Vilken biatch!

idag har det vart en rolig dag.. Vi var på studieresa och då var vi på volvo i skövde och arla i götene... Volvo var riktigt intressant faktist, vi fick åka med ett tåg runt där inne =) sen gick vi lite o kikade på tillverkningen.. Sen blev vi avsläppta i stan för att käka.. Det blev gyllene måsen (nån som är förvånad :P)
Sen kom rasmus o fråga om vi kunde fråga nån att köpa ut en cider och så skulle vi få resten av dom 300 hundra han gav oss, lite osäkra så gick vi med på det.. usch sdet var lite pinsamt :P men va gör man inte för pengar.. det var nått med yngve och vi visste inte vad.. men ingen ville (va lugn vi fråga bara några) sen blev vi haffade av en "tre"-kille och då fråga vi hur gammal han var och han blev 20 om 8 dagar, otur för oss.. sen gick vi till bussen och innan hade vi kollat på resebyrån men fann ingen.. Och sen fick vi reda på vad dealen va och det var att yngve hade sagt att rasmus skulle få 1000 kr om han fick nån att be ngn om att köpa ut.. Usch va blåsta vi kände oss, men kul vart det :P Sen bar det av till götene och då påstod en som heter anton att jag sagt ngt galet till honom på corner, och sen sa han att han skojjade (blev lite orolig där)..

Sen fick jag en fet utskällning av en på arla.. Jävla biatch, vissa föds visst utan humor.. tyckte att det var lite kul när hon sa att dom rider osten istället för river... Men hon hade bett om ursäkt sen, fast till en av lärarna, dålig stil att inte säga det till mig.. Vissa har ingen stolthet alls..  Men det var lite halvt facinerande o va inne på arla och alexander.. det är så mysigt att åka iväg på sånna här resor.. komma ifrån skolan lite.. mer sånt =)

fan va jag är sugen på glögg :P ska kika om vi har nån =) HoppasHoppasHoppasHoppasHoppas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0