mindre bloggande

Hejhopp!
Det kommer bli mindre bloggande nu, eftersom vår dator håller på att förvandlas till ett helvete.. Måste be någon kolla på detta eller så får jag ringa till gloconet.. Igår spenderades hela dagen på stranden, i åtta timmar! Från kvart i tio (vi var nästan först) till klockan 18!!! En underbar dag men nästan i längsta laget :P typsikt syrran, men det va grymt skönt, jesus son va där igen, man kan inte se sig mätt på honom :P En anna kille va även där som är grymt snygg :P Träffa även lite pågar från klassen, anton den jäveln kände inte igen mig :( Det va sjukt varmt på land och otroligt gött i vattnet.. Vi va ett stort gäng som låg där, det va jag, anna, stoffe, mamma, petra, kjell, lena, beirut, bengan och sen kom brorsan =) Vi spela strandtennis o bara hade det skönt.. Har blivit rätt brun i ansiktet nu..

idag har jag jobbat mellan 8 och halv ett, sen hem o käka, duscha av sig, in till stan, körde ett gympass med stoffe =) och sen gå på stan och sen hem till mormor för att fira hennes födelsedag.. Sen ett kvällsdopp på villabadet :) Mkt skönt, måste göra det oftare.. Sen nu hemma.. Ska nog till stranden imorrn och sen körlektion och sen träning, sen på onsdag får jag nog jobba =) 

Ska dra mig nu =) ha det fint!



Tre lata dagar på stranden =)

Torsdagen spenderades på sveriges riviera, alias svalnäs, va riktigt skönt förutom alla getingar som förvandlade det till ett helvete. Va där med mamma o marre, jag fick äran att övningsköra dit och det gick nog hyffsat bra.. Sen va det hem o duscha och sen cykla jag till marre o sen cykla vi ner till stan, skulle käkat egentligen men vi tog en milkshake på läckögrillen istället, calla joina oss :) han va uppe i varv för han håller på att läsa en otroligt grym bok enligt han själv, ska nog slänga ett öga på den :P Sen cykla vi hem och kolla på girls just want to have fun, en härlig 80-talsfilm =)
Sen sov jag över hos marre..

Sen cykla vi till villabadet.. Låg o pressa till tre-fyra, jonathan joina oss.. Han följde med till torget och tog en glass och sen när vi var o handla inför grillkvällen hos johannes.. Jag o marre gjorde grillspett och en grumt god potatissallad men färskpotatis.. Vi borde bli kockar du o jag ^^ Va riktigt gott.. Sen var det lite kubbturnering där med =) mysigt, sen satt vi ute på gräset med filtar för att skydda oss ifrån myggen.. Sen vid elva drog vi hem.. Då kom jonathan igen.. Han skulle ut egentligen men det blev inte så sen.. Sen cykla jag hem..

Idag har jag vart på stranden igen, trodde jag skulle till götet ikväll så därför kunde jag inte följa med till svalnäs, så jag cykla iväg till villabadet, marre va också med :) vi träffa massa folk vi kände, bla JULIA =) va riktigt trevligt.. Jesus son va även där, han är så sjukt charmig, hans leende, ahh.. Den tjejen som får honom kan skratta sig lycklig.. Blev inget ikväll, så det ser ut som att det blir en hemmakväll, hoppas det går ngt bra på tv =)


tack för tre underbara dagar på stranden och allt annat trevligt också =)





jag smälter..

Shit pompe vilken varm dag, känns som man håller på att smälta bort.. Imorrn blir det iaf en dag på stranden.. Jobba till halv tre idag, sen sola jag 20 min sen gjorde jag mig  iordning och for in till stan o träffa en kompis, vi kollade på offsifde, den va rätt bra faktsikt.. Sen tog jag mig en promenad genom staden. Har verkligen vart en underbar kväll! En äkta sommarkväll, sånt gillar vi :P Så nu ska jag kolla på sex and the city och sen sova, sen upp för en dag på stranden.. Detta högtryck ska hålla i sig =) yeaah we love!!


Imorrn ska jag sola för kung och fosterland ^^





Första dagen på jobbet ;)

Då har man vart första dagen på jobbet också.. Trampa iväg på cykeln vid halv nio eftersom jag började vid nio, men som vanligt blev jag för tidig.. Jag fick den stora äran att städa i potatislagret, ett tvättäkta skitjobb.. men ja e inte bitter ;P Jag studsar snarare av glädje, det är ju för fasiken ett jobb!! Och vad skulle man göra utan musik.. Tur att jag är så bra att använda min fantasi så att tiden går fortare med :P Fick även hjälpa till att skala lite potatis.. Sen fortsatte jag i lagret igen.. Börja tänka på Sune då :P när han säger att man ska svettas när man jobbar, då har du aldeless rätt i detta fall, blev grymt svettig och sketen, ett äkta mansjobb! Fick använda mina muskler (dom få jag har), använde skyffel o annat gött.. Dom sa att jag i princip får jobba när som helst =) Skiitbra! Sen vid tre så cykla jag hem.. Så hann jag med att sola en timme och nu dricker jag vatten för jag är så grymt törstig.. Och nu ska jag packa träningsväskan, för än är det inte slut på svettandet.. Ska iväg på ett skivstång & spinning pass :P Oh kommer va trött ikväll, ska lägga mig direkt när jag kommer hem, ska börja jobba vid 8 så jag får väl gå upp vid sju :(

Aja ni får ha det toppen, simma lugnt ;)



En gädda...

Det blev en trevlig fisketur.. Fast fick tyvärr inte napp, men det räckte med att Åke ryckte i linan och jag trodde jag fick napp, då öka spänningen en aning.. Men pappa fick en liten aborre.. Sen dröjde det nog två timmar innan tobbe fick en gädda på kroken, men den lossna, så vi tog ett varv till och den eller om det var en annan gädda fastna rejällt på kroken.. Och han fick upp en gädda på 2 kg!! Inte illa det! Det blev en riktigt härlig kväll på sjön =)



fisketur...

Snart ska jag iväg på fisketur, ska bli riktigt kul. Va så längesen jag fiska nu.. Så jag ska följa med pappa och Åke i hans båt.. Så hoppas vi på att  vi får napp :P... Annars har jag vart i stan idag, va o träna lite lätt med marre, man kan inte känna sig mer vilsen i ett gym än vad jag gör, har ingen aning om vart jag ska ta vägen :( Får be att nån följer med nångång som kan det där.. Sen la jag mig ute o sola o sen duscha jag och gjorde iordning mig och nu väntar jag på att åka iväg ut på sjön, ska nog ta mig något att äta, man vet ju inte när man kommer hem.. Sen imorrn blir det jobb, så jag ska lägga mig i tid =).. Sen sa pappa att janne ringt och sagt att jag skulle få mer jobb.. Så det låter underbart! Skönt att få lite pengar och att få något att göra! Tummen upp för det!


ut på sjön...


 





högtryck

Min ömma moder kom och sa till mig att det ska bli sol och 25-30 grader på fredag, PLUS (kan jag också meddela).. Så sjukt gött.. Jag säger bara en sak...


VAMOS A LA PLAYA


lycka!

GLAG, det är vad jag är just nu! Pappas kompis janne ringde och fråga om jag kunde hjälpa till hemma hos honom.. Så det blir lite småjobb där och det tackar jag för! Måste få in lite småslantar i min otroligt dåliga ekonomi just nu.. Så på tis ska jag dit vid nio.. Känns skönt att få jobba lite, så man inte slappar ihop alltför mkt.. Hoppas han kan hitta mer som behövs göras som dom inte hinner med.. Jag ska städa i deras potatislager =) Jag hoppas allt vänder nu..



Jäses!

Shit pompe! Jag trodde årets scheman hade kommit men det hade dom inte som tur var.. Kollade förra årets treors och då skulle vi ha en lärare som vi kallar för hönan därör hon är så sjukt virrig.. Blir tokig, tar hundra år för henne att förklara en sak, så har hon ingen koll på något över huvudtaget.. Om schemat hade stämt så skulle vi haft henne i småföretagande och det skulle jag aldrig klara av! Tack för det! Men så kommer vi säkert få henne i det iaf :( men man överlever väl det med isf..



söndag...

Så håller söndagen på att passera också.. Helgen har vart fruktansvärt seg.. Inte gjort ett skit sen i fredagskväll.. Men nu i veckan har jag lite saker att göra.. Ska försöka träna varje dag eller, mån, tis, ons, tors o fre iaf.. Så fråga pappa om jag ville följa med ut o fiska nån dag o det är alltid trevligt.. Sen åka vattenskidor. :D har aldrig gjort det så det skulle va sjukt kul :D... Sen spela korthålsbanorna i lundsbrunn med pappa o brorsan.. Sen spela våran  avgörande match i biljard med brodern min.. Så kan man ju hoppas på att det dyker upp annat trevligt.. Ser inte ut som att man kommer få träffa Lisa på ytterligare en vecka :'( menmen.. sånt är livet.. Hoppas på snart.. Men jag har turen att få umgås med min arbetslösa väninna marre ;P Vi ska ju träna tillsammans nu i veckan och kanske hittar vi på ngt annat skojj, en fågel viskade även i mitt öra att vädret skulle bli bättre på tis, så vi kanske kan åka inlines nån dag också =) för nu ska vi börja aktivera oss =) Har till och med köpt tränings t-shirtar så att syrran ska sluta klaga.. fast det var två jag inte gilla så jag funderar på att byta dom.. Gilla en t-shirt som syrran har grymt mkt, får fråga om man får köpa den :P haha..

Ha det toppen allihopa =)


ett viktigt motto...



en lördag...

Idag är det en sån där dag då man bara sitter hemma och inte gör något alls.. Och så kommer även kvällen se ut.. I brist på annat så kollade jag lite på balklänningar.. Det är nästan ett år kvar men det är ju så roligt! Jakten på den perfekta klänningen.. Jag har ingen aning om hur jag vill att den ska se ut, jag vill bara ta på mig en och känna att den är rätt! För nu vet jag inte om jag vill ha en enkel, eller om jag vill ha en riktig askungenklänning (som min syster).. Färg vet jag inte heller.. Just nu känner jag inte för någon stark men då blir det säkert det om jag säger så :P Om ni har några bra sidor så får ni gärna tipsa =) Jag har alltid tyckt att man ska ha en långa klänning för det känns som att det ska vara det på bal.. Men nu tycker jag att korta är grymt snygga, fast jag vet inte om jag själv skulle vilja ha det..

Här är några jag sett idag som är ganska fina.. tycker att den första röda är snygg,
fast den skulle vart lång istället och sen en rosett i bak =)

         

 



Efter regn kommer solsken...

Igår spenderade jag kvällen i majåker.. Tog bussen vid sex och sen hoppade jag av vid statoil och sen gick jag ut till majåker.. Påvägen träffa jag kim, så jag stanna o tjöta lite med honom, det va rätt längesen, det va riktigt kul faktiskt.. Sen gick jag till marre och sen gick vi vidare hem till linus.. Där träffa vi linus och john.. Vi skulle sett en film men så var vädret så fint så vi strunta i det.. Jag och marre tog beslag på hans fotoalbum från barndomen, grymt kul att se :) Sen tog vi en promenad till gyllene måsen och tog en glass, dom är så himla sköna o roliga, allt dom har att berätta, kul att höra  =) Sen gick vi tillbaka, sen skulle dom på fest så jag o marre gick tillbaka hem till marre, så satt vi o prata lite och sen kolla vi på saw 2 som gick på tv.. Sen tog jag bussen hem..

en mycket trevlig kväll blev det =)

då var det gjort..

Nu har jag vart i gymmet för första gången, jag o marre ska börja köra igång nu på mån, ons och fredagar och så pass dom övriga dagarna, som för mig kommer bli skivstång/spinning och skivstång om det inte blir något förhinder.. Ska bli gött och börja träna ordentligt nu igen.. Blev lite spinning, sen lite rodd och sen intervaller på crosstrainern, det va riktigt kul :).. Ska börja testa dom andra maskinerna sen.. Men då får det inte va mkt folk så dom ser när jag gör fel, hehe.. Så nu ikväll ska jag träffa lite kompisar så jag får väl börja röra på mig nu..



man mår som bäst efter man tränat =)

  

En dag i härliga Göteborg..

Gårdagen spenderades i vår härliga stad Göteborg.. Jag o marre va o kikade lite på fotbollen på heden.. Grymt kul att se så mycket folk från massa olika länder.. Många snygga killar också :P det tackar vi för, ögongodis tackar man aldrig nej till.. Sen va det någon undersökning så jag tänkte det va la inte så mkt så jag tänkte ta lappen o gå där ifrån, men då börjar han fråga och kryssa i, sen kom han till en fråga där han fråga om vilka sponsorer gothia cup hade, så räkna han upp oändligt många företag.. Så skulle jag svara ja och nej.. Jag bara herregud, finns det ingen ände på skiten.. Så där stod vi ett tag.. Det va grymt många påhoppare denna dag.. Sen gick jag o marre i några affärer, sen gick vi mest omktring på gatorna och prata och bara njöt av göteborg.. Sen ca en timme innan tåget gick hem gick vi till centralstationen för att vänta där.. Så himla kul att titta på folk och så ser vi två kända ansikten ploppa upp, så var det gamla fotbollspolarna kicki och sarah :D och så hade dom med sig en av killarna från england vi träffa förra året, det va superkul, sa till honom att hälsa till darren (vet inte om det stavas så) en kille som var med förra året.. Sen åkte kicki och sarah med samma tåg som mig o marre. Så vi satt o tjöta hela vägen hem om det mesta, körkortet, kärlek, gothia och den s k eliten som alla är så otroligt trötta på! Så det va en mysig resa.. Sen va jag hemma en timme, sen åkte jag, marre, linus och john hem till min pappa o kolla på film.. Det va mysigt.. Kolla först en film som dom hyrt och sen saw som var på tv, sen va det ite jackass på tv efter.. Så vid halv två tiden kom jag hem.. Så det har var en otroligt bra dag!!

Och idag ska jag o marre gymma på friskis för första gången, tidigare har vi ju bara kört pass, men nu ska vi gå vidare :P eftersom vi får träna på gympakortet i gymmet.. Så vi får se hur det går.. Är grymt nervös eftersom jag känner mig så sjukt vilsen i gym, hoppas det inte är något folk där.. Isf kommer jag få panik.. Aja, jag är ytterst glad för att marre ska med iaf.. Detta kanske kan bli vår nya grejj :P Ska övningsköra in till stan nu, sen ska vi kolla på t-shirtar till mig, syrran blir tokig när jag lånar hennes till träningarna och det kan jag förstå.. Så nu ska jag in till stan.. Önska mig lycka till...

naeee

Skulle åkt med tåget kl 9.06 till göteborg, jag va så gott som säker på att det gick ett då för jag har för mig att vi åkt på vardagar men för säkerhetens skull så skulle jag dubbelkolla och det var tur det,  för det tåget gick bara lördagar, söndagar och helgdagar.. Det är så typsikt när man gått upp tidigt och så.. Men aja, fick jag ju tid för att blogga lite, har inte haft möjligheten till det förrän nu..

För i tisdags efter träningen åkte jag direkt hem till julia, hon var kattvakt åt hennes bror och hans sambo =) Så jag joina henne, vi gosa med katterna som var 12 veckor och kolla på vänner hela kvällen så grymt mysigt.. Sen låg vi o tjöta sent in på timmarna, det är ändå endel som händer när man inte träffas på ett tag trots allt.. Sen dagen efter så käka vi lite där, då kom julias pappa och morfar över, grymt kul att få träffa dom igen, va så sjukt längesen.. Sen följde jag med julia hem till Skara.. Hon körde dit eftersom hon är så grym som tagit körkort :D Så busa jag lite med julia, eller hennes kompisar snarare :P... Sen ringde marre och fråga om jag vill följa med ut på sjön och jag har typ aldrig åkt båt.. En gång och sen färja tror jag :P och det räknas inte.. Så det var marres brors flickvän bror som fråga marre om hon ville följa med och hon i sin tur fråga mig :P Så vi va fyra som åkte ut, blåste lite, men flytvästen värmde gott.. Sen la vi till vid en liten ö och grilla korv, engångsgrillen va sjukt dålig, så killarna sprang runt o leta pinnar o bark för att sätta fyr på skiten, så duktiga va dom ^^ Sen efter ett tag så fick vi våra korvar =) Vi var även en tur vid läckö slott och spiken =) Sen när vi skulle ifrån ön starta inte motorn och jag bara tänkte, va faaan.. Så börja dom ta bort tändstiften o putsa dom och sen så starta motorn tack o lov =) haha, blev lite skrajj där, båtovan som man är ^^.. Sen åkte vi tillbaka till marinan, som stället kallades där han hade båten.. Sen åkte vi hem till marre och så hämta syrran mig där..

Så nu ska vi ta tåget till göteborg vid 10.38 istället, vi hade tänkt gå till heden och kolla lite på gothia <3 Ska bli kul o se om stämningen är på topp.. Hoppas att få se zambia.. ska kolla när dom spelar.. HA det fin allihopa..

Kolla in godingarna

  

Hej! Otränade mig!

Fy bövelen va jag är otränad, kommer få en redigt go träningsvärk imorrn så ni anar inte. .Va på skivtstång & spinning pass med syrran, blev totalt slut.. Svettades som bara den.. Men kul vart det.. Känns alltid lika bra efter.. Innan spela jag biljard med brodern min.. Det blev oavgjort.. Så det ska vi göra upp en dag ;P.. Har ringt ett okänt nummer till mig och eniro hittar det inte.. Så jag får väl ringa upp och se om det va nått viktigt.. Aja ska till min goding julia i jönsegården nu, hon är kattvakt, så jag ska försöka få låna syrrans kamera =) Hejsvejs

Bigaroer och film...

Gårdagen spenderades hemma, varvade med att sola och plugga teori.. Måste ta tag i det ordentligt nu.. Sen stod det i valet och kvalet om vad jag skulle göra på eftermidddagen, men min kära broder dissa mig för att skejta med daniel!? Borde jag bli upprörd.. haha.. Men vi ska nog gå o fika eller hitta på något annat idag innan jag ska träna.. Ska hinna med att träffa marre också, fattar inte varför jag skriver hinner som jag har något annat att göra på dagarna :P haha.. Sen hamnade jag iaf framför msn och då prata jag lite med en kompis och så bestämde vi att han skulle komma hit och kolla på film.. Så vi kollade på den innersta kretsen och käka bigaroer och tjötade och det kanske inte va det bästa att göra till en sån film där man behövde hänga med lite.. Men va gör det :P Men den lilla klanten hade inte kollat hur lång filmen var och han skulle upp o jobba klockan sju idag.. Den va 2 ½ timme lång, så vid 23 var filmen slut.. hahah smart jonathan ;P haha.. Aja ska kika lite på vad som händer nu under dagen.. Ni får ha en toppen dag.. Hoppas alla mår prima som var på måndaxklubben igår =) eller va säger du syrran? ;) Visst lockar ett hårt skivstång & spinning pass ;P haha.. Det är bara o bita ihop, för det kommer jag få göra som inte har tränat på för tok för länge.. Men någon gång måste man börja och idag är det dagen då det ska sättas igång, byebye soffpotatis (man kan ju önska iaf).. haah.


Hasta la vista.... BABY

gothia cup..

För ett år sedan var det vi som var på gothia cup.. Det var en så himla rolig upplevelse, bland det roligaste jag upplevt, så mycket folk, från alla olika länder och alla var glada! Stämningen var total! Invigningen var bara så enormt mäktig. Det var efter det vi träffa engelskmännen, det var en av dom som fick en glasflaska i huvudet sen, så det va lite otäckt men det är ju tyvärr dagens samhälle.. Vi vann en match, det va alltid något, men det va lika kul att kolla på andras matcher.. Kolla när gambia spela på heden, dom va riktigt bra! Ville att dom skulle vinna, fast det gjorde dom inte :( Allt va bara så underbart! Saknar det.. Alla som är där nu kan bara njuta, dom har en underbar vecka framför sig! Funderar på att åka ner och kolla en dag, man kan ju inte missa denna folkfest.. Kommer aldrig glömma den dagen när vi tog fel spårvagn och åkte ut till igenstans, vi irra omkring i en timme, det gjorde även några härliga personer från helsingborg, dom prata så himla kul, har nog aldrig skrattat så mycket, det ekade nog i hela spårvagnen =).. Sen grät jag mig till min Einar, han som gav den till mig måste vart snällast i världen, eller bara helt dum ihuvudet.. Skulle aldrig ge bort en stor rosa gosig sak till en tjötig blondin :P haha.. Borde satsa på en skådespelarkarriär =) Det tyckte iaf föräldrarna som var med under veckan :P ahh man hat verkligen en massa härliga minnen =)

gothia cup 07

   
  
   
   


man kan bara älska gothia ^^

Ny vecka

Så var det måndag igen, eftermiddagen igår spenderades hemma hos min farmor och farfar, dom är så sköna.. Vi fika och kolla i gamla fotoalbum.. När jag såg endel bilder på mig när jag var liten, det va skrämmande.. Ska visa någon gång, jäses va tjock jag va.. Sen tjöta vi lite och sen somna anna i fåtöljen så då åkte vi vidare, för anna skulle til götene och hämta en väska som hon lämnat där. Sen åkte vi hem, jag o anna gick ut på en långpromenad till filsbäck och tillbaka.. sen säger mamma att vi har bigaroer i trädgården och det hade vi =) LYCKA!! Det är så himla gott.. Sen när jag kommer in börjar det klia som bare den.. Då har jag fått tre myggbett på vaden.. Sen senare på kvällen när jag kollade på besatt så kliar det på baklåret och så kolla jag hur det såg ut, det var verkligen världens största myggbett, fy bövelen va det kliade.. säkert 2 cm i diameter.. 2 stycken sånna hade jag fått... Sen lyckades jag somna i mitt varma rum och nu återstår en dag utan att veta vad man ska göra.. Funderar att dra med Per och spela biljard =) Hoppas han inte har något annat planerat!

uttråkad..

Allvarligt talat så kan man nog inte bli mer uttråkad än vad jag är just nu.. Va faan ska man göra?
Nu kommer jag skriva något tragiskt, men jag längtar redan till skolan börjar. Just nu är det roligare än sommarlov, det händer inte nått kul nånstans.. Va kan man göra i lidköping? Inget.. Hur kul är det på en skala och man kan inte göra nått heller för man har inga pengar.. Jag och marre ska göra ett försök till att få något att göra.. Vi ska erbjuda oss att hjälpa föräldrar som vill ha barnvakter.. Vi har ju inget att förlora, så vi ska sätta upp lite lappar... För jag orkar inte driva runt såhär.. Ska rassla ur mina sista slantar och "ladda" mitt friskis kort så kan jag komma igång med träningen istället, det blir man ju piggare och gladare av iaf..
 

Ahh, jag blir tokig av att inte ha någonting att göra!!

vad sker?

Vad händer en dag som denna? Inte ett skit!!

När man frågat vad folk sa göra idag ska alla ut på roligeheter och vad gör jag? Jo jag sitter hemma..  Alla ska ut och festa och jag har inte gjort det sedan midsommar, så dagen efter min födelsedag, då jävlar säger jag bara!! Då ska det festas för fulla muggar.. Ska hem till pappa nu iaf. Vi ska kolla på minitrips med ryan air och se om vi kan komma iväg på nått.. Just nu spelar det ingen roll vart, bara vi kommer iväg nånstans.. Hoppas ni andra där ute har roligare än vad jag har just nu..



Trevligt

Igår va jag hemma hos marre.. Det kändes så härligt när jag gick hem till marre, skönt väder och jag möttes av trevliga leenden, det är inte vanligt att man gör i lidköping, tragiskt men sant... Det var iaf härligt att träffa marre igen, hon mötte mig och så trava iväg mot hennes hus.. Och världen måsta va bra liten för där möter vi en kille med hund, en som vi brukar hälsa o prata med, fast vi har ingen aning om vad han heter eller nått.. det är helt sjukt.. Sen kolla jag och marre på the ring, man kan varken säga att det var bra eller dålig.. Sen låg vi och tjöta till halv tre innan vi somnade.. Sen idag va vi i stan en sväng och det regna ute, då är lidköping så sjukt tråkigt, finns verkligen ingenting att göra.. Sen åkte vi hem.. Har städat lite här hemma så att det inte ser ut som ett bombnedslag när mamma kommer hem :P

Nu väntar en hemmakväll med syrran.. hade tänkt vara i stan men det är lite skönt att va hemma med syrran också, det är inte ofta, men det beror ju på att hon är med christoffer på helgerna.. Aja det bli nog bra.. Vi ska se Ps. I love you, så jag hoppas den är lika bra som boken =)

en månad kvar...

Så var det torsdagen den 10 juli 2008 och det är en månad tills jag fyller 18, det ska bli så skönt och ha fyllt den åldern.. Sen behöver inte tiden gå så fort.. Har vart en trevlig dag.. Tänkte strunta i att åka till mormor för att stanna hemma o sola men så blåste det så på baksidan så jag bestämde mig för att åka in till stan iaf.. Och innan jag åkte in ringde det återigen en från gloconet och dom ringde igår också så denna gång berättade jag att mamma va på semester och att hon kommer hem på måndag, han bara jaha! och du fick inte följa med så börja han skratta och då sa jag att jag vart på semseter en vecka innan och då börja han skratta igen, ja då ska du inte iväg igen, haha.. Då börja jag också skratta, hahaha.. Han va sjukt kul att prata med.. Inte för nån som läser detta fattar vad jag menar men huvudsaken är att jag roades av det..

Sen käka vi middag hos mormor mellan 13 och 14 sen gick anna tillbaka till jobbet men jag bestämde mig för att stanna hos momor. Hon sa att jag kunde lägga mig på sängen medans hon diskade.. och där blev jag kvar.. Hörde att mormor kom in o sa försiktigt, sover du lisa? jag sov räv.. Då sa hon, ohh min lilla pölla.. ^^ haha hon är söt mormor. Sen kolla jag va klockan var och då va den fyra så då gick jag upp¨.. Sen så satt vi på balkongen och spela 500.. Mormor har världens sötaste uttryck när det går dåligt, jädran den albin! Låter så sjukt kul när hon säger det..

Sen har syrran problem med jobben.. Hon måste bestämma sig redan imorrn om hon ska ta det eller inte och då sk hon börja om en månad och hon tycker det kanske blir för snabbt för hon har fortfarande kunder här och så.. Usch tycker så synd om henne, det kan inte va lätt.. Det är stora beslut som ska tas.. Då är pappa rätt person att fråga.. Har man problem med skolan, jobb och andra "ansvarsfulla" val, då ringer man pappa =) tur att han finns =)..

Ska hem till marre nu ikväll och kolla på the ring som går på tv.. Ska bli kul att träffa henne, har inte gjort det sen måndags :O shiit, haha.. Nästan rekord :P Ska laga lite mat till mig och syrran nu.. Vi kan faktiskt vara sams ibland..

Ha det toppen allihopa =)


Kusiner =)

Vi var hos min kusin igår kväll för några skulle klippa sig för hon får inte åka bil.. Hon är gravid och börjat öppna sig lite smått och då kan vibrationerna bilen orsaka "obra" följder. Det är lite för tidigt för barnet att komma så dom kan inte göra så mycket annat än ta det lugnt..  Men hon är så fin som gravid.. Men den där lilla söta kulan på magen.. Längtar till att få ett litet kusinbarn.. Innan Anna börja klippa och färga så käka vi god mat och bara snacka skit.. Va så himla kul att träffa mina kusiner, blir inte alltför ofta :/ Så kom det vanliga frågan som jag fullständigt hatar, Lisa, hur går det med killarna då? Och där sitter jag ensam singel och känner mig lite halvpatetisk.. Den frågan får mig att känna mig så obehaglig.. Och så jag att det va som vanligt och då börja dom nästan säga, men det gör inget du behöver inte berätta om du inte vill, som om jag hade nån iaf.. Så jag försökte byta samtalsämne så fort som möjligt.. Kan inte bara folk släppa den frågan.. Aja kvällen fortsatte iaf och jag och Anna kom inte därifrån förrän 22.40 men det va jättemysigt =)


Väntan

Finns det något värre än att vänta? Det finns nog inte det.. Skulle vänta på syrran en halvtimme igår och det blev nästan outhärdligt, men som är otroligt punktlig flicka som jag är så brukar jag få vänta så jag borde vara van. Jag satte mig på en bänk utanför hjertbergs och då kom det en utländsk bil och jag tänkte va kul! är dom på semester och ut hoppar en familj på fyra personer, mamma, pappa, en tjej och en lite yngre pojke och vad har dom på sig? behöver jag ens fråga..  dom har crocs. Jag måste bara få säga att jag är så sjukt trött på att se dom! Jag tycker rent ut sagt att dom är fula!! Visst dom kanske är sköna men aldrig i livet att jag skulle köpa mig ett par.. Känns skönt att ingen i min familj har sånna för då hade det vart sjukt frustrarande.

Nu är det är sommar är dom precis överallt, blir tokig av att se dom i alla dess färger! Helt sjukt när man ser en hel familj komma i dom, men om jag ska säga något positivt så kan dom vara söta i barnstorlekar, men det är det ända undantaget.. Vuxna människor? ajabaja! Men visst dom som vill ha dom ska ha dom.. Men då hoppas jag på att sommaren tar slut snart, hahaha..

Är det någon som tycker att dom är snygga?


God morgon sunshine

Usch, vaknade tidigt och det var min systers fel, hon hade vart inne och tänt lampan.. Så sjukt störande.. Då har man två alternativ gå upp och släcka och vakna på köpet, eller låtsas som inget och försöka somna om och jag gjorde det senare och det gick en timme sen vakna jag igen.. Nu överväger jag att stanna hemma och sola istället för att åka till mormor på middag. Är det taskigt? Känner verkligen inte för att sitta i en lägenhet och risken är stor att jag blir kvar där isf.. För jag vill bli brun. <3 tihii.. Funderar på att gå ut strax =)


sol <3

Solen skiner och värmer idag, det är så underbart skönt.. Har solat på baksidan idag, vill inget annat än att det ska fortsätta så här. Vill bli pepparkaka! men jag lär få kämpa då.. blev lite för varmt så jag var tvungen att gå in och ta en paus.. Ska in till stan sen med så ska göra iordning mig lite sen också. 

Men jag säger bara en sak, NJUUUUT


Bra låt ^^


Jars Of Clay- Dead Man Carry Me

dessa har jag sett live =)


avtömmning ^^


Jag glömde att berätta det roligaste som hände på hela resan.. Jag & marre som inte gjorde så mycket nytta i husvagnen tog på oss ansvaret att fylla på vattnet i dunken som vi hade inne i husvagnen, men det ansvaret visade sig vara för stort.. Först gick vi till receptionen och frågade vart man fyllde på och då sa dom att det var bakom skeppet.. Så då fyllde vi på vattnet där och använde det under veckan.. Men sen när Lisa följde med oss på lördagen för att fylla på ännu en gång upptäcker marre o Lisa att vi fyllt på vattnet där man tömmer av vattnet, snuskvattnet alltså..( och det va lite grummligt när johannes hällde upp det i glaset och jag skratta o sa att det va små yngel och det var det säkert också ).. HAHA, jag har nog aldrig skrattat så mycket, så gick vi runt planet så ser vi en skylt med ett glas och en kran = dricksvatten.. Det var två som fyllde på samtidigt, dom kolla ganska konstigt på oss när vi fyllde på vattnet och det kanske inte var så konstigt :P




vi är nog ganska blonda trots allt



ett hem utan en mamma..

Första kvällen utan mamma, jag tror jag avlider.. Anna bara gapar och skriker på mig och så är det mig hon kallar omogen.. Och vem var det som fick laga maten, jo jag! Vem är det som fick skiten för att det inte va bra, jo jag! Så stod det inte på förpackningen hur mycket det skulle va så jag gjorde spaghetti till en hel arme.. Så om det är någon som är hungrig är det bara att komma.. redan första kvällen var jag alltså nära på att rymma.. Funderade starkt på att cykla in eller ta bussen till någon kompis i stan.. Hon är aldrig tacksam, även om hon är det visar hon inte det..


Idag tillbringade jag dagen med pappa, vi var i Göteborg och hade det trevligt, käkade på ett mysigt fik. Sen åkte vi runt till lite olika ställen och kolla läget, sen spenderade vi en del av eftermiddagen på IKEA.. Alltid lika spännande att gå där inne ^^ Det är som pappas kompis säger, inträdet till IKEA är 700 kr ;P.. Sen åkte vi hem.. Jag körde största delen hem.. Så nu har helvetet brutit loss ännu en gång här hemma.. Kommer jag klara resten av veckan? Det återstår att se :P



En fruktansvärt långt inlägg..

Så där, då var man hemma igen, tråkigt kan man säga.. Längtar redan tillbaka till den gångna veckan, men allt har sitt slut. Tänkte berätta lite va vi gjorde och så =) Jag kan meddela att nu när jag skummat igenom det här så har jag skrivet lite i nu- och dåtid med sånt är det ;P ingen är perfekt! Haha.. Får se hur många som orkar läsa igenom det här...


Måndag:

Vi hade tänkt att åka vid tolv tiden med istället blev det halv två för marres pappa hade jobbat.. Sen bar det iväg mot Gullbranna.. Marres bror Joel följde med också, det va snällt så slapp bengan köra själv hela vägen hem.. För det va en bra bite, tog ca 4 timmar att åka. Sen va vi äntligen framme, vi ställde husvagnen på samma ställe som förra året, fast vi va ensamma där dom första dagarna, lite tråkigt men vi hade det grymt trevligt ändå! Sen åkte dom hem och kvar var vi, jag, Lisa och Marielle, en vecka ensamma i en husvagn, det blir inte mycket bättre än så.. Vi låg o myste lite i husvagnen sen laga vi lite käk och kolla på film och tog det allmänt lugnt. Jag fick sova själv i den ena änden av husvagnen medan lisa o marre sov i andra.. Det finns en anledning till det (läs vidare så får du reda på anledningen)..


  


Tisdagen:

Då vakna jag vid 10 och kunde inte andas, anledningen till detta var att det va så fruktansvärt varmt, det va 40 grader i husvagnen, så jag gick upp och gick på toa och när jag va på väg tillbaka mötte jag marre o lisa som också vaknat i värmen.. Denna dagen åkte vi in till halmstad för att ägna dagen åt lite shopping eftersom det va lite molnigt.. Vi gick runt, marre o lisa köpte lite men jag höll i pengarna för en gångs skull.. halmstad var i övrigt en grymt fin stad och vi alla börja fundera på att plugga där =) Vi käka glass i solen och mådde som små prinsessor. Och jag kan säga att hallandstrafiken är grym i jämfört med västtrafik, enkel resa till halmstad (en tur på 40 min) kostade enbart 24 kr!!! Helt otroligt!! Sen på kvällen gick vi ner till stranden, sen käka vi lite kvällsmat o kolla på film och myste.. Börja få ont i halsen också =(..


  

Onsdag:

Denna dag vaknade jag av att jag inte kunde prata, var så fruktansvärt hes.. Men det gjorde inget för det var strålande sol :D Vi låg på stranden hela dagen, va så himla gött!! Det är så sommaren ska va!! Sen hämta vi ut våra festivalband, för vi är på Gullbranna festivalen ^^.. Såg några kända ansikten, en från skolan och några ifrån Götene. Sen gick vi ner till stranden igen =) På kvällen gjorde vi i ordning oss och så bar det iväg in mot halmstad igen =) (innan vi åkte in satt vi på lekplatsen och tog det lugnt, satt på en gunga och några barn lekte med oss =) alltid lika trevligt) För idag skulle vi käka ute, alla vi hatar att hitta ställe så det blev ett halvtaskigt ställe där man såg halv mycket folk, grymt kul att komma till en stad där många hälsar o pratar.. Det är då man ännu en gång inser att Lidköping suger, människorna i staden.. man fattar inte vad man gör där.. Vill bara därifrån. Men otroligt mysigt var det.. Så ett känt ansikte, mammas bästa kompis son, Erik.. Han pluggar där men jag visste inte att han var där över sommaren.. Men hälsa inte för jag va inte säker. Sen vid tio tog vi bussen hem till campingen =)


  


Torsdag:

Denna dag lät jag mer som en kille i målbrottet, jag kunde iaf få fram några ord :P Framgång!! När man vaknat av att man inte kan andas har vi lagt oss ute med våra kuddar i skuggan o försökt sova lite.. Sen tillbringades även denna dag på stranden, mycket härligt.. Har bränt mig lite men va gör det? Absolut ingenting (vänta bara till jag börjar fjälla, då kommer det klagas).. Och jag kan med glädje meddela att min underbara kalasbraiga kompis Julia tagit körkort idag!!! Grattis baby! Även hennes kusin hade gjort det idag! Så nu lär dom fira för fulla muggar! Sen när jag o marre (som för en gångs skull hjälpte Lisa i köket, det va hon som va duktig husmor hela veckan, det va guld värt Lisa!!) skulle laga ugnstekt falukorv gick vi till köket, där jag lyckades tabba mig en aning, marre hade vart o hämtat lite saker i husvagnen så står det en förpackning med majsmjöl och jag säger förvånat: Marre är det du som tagit med majsmjöl??!! Va ska vi med det till., Då hör jag en skånsk röst bakom mig, det är mitt. Jag bara jaha, oj va fiffigt, det låter ju bra.. haha, sen börja vi tjöta med henne, riktigt trevlig dam det där =) tummen upp för henne,.. Sen käka vi gott!! Sen skulle vi duscha och varmvattnet var SLUT!! Det var fasansfullt, usch!! Så himla kallt, det ska ju va skönt o duscha.. Sen kolla vi lite konserter.. Sen gick jag o marre ner till vattnet på kvällen och det var magiskt, så himla fint, synd att man inte kan fånga det på bild =( har det kvar i mitt minne iaf =)


  


Fredag:

Dagen började på stranden, tills jag o marre insåg att vi inte klarade att ligga o pressa hela dagen, så vi gick tillbaka till campingen och fika, jag tog en glass och marre såklart en Cola o en bulle =) Sen spela vi minigolf :D En del banor kan verkligen driva en till vansinne.. va nära att slänga klubban i huvudet på nån! Sen satte vi oss på en bänk under ett träd och kollade när barnen spela fotboll och när små barn testa zumo brottningen med såna där coola dräkter, jag ville så gärna göra det, men ingen ville göra det med mig :'(.. På kvällen när vi kolla på en konsert så såg marre två utav killarna vi träffa förra året som kom ifrån Öckerö.. Sen när den va slut träffa vi på dom utanför, så vi gick till ikonscenen och kollade på en hård natt med dom och den va lite för hård för våran smak.. Satt bredvid sångaren i mamutt så han lyssna när vi satt o prata :P.. Sen när den va slut följde vi med samuel, johannes och jocke ner till stranden för dom skulle ta ett nattdopp och då var klockan halv fyra på morgonen. Efter det gick vi till vår husvagn och käka mackor och sen vid fem la vi oss =) Dom såv i vår husvagn så jag fick sova med marre o lisa, mot deras vilja ;P haha.. Jag hade tydligen snott lisas täcke och då hade hon försökt dra tillbaka det så hon också skulle få lite, då hade jag tydligen i sömnen sagt, MEN SLÄPP!! Haha.. Och marre hade sagt något och då hade jag tydligen sagt SLUTA ganska surt.. Jag är inte så snäll när jag sover :P uppenbarligen.


  


Lördag:

Denna morgon hade pojkarna vart och köpt frukost som tack för dom fick sova hos oss =) Sen skulle dom iväg på fotbollsturnering som dom till slut vann.. Fast vi låg och pressa på stranden denna dag också, det var verkligen perfekt.. Lagom varmt och det fläktade gött. Sen gick vi och duschade och vattnet var ännu kallare idag, hela handen domna bort! På väg ifrån duscharna är det tre killar som spelar fotboll, varav en är Christoffer Hiding (som sedan hade konsert) Och när vi gick förbi så "råka" marre klacka bollen och han sa snygg klack, jag kan sätta fem spänn på att marre kommer leva länge på det och det kan jag förstå ^^ .. Sen va vi o kolla på den konserten.. Ganska dålig om jag får säga det själv.. Den va slut ganska sent så vi hann inte äta någon pizza och lisa blev förkrossad så jag och marre fick gå på Jars of Clay själva, en grymt bra konsert!! Bäst på hela veckan.. Stämning kallar jag det! Fick även stå en meter ifrån en grymt snygg kille som var slående lik en kille som tog studenten i år! Sen gick vi tillbaka till husvagnen där Lisa och Johannes ligger och sover framför datorn.. Och i vår säng del ligger samuel och sover.. Haha det va så kul att se =)


  


Söndag:

Sista dagen på våran underbara resa! Tråkigt men sant.. Vi satt o käka frukost med pojkarna då bettan och bengan kom för att hämta oss.. Så vi börja plocka iordning våra grejjer, sen krama vi hejdå till killarna och sen bar det iväg hem.. Vi stanna till i varberg och käkade och då är det nån som rycker mig i håret, då är det samuel o johannes och hans lillebror och hans kompisar som också ska stanna o käka, haha!! Sen stanna vi i alingsås och köpte en glass och där träffa marre på sina gamla barndomskompisar =) Kul att få träffa dom..

Sen läste jag färdigt min nya favoritbok Ps. I love you.. Så fruktansvärt gripande, satt och storgrät nästan hela vägen hem.. Tårarna hade inget slut :P

Men jag kan iaf säga att detta var en toppen semester! Och den toppade nog förra årets..


  


Vi har gått varandra på nerverna en del, men sedan har vi bara skratta åt det och så har vi fått kompromissa, men överlag så har det nog gått bra ^^



Roliga händelser som är fruktansvärt interna så ingen annan kommer fatta:


Vi går över en bro då jag säger:

- Va är det här då?

Killen vi möter:

- Vaaaaa?!

- Neej, inte du!!



En liten kille men utländskt utseende säger Heej jätteglatt och jag svarar med att säga Hola! Dom som känner mig vet att jag brukar säga så (hoppas att han inte tog illa upp)..


Håll käftna!


Allt prat från högstadiet.. sjukt mycket kul som hänt!



Kommer inte på så mkt mer nu, men jag återkommer isf ;P



MEN VECKAN HAR VART KALASBRA!!





RSS 2.0