En helg i september....

Fredagen blev det jobb och en tur in till stan och kvällen tillbringades sen med en ledsen lisa, men dirty dancing fick oss att komma på bättre tankar för en stund :) Lördagen fick lisa skjuts till anna medan jag, syrran och petra styrde vår kos mot överby, blev lite inhandlande.. Köpte ett par jeans och vinterskor.. Dom andra köpte lite mer grejjs.. Kvällen tillbringades med emelie, vi käka thaimat och kolla på dumpa honom! Lisa kom och joina oss också..

Idag har jag och syrran vart hos pappa och bojan och käkat middag, det blev kyckling inrullad i bacon med klyftpotatis :) Och nu till den sprakande efterrätten :P (som pappa åt) Plommonpaj med glass och grädde och lingon (???!!) och lite chokladsås med årutgång 2007 :D hahah!! Det va en upplevelse att se :P Så det var en trevlig eftermiddag i hangelösa, käka mandelmassa gjorde vi också.. Sen åkte jag och syrran in till stan, syrran slängde in lite tvätt innan vi åkte till idrottens hus för att kolla på IBK herrarnas första seriematch! Dom har höjt inträdet till 60 kr!! Hutlöst! Kul att gå och kolla på innebandy igen, fast ibk va ganska sega, men i slutet av första perioden hade dom rätt många målchanser.. Men de förlorade till slut med 5-3 om jag minns rätt.. Sen blev det ensam mamma söker och det programmet är verkligen mysigt, men helena är verkligen galen, mmm måste klämma på rumporna :P haha!

Nu ska jag sova för imorrn ska jag kika biljetter till norge :) ska även kolla rum och vandrarhem och liknande grejjer.. Ha det gött!

Kommentarer
Postat av: Emelie

haha, jag diggar Helena. hon är störtskön! haha :)

tack för en trevlig lördag (: <3

2009-09-21 @ 10:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0