En jobbdag kvar...

Sen har jag ledigt en vecka, lite mer till och med :) Men så kommer katrine som jag bor med och säger att hon ska till new york en vecka, ja, jag blev lite avundjsuk :P och för två veckor sen va hon i prag..

Igår hade jag en jättemysig dag, efter jobbet så skulle jag, ylva o sandra fika, så stötte vi på två från jobbet som följde med.. Sen hängde vi hos ylva innan jag och sandra mötte upp mercedes för vi skulle laga tacos, massa skratt och bara skön stämning, är så glad för jag har mina norska jenter ^^

Idag på jobbet så började jag 10.15 och då lägger jag märke till en kille som var goodlooking! Två timmar senare när jag skulle på lunch ser jag fortfarande han i butiken och jag började fundera vad fan han höll på med, vad han var för freak, vem går i en matbutik i två timmar?!.. När klockan är två är han inne ingen, men denna gången utan korg.. Så fråga jag mercedes om hon lagt märke till honom.. Och hon gick efter honom men sa inget.. Sen började jag fundera om han va undercover som jag o mercedes brukade va :P Sen börja jag undra om han planera att sno något.. Jag ringde upp butikschefen på snabbtelefonen och frågade om han visste ngt och det var tydligen en 25årig kille som va civilklädd som kom från vaktsällskapet :P blev en del skratt efter det.. Sandra bara sa, Köddar du med meg eller?

Köldskador...

Har vart ute och gått med lina och ylva i över en timme :) de va riktigt härligt :) Men när jag kom hem så började det klia något fruktansvärt på benen, jag var så kall så mina ben va knallröda. Nu 1 ½ timme senare börjar de få normal färg :P

Igår var det slappdag, kolla herrarnas andra åk och vi tog svenskt silver i slalom :) Kul att se hur glad han blev.. Sen spela vi lite badminton på kvällen och sen hem snabbt som attan och sen till sandra där det väntade spelkväll :) riktigt mysigt! Sen laga vi pannkakor och bara satt och tjöta.. När vi kollade på klockan va klockan redan 01.30 :P så jag och mercedes begav oss hemåt.. Tur att jag började ett idag :) Imorrn börjar jag 7 och sen är det bara jobba sent ons och tors sen på fredag bär det av hemåt, men först en helg i götet..




försök till gruppbild :P


Skratt, tårar och glädje...

De senase dagarna har vart väldigt bra.. Såg i rymden finns inga känslor i torsdags, riktigt bra film.. bra musik också! I fredags slutade jag tidigt, så skönt.. På kvällen va jag en sväng hos ylva och lördagen blev det en tur ner på byn för att köpa vin inför kvällen, träffa en jobbakompis där så vi gick runt där ett bra tag och valde vin.. Sen köpte jag en ny tröja, 50% :D har tittat på den jättelänge så det va efterlängtat.. Sen hem i ca 15 min och ner till byn igen för att ta bybanen till brann stadion :) där mötte jag upp lina och hennes föräldrar, vi såg fyllingen spela handboll :D riktigt kul! Sen kom ylva o alex och kika, efter den matchen va den en match i europacupen mellan damerna.. Hann se en halvlek innan jag va tvungen att dra hem för att duscha och bege mig på jobbfeest :)det va trevligt :) sen skulle jag o en kompis ta bybanen till byn och det skullle kosta 60 kr även om man har kort (nattaxa) tydligen kunde man betala det på bybanen, men detta visste jag inte så jag gick från kronsta och hem, vilket tog mig nästan en timme.. Snål o jävlig som jag är :P

Sov på soffan eftersom britta låna min säng.. Sen kommer thomas hem halv åtta på morgonen och viskar högt :P är det du som ligger där lisa... Jag yrvaken o trött svarar kanppt och han börjar mala på om jag vill ha mat och karbonader :P haha! Sen hade jag o britta långfrukost :) vi fick sällskap av thorand.. Sen begav vi oss för att se brittas nya boende. Det va riktigt fint! Efter det åkte vi till fantoft för att spela badminton och jag hade verkligen glömt av hur kul det va! Måste nog köpa mig ett par shorts! På kvällen var det tre-rätters på bryggen tracteursted.. det va härligt stämning, mysig lokal, god mat och många skratt! En snygg manlig servitör va inte fel heller :P Men när allt är på jobbets räkning så är det mååånga som utnyttjar det, lite för mycket.. Det va jobbigt att se hur fulla endel gamla blir när dom får i sig. De unga klarade sig mycket bättre.. En på jobbet fick till och med gå hem idag för att han va så risig, då är det illa!! men jag hade en underbar kväll!









Och idag är det ett år sedan mormor lämnade oss.. Tiden går snabbt! Du är saknad!


Födelsedagar...

Idag fyller min pingla marre 21 år! Skypa med henne häromdagen, så himla trevligt! Igår var det födelsedagsfest hos thörna som fyllde 23, en riktigt bra kväll! Vi gick ut på sin efter och vad ska man säga, kanske som lina, det va ju inte dåligt, men det va fan inte bra ;) Jag hoppa efterfest och drog hem och käka kebabrulle där någon skit skratta åt mig för jag inte ville ha jalapenos på.. Kom på att jag skällde på taxichauffören för något... Jobbade innan och dagen har aldrig gått så snabbt! Härligt, massa att göra, nästan för mycket.. Sen va jag o mercedes på byn en sväng innan jag gick hem o duscha o gjorde iordning mig..

I fredags var det galen dag på jobbet. Folk kom inte på jobb, det kommer in en älg och frågar om vi har mossa eller löv, en gubbe som kommer in och sjunger barbra streisand..

Älskar för övrigt kuratorn i hipphipp, sjukt kul! haah.. Ha en fin söndag gott folk!






Livet blir vad man gör det till...

Har haft det bra sedan jag skrev sist, har blivit mycket handbollstittande, sverige klarade av en fjärdeplats och nu i efterhand så inser man att det va riktigt bra! Finalen mellan frankrike och danmark va sjukt bra! Veckan som gått har det bland annat blivit lite spinning, vi var och kollade på lokalen i fantoft :) Så´snart ska vi nog dra igång badminton på söndagar :) Så va vi hemma hos lina o laga god mat och kika handboll! Fredagen fick jag hjälp av kalle att köpa byrå på ikea, sen skulle vi stressa hem till mig o lämna det och sedan till lina för ost och vin kväll med handboll :) vi hann precis till matchstart.. Sen drog killarna medans vi tjejer va kvar o drack vin o dansa och sen drog vi ut, härlig kväll!

På lördagen var jag och ylva och tittade när killarna spela hockey, blev tyvärr förlust, men fick se en kille åka in i väggen när han skulle byta, killarna fick göra varsitt mål och sitta i utvisningsbåset tillsammans ^^ sen på kvällen blev det chill hos killarna med tacos o massa film. .Såg bland annat, black swan och 127 hours..

Söndagen spenderades med att städa, sätta ihop byrå och se handboll.. Sen när jag kom hem så var det polisavspärrningar så var det tydligen någon bomb dom vart tvugna att ta bort.. Inte i lägenheten alltså utan några hundra meter innan :P Konstigt. Sen kom jag hem och då hade vi skräckfilmskväll med kollektivet, riktigt trevligt :)



Ny vecka och nya möjligheter, ska bli spännande och se om jag orkar upp på spinning imorrnbitti.. Ska försöka.. Igår va jag o ylva och spinnade och idag var vi på bio, såg den med christina aguilera. Den var över förväntan :)

RSS 2.0