Sleten och ihjälfrusen

Sitter är och känner mig allmänt dagen efter, sleten, risig och trött, efter att ha sovit på golvet i ca 3 timmar :P Sen stressade vi iväg till tåget och sen hem, det var snöblandat regn och svinkallt, så mina händer ändrade färg till normalt till röd/blå! Inte kul och cykla i motvind från bussen i det.. Men som tur är så är det ju inte så långt..

Gårdagen blev mkt trevlig och partyhumöret kom tillbaka sakta men säkert.. Mkt nytt folk, träffade även matildas kille daniel, en mkt trevlig prick, söt va han också, så dom va jättesöta tillsammans =) Det va i matildas lägenhet vi förfestade i. Sen gick vi till björnes, fast det va nästan bara vi tjejer som gick in.. Killarna skulle spela match idag (kul väder, höhö) Där inne var det hur lite folk som helst och stället va inte stort, smått folk med, men vi hade riktigt kul ändå.. Härlig stämmning! Hoppas dom flesta kom på lite bättre tankar.. Trevliga samtal hade vi på förfesten hade vi också.. Men sen va lisa o emelie tvugna att åka redan vid ett så det var lite trökigt.. Sen dansa vi uppe på plattformen resten av kvällen..

Sen drog vi oss tillbaka till matildas lägenhet, satt o tjöta lite o sen somna vi, eller jag somna först :P som vanligt, haha.. Låg som sagt på golvet med en kudde och en pläd halva morgonen.. Sen trilla en bokhylla nästan på mig, som daniel hade råkat stöta till.. Matilda bara kolla upp o sa, det va bara bokhyllan.. Och så hörde man hur alla somna igen!

Kvällens höjdpunkt var nog när jenny och ida cyklade och två killar springer in i dom och så ligger dom bara i en hög.. Ida fick lite skrapsår, men hon överlevde ^^


Tack för en go kväll och morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0