Älskar solen =)

Ännu en härlig sommardag =) känns så skönt.. Vi skulle börjat med företagsekonomin tidigare så vi kom 50 min lektionen började men så va det ara vi o killarna där.. Så vi satt o vänta i 50 min o så började vi samma tid som vi egentligen skulle gjort.. typsikt.. Men efter lektionen travade jag, lsi, amira, emilia, anna och hannah ner till stan o kolla i leksaksaffären efter saker till karnevalen :P Vi är alla taggade till tusen, ska bli så jävla kul.. Sen gick vi till söderströms och fikade, tog en glass, det va riktigt gott.. Sitta där i solen med massa kompisar och veta att det är fredag nästa dag är bara toppen :D:D Härliga klasskompisar man har! Så kom david o småprata lite, en charmig liten sak det där.. Satt där på söderströms i två timmar!! Tiden gick så fort :P köpte en sjal till geisha outfiten också.. Ska prova lite sen o se hur det ser ut :P hehe.. Blir minigolf imorrn och beachen med massa kompisar på lördag, så jävla skönt!!
 

Ahh älskar sommaren!!!


helt underbart!

Måste säga att dagens temadag har vart toppenbra!! Började med att lisa kom hem till mig och så cyklade vi iväg mot lidköping och påvägen in till stan ser vi ett stort gäng med massa människor och cyklar, så är det BF3:orna som va påväg till brommö, skitkul att träffa på dom, tjöta lite med emelie innan vi cykla vidare.. Kom fram till sklan tjugo över åtta, sen fick vi reda på vad vi skulle göra under dagen.. Vi fick en massa olika uppdrag som va värda olika poäng.. Så hade vi tid till 13.00 att lösa dom, det va riktigt kul att cykla runt i lidköping och tjöta på folk o ta kort på olika saker mm.. Bästa va nog när vi fick ca 50 teknikare att vinka (få 50 personer att utföra en aktiv övning eller nått) Den va klockren, tack vare Calle =) Så träffa vi på vår allas älg också.. Så får vi inte glömma av sötnöten,, shit jag tror jag smälter, haha.. Har nog tjötat hål i huvudet på mina kära vänner idag :P hahah.. Sen fick vi hjälp av linus också, han skjutsa ut oss till hovby flygfält, tack =) Så vi fick lite hjälp med olika saker :) Sen skulle vi köpa priser, då köpte vi alkoholfria öl =) haha ingen tog våra priser, men sen var det bara dom kvar nästan, så en trogen ekonom etta tog en och john tog en ^^ dom hävde direkt :P haha.. Vi kom ganska långt bak.. Men va fan.. Kul vart det! Härligt väder att cykla omkring i, med underbara vänner =) Tack för en go dag!

Sen cykla lisa med mig till källby o så kollade vi lite på spanskan inför provet imorrn som kommer gå åt helvete!!! Hatar spanska!! Jag fattar verkligen ingenting och det är jag inte ensam om.. vet inte vad jag ska göra!! Usch, det får mig verkligen att må skit, vfr valde man det för? Vill inte ens tänka på det.. FAN!!



Här får ni en bild på ett gäng glada tekníkare istället ^^


Så var det tisdag..

Bara 6 ynka dagar kvar till karnevalen, riktigt gött!! Ska bli grymt kul.. Hade sista lektionen på aktie o fondsparande.. Vi vann inte tävlingen och inget pris fick vinnarna inte heller så jag behövde inte bli så sur :P haha.. Men tävlingsinriktad som jag är var jag tvungen att brusa upp lite lätt ^^ haha.. Sen hade vi ingenting mellan 9 och 12, så då åkte jag, lisa o anna ner till stan o solade tills klockan va 11.. Sen gick vi och åt i f-huset, marre kom ner då med :) Så käka vi lite, träffa på lite folk och sen skulle jag o lisa börja tidigare med fotografisk bild men då hade helena glömt av det så vi fick börja 12 istället för 11 som hon sagt.. Så vi jobbade med våra studiokort.. Sen släcktes det utanför labbet och det va helt kålsvart. Så jävla äckligt, var som taget ur en skräckfilm, så hör vi hur någon kommer, jag gömmer mig bakom väggen o lsia står kvar, och så är det vedran som kommer :P haha.. Va där från 12 till 16.15, det kallar jag lång lektion.. Vi träffa på john i f-huset så vi tjötade med honom lite också :) Sen pyste vi hem =) lisa fick en dänga av oralpojken i huvudet, haha ;P

HAHAH!!

Shit pompe va gött!!
Min information & layout bok har vart borta i ett par veckor och jag va tvungen att ha en bok, så jag tog med mig en till hem i smyg och idag på lektionen sa hon:

Så vill jag ha in alla böcker, ni fick ju låna hem dom, så jag gav er det förtroendet.. (så kollade hon på mig)  det fick inte dom andra grupperna eftersom dom läste samtidigt.. Så lämna in dom så snabbt som möjligt!

Opps tänkte jag.. letade som bara den idag,, överallt, så tänkte jag att jag skulle kolla under sängen för där ligger ju allt annat och jag känner mig själv för bra.. För där låg den :D:D HAHA så jävla gött


Busiga boken ^^



Älskar Arthur <3

Shit va jag älskade det här programmet och låten i början är ju bara underbar! Ska jag lägga in i min Ipod och bara njuta av, fast hittade den bara på engelska, om ni finner den på svenska, skicka länken =) Men njut av den här =)



Äntligen!!

Sommaren är tillbaka!! Så fruktansvärt underbart, en redig sovmorgon fick jag idag också, vid tio tiden storsa jag runt på stan med gyllene tider i öronen... Sen tog jag mig en promenad till västra och det kändes verkligen som sommar när man kunde gå i shorts och t-shirt utan att frysa! Så himla underbart!! Så har vi äntligen bestämt oss vad vi ska vara på karnevalen efter att vi fick omval och nu ska vi göra det så jävla bra, för vi är ju SP2A så det kan ju inte bli annat än bra! Vi ska vara geishor och samurajer :D känns som att det kommer bli riktigt jävla bra! Fått tag på rediga högtalare i år med så det ser ut som vi blir svårslagna i år också :D haha, skämt o sido jag tror iaf att det kommer bli bra men huvudsaken är att vi kommer ha roligt och det är jag säker på att vi kommer ha, va annars ;P  Sen hade vi information & layout, jag hade muntlig redovisning och jag tror att det gick ganska bra iaf. Man kan ju alltid hoppas, ska gå till Irene imorrn o fråga.. Har bara uppdragen kvar, ska nog börja med dom nu.. Sen drog jag o lisa ner till stan där träffade vi amira o marre, så gick vi omkring lite, sen träffa vi anna o emilia så vi satte oss på gräsplätten vid rådhuset och götta i solen.. underbart! Sen gick jag iväg på teorin, sista gången idag, vet inte om jag lärt mig så mkt menmen.. Och vet ni vad jag mer gjort idag?? Bokat min första körlektion, det kändes stort :D haha.. Ska köra på Sten-Inges, så jag hoppas på att det blir bra =) Sen åkte jag bussen hem, lisa åkte med också så det var trevligt, vi stötte på björn också, han såg allmänt glad ut, hehe.. Sen när jag kom hem såg jag att detv a dom tre vännerna och jerry på TV, älskade det programmet och det är fortfarande bra =) fast inget slår Arthur älskade det programmet av hela mitt hjärta!!

Aja nu ska jag göra lite läxor och va duktig (inbilla sig kan man ju alltid göra) Ha det gott!!

Slappt...

Idag har jag gått runt osminkad, i mjukiskläder, en äkta söndag! Bara pluggat o kollat på tv och suttit vid datorn.. Sånna här dagar kan va rätt sköna och nu börjar jag känna mig lite piggare, eller pigg kanske inte va rätt ord, menmen.. Ska gå ta en dusch och lägga mig tidigt, har ju sovmorgon till kvart i elva imorrn, det tackar vi för...





dagen efter...

Lördagen blev bra, lite för mkt av det goda kanske :P Dagen började med jobb, började redan klockan 8 idag *pust* sen va vi färdiga vid ett tiden.. Har vart riktigt mkt övningskörning.. Både till och från jobbet, till drömstan och sen till majåker.. Vill nog ta en lektion innan sommare och jag har nog i princip bestämt mig för att köra hos Sten-Inge, han verkar va bra..  Sen hann jag med att sola lite och sen var det bara att göra i ordning sig inför kvällen, det som stod på schemat va westers födelsedags fest.. Vi gick från marres till wester och vi kom först.. Han hade precis kommit hem från jobbet så vi fick klara oss själva.. Sen så var det bara vi som uppfattat att vi skulle grilla så jag cykla hem till marre o hämta en engångsgrill.. Sen kom det mer folk och alla åt pizza o kebabrullar medans vi åt korv :) Fast det va inte lätt att få igång den, men sen börja det ta sig som bara den o vi vet inte vad vi ska göra, två blondiner o ett kinderägg, såklart vi kan grilla ;P sen kom anders ut o undra vad vi höll på med, jag sprang in o hämta grytlappar och sen höll linus redan på att flytta den :P haha

Sen kom en anna person som många har en delad åsikt om, linus va bara klockren, när han fick reda på att han skulle komma, SKA HAN HIT??!! haha.. Vilka blickar :P Wester fick en prinsesskrona av oss och såpbubblor ^^ Utav dom andra fick han öl, han blev helt till sig ^^ Men efter fyra öl så kom han på oss, det va alkoholfri öl, hahah.. Det va så jävla kul att se :P Han bara, vi ska bli så jävla fulla, alla bara skratta :P hihi.. Sen var det lite gitarrhero (hur stavas det?) Böla va fan grym på det, men anders va lite bättre för han hade en utav dom bästa låtarna, when you were young.. Dom andra spela kubb utan att säga till så jag satt där inne o kolla på med min lilla bobby car..

Sen blev det lite för mkt och mamma kom o hämta mig o amira.. Sen tog jag fel o wester, den är min o jag bara nehe du :P haha.. Aja, det va trevligt iaf :P Ölen va nog det bästa ^^ klockrent!

Idag blir det lugn dag (inga hastiga rörelser), lite plugg o sola om det är väder ^^ HA det gott

Jag blir så trött *suck*

Gårdagen var upp och ner.. När jag skulle in till stan igår så skulle jag använda fritidskortet som vanligt men så funka det inte och det visade sig att det gick ut 18 maj, så jag släppte förbi dom andra för att leta fram pengar.. Och som vanligt åker jag på ungdom fastän jag är två år för gammal.. 25 kr  in till stan är hutlöst.. Det tar en kvart. Och när jag satt mig slår det mig, att klockan inte är så mkt så jag fråga emilia o hon sa att den va halv sju och då funkar skolkortet fortfarande, så jag väntade med att gå fram tills vi kom till lidköping, för jag villee inte störa henne... Men då säger hon den idioten, ne du kan bara få pengarna tillbaka om du kommer inom 10 minuter efter det att du fått din biljett. Och det hade gått en kvart! FEM ninuter hit eller dit ska väl inte spela nån roll.. BIATCH! Då blev jag sur.. Så satte jag mig på en gul bänk vid torget.. Så kände jag mig lite halvt iaktagen, så kommer det fram en man i 30 års åldern, mkt läskig o börjar tjöta... Sen kom marre som en räddare i nöden, tack!

Så såg vi en mystisk bil som körde åt fel håll runt torget, så kom han ut ur bilen med en röd bensindunk, vi trodde det va en sjuk sak, men det visade sig att det va en resväska och att han letade efter sitt hotell :P
Sen skulle jag, marre, lisa och amira gå o bowla med calle, otto, linus och krook =) Vi var lite oroliga eftersom vi inte är 18.. Men vi kom in och va där inne i kanske 2 ½ min tills dom ville se våra legg, som vi hade glömt hemma, hehe. Pinsamt? svar ja! Men då drog jag, lisa, calle och otto till station o så drog vi till kullenfestivalen, träffa två i deras paralellklass, dom hade redan vart där men tyckt det var tråkgigt.. Men vi åkte dit iaf.. Det va lite kallt, men annars var det kul, träffa både gammalt och nytt folk =) Bussen hem va smockfull också.. Som på mornarna.. Men det va kul att vi hitta på nått iaf =)

Hatar att inte vara 18, men något som va grymt kul, dom vi träffa från lidköping, som va calles kompisar, va inte heller 18, så vi som inte kom in nån annanstans fick åka på kullenfestivalen, haha.. Träffa även julia och ida där, det va kuligt :) och julia har klarat teorin, grattis till henne =)

jag är förbannad

Jag tror jag kokar över, va längesen jag var såhär förbannad..

Hela dagen har vi gått och väntat på lektioner som sedan vart inställda, en hel dag till spillo.. Ovärda dagar har vi många!  Jag hatar att jag suger så, kan man inte bara få vara duktig på något? Att man aldrig räcker till.. Blir så avundsjuk på alla smarta, där mvg:na bara regnar in.. Lisa hade bara 6 fel på hela nationella i engelska b, jag tänker inte ens tala om vad jag fick, det är ju för faan skrattretande.. Inte nog med det så var jag vrålhungrig och vad serverar dom idag? Jo, potatisbullar med äcklig fettbacon och blodpudding, knäckebröd kom o hjälp mig!! Som pricken över i:et så hade TC satt upp lapparna om karnevalen, vad alla klasser skulle va, jag letar rätt på vår klass och där står det, omval.. Så tänkte vi att det var några som skulle va bebisar, att det kanske skulle bli likt, så kollar jag igenom listorna och jag stannar till på OP3:ornas val, och där står det Kärleksguden Amor ursäkta men får man faan göra så?? Jag tänkte på amor redan i höstas!! Och så kommer dom och är det!! Höll på att koka över, svor som bara den.. Frågan är om det är en tillfällighet att dom går på västra eller att dom valt det av en ren slump att dom valde det, eller om dom kollat reklamen... Jag tror dom snott det, dom har säkert hört att vi pratat i koriidorerna.. `Men ska inte säga något jag inte har någon säker fakta på.. Men om dom gjort så, då är det jävligt dålig stil!!  Så mitt humör är just nu så lågt det kan bli, visst det är bara karnevalen, men det är ju för faan karnevalen, en av 2:ans höjdpunkter och allt bara rasar samman! Fan säger jag bara, det värsta är om dom gör det dåligt, eller om dom vinner..

Så nu måste vi komma på något nytt, en vecka innan det är!! Tack för den, fucking TC!! Vi hade endel förslag men dom tänker jag inte skriva här, men så bestämde vi fjortisar, men jag vägrar faktiskt att vara det, hur kul kan det vara egentligen?? Inte alls.. Så nu sitter jag är och är pissed off.. Några tjejer i klassen va inte heller på fjortisideén längre, så imorrn är det övertalning som gäller..

Nu ska jag käka, magen vill ha mat!!

Göttkött

Måste säga att jag är på lysande humör.. Cyklade in till stan förut o solade, förutom alla småkryp i ansiktet va det skönt, men så mkt brunare blev jag tyvärr inte.. Sen cykla jag hem o duschade sen skrev marre ngt mkt trevligt =) att det blir bowling fredagkväll med calle o linus o några till som vi inte vet än.. Riktigt kul, härligt folk det där ^^ Sen på lördag blir det jobb kl 8 (!!) så det får inte bli alltför sent för min del.. Sen är det fest på kvällen, känns som att det kommer bli en kanonhelg =)

Vill ha helg ^^


många inlägg nu

Jag är så sugen på att sola, funderar starkt på att cykla in till stan o göra det och sen cykla hem igen, frågan är om jag pallar.. Men det vore så gött.. Göra det nu innan solen går ner.. Blir nog kallt sen.. Måste få lite färg.. Ska kolla läget.. Kolla om vi har någon pump, dåligt med luft i däcken är det med :P men det är ingen ursäkt.

we like =)

Det ser ut som att det kommer bli partyparty i helgen, sånt gillar vi ^^


sommar 08 ?

Sitter just nu och tänker på hur sommaren 2008 kommer bli.. Här står jag utan sommarjobb och dåligt med pengar och inte har jag fyllt 18 och har därför inget körkort heller.. Så vad gör man då? Det suger lite lätt måste jag få säga.. Marre o amira har inte heller lyckats fixa något sommarjobb, så vi får väl försöka kicka igång vår uf-idé, för det blir ett stort projekt och vi ska verkligen göra det bra, inget haffisgt arbete.. Det är ett arbete vi verkligen ska vara stolta över! Menmen det ser ut att kunna bli gulbranna i år igen vilket är mkt trevligt, älskar att träffa nytt folk + campa + vänner  = underbart, kan knappt bli bättre.. Hoppas på bättre år isf, förra året blev det ju översvämning på campingen och i vårat förtält, tyckte synd om öckerö gänget som tältade (haha). När vi festade med lite kompisar för några veckor sedan sa dom att dom skulle på peace and love och det skulle jag också vilja åka på.. Men nu gäller det att spara på pengarna.. Liseberg kan det nog också bli, tror marre frågat majåkerspojkarna, så det vore grymt kul att åka med dom..

Hoppas även på en sommar med sol, så man kan få lite färg.. Fast förra året va det ju bra, slapp man bikiniångesten.. Men det är väl bara att ta tag i sitt liv, träna mer o äta rätt helt enkelt, men det är lättare sagt än gjort.. Skärpning där lisa, ajabaja.. Kolla på lite gamla bilder, så vill du inte se ut igen! Om man får den kroppen man vill ha, undra om man blir lycklig då.. Men det blir inte bättre av att sitta här o älta det :P Kommer nog få en annan syn på detta när vi ska börja på vårt uf-företag.. Spännande..

Men jag hoppas iaf att sommaren 2008 blir en kanonsommar, sista sommarlovet :'(  Vi ska göra allt för att det ska bli en så bra sommar som möjligt.. Det är bara att le och göra det bästa möjliga!



SOMMAR 08´

image350

Slappt..

Dagen idag har enbart vart slapp, började med att lyssna på SP3A:s föreläsningar på röda kvarn.. Det var hyffsat intressant, men blev grymt trött i slutet ;P Sen fick vi reda på att föreläsningen i aulan var klockan 11.30 och då var klockan 09.45 när vi lyssnat färdigt.. Då åkte jag o marre till västra för att hämta marres företagseknomi böcker.. Sen gick vi en sväng på stan, marre köpte present tilll hennes mamma :) för hon fyller år idag, grattis till bettan.. Sen blev klockan såpass mycket så vi gick på föreläsningen, vi funderade på att strunta i den eftersom det handlade om klamydia, att man ska använda kondom.. blabla, som man inte redan hört det tusen gånger.. Men vi gick dit iaf.. Och det var Karl-Einar Häkner som pratade, han va så dålig att han blev rolig, skratta så jag grät :P haha.. han såg så kul ut ibland, jösses alltså.. Kul att se lite annat folk med när man går på sånt där.. Och då menar jag föreläsningar... Vi träffa på calle och den stackarn skulle gå i skolan till klockan fem idag.. usch..
Sen var ju även sötnöten där.. Såg ut som en liten söt skolpojke, lite busig, ensam o blyg :P  haha..

Sen drog vi hem.. Så nu ska jag plugga lite.. Va ute o tog lite kort i brist på annat..

   

Goodnight, Sweetheart, Goodnight


toppen :D

Måste säga att jag haft två helt underbara dagar!! Kan inte va bättre =) Började med att jag va på teroin igår och då kom naumer, för hon gick tydligen på samma kurs som mig, fast vi har lyckats gå så vi missat varandra.. Så vi hade lite småkul där :P Sen träffade jag amira o marre så gick vi till bowlinghallen och spelade biljard med calle, det va riktigt kul, fast jag kom tyvärr nästsist, menmen.. Sen gick vi o käka lite o tjöta :P Kul att man inte är ensam att inte vara 18 o inte ha ngt sommarjobb :P haha.. Sen gjorde jag, marre o amira en redig impulsgrejj o körde en övernattning hos amira.. Det va sjukt mysigt.. Vi va en sväng på hjertberg innan o då träffade vi på robin o erika o en tjej till.. Sen va vi hos amira och gjorde allt o inget :P Vi låg o tjöta tills klockan va två, vi kom in på endel djupa saker och endel odjupare :P Sen somna jag först.. Jag pratade tydligen i sömnen.. hahah.. Kollade även bilder från när vi va o vandrade på kinnekulle förra året och lite andra bilder.. Jag såg helt annorlunda ut, håret var totalt sönderblekt och ja jag vet inte, såg jättekosntigt ut..

Sen idag va vi o spel golf med linus och john, det va riktigt kul (shit va jag skriver riktigt kul hela tiden) jag skratta mig dubbelvikt för jag va så kass :P linus va dock bäst o vi andra kämpa på så gott vi kunde.. Men kul hade vo iaf.. Vi va i lundsbrunn o spela lite på korthålsbanorna..  Första hålet gick grymt bra, hamnade på green direkt =) men sen gick det kasst :P

Sen åkte vi tillbaka till stan och linus fick fnatt på tutan så han tuta med sin söta båttuta på allt som rörde sig.. Grymt kul ^^ härliga pojkar dom två!! fest på lör med majåkersgänget, skojj det ^^ 

Gick även en sväng på stora staden med amira o marre o vi fixa present till wester som är födelsedagsbarnet.. Hoppas han blir glad, för det borde han bli ;P hehe sen köpte jag lite pysselgrejjer som jag ska hålla på med nu, jippie säger jag :P Kan bara säga att dessa två dagar har vart grymma ^^


Ha det gott allihopa

endel har inget liv

Den här bilden symboliserar hur mogna endel är i källby! Töntigt


image345

E20 norr

Driver omkring här i Linné, jag söker nån sorts egen livskvalité
Ingen människa ser mig, men en dag som den här känns det bra.
Jag vet jag måste göra min grej, spelar ingen roll vad folk säger, nej.
Det är nu eller aldrig, det är allt på ett kort.
Att det är nu eller aldrig gör steget för stort.
Det ser ut som jag får vänta för evigt för att få nå'nting gjort.

När ska jag leva mitt liv för mig? Göra dom saker jag tror på?
När ska jag våga vara mig själv och fånga dom drömmar jag vill nå?
Så när kommer jag leva mitt liv för mig?
Mitt liv för mig. För bara mig. Mitt liv för mig.

Jag når Örat, jag kör E20 norr, det är en stad i mitt hjärta av lycka och sorg.
Men alla dom drömmar jag har finns ej där.
Jag måste ta en chans i mitt liv.
Måste ta det där tåget innan det går förbi.
Men jag förblir passiv står kvar där jag är.
Fast jag sagt till mig själv: "jag gör det jag svär".
Jag vet att det är tragiskt att inte leva så som man lär.

När ska jag leva mitt liv för mig? Göra dom saker jag tror på?
När ska jag våga vara mig själv och fånga dom drömmar jag vill nå?
Så när kommer jag leva mitt liv för mig?

Så säg att du förstår mig.
Säg att du känner dig lika liten som jag.
Säg att du förstår mig och jag gör det idag.

När ska jag leva mitt liv för mig? Göra dom saker jag tror på?
När ska jag våga vara mig själv och fånga dom drömmar jag vill nå.

Var det sant?
Jag måste börja tro på mig själv det är inte för sent för nå'nting så
när kommer jag leva mitt liv för mig? när ska jag våga vara mig själv?
Så kanske att jag lever mitt liv för mig.



konstigt

Då var helgen snart över, jag kan sammanfatta helgen som konstig.. Fredagen var hur bra som helst, stressad dock, gick ingen buss så jag tog tåget in till stan o det var försenat så fem i fem mötte jag marre på torget o så gick vi till aulan för att se på talangjakten =) calle hade vart snäll o köpt biljetter till oss, tack.. Det var riktigt bra, tjejbandet som vann va GRYMMA!! Dom va som ett riktigt band! Och komikern va hur rolig som helst.. Vissa grejjer satt man o skratta jättelänge åt, emil i klassen hade tydligen hört mig :P Sen efter det så mötte vi lisa, emelie o amira så tog vi bussen till majåker så gick vi på fest hos en som heter björn, va ganska mkt folk, kom några tjejer från SP3A, riktigt gött folk, vi tjötade en hel del med dom =) Haha det va skojj!! vi spelade kubb och ekonomerna vann såklart ::D Vi grillade också, fast det regnade :P sen vid tolv drog jag o marre.. Så lämna vi en tröja hemma hos linus innan vi gick hem till marre.. Så sov jag där.. Sen på lördagen va vi uppe i råda och körde enduro, i början gick det ganska dåligt men sen så gick det bättre, fast jag måste lära mig det s k dragningsläget, men nu vet jag vad gaffeln är iaf ;P Grymt snygg outfit hade jag också ;P hahaha tack, för att jag fick följa med.. Sen va jag o marre så hungriga så vi cyklade till gyllene måsen o käkade lite, grymt kallt vart det ute, händerna o öronen va som isbitar.. Sen drog vi till robin o kolla film, lisa o linus va där också, så det var mkt trevligt.. Men sen dog humöret.. och när jag o lisa skulle gå ner till stan sa vi inte ett ord till varandra.. Hon kanske är sur på mig, men det lär jag inte få reda på.. Syrran åkte med bussen också.. Sen var det några jävlar i källby utan liv som vänt uppochner på alla cyklar, idioter!!! 

idag har jag inte gjort nått vettigt, legat i sängen o kollat på hela första säsongen av gossip girl som visades på kanal 5, grymt bra vart det, heta pojkar också..

veckan har vart helt fucked upp, har drömt varje natt, som om det inte räcker att jag har det i tankarna på dagen, inte ens på natten är tankarna borta.. Måste vakna nån gång, hatar när jag är sån här, acceptera vem du är lisa! du kommer aldrig att kunna bli den person som du vill vara.. nu svamlar jag igen... lika bra att sluta skriva nu

     

tränat...

Har vart o sprungit med syrran nu, blev två varv idag, hatar alla mygg o skit som flyger på en.. Måste börja träna upp konditionen nu.. Kunde springa 30 min utan att stanna i joggtempo då, så det måste förbättras.. Tur att syrran är med o puschar, utan henne skulle det aldrig gå, tack syrran <3..

Längtar tills imorrn för då är det fredag, känns som att det kommer bli en TOPPENHELG!! Tjohoo för det.. Nu ska jag käka lite =)

Over 'Fore It Started

The summer is here, but I'm just sitting in my room
I'm sitting wondering if you think of me as I think of you
I'm lost without you, you don't know what I'm gonna do

When I had you, well I won't ever realize
Know I blew it, and I'll never get another chance
Now the summer is here, and you're with somebody else

Now that you're gone, I don't know if I can carry on
Sorry 'bout the things that I've done
I know that it was over 'fore it started

I have got you're number, but I haven't got the guts to call
Know it's up to me, but I just stare at the wall
Know it's useless, I should just forget it all

When I was with you, I never took you seriously
When you told me you'd had it and that you would leave
I said that well baby, noones better of alone

Now that you're gone, I don't know if I can carry on
Sorry 'bout the things that I've done
I know that it was over 'fore it started

The summer is here, but I'm just sitting in my room
I'm Sitting wondering if you think of me as I think of you
I'm lost without you, I don't know what I'm gonna do

Now that you're gone, I don't know if I can carry on
Sorry 'bout the things that I've done
I know that it was over 'fore it started

Now that you're gone, I don't know if I can carry on
Sorry 'bout the things that I've done
I know that it was over 'fore it started
Over 'fore it started
Over 'fore it started
Over 'fore it started




Då vart det torsdag & det haglar av dryga människor

Det finns nog inget som gör mig mer irriteard än dryga människor.. Va i aulan o gjorde prov idag och sen käkade vi i f-huset och det kändes som alla ignorerade oss, sånna vi känner!! Helt jävla ofattbart... jag o marre var skit förbannade.. Hur svårt kan det va att säga hej eller? Jag bara undrar, så jävla dålig stil.. Det har vart så hela veckan.. Vissa är iaf trevliga o stannar o pratar.. Tom johannes hälsade på mig o han har jag bara träffat två ggr, på nyår o i lördags.. jag hatar verkligen människor som inte hälsar, okej, alla kanske inte har sett en, men vissa undviker det verkligen.. Dryga lidköpingsbor finns det gott om, skitstad!!

Ska plugga företagsekonomi nu, har prov imorrn och nu ska det verkligen pluggas, för yngve vill man verkligen inte göra besviken.. Ska plugga jävel nu o skriva ett riktigt bra prov imorrn, förhoppningsvis.. Vill verkligen skriva bra, så därför ska jag inte sitta här o skriva bort tiden, även fast klockan bara är 13.36.. Men ska ju in till stan sen igen.. Och så har dom satt upp som där helvetes pinnarna vid cykelbanorna igen, blir galen på dom!! Lite glädje också, mina läppar har äntligen återgått till det normala ^^ råka bränna dom på cypern så dom svullna upp så det såg ut som jag sprutat in silikon.. hahaa
 
Ha det gått och titta gärna in på garströms ikväll ^^


det här va ett tag sedan..

Nu var det ett tag sedan jag satt här igen,, inte bra.. Har hunnit vara på cypern en vecka o i sverige en vecka sen sist.. Det har vart toppen veckor.. fint väder på cypern och underbart väder här hemma =).. Fast som vanligt fjälla jag bort all färg på nolltid.. Senaste dagarna har jag drömt en massa drömmar, vissa läskigare än andra, eller vissa personer är inblandade som man inte vill ska vara inblandade.. Sen har vi fått reda på lite betyg också, tex i matte b, där fick jag VG, hade velat ha MVG men icke, va bara en av 30 som fick det, grattis till dig aleksandra.. Nio stycken låg på ig som nu ska jobba upp sig.. Ganska många, men den här kursen va rätt tuff, även fast det bara va femtio poäng.. Sen på fotografisk bild va hon tydligen hårdare än vad jag anat, hon sa att jag på ett g och det ska jag fan inte acceptera.. Så fråga hon vad jag ville ha, inte G iaf!!!? va fan tror hon! Ska dit tidigare nästa lektion o jobba som en jävel i labbet för att få fram en perfekt bild! Usch, hon förstörde hela min dag... veckan också.. Jag ska fan visa henne.. Usch, nu blir jag förbannad igen..

Idag har jag vart i Vara med pappa o kollat på gardiner i två timmar!!!! Helt otroligt. Men vi fick med en massa prover hem så nu är jag hos pappsen o fixar o trixar lite.. Träningen får skippasidag, får ut o springa imorrn efter skolan eller nått.. Måste komma igång med det, spran med syrran i söndags, trodde aldrig hon skulle få med mig på det.. Men det fick hon.. Nu ska jag fan träna upp min kondition. Usch va jag svär, måste sluta med det med.. Men det är svårt.. Blir lite mer effekt eller tryck på det man säger.. Haha usch nu inbillar jag mig bara saker.. HAha, såg för övrigt killen med stort K igår.. Så himla fin.. Kul på friskis med nör en hejja på mig o anna undra varför han gjorde det :P Sen såg jag A som vi även kallat skotten i går ett antal gånger på stan.. Jävlar va fin han är ^^ återfall..

Tänkte dra en kort resumé om helgen medans jag väntar på pappa.. I fredags tänkte vi käka o gå på bio, men så blev det inte.. Istället träffade jag, marre o lisa en kompis o hans vänner o käka med dom och sen hem till markus o sen skulle vi spela minigolf, men dom hade redan hunnit stänga när vi kom.. Kvällens roligaste var när en kille sprang efter en gubbe på cykel o sa.. DU KAN FÅÅ EN LÄKEROOOOL!! eftersom han bjudit oss andra.. Så himla kul ^^.. Sedan blev jag lämnad med en massa okända personer, som sedan följde mig till bussen, trilla omkull när jag skulle gå av bussen.. PÅ lördagen var det jobb inomhus i det fina vädret.. Sen var det grillfest i majåker hos linus.. Riktigt kul vart det =) Härligt gäng det där =) Kul att festa med dom.. Sen försvann en utav linus två katter och det blev ett jävla liv, linus såg jätterädd ut och det va förståligt eftersom dom inte fick gå ut.. Tyckte synd om honom, men vi fann honom bakom ett skåp sen.. Sen tog jag bussen hem, fick låna linus tröja som han inte fått tillbaka än :P hehe.. Somnade på bussen så jag missade nästan källby,,,

Nu har jag o pappsen sprungit runt i huset o kollat gardiner och dom flesta fönstrena är nog färdiga.. Blir nog bra hoppas jag ^^ Bilder kommer om ett par veckor när det är uppsatt o klart.. Köket va klockren iaf =) ingen tvekan om det! Har vart en lång dag känns det som, måste sova ut så jag är laddad inför imorrn!! Imorrn är det även aktiekafé på garströms klockan 18-20 alla är varmt välkomna =)

HA DET GOTT =) så hörs vi här senare ;)

Lite nya klädinköp

va lite ledsen för att jag inte handlade några kläder på Cypern så idag va jag på shoppintur med mina töser.. Fann två olika toppar/tunikor kalla det vad ni vill, så här ser dom iaf ut..

 

nu du pappa

haha, nar jag ar pa cypern hinner jag allt blogga. . ska upp o ata snart =)ha dt gott

RSS 2.0