En bra helg...

Igår kväll hade jag mys med mina töser marre och emelie =) Vi hade julmys hos marre och vi åkte lite bil och fick julstämning när vi  såg lamporna i träden runt torget och granen på torget.. Vi var på ica och köpte glögg, lussekatter och massa juligt och i kassan fanns det icas julkalender och jag har ju redan en sån med jag skulle ta en till emelie och marres mamma och hon i kassan sa:
- Ahh du får väl räknas som barn då..
- Kan jag ta två?
Hon ser lite osäker ut och jag kunde ju inte säga att den va till marres mamma så jag sa att det var till min syster också, eftersom hon känner henne så gick det ju bra..

Vi drack glögg, käka pepparkakor, emelie & marre käka pollys julmix, och det fanns smaker av, saffran, vanilj, knäck, marsipan och glögg, var ett nöjje att se dom sitta och gissa vilka smaker dom fick.. Vi kikade även lite på idol, kevin är för övrigt grymt bra och sen kikade vi på sunes jul ^^ Det var riktigt mysigt!! Vi kikade lite på klänningar på internet också..

Idag har jag jobbat till halv tre så jag är rätt trött nu.. Vet inte vad som händer ikväll riktigt.. Imorrn blir det göteborg med matilda iaf.. Lite sorgligt att missa tomteparaden i skara.. Men jag överlever nog det med..

Ska plugga lite naturkunskap nu.. Va dujtig igår och gjorde 16 uppgifter i matten.. Duktig är jag allt ibland.. Kollar på american pie - the wedding och kevin är så odrägligt sexuell så ni anar inte.. Mm en läckerbit som man säger..

Vill man inte bara kasta sig över honom? Jag vill det!!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0