Sista inlägget på svensk mark...

Kanske.. Nu är det mesta nerpackat och jag jan meddela att det vart en helveteskväll! Vill inte uppleva detta igen, hade vart okej om man hade fått ta med sig obegränsat med väskor, men går typ bara att ha två.. Det har inte vart lätt och det har blivit många tårar idag, ikväll på grund av väskskiten, vill bara komma iväg.. Nu tänker jag på småsaker mest.. Men det som spökar är att typ bussarna inte kommer komma eller nått eller att det är ngt fel på mina biljetter.. Hemska tanke..

Nu måste jag få sömn för mina svullna ögonlock, klockan är ställd på 05.30.. Ha det toppen alla jag känner och ni andra med.. Och hoppas pappa får en härlig semester :D Hej då, ha det som dom säger i norge ;)

Jag fattar inte hur ett halvår ska få plats i två väskor...

Håller på och packar för fulla muggar och det börjar fyllas på och då kom jag på att jag inte ens lagt ner träningsgrejjerna och en väska och toalettgrejjer och sånt.. Känner hur svetten är på ingång.. Funderar på att gå ut och ta en promenad för att rensa hjärnan och andas lite.. Dagens störningsmoment är syrran och mamma som ställer frågor som varför tar du inte tåg till oslo varför åker du från götene, ofta att det går att ändra nu, då kan dom lika gärna vara tysta, som jag inte har annat att tänka på.. Dom hjälper ju inte till precis.. Men mamma är en ängel som hjälper till och tvättar och allt..

Var hos mormor en stund och fick den kokta kasslern :P inget vidare.. Kusin elin och nellie va där :) Elin sa en del peppande ord.. Sa hejdå till pappa idag också, börja gråta både när jag sa hejdå till pappa och mormor och syrran.. Hatar avsked, kommer väl lipa som en liten sill när jag ska med bussen... Hoppas allt finns i mina väskor då..

Måste kolla upp om dom sänder grey's i norge, får inte missa det.. ska se reprisen från nång gån nu halv sex :) blir nog sängen tidigt idag.. Var för övrigt på bio igår med syrran och pappa, det va då jag insåg hur kul jag har med min familj.. Hur roligt vi tre hade det i rom i våras.. Jösses va vi skratta innan.. Sen somna pappa så anna fick putta till honom XD det kommer vi driva med honom läääänge.. Flickan som lekte med elden var det vi såg och den va riktigt bra tyckte jag :) Önskar pappa trevlig semester nu när han ska iväg till sardineien (P) blandar alltid ihop.. Ne nu tar jag med mif kameran och min ipod på promenix :D


Sitter och lyssnar på julmusik...

Det är mörkt, dystert och regingt ute så jag sitter här inne och myser med en varm kopp oboy och lite julmusik.. Ska kolla på grey's anatomy :) mycket bra serie det där! Sen ska jag leta upp ett bra hostel och sen plugga in vad man behöver veta, sen måste jag börja kika på vad som ska tvättas och sånt.. Måste köpa basvaror och sånt med.. Ska umgås lite med pappa nu i veckan också eftersom han pyser i helgen och sen i nästa vecka ska han på weekend till sardinien :) Kanske kan bli efter jobbet på ons eller torsdag förmiddag/dag :) Idag blir det skivstångspass, kanske sista på friskis i lidköping på ett tag, vet inte om jag hinner nästa vecka, så typiskt att ett grymt bra spinningpass ligger samtidigt.. Hon vikarierade för marina igår och jösses vilken bra musik!! Jag hade ett dumt leende på läpparna hela passet igenom.. Sen på kvällen var jag hos syrran och kollade på sex and the city.. 

Igår bokade jag även bussbiljetter till bergen.. Allt kommer typ ta ett dygn, kommer bli tre timmarsstopp i göteborg och i oslo.. Lite skönt så man får sträcka på benen och käka lite.. Blir nattbuss mellan oslo och bergen så jag kan sova lite.. Frågan är om man ska ta med sig kudde eller om det tar för stor plats.. men sin egna kudde är ju så gött :P 

 Sommar 2009, mmm!


En helg i september....

Fredagen blev det jobb och en tur in till stan och kvällen tillbringades sen med en ledsen lisa, men dirty dancing fick oss att komma på bättre tankar för en stund :) Lördagen fick lisa skjuts till anna medan jag, syrran och petra styrde vår kos mot överby, blev lite inhandlande.. Köpte ett par jeans och vinterskor.. Dom andra köpte lite mer grejjs.. Kvällen tillbringades med emelie, vi käka thaimat och kolla på dumpa honom! Lisa kom och joina oss också..

Idag har jag och syrran vart hos pappa och bojan och käkat middag, det blev kyckling inrullad i bacon med klyftpotatis :) Och nu till den sprakande efterrätten :P (som pappa åt) Plommonpaj med glass och grädde och lingon (???!!) och lite chokladsås med årutgång 2007 :D hahah!! Det va en upplevelse att se :P Så det var en trevlig eftermiddag i hangelösa, käka mandelmassa gjorde vi också.. Sen åkte jag och syrran in till stan, syrran slängde in lite tvätt innan vi åkte till idrottens hus för att kolla på IBK herrarnas första seriematch! Dom har höjt inträdet till 60 kr!! Hutlöst! Kul att gå och kolla på innebandy igen, fast ibk va ganska sega, men i slutet av första perioden hade dom rätt många målchanser.. Men de förlorade till slut med 5-3 om jag minns rätt.. Sen blev det ensam mamma söker och det programmet är verkligen mysigt, men helena är verkligen galen, mmm måste klämma på rumporna :P haha!

Nu ska jag sova för imorrn ska jag kika biljetter till norge :) ska även kolla rum och vandrarhem och liknande grejjer.. Ha det gött!

Fyra timmar...

Japp, det är siffran på det antalet timmar det är kvar innan marre och hennes föräldrar lämnar lidköping.. För marres päron blir det dock bara två veckor.. Men för marre blir det 6 månader... Gick på stan med marre o emelie och när det var dags o säga hejdå så gick det inte att hålla tillbaka, grät hela vägen hem från stan, från bussen och när jag klev innanför dörren... Trodde ärligt talat inte att detta skulle va så svårt som det faktiskt är.. Men när jag prata med lisa förut, det är väl så just nu.. Sen "vänjer" man sig väl vid det... Sen sticker jag också och får ett nytt liv (tack & lov)... Ska träffa julia och höra med henne om allting nu.. Och om hon inte vill åka i början av oktober tänker jag åka själv första tiden, punkt slut! Nu ska jag sova iaf.. Jobb väntar imorrn :) Härligt.. Sen ska jag träffa julia... Men nu önskar jag marre ett stort Lycka Till! Är så glad för din skull att du kommer iväg på det här, vilken upplevelse alltså.. Inte alla som får testa på något sånt, måste kännas helt fantastiskt!




Gillar Winnerbäcks låt, jag får liksom ingen ordning!


Kan inte hålla tillbaka...

När jag satte mig i bilen in till stan så var tårarna nära, men jag hann samla mig.. Gick en sväng på stan och var sen o hälsa på syrran på jobbet innan jag åkte hem till marre.. Satte mig med bettan på övervåningen eftersom marre o matilda inte hade kommit hem än.. Självklart började jag gråta, känns så jobbigt att prata om det, har inte fattat det än, men när jag såg resväskorna börja jag inse vad som komma skall.. Vi hade en mysig kväll med god mat, mycket tjöt och många skratt.. Kan verkligen va mig själv med dessa töser! Matilda ska ju iväg på en reseledarutbildning i spanien i fyra veckor i november.. Skojj för henne :) Och på fredag åker marre till hawaii för 6 mån!!! Kommer bli sjukt konstigt... Saknar henne redan.. Sen kommer hon va på andra sidan jorden när hon alltid vart en kvart ifrån mig... Tacka vet jag dagens samhälle, facebook, mobil, internet över huvudtaget :P
Blev inget riktigt avsked, tack o lov, för imorrn ska det nog hinnas med en fika med henne och emelie :) Mysigt!


Vad vore jag utan min galna vän?
Du anar inte vad jag kommer sakna dig!

 


Alexander Skarsgård...

Han har varit en favorit länge :) ända sedan jag såg vingar av glas första gången, sen även i hundtricket.. Nu har han blivit riktigt stor.. Genom serien true blood och nu när jag kollade på MTV så kom lady gagas musikvideo med låten paparazzi.. Då är det Alexander som hånglar upp henne i början! Tyckte det va ganska roligt.. Hejja Skarsgård! HotHot!



Letar efter lägenhet...

Eller boende över huvudtaget :) För nu är norge nära, jobb på adecco är ordnat. Riktigt med vad vet jag inte än, men dom lovade att ordna! Jag och julia ska upp till kontoret när vi kommer dit.. Så just nu kikar jag på buss och tåg resor till bergen.. För pappa tyckte flyg lät dumt och dyrt och det kan han nog ha rätt i.. Måste köpa höststövlar och gummistövlar innan jag åker också.. Det svåra är att hitta ett bra boende bara, inte lätt när man inte gjort det förut, speciellt när det är i ett helt annat land.. Men det är så spännande samtidigt :)

Sen i eftermiddag blir det skivstångspass, sen ikväll kolla på idol.. Imorrn blir det jobb och kanske sista dagen jag träffar marre på ett halvår.. Känns riktigt skumt vill jag lova.. Men det är skönt att jag inte är hemma, för då skulle det nog kännas ännu mer konstigt.. Sen slog mig tanken igår när jag va hemma hos pappa en sväng.. Tänk om det blir så (vilket jag nästan tror) att jag inte kommer hem över jul, om det liksom bara blir tre-fyra dagar.. Då är det ju ingen ide... Börja nästan gråta av tanken.. Julen betyder mycket för mig.. Tänk om jag inte är hemma när min kusin Linda får sin lilla baby.. Vad mycket man missar men samtidigt vad mycket man får uppleva :D Men man överlever det mesta..

 Det man inte dör av blir man starkare av!


Män som hatar kvinnor...

Igår blev det slappdag rakt igenom... Låg framför tv:n med mor och syster och kollade på idol och sen tittade vi på filmen vi hade iaf tur med vädret igen.. Men idol, man sitter bara och skrattar, när det väl kommer en bra blir man helt förtrollad :) kul sånt där.. Sen åkte jag, syrran och matilda in till stan, vi lämna syrran i hennes lägenhet och vi åkte och tränade :) blev ett skivstångspass :) Sen hem för att kika på ensam mamma söker.. Efter det tittade jag på filmen, män som hatar kvinnor som alla har sagt va så bra och jag kan bara instämma, den va riktigt bra :) men ibland blev den lite för magstark och jag är inte så känslig egentligen.. Men absolut värd att se, verkligen :) Idag händer inget kul på dagen, blir väl degning framför sex and the city.. Har lite ont i magen så jag får det har jag bestämt.. Blir lite spinning sen vid halv sex iaf :) Have a great day!

Mazel tov...

Det blev en trevlig kväll :) Mys hemma hos anna, sen bowlingen som jag kamma hem :D tack o lov.. Sen blev det lite dans och sen dog min mobil i alltihopa.. Sjukt jobbigt när man inte har nummer till dom som man behöver.. Som tur va hitta jag mattias som hade matildas nummer.. Marre fick gå upp på scen på bowlinghallen, eller mariette som hon kallades.. Dom sjöng en sång för hon skulle till hawaii.. Sen påväg mot gabriels så skulle vi kolla om vi kom in på stadt och det va lätt som en plättlätt.. Vi sa bara hej till vakterna och sen när vi kom till entrén vände vi :P Måste säga att det va en sjukt snygg kille på bowlinghallen också-- Undra vem han va :P Sen träffa jag en kompis utanför gabriels och dom andra gick upp.-. Så var det 40 kr i inträde..  Så jag va bara uppe o vände för dom kanske inte skulle stanna så länge och jag ville inte vänta själv på bussen så jag åkte hem med matilad ist.. Gött o slippa bussen också, men blöev sjukt arg på idioterna i entrén som inte ville ge mig 40 kr tillbaka! Fuck that shit! Nu ska jag soooova! Trevlig kväll kan man tycka ändå :)

Då var det lördag...

Gåradgen blev härlig.. Jobbade mellan halv åtta och halv två, fick även reda på att jag kan jobba ons- och fredagar september ut :) gött och veta! Sen Åkte jag in till stan, gick på stan och va fly förbannad över att min klocka inte gick och laga :( vet inte vad jag ska göra.. Gick lite i affärer, hälsa på syrran på salongen sen gick jag hem till mormor, fick lit smörgås och sen spela vi femhundra och jag vann jättestort :D Sen blev det stressat, in på hjertbergs med syrran och handla lite smågrejjer sen hem.. Lisa skulle komma halv och jag va hemma precis då.. Men hon va lite sen som tur va :P Sen käka vi med mamma.. Sen kollade vi på idol och sen kom jonatan och höll oss sällskap.. Sen kolla vi på en film med jennifer aniston.. Jag var riktigt trött efter för lite sömn och gått upp tidigt så det var skönt att få sova sen :) Idag blir det slappa fram tills jag ska in till stan och träffa tjejerna för mat, lite vin och bowling :) Mysigt! Sen har matilda lovat att hålla mig uppdaterad för det händer spännande saker :P hehe..

September med solsken...

Det som gör att jag sitter inne och inte ute är alla dessa förbannade spindlar! Jag kommer få hjärtstopp om dessa små äckliga saker inte slutar förstöra mitt liv.. Kanske låter som ett litet och töntigt problem, men jag ogillar dom så starkt! Filmen igår var svår och säga vad man tyckte om den... Det snurra bra rejält i huvudet efter, men om man tänker efter så var den riktigt bra.. tror jag :P Men något som förvånade mig var att textremsan var gul, hela filmen :S haha! Men jo, den va nog bra förresten :P aja.. Idag blir det iaf lite träning, ett psinningpass.. Skulle laga lite köttfärssås och så fanns det ingen lök hemma :( sad so sad!

Snart dags för bio...

Sitter här och är lite småtrött efter att ha gått upp vid halv sju och sedan jobbat :) men skönt att få jobba, jag klagar inte nånstans.. Ska snart in till stan för att se filmen inglourious basterds, hört att den ska vara bra.. Den stora frågan är om jag kommer hålla mig vaken, såg just att den var 2 h 32 min.. Men det ska vi väl försöka klara av.. Ska berätta om den va bra eller ej sen :) See ya!

En tur på stan...

Nu äntligen har jag köpt material till mina tackkort.. Så ikväll efter skivstången blir det pyssel med idol som krydda! Mysigt :) Gött att träningen är redan vid halv sex.. Sen hade matilda något spännande att berätta och jag är nyfiken till tusen :P Träffa marre på stan så vi tjöta lite, blir nog bowling på fredag, sista natten med gänget på ett bra tag :( so sad so sad.. Men nu ska jag slänga i mig lite mat och byta om och kika på gossip girl innan jag ska hämta upp matilda :) Härligt väder idag också, så ut med er :)

 


En härlig miniweekend i eskilstuna...

Nu har jag redan vart hemma en dag efter vår lilla weekend i eskilstuna :) Jag, marre och matilda begav oss från götene runt fyra.. Förts hämta vi gps hemma hos matildas far och sen börja vår resa :) Vi satt och tjöta skratta och hade sällskap av en mc knutt nästan halva vägen... Runt halv åtta så var vi framme hos våran emelie! Det var attans vilken fin lägenhet hon hade! Vi mådde som prinsessor hela helgen, speciellt när jag fick sova dubbelsängen med emelie ;) det ni.. Vi blev bjudna på god taccotårta och sen blev det filmmys i soffan, sen låg vi i emelies säng och bara tjöta.. Lördagen gick vi på stan lite och jag köpte inget :) jag har blivit riktigt duktig på senare dar.. Sen gick vi hem till emelie, käka lite rester och eftermiddagen tillbringades i emelies lägenhet och bara tjöta.. På kvällen gick vi till harrys för att äta och det var gudomligt gott.. Där satt vi i ca två timmar innan vi gick vidare till dekår, det var riktigt kul.. Fanns endel roliga personligheter där, svampen, west coast, nyberg, dr dekår m.fl... Vi hade sjukt kul där inne iaf.. Speciellt under vår lilla fotostund på dansgolvet.. Roligast var när vi skulle hem! Först skulle jag betala med kort och försökte få in det i busskortläsaren och när marre går på säger hon halv till stureplan XD och vi skulle till sturegatan :P galet.. Sen efter en nattamacka la vi oss..

På söndagen blev det slappt med film, heartbreak hotel.. Sen vid två tiden lämnade vi emelie och eskilstuna bakom om oss.. Det var verkligen en kanonhelg :) tack för det! På vägen hem öste regnet ner, men efter vi käkat i örebro kom solen fram.. Det var riktigt kul att köra med automat, var som ett tv-spel att bara kunna hålla på och gasa med knappar :P Och på kvällen började ensam mamma söker, favoriten av mammorna i år är det superblonda glada mamman!

Idag hämta jonatan upp mig vid elva för vi skulle upp till kinnekulle och ta kort.. Jag fick mig en lektion av hur man hanterar min systemkamera och det behövdes vill jag lova :P Sen börja det regna lite smått så vid två var vi tillbaka i källby, vi kika på dum och dummare.. Den filmen tröttnar man aldrig på.. Och vipps så var klockan halv fem och jag hade 20 min på mig att käka och fixa träningsväskan.. Spinningledaren va snygg :P hon om skulle haft det egentligen hade blivit sjuk.. Han hade riktigt bra musik på sitt pass också! Tummen upp för det.. Sen till min förtvivlan hade jag tagit med mig två små handdukar ist för en stor.. Klantigt!!

Nu ska jag sova.. Imorrn ska jag köpa material till mina tackkort.. Jag är för seg med det där, men snart ska det fixas :)

Lite bilder från helgen :)









Skönt med lite svettig spinning...

Man svettas nog aldrig lika mycket som man gör på ett spinningpass, helt otroligt! Det verkligen dryper om en :P känns så gött efter.. Jannes pass var väl helt okej, lite halvtråkigt på nått sätt men janne gjorde det skojj, väldigt lite folk på passet.. Nu väntar day after tomorrow på tv :) Jake Gyllenhaal is hot!!Sen imorrn blir det jobb och mot eskilstuna :D wihoo!

Roadtrip med matilda...

Var sällskap till matilda som skulle kolla på träningsskor i skövde :) och hon hittade mycket riktigt ett par, blev ett par springskor.. Sen köpte hon även lite annat smått och gott.. .Själv provade jag en topp från vila som va på rea, både bra och dåligt att den såg tokig ut på, tur för jag spara dom pengarna ^^ Sen köpte vi varsin korv och en cola och det gick nog rakt upp i huvudet, vi tjöta och skratta i massor hela vägen hem! Sjukt kul!! Nu blir det packning inför helgen :) för imorrn ska jag, marre och matilda till eskilstuna :D wohoo! Ska bli kul!! Sen idag ska jag även på ua-möte och sen spinning, janne har den :D längtat hela sommaren... Blir irrterad för mötet, ska ha ett sammarbete med aktiespararna och så ska en från riksgälden komma och han kunde bara 1 oktober och v 43 och så ska det stänmma in med ett studiebesök i evangemangshallen och dom har inte fått något datum än och alla tjötar från olika håll!! Får panik, ingen fattar ju..


I'm deeply in love...

Jag har sett en så fruktansvärt snygg jacka, det suger rumpa att vara fattig arbetslös! Aldrig kunna få unna sig något.. Det ända jag har råd med är att jobba, träna och ruttna hemma.. Jag vill bara få tjäna pengar!!! Vill till norge nu nu nu nu !! Kolla in denna jackan alltså, fuckaduck att den kostar 1999 kr :( Den är alldeless underbar! I'm in love!


Då var vi inne i september...

I måndags var jag på spinning och sen åkte jag till syrran och vi körde vår mysafton :) Med sex and the city... Alltid lika trevligt.. PÅ tisdagen var det första september och kanonväder!! Låg ute och solade hela eftermiddagen och läste :) härligt.. Sen var det skivstångspass :) gillar verkligen det passet.. När jag och matilda åkte hem sa vi båda att det va så gött väder så vi bestämde oss för att gå en promenad, så vi åkte hem till varsitt och sen träffades vi vid åtta och gick en härlig kvällspromenad.. När vi kommer till det området nere vid vattnet, det nya.. Så ser vi tre (!!!) polisbilar med sex poliser vid ett hus.. Vi undrade först om de bodde där men så kom vi på att så många bilar kan man inte ha då, så vår nyfikenhet tog över och vi gick runt bostadsområdet och när vi kom utanför huset kom poliserna ut.. Vi var så nära på att fråga vad det handlade om, jag och matilda studsade av nyfikenhet.. Sen när vi kommer från busstationen möter vi en amulans, så det var ett jäkla pådrag i lilla källby igår.. Vi funderar på att ringa polisen eftersom de inte sa ngt på nyheterna eller i polisronden :P men dom får säkert inte säga något.. men gud så nyfiken jag är..

Idag har jag jobbat och så kom regnet också, nu börjar det kännas lite mer som höst.. Längtar som tusingen till norge :) ska bli så spännande.. Får nog ringa jossan sen...

Sen ska jag sälja en grå kavaj som jag aldrig använt, den är från VILA och är i storlek M, prislappen finns till och med kvar.. Köpte den för 499 kr och säljer den nu för 400 kr, kan tyckas vara dyrt, men den finns fortfarande i affären :) så då tjänar ni ju en 100-lapp :P Om någon är intresserad så är det bara att höra av sig.. 
 


RSS 2.0