.. Fy faan Lisa!! Tänk på gyllene regeln! Fy mig, kommer inte kunna somna nu... Bloggar mer om lördagskvällen imorrn, ska sova nu... God natt :)




I am a dreamer...

Idag är det lördagen den 18 oktober 2008 och klockan är 14.45..

Har vart på jobbet och kom hem för en halv timme sen.. Allvarligt talat så tror jag att jag tänker för mycket.. Jag lever mig bort i en värld som inte finns men gud va skönt det är! Allt är bra och livet bara leker där och allt går som man vill.. Ibland fantiserar jag så mycket så jag nästan tror på det själv vilket är ganska skrämmande, hahah..

Ikväll blir det bowling med lite kompisar, hoppas på att det blir skojj. Ska försöka plugga lite nu, har en uppgift i organisation & ledarskap som skall göras och så måste jag verkligen plugga matte c, men ack så tråkigt det är! Och svårt!! Ingen sa att matte c var svårare än b, men det kanske det borde vara eftersom det är efter matte b.. Men usch va irriterad jag blir på mig själv när mitt huvud inte fattar!!!


Saknar mina syskon...

Just nu känns det som att jag saknar mina syskon...
Tråkigt att dom inte finns i närheten... Jag får nog ta två helger i höst till att
hälsa på mina kära syskon och så ska jag ta det där förbannade körkortet,
så jag kan bo hos pappa.. Var jättelängesen och jag saknar faktiskt honom också!





Ibland inser man hur patetiskt ens liv är...

Usch, sitter här framför datorn och börjar känna mig rejält deprimerad.. Känner mig så otroligt ensam. Antingen så är kompisarna ute eller så är dom med pojkvänner.. Och vad gör jag? Jo jag är hemma en fredagskväll och kollar på tv.. Men jag vet inte om jag hade följt med ut om jag inte jobbat imorrn.. Känner att jag har dåligt med pengar.. Och lisa är med arne ;P är rätt så avundsjuk, inte på sällskapet kanske utan snarare att umgås med nån man tycker om..

Men aja, livet suger väl för alla ibland, eller?

Emelie ringde för en stund sedan och jag lät nog ganska sur, inte meningen.. Men jag har så mycket funderingar och det känns som jag kommer bli besviken på precis allting som kommer hända inom den närmsta månaden.. Hatar den känslan, men det känns som allt man vill kommer gå åt helvete så det känns bara så hopplöst att försöka..

Måste ändra på mig själv nu för just nu känns hela mitt liv patetiskt.. Så nu kommer mina tankar gå till att komma på hur jag ska ändra det.. ahh fy faan vad jag hatar det här. Hatar hösten när alla jävla svackor kommer... Varför kan inte livet vara bekymmerlöst... Nu ska jag sluta skriva innan det blir riktigt patetiskt att läsa skiten, men insåg precis att det redan är det... BLÄÄÄ!

Jag saknar mina syskon något fruktansvärt just nu...




Vad har hänt?!

Mitt internet funkar för tillfället.. Har inte kunnat va inne på internet hemma på ca två veckor! Känns hur konstigt som helst att sitta och blogga nu.. Skolkorten hade kommit också och faaan vad jag hatar att vara med i skolkatalogen! Usch, men det är väl sanningen man ser och min lugg så brutalt kort ut! Och vår klass är verkligen så sjukt liten, vi var bara 17 på kortet, ser jätteglest ut :P haha..


Behöver man ha med sig noteringsblock?

Igår efter skolan var det en snabbis hem till marre innan  vi skulle iväg på aktiebordet i skara.. Och C ringer och ställer veckans sötaste fråga, behöver man ha med sig noteringsblock? hahaha.. Jag och marre skrattade länge innan vi kunde prata igen :P.. Det i skara var riktigt intressant =) Sjukt fascinerande jobb! Han var grymt duktig.. Sen åkte vi hemåt igen, följde med C till ica innan jag skulle med bussen och jag hann precis med den, det var på håret ;P

Åt världens goaste vindruvor igår också =) Ikväll blir det mys, jag, lisa och emilia ska ut och käka =)
Ska ha rättskunskapsprov nu i eftermiddag och jag hoppas det går bra =) ska plugga lite extra nu på studiepasset..


Jag har världens bästa ordning..

Hej! Jag heter Lisa och jag har npg världens mest ordningsamma rum.. Kolla här i förra veckan när jag städade min garderob..






Mitt kusinbarn Nellie fyller en vecka idag ^^

Här min kusins underbara baby! Hon föddes för exakt en vecka sedan! Så liten och söt var hon! Ska bli kul att se henne växa upp och bli en stor flicka.. Födelseannonsen var med i dagens NLT.. Är kommer lite bilder på min systers begäran..

Visst är hon söt? =)










Ska ändra min beställning

Jag har nu beslutat mig om att ändra min studentmössa, det ska se ut som bilden nedan.. Har ändrat från lisa * 2009 till Lisa 2009 * Ekonomi.. Och istället för SP i bak ska det så KÄ, för det har jag haft med mig under hela gymnasietiden ^^ 




Är sugen på att köpa en klänning..

Såg att mina töser kollade på klänningar så här kommer några utav mina favoriter..

denna från halens



denna från asos, den är så sjukt fin! den färgen är alternativ till balklänningen..



denna också från asos, men när ska man ha den här? :P den är bara grymt fin!




Kan drömmarna man drömmer stämma in på verkligheten?

Hej hopp!

Igår var jag och mamma och hälsade på mitt underbart söta kusinbarn! Hon såg ut som en liten ängel, hennes huvud var lent som sammet och hon hade så söta miner ^^ Blev lite småkär i lilla nellie. E och M kommer bli underbart bra föräldrar, det är jag säker på.. Sen åkte jag in till stan för att träna, blev skiv/spin, va riktigt seg i låren idag, kändes på spinndelen :P och ben i skivstångsdelen :P

Fick en rejäl sovmorgon idag =) så skönt! Idag bär det av till skara och aktiebordet.. Ska bli intressant och se vad det blir för något.. Nu ska jag lyssna på irene.. Bilder på babyn kommer inom en snar framtid =)


Man måste äta många bananer för att halka på rätt bananskal...

Nu var det åter igen ett tag sedan jag bloggade och jag ber så mycket om ursäkt.. Nu har bussarna börjat gå från det nya resecentrumet och det funkar fintfint än så länge.. Igår var vi i skövde på kick off och det var riktigt skojj, vi lyssnade på en grym föreläsare som hade namnet Niklas Wikström, han sa världens bästa citat, man måste äta många bananer för att halka på rätt bananskal.. Längtar till UF-mässan nu till våren för att se alla företag, vad dom har för ideer och så..

Sen flyttade vi bilen och sen gick vi en tur i skövdes affärer, käkade en grymt go lunch! Va längesen jag åt något så gott.. Sen åkte vi hemåt.. Påvägen hem sms:a matilda och frågat om jag bokat mig på kibox och då kom jag på att jag inte gjort det!! Klantiga mig, det roliga var att jag hade gått runt hela dagen och sagt att jag skulle påkibox utan att jag bokat mig :P haha.. Men det fanns en plats kvar, thanks god for that ;P

Det var lika roligt som vanligt =) Kul och träffa massa folk hela tiden.. Kul att R hamnade med en kille som var sååå mycket mindre än honom men vem är längre/större än R egentligen :P hahah..

Den senaste veckan har jag vart så fruktansvärt nyfiken på en person, jag vet inte vad jag ska ta mig till, kan inte släppa tanken, den återkommer hela tiden.. Egentligen är han inte så jättesnygg men det är något somgör personen så intressant, kan inte sätta fingret på det.. Aja, får se om jag kan göra något åt det ^^

Idag hade jag körlektion och idag var det riktigt svårt att gå upp, fick gå upp tjugo över fem :( Hade körlektion nu på mogonen, dubbel var den också.. Och backningen runt hörn satte jag riktigt bra det sista.. Han sa att jag skulle klara uppkörningen om jag körde så, så det känns jättebra, måste bara bli lite säkrare på mig själv.. Och så upptäckte jag till min stora förskräckelse att jag inte har bokat några fel körlektioner förrän 30 oktober!! Klantlisa! Kan bara fuckmysoulandbodyfuckaducknuck... Aja, hoppas det 'r någon som kommer avboka sig..

Nästa veckan har jag halkan iaf, ser fram emot det =)

Och vet ni vad jag ska göra idag? (haha rätt så patetiskt att sitta och skriva ni när det bara är några kompisar och några i familjen som läser :P) Jag ska hälsa på mitt färska kusinbarn, lilla nellie är bara 6 dagar gammal..Ska bli grymt kul, sen ska jag träna ikväll, sen måste jag plugga rättskunskap.. Känns grymt konstigt att inte ha något internet men lite skönt är det på ett sätt med, men man känner sig lite handikappad, man pratar så sällan med endel som man bara gör på msn.. Sen kan jag inte boka mig till friskispassen så det får jag göra i skolan.. och kombin på måndag blev fullt två timmar efter dom lagt upp den! Blir tokig! 

Vi sitter just nu och planerar vad vi ska göra för nummer på julspexet, var beredda för seven and the city kommer rocka skiten ur alla! Det är ett måste och gå på det ;P




Mm I like ^^

Har köpt min första glöggflaska för i år =) det är lycka på hög nivå! En snäll pöjk på ica va och hämta en på lagret och det tackar jag för ^^.. Var på innebandy med emelie också, det va skojj fast dom förlorade tyvärr.. Lilla calle satt även på andra sidan med sina små pöjkar ^^ hehe...

Nu ska vi jobba med Pikaboo UF =)

Och kolla fria ord i NLT idag =) rubriken "kunskap är makt"..

Imorrn är det UF kick off i skövde och på torsdag ska vi på aktiebordet i skara! Följ gärna med!


Torsdag, fredag, lördag...

HejHopp!

Är nu hemma hos emelie och har myskväll  hos emelie med lisa.. På tågen träffa jag kicki som skulle på fest i mariestad.. Va inte alls sugen på fest ikväll.. Käkade gott och bara myser.. Kollade på mamma mia, den va hyffsat bra.. Kollar på beck nu och det kan man lita på :P

Igår blev det en väldigt spontan utekväll och fy faan va kul jag hade.. Bestämde mig vid sju för att hänga med.. Jag och mamma hämtade lisa o alex i råda, dom fick äran att åka med mig! Förfest hos linus, med lite dricka, spel, shottar och annan dricka ;P.. Sen var det vidare mot stadt, medan D hämtade dom andra var jag och R på allvideo.. Var nog lite för full inne på stadt.. Men jävlar va kul jag hade, hela kvällen spenderades med matilda och frida och deras vänner.. Nån från bf och några från teknik.. Va riktigt bra musik denna kväll! Aja pallar inte skriva massa detaljer..

Hade huvudvärk idag, tog två tabletter på tom mage, vilket inte var så bra, fick superont i magen..
En rolig liten detalj, lisa är född på en torsdag, jag på en fredag och emelie på en lördag, rolig kuriosa.. Men marre va född på en tisdag så det blev lite knas ;P

Blir nog innebandy med emelie imorrn, jippieee!! Ser ut som att det här kan bli en kanonhelg!

Gräv djupt ner i matresterna...

Lunchrasten har spenderats med emilia och vi har letat efter hennes nycklar i hela skolan, vi spang fram och tillbaka till matsalen hela tiden.. Vi letade i matresterna och sen kom våran snälla mat-tant från västra och hjälpte oss att gräva! Hon tog på sig plasthandskar och börja gräva ;P hahah.. Mycket snällt av henne, men vi fann dom inte.. Sen gick vi tillbaka och fråga om dom hittat några och då hade hon som hand om salladen hittat dom där. Fastän vi hade frågat en massa kökspersonal, men dom hade tydligen inte frågat "rätt" personal! Typsikt kärringar! Tur att det finn en kanon mat-tant iaf!! Hon får dagens ros av mig! :P hihi..

Just nu sitter vi och diskuterar klassresan, kanske ska göra den med den andra ekonomi klassen, är lite "off" men det kan säkert bli bra =).. Slutar om en halvtimme sen är det HELG!! Ikväll ska jag nog va med anna och imorrn städa ur garderoben med mamma och sen myskväll hos emelie och lisa ska nog va med då med, marre åker ju till sthlm i helgen :( orättvist! På söndag kanske jag och emelie ska kolla när IBK spelar =)


Crap á dap...

Allts igår när jag vakna, det var som en jättemygga försökt att äta upp mig.. Jag hade fem gigantiska myggbett! Tror iaf att det var det, men sen täkte jag, tänk om det är en spindel som besökt min säng och försökt ta mitt liv! Usch, kryper i hela kroppen på mig när jag tänker på det..

Sen igår beställde jag studentmössa och jag har aldrig vart osäkrare, just nu står det med text ifram Lisa och på andra sidan av märket 2009 och på det vita i bak De La Gardie.. Funderar att byta dom två bokstäverna i bak till kä, eftersom det har vart mitt kännetecken under hela gymnasietiden! För dom går ju att ta bort också.. Sen satt jag och kollade på bilder som jag tog på studenten i år, då var det många som skrivit de la gardie i fram.. Men många har valt ekonom eller eknomi i fram och det skulle jag också vilja ha men det ser så osymetriskt ut..

De La Gardie * Ekonomi 2009
Lisa 2009 * Ekonomi
L.Johansson * Ekonomi 2009
Lisa Johansson * De La Gardie 2009
Studenten 2009 * De La Gardie
Lisa * 2009


Någon som har förslag på vilket som är finast?
Snälla hjälp mig! Jag har panik, Så kommetera snälla!

Sen på kvällen var det iaf UA möte, det går verkligen framåt och alla jobbar på bra =) Åkte sen hem och kollade på love actually och den filmen är verkligen hur mysig som helst! Älskar den filmen! Ska nu jobba lite medvårt UF-företag, Pikaboo! Ha det fint! Få se när jag skriver härnäst..



Farväl internet...

Mitt internet kukar ur :( kommer nog inte kunna vara blogga så mycket, får blogga i skolan eller om jag har tillgång till data.. Igår spenderades dagen på överby, köpte tyvärr inget :( hittade inget, bara en älgtröja som fanns i en storlek, som var förstor, sen fanna jag en grå som var lite liten.. och sen hitade jag en fruktansvärt fin blå tunika, men så fanns den i storlek XS!!! Varför är man inte smal för?! Fuck a duck! Satt sur som en anka i bilen hem..

Kvällen innan var jag på KiBox med matilda,, var riktigt kul och tiden gick riktigt fort,, efter det åkte jag till gyllene måsen med lisa o alex men dom drog vidare senare.. Men jag, anna, marre och emilia sat tdet ett bra tag och tjötade och hade riktigt roligt, sen drog vi några avrv runt torget ;P Sen åkte vi hem till anna.. Jag sov över där, sen på morgonen hade jag körlektion, det gick bra faktiskt, ska träna på att backa runt hörn, kolla mer åt alla håll och sånt.. Är lite slarvig av mig :P hehe.

Så har vi även provat studentmössor =) Börjar känna av det nu ^^ Ska nog stå Lisa på ena sidan i fram och 2009 på andra sidan i fram.. Sen i bak funderar jag och lisa på att skriva kä och gö eftersom man får med två stycken bokstäver på köpet.. ;P annars blir våra  mössor likasamma.. Ska beställa idag eller imorrn! Ikväll är det möte med UA lidköping.. Ska ringa fredrik senare,, Sen ska vi presentera våran snygga text till fria ord, jag och johan bara sa en massa ord och marre formulerade det snyggt!

Just nu sitter vi i mysrummet i studielandskapet och lyssnar på julmusik i soffan här i mörkret, borde vara snö ute nör man kommer ut ^^ 

Vad är det vi säger syrran BJÄLLERKLANG!! hahaha..


studenten närmar sig, får låna mammas mössa så länge..




Jag tror att jag saknar något just nu...

Då var veckans måndag över, ska snart sova, måste få mina 8 timmars sömn, annars blir jag för trött och grinig.. Dagens naturkunskap som var på 1 timme och 35 min gick fruktansvärt fort :P så himla gött! Sen efter skolan var det snabbt hem, slängde i mig lite käk, sen rusa iväg till bussen, hann inte kolla bokningen.. Så när jag kommer dit så har jag inte bokat mig! Så jävla typsikt! Så nu är jag otroligt taggad på KiBoxen imorrn!

Men en sak jag har kommit på att jag saknar är badmintonen! Kommer ihåg när jag spelade det med Ida. Det var så himla kul! Skulle så gärna bara vilja spela lite på skojj.. Får kika om det finns några tider för allmänheten, eller om man kan låna gympasalen i skolan och spela med litee kompisar, någon som är på?

Aja, skrev iaf färdigt psykologin nyss och ja, det blev otroligt rörigt, men det får hon ta! Haha.. Ohh kom just på att jag fick en lapp på posten där det stod att jag ska hämta ut ett paket, personligen.. Är sjukt nyfiken på vad det är :P Är säkert något jättetråkigt, men jag har ingen aning om vad det kan vara ^^ måste kolla detta imorrn.. Fortsättning följer...

Sov gott allihopa! Kramar Lisa



Ris och äpplemos.. en bra kombination?!

I eftermiddag spenderade jag lite tid med min ömma moder och min syster =) Vi satt och kollade lite på reprisen av idol. Då berättar mamma att mormor skulle äta ris och kyckling i veckan och då hade hon kokat ris och skulle värma kycklingen och såsen som hade vart frysen och istället för kyckling hade hon tagit äpplemos och ätit sen kände hon att det smaka konstigt ;P hhaha fy faan va vi skratta! taskigt med det var ju så underbart kul!

Sen när vi skulle skjutsa anna så hoppar vi in i bilen och det har legat ett blöjpaket i baksätet nån vecka nu och syrran fråga varför dom låg där och då sa mamma att dom var tvugna att specialbeställa för att en unge va så stor ^^
Och lilla anna var så trötter, så kul när hon sov i baksätet! haha..

(Kom att tänka på igår med när vi skulle tjöta med R och då gick vi runt bakom bilen och han satt o sjöng med i någon låt.. Det är så kul och se vad folk gör när ingen ser ^^ hhaha.. )


En helg som får bra betyg...

Japp, det är söndag igen! Veckorna går så fruktansvärt fort.. Fredagen spenderades med kompisarna med lite film. Lördagen var det tänkt att jag skulle jobba men efter en halvtimme går strömmen och det blir helt svart och vi hitta inte felet så vi fick skjuta upp det tills idag.

Sen vid fyra tiden kom emelie och marre hem till mig, sen åkte vi in till stan. Marre skulle tanka för första gången och det var ganska underhållande ^^ Vi fick inte upp bensinlocket men med lite instruktioner av bengan så fick jag upp det =) Sen åkte vi till gyllene måsen och käkade lite.. Sen börja calle kuka ur så vi fick åka hem till honom för att övertala honom att följa med.. och när jag fråga senare på kvällen om han ångra sig så sa han att  han inte gjorde det, så man ska lita på oss flickor.. medans han fick en stund på sig att duscha o så åkte vi en sväng och då fann vi rasmus i klassen så vi tjöta med honom =) alltid lika trevligt!

Sen drog vi till bowlinghallen... Där mötte vi upp matilda, som nyss tagit körkort =) grattis till henne.. Sen spela vi biljard och lyssnade på trubaduren som spelade lite klassiker.. Träffade en massa härligt folk! Anna va duktig och jobbade =) sen var det några från klassen som var där och förfestade för dom skulle till skara och oktoberfesten.. Men vi stann där tills dom stängde, sen tog jag och emelie bussen hem vid halv ett, där M ställer sig längst fram i bussen och säger: Ni vet att den här bussen går till Götene va? hahha.. sen gick han av :P

Lite bilder från kvällen...


   
   


Seven and the city...

För er som undrar vilka seven and the city är, här har ni svaret..














En fredag fylld av bus...

Igår var jag riktigt jävlig mot allt och alla, jag tror dom flesta i klassen märkte av detta :P Jag tror bara att jag va trött igår och på ett riktigt bushumör.. Jag tror även jag låg på golvet 5 gånger allt som allt igår :P Vi började skriva på vår affärsplan igår iaf och vi måste börja jobba mer med det nu..

På rättskunskapen pratade vi om arv och sånt och jag tyckte så synd om A eftersom hennes pappa dog nyligen :/ tyckte så synd om henne.. Typiskt att vi ska prata om sånt just nu.. Sen satt vi och gjorde lite uppgifer och skrev massa meddelanden till varandra :P Anna satt och ritade lisa framtida familj ^^ hihi..

Sen slutade jag egentligen, men dels så regnade det och så orkade jag inte åka hem så jag var med på engelska c lektione, dom kollade på filmen möss och människor.. Alla hade nästan sett den innan.. Så alla satt och tjötade och emil spelade super mario.. Sen slutade vi och jag började jävlas med alla, dagens offer var emil, rasmus och anna ^^ Fast emil fick nog utså mest, först så tog jag o marre tag i var sitt ben på emil och gick mot "balkongen" på andra våningen o så skulle vi kasta ner honom ;P haha han såg livrädd ut :P sen gjorde jag en massa annat bus och var allämt jävlig :P

C fick för övrigt sin tröja idag, hoppas den blev bra ^^ och att sprutan gick bra ;P Sen föjde jag med anna hem, vi var uppe på deras vind, va hur mysigt som helst där uppe.. Sen låg vi och tjöta, sen efter en stund kom lisa och även marre, så gick vi och hyrde film, köpte snacks och sen beställde vi pizza.. Va mysigt med hemmakväll, jag var sjukt trött så jag sov halva kvällen, ursäkta ^^..


Varför är man så nyfiken på vissa människor?

Hade körlektion nu imorse och det gick sådär, måste verkligen sätta allt! Blir så irriterad på mig själv, ska vrida på huvudet tills det går av! Ska ha halkkörningen den 23 oktober nu istället, tråkigt, för då dår jag inte köra med ida, men det kanske är någon annan som jag känner som ska göra halkan då.. Har även bokat uppkörning också så det blir nån gång efter det..

Sen var jag på banken och förde över lite pengar.. Sen idag har vi inte haft några lektioner. Vi i arbetslaget ekonomerna fick tårta idag, ingen vet varför :P Sen va vi på en grejj i aulan, en meterolog från tv4 ar där o prata. Sen var vi tvuga o gå eftersom vi skulle ta kortet till skolkatalogen.. Blev även en fräsig bild till framsidan! Och bastuklubbens bild va så fruktansvärt cool! haha. Kommer bli en rolig skolkatalog i år =) Sevens and the city kortet blev för övrigt GRYMT!

Sen har jag en liten fundering, vad är det som gör att man är så nyfiken på endel männsikor och andra inte.. När man ser så mycket folk i skolan varje dag så funderar man lite på vilka endel är och andra inte. Vissa skulle man vilja lära känna andra önska man att man slapp se.. men man ska ju inte döma andra männsikor, men om man inte känner dom kan man inte göra annat. Fördomar är något alla har..


Nära till tårar..

Idag var jag mycket nära tårarna på min körlektion, har märkt att jag är grymt känslig för att ta emot kritik, när någon säger direkt till en att man gör något dåligt! Och när man instämmer, jag kunde precis hålla tårarna borta. Skulle vart grymt pinsamt om jag hade börjat gråta.. Kritik är något jag måste klara av att ta..

Sen blev hela jag fylld av besvikelse, han frågade om det var okej att skjuta upp halkan två veckor.. För att en annan hade fått en uppkörningstid och hon/han var tvungen att ha halkkörningen innan så därför fråga han och hans sa att det kanske inte skulle röra min uppkörning.. Men fy faan va besviken jag blev, BLÄÄÄ!

Sen skulle vi ta föreningskortet till seven and the city idag.. Först åkte vi till skogen för att ta det men så kom vi på att vi skulle ta det i stan istället och jag kan meddela att vi var sjukt snygga, vi hade mjukisbyxor som vi drog upp över naveln så att man får en sån där "liten" (:P) snygg rumpa ;P haha.. Och sen istoppad tröja/skjorta och huvudbonad. Bilder får ni se inom kort.. Men sen var det några som kuka ur så det slutade med att vi fick ta korten efter skolan slutat och då var det bara jag, marre, anna och emilia som var starka nog att gå på stan i denna fina utstyrsel.. Snälla emelie tog kort och filmade oss, jösses va vi skratta och många blickar fick vi ^^ men vi fick allt några riktigt bra bilder..

Nu ikväll har jag pluggat lite rättskunskap och nu imorrn ska jag fan i mig visa sten-inge att jag kan köra bil! Jag ska vara bestämd, säker och kolla i dom där förbannade speglarna hela tiden! Jag ska vrida mitt huvud tills det går ur led! Nu jävlar.. JAG SKA HA DET DÄR FÖRBANNADE KÖRKORTET!


RSS 2.0