Inget slår Norge...

Dom vet hur det ska firas! Men blev dock besviken på att vi missade när hela rusståget kom, vi stod tydligen på heeelt fel ställe, fick bara se trummnissarna.. Typiskt, dom har man hört nog av + alla småklasser.. Alla föreningar, skolor, lag är med och går, det är som ett stort karnevaltåg för alla! Häftigt. Synd dock att vi inte visste riktigt vart vi skulle va.. Sen gick vi och åt allihopa 12 st så det va kul att alla joina.. sen gick vi på tivoli, jag vann två grejjer i kroken och råka skrika av lycka till fel person :P sen åkte jag o elli virvelvinden! Riktigt kul :) sen gick vi hem till ylva, jag, alex o lina och kolla film och sov :P Så det har vart en mysig 17 maj! Här är lite bilder.. Och kolla länken på det vi missade :(

http://www.ba.no/bilder_video/ba-tv/lokal/article5608301.ece













Mycket folk över hela byn och alla vägar inne i sentrum är avstängda..


17 MAJ

Wiii! Idag är dagen :) ska ner och se det stora tåget snart.. igår blev det god grillning och bara häng som slutade med att jag kom i säng 04.55 och upp nu idag vid halv nio :P
 Detta är från klockan 07.00 imorse när första tåget gick :P Crazy!! Och karusell ska vi åka med!

Vilken helg!

Fredagen började dock med regn, blev lite shoppingrunda med ylva (hon handlade, inte jag) sen på kvällen gick vi till eat och åt.. Det roligast var när linus skulle beställa sås till sin pizza, "jag vill ha mild sås" servitören fråga, eller vill du ha mix? linus fråga "vad är det då?" Han svara en blandning av mild och stark och då säger ylva, men då är det ju medium!! HAHA gud va skön hon är :P Sen satt vi och snacka om att bli tagen av polisen, då hade ellis pappa eller farbror blivit tagen för fortköring och då hade han sagt till polisen, jag körde inte en kilometer över 90! Då svara polisen, det är 70 här.. Jag får nog ta den där boten då :P

Lördagen blev det lite sovmorgon, sen mötte jag upp ylva för vi skulle gå flöyen i det fina vädret, men så fråga jag om vi inte skulle testa stoltzen, fjellet vid sandviken, det är en massa stentrappor,.. efter att ha frågat några om vi var på rätt väg så fann vi till starten och fy fan säger jag bara.. Aldrig mer vad det ända vi kunde säga, skönt när man väl va uppe, men lår o rumpa fick känna att dom levde iaf.. Fin utsikt.. Sen gick vi mellan stolzen toppen och vidare till flöyen och tog sedan den vägen ner..









Sen en snabbis hem för att duscha och sen mötas en timme senare för att åka ut till lagunen där alex jobbar för att hälsa på.. Efter det åkte vi vidare för att äta, marinead kycklinfilet med pommes, römmedressing med hvitlök och en fräsch sallad och hvitlöks bröd! Senare på kvällen åkte jag vidare till mercedes där det vankades hemmakväll :) med massa goa brudar!

Hela söndagen har spenderats i nordnes parken i solen :) har blivit lite röd :P Har vart hes hela helgen också, sjukt konstigt!

Holy Hellström..

Det stod det i tidningen dagen efter och han live är något i sig :) Vi var ute och grillade innan och sen begav vi oss ner till byn för att hämta ut våra band.. Efter det gick vi till calibar för en drink, han flamberade citroner :P riktigt häftigt, han hade ju tid till det för det var ju bara vi fyra där + 6 stk till :P Vi gick dit efter håkan också och jösses vilken skillnad på folk det va.. Söndagen spenderades i sandviksparken med mercedes och sandra :) Låg o götta oss i solen och bara tjöta.. Sen ner till byn, jag gick ut till nordnes där lina, sofia, fredrik o kalle hängde.. Hämta mitt busskort.. Sen lite hämtmat i solen innan det bar iväg för varetellning,, Gick väldigt snabbt, bara 3 timmar..

Idag har jag sovmorgon, tänkte ta en promenad, men det kliar så i ögonen så jag får se hur det blir.. Ska börja jobba klockan 15.. Har egentligen bara 3 jobbtimmar på måndagar, men bytte min vakt med mercedes idag.. Så det blir ett par extratimmar :)

RSS 2.0